• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام مجدد

امروز پست يه بسته برام آورد، گفتم حتماً سندباده چون انتظار چيز ديگه اي نداشتم:eek: ولی با قافلگيری تموم:blink: ديدم که همتون منو حسابی شرمنده کردين!:blush::blush::blush: واقعاً ممنون:happy:، اين چه کاری بود! :blush::happy: کلی خجالت کشيدم!:p:lol:

واقعاً سورپيريز جالبی بود.:D خيلی ممنون :happy:

sigani_anime05-thankyou.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی دنيل ليست کارتون های بچه های جديد رو هم به ليستمون اضافه کن. فکر کنم از برادر متين و خواهر ين ين هم ليستشون رو بگيری بد نباشه.:D

منم اگه برسم ليستمو امشب آپديت ميکنم بايد 10-20 تای ديگه اضافه شده باشه!:D:p

خب ... من لیست جدید رو آماده کردم ، اگه برادر متین و ین ین عزیز هم لطف کنن لیست کارتونایی که دارن رو بگن وارد لیست می کنم که کامل باشه.

راستی فریدا لیستتو آپدیت کردی؟ :D

saiunkoku monogatari که هست از دنيل بگيرش;). راستی دنی تا قسمت چندشو داری؟ اگه کامل نيست و سپهر ديگه نميتونه دان کنه بگو من بفرستم ادامشو!:)
ایشون (saiunkoku monogatari ) جزو مفقودالاثرها تشریف دارن متاسفانه
character0097.gif

فقط ميخوام بدونم چند نفر هورا کشيدن؟؟؟!!!!!

مژده گونی يه منم فراموش نشه!

من واسه این خوشحال شدم ولی واسه Ghost Hunt واقعا هورا کشیدم :D یه مژدگونی طلبت ;)

این برنامه جون سخت تر از اونیکه این بلاها بتونه کاریش کنه . راه حلش اینه یه بار دیگه برنامه رو نصب کنی و او تورنت رو دوباره add کنی . اگر مسیری که میدی همان مسیر save قبلی باشه سریع شروع میکنه به چک کردن و بقیه رو دانلود می کنه .

ممنون ...
level1_don018.gif

آره، فکر کنم البته اکثر B ها باید جدی بپسندن ولی خوب من جدی بعلاوه Dark و شایدم خشن!! فلسفی هم باشه یه مقدار زیادی بد نیست:D
زودتر می گفتی چند تا متناسب با سلیقه ات برات می زدم ;)

راستي بنظر شما deathnote چجوري شده بدتر يا بهتر لايت قاتل بنظر من بهتر بود ولي داستان داره خوب پيش ميره البته من هنوز قسمت 20 رو نديدم
تا قسمت 15-16 عالی بود، ولی کم کم داره به حدی بیمزه میشه که شاید کلا بی خیالش شم
Flush.gif

من قسمتهای اولش را داونلود کرده ام.حالا رسیده ام به قسمت 7
مانده ام بین دو گروه Shinsen-Subs و Shadow Dreams کدام را برای داونلود
قسمتهای بعدی انتخاب کنم.نظر شما چیست؟

من Shinsen-Subs رو دارم که به نظرم خیلی خوبه. اون یکی رو نمی دونم . کیفیتش هم با وجود 140 مگ بودنش افت محسوسی نکرده
11.gif

یه کارتون قدیمی بود درباره یه قاصدک که توی علفزارها این ور اونور میرفت ( چه قدر راهنمایی کردم:p :D )که من همیشه این کارتونو مخصوصا به خاطر موسیقی زیباش نگا میکردم و لذت میبردم. هر چی فکر میکنم اسمش یادم نمیاد ولی یادمه کارتونش دیالوگ نداشت.

