man alan dobare check kardam vali motasefane bazam vasl nemishe.پیام زدم خدمتتون یه بررسی کنید نتیجه رو بگید
man alan dobare check kardam vali motasefane bazam vasl nemishe.پیام زدم خدمتتون یه بررسی کنید نتیجه رو بگید
مشکل از سمت خودتونه همین الان تست کردم با چند کامپیوتر براحتی وصل میشهman alan dobare check kardam vali motasefane bazam vasl nemishe.
Dar har soorat mamnoonمشکل از سمت خودتونه همین الان تست کردم با چند کامپیوتر براحتی وصل میشه
این ارور شما به خاطر پسورد اشتباه هست یا یوزر اشتباه که وارد میکنیدDar har soorat mamnoon
migam momkene user passe man bedoone ettelae khodam avaz beshe az tarafe systeme shoma ? chon kheily ajibe harkari mikonam connect nemishe error 691 mideاین ارور شما به خاطر پسورد اشتباه هست یا یوزر اشتباه که وارد میکنید
سعی کنید یبار سیستمتون هم رستارت کنید شاید درست بشه
خیر خود به خود که عوض نمیشهmigam momkene user passe man bedoone ettelae khodam avaz beshe az tarafe systeme shoma ? chon kheily ajibe harkari mikonam connect nemishe error 691 mide
سلام عزیز مشکل شما به احتمال از پینگ هستسلام دوست عزيز،ببخشيد سوالمو اينجا مطرح مي كنم،سررشته اي تو اين مسائل ندارم:
بنده مكالمات تصويري كاري زياد دارم با اسكايپ و اوو كمي تصوير تاخير و لگ داره ولي طبق محاسبه بنده نبايد چنين حالتي باشه.سرعت بنده ١مگابيت هستش.
مي خوام بدونم اين اكانت رفع محدوديت سرعت اينترنت بدردم مي خوره؟؟؟ ميشه دقيقا بفرماييد چكار مي كنه اين اكانت رفع محدوديت؟؟؟ و چه مواقعي بدرد ميخوره و كارامده؟؟؟
درضمن من بين اين ٣ گزينه موندم كه مشكل دقيقا چيه؟؟؟ ميشه ي راهنمايي بفرماييد؟؟؟
١-افزايش سرعت اينترنت به ٢مگابيت
٢-كاهش سرعت پاسخگويي(پينگ)
٣-استفاده از اكانت رفع محدوديت سرعت
سلام خیر صبانت خط رو کلا میبنده و نمیشه کاریش کردسلام
شبانه رایگان صبا شامل محدودیت سرعت شده!
اکنت شما این موضوع رو حل میکنه؟
ارسال شدلطفا نرم افزار تست رو بفرستید.
پاسخ دادممشخصات و قیمت 3ماهه را پخ کنید
اگه مودمتون تنظیمات v p n قبول کنه بله میشه
اگه مودمتون تنظیمات v p n قبول کنه بله میشه
Sent From My iPhone Using Tapatalk