اتفاقا از همون اوایل خیلیا تو تاپیک دنبال آثاری از این کارتون بودن، ولی یادم نمیاد تلاش ها به جایی رسیده باشه
scratch_one-s_head.gif

//

راستی فریدا کارتون The Prince of Tennis: The National Tournament رو می دونی چطوریاس؟ دارم می دانلودمش
1655.gif

250px-Prince_of_Tennis_promo.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببينم دوستان تا حالا چيزي هم تهيه كردند كه بين علاقه مندان پخش كنند ؟؟
اگر اينطوره يكم برام تو همين جا يا با يه پيغام خصوصي توضيح بديد .
در ضمن اگر ممكنه يه چندتا سايت دانلود اينجور كارتون هاي قديمي رو هم به من معرفي كنيد .
سلام
خوش اومدين:). من هنوز متوجه نشدم شما خواهرين يا برادر؟!:p

anyway, در مورد گرفتن کارتون ها از بچه ها لطفاً لينک پايين رو بخونين. ما سعی کرديم همه چيز رو يه جا بنويسيم که کاربرهايی که مثل شما تازه به اين تاپيک ميآن بدونن چی به چيه!:happy:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1031741&postcount=3483

ولی راستش هنوز اون اختلاف نظر من با شما سرجاشه!:eek: لطفاً اگه چيزی از ما ميگيرين، بعدن چه داخل PT, چه خارج PT، از اونها برای فروش استفاده نکنين. اگه ميخواين به دوستانتون بدين يا شما هم تو پخششون کمک کنين حرفی نيست ولی لطفاً با شرايط اين تاپيک باشه، يعنی خريد و فروشی در ميون نباشه.:happy:

در مورد کارتون های قديمی خيلی سخت ميشه تورنتی ازشون پيدا کرد :( و فکر کنم هر چی بوده رو تا الان ما گرفتيم;). يعنی بايد بگم که سايتی که مورد نظر شماست وجود خارجی نداره.:f34r:

ولی به هر جهت اميدوارم از مطالب اين تاپيک لذت ببرين.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی فریدا لیستتو آپدیت کردی؟ :D
نه، هنوز کارتون های دانلودی ماهه پيش اين ماه مونده. اگه برسم امشب آپديتش ميکنم.
character0097.gif
يعنی چی اونوقت؟:blink: يعنی هدی دوباره گمشون کرده!!! :eek: کلش؟ يا قسمتی تا جزئی؟ :p اگه يادم باشه 20 و خورده اي قسمتشو فرستاده بودم.:(
من واسه این خوشحال شدم ولی واسه Ghost Hunt واقعا هورا کشیدم :D یه مژدگونی طلبت ;)
دارم طلب هامو مينويسم که يادم نره، وقتی اومدم ايران خدمت تک تکتون حضورن ميرسم که وصول شون کنم!:lol:
من Shinsen-Subs رو دارم که به نظرم خیلی خوبه. اون یکی رو نمی دونم . کیفیتش هم با وجود 140 مگ بودنش افت محسوسی نکرده
11.gif
منم با shinsen-subs موافق ترم. اصولاً گروه قديمی تر و با سابقه تری هست.;)
اتفاقا از همون اوایل خیلیا تو تاپیک دنبال آثاری از این کارتون بودن، ولی یادم نمیاد تلاش ها به جایی رسیده باشه
scratch_one-s_head.gif
ام ... تا اونجا که من يادمه نتونستيم چيزه مفيدی پيدا کنيم! :( مثل اينکه چون کارتون اوروپايی بود حتی تو پيدا کردن اسمش هم مشگل داشتيم ولی خلاصه چيزی يافت نشد.:f34r: البته من حافظه ندارم يه سری به اوايل تاپيک بزنين ببينين شايد چيزی باشه!:eek:
راستی فریدا کارتون The Prince of Tennis: The National Tournament رو می دونی چطوریاس؟ دارم می دانلودمش
1655.gif
يادمه قبلاً ها البرز به من گفت که قشنگه!;) کلاً از اون کارتون های معروفی هست که همه ميشناسنش:)، البرزم زياد به من توصيه ديدنش کرده تا حالا!:D

ولی يه بحث پيش ميآد که تويی که 178 قسمت خوده سريال رو نديدی ميتونی از اين 13 قسمت ova سر در بياری يا نه؟! :blink::eek: اينو ديگه خود دانی!:p احتمالاً داستانش جداست ولی يه ريزه کاری هايی که انتظار دارن تو از سريال بدونی رو، از دست ميدی!:wacko::(

اينم Live Action ش;):

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب يادمه 2-3 نفر پيشنهاد بسيار شيرين کمک در دانلود رو کرده بودن:D. لطفاً منو در دانلود کارتون City Hunter کمک و ياری کنيد!:cool:

من وقتی تو کارتون Angel Heart گوشم به لغت city hunter خورد هی با خودم داشتم ميگفتم اين لغت آشناست يه جای ديگه اينو شنيدم يا ديدم ولی يادم نمياوفتاد :eek: تا اينکه چند روز پيش به تورنتی با اين اسم برخوردم و دوزاری کجم افتاد که اين خودش يه سريال معروفه :D و در واقع angel heart يه جور ادامه برای اين هست که چون شخصيت اول دخترش مرده بوده حالا پای Angel heart اومده وسط!:blink::p

City.jpg

اين کارتون city hunter چهار سری هست که هر کدوم 51، 63، 13 و 13 قسمت هستن!!!:blink::blink::blink: و 6 تا هم فيلم و ova داره!:eek::wacko: اينم تورنتشه:

http://www.mininova.org/tor/403773
توجه کنيد 37.5 گيگ!!!
10_3_1v.gif

رکورد دانلود من تا اينجا کارتون Slayer با 28 گيگ بود ولی اين يکی ديگه برای خودش چيزیه!!!!
4_6_103.gif
اگه من بخوام 37 گيگم رو بزارم رو اين هيچی ديگه نميتونم دان کنم! :( کمک!
4_9_16.gif
من الان دارم سری اولش رو دان ميکنم.:) خلاصه هر کی ميبينه ميتونه به من يه ندايی بده!:D

slayers.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بچه ها نظر بدين:D:

نظرتون در مورد اين سريال کره اي جديد چيه؟:eek: دانلودش کنيم يا نه؟ داوطلب داريم يا خودم بايد دست به کار شم؟:D

http://www.asiandb.com/browse/movie_detail.pfm?code=6061

Really%20really%20like%20you%20big.jpg

راستی 10-11 قسمت meteor garden هم تموم شده! ;)

f4152cm2.png

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
<<<< حتما اشتباه شده >>>>
البته فکر کنم من بايد از همه تشکر کنم چون روی کارت نوشته شده بود از طرف اعضای تاپيک انيميشن PT !:D:happy:
از همه کسايی که به فکر من بودن تشکر ميکنم.:happy: واقعاً ممنون
23_30_126.gif

يه تشکر اضافه هم از شما که زحمتشو کشيدين:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پيدا كردن اسم بعضي از كارتونا توي اين ليست چقدر بعضي وقتا مشكله فكر كنين يكي تازه كاره حالا چجوري بابا لنگ درازو توي اون ليست پيدا كنه از كجا بدونه اسم اصليش چيه
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1031597&postcount=3478
حالا درستش ميکنيم، اين ورژن يکش بود،:D چند تا اديت لازم داره;) به چند تا اديتور هم اهتياج داريم!:lol: اهتمالن هم لابلای پستا ميشه يه چيزه بدرد بخور ديگه پيدا کرد! اگه کسی چيزی به چشمش خورد بگين که بهش اضافه کنيم;) . چند تا مورد ديگه رو هم لرد سياه گفتن که من هنوز وقت نکردم درست کنم:(. ولی دير و زود داره سوخت و سوز نداره!:D
يه گروه خوب براي death note پيدا كردم كه فكر ميكردم كه drop كردن ولي الان ميبينم كه دارن ادامه ميدن درسته سرعتشون كمه ولي از بقيه لحاظ خيلي خوبن اينم سايت اونا
http://www.c1anime.net/
http://www.c1anime.net/
c1 کارش خوبه ولی خيلی دير ميآد بيرون!:( من که نمياونم صبر کنم، حداقل يه ماه تاخير داره!:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اصلا نمی یاد ...حالا ببینم چه کار می تونم بکنم.
کاری نکن :p، احتمالاً دنی هم گرفته، از دنيل بگير;). چرا شما ها دوست دارين دوباره کاری بکنين؟!:blink::p

راستی يه چيزی ، اين سری اصلاً قشنگ نبود:(، هيچی نشون نداد:(. فکر کنم قسمت بعد جالب باشه!:D من که کلی نا اميد شدم امروز!:(

Jini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين کارتون city hunter چهار سری هست که هر کدوم 51، 63، 13 و 13 قسمت هستن!!!:blink::blink::blink: و 6 تا هم فيلم و ova داره!:eek::wacko:

خواهر جون من این سریالو دیدم البته سه قسمت آخرشو نتونستم.mangas نشونش می داد .جکی جان هم یه فیلم به همین اسم و همین شخصیت بازی کرده.آخر خندس:lol:
اینم چندتا عکس :

فایل های ضمیمه

• bbb.jpg
    bbb.jpg
    62 KB · نمایش ها: 4
  • vjac-038.jpg
    vjac-038.jpg
    78.7 KB · نمایش ها: 17
  • CityHunter-6.jpg
    CityHunter-6.jpg
    128.9 KB · نمایش ها: 10
  • CityHunter-2.jpg
    CityHunter-2.jpg
    58.6 KB · نمایش ها: 4
  • city-003.jpg
    city-003.jpg
    21.1 KB · نمایش ها: 3

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جون من این سریالو دیدم البته سه قسمت آخرشو نتونستم.mangas نشونش می داد .جکی چن هم یه فیلم به همین اسم و همین شخصیت بازی کرده.آخر خندس:lol:
اینم چندتا عکس :
ببينم هر 4 سريشو ديدی؟:eek: خوش به هالت!:( منم خيلی از اين خوشم اومده!:rolleyes:

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
character0097.gif

يعنی چی اونوقت؟:blink: يعنی هدی دوباره گمشون کرده!!! :eek: کلش؟ يا قسمتی تا جزئی؟ :p اگه يادم باشه 20 و خورده اي قسمتشو فرستاده بودم.:(

:D :D :D
فکر کنم این دست منه. چون ناقص بود گذاشته بودمش کنار. بعدا یادم رفت :lol:

دارم طلب هامو مينويسم که يادم نره، وقتی اومدم ايران خدمت تک تکتون حضورن ميرسم که وصول شون کنم!:lol:

من که در رفتم :D

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز
Shinsen-Subs همان گروهی است که با ureshii قسمتهای اول را
زیر نویس کرده اند؟
فایلهای Shinsen-Subs همگی 140 مگابایتی هستند
نسبت به فایلهای 174 مگابایتی گروه دیگر دچار افت کیفیت نشده؟

سوال 1) Shinsen-Subs چیه؟
سوال 2) ureshii چیه؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من داشتمش ولی هر چی ميگردم نميدونم کجا save ش کردم!:wacko: ولی اين لينک دانلود:D:

اينم يه کليپ که من دوسش ميدارم، مخصوصاً به سپهر توصيه ميشه که اينو ببينه:D;)، درسا چطوره راستی؟:eek:

ممنون.عالی بود.
راستی در باره آهنگ آناستازیا من یک مقداری وقت گذاشتم.

دو تا mp3 کامل ازش هست به مشخصات زیر ولی پولیه و من نسخه مجانیش رو پیدا نکردم.

Once Upon A December* Liz Callaway* Anastasia: Music From The Motion Picture (1997 Version) 1997* Soundtrack 192 8*

*Once Upon a December* Deana Carter *Anastasia: Music From The Motion Picture (1997 Version) 1997 Soundtrack 192 2*
اینم لینکش
http://3mp3.ru/eng/search/text/

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون.عالی بود.
راستی در باره آهنگ آناستازیا من یک مقداری وقت گذاشتم.
دو تا mp3 کامل ازش هست به مشخصات زیر ولی پولیه و من نسخه مجانیش رو پیدا نکردم.
ممنون:happy:

يادمه در مورد تفاوت مانگا و انيمه پرسيده بودين. انيمه که ميشه همون کارتون هايی که خودتون دانلود کردين:). مانگا ميشه کتاب مسوری که نويسنده يا مانگاکا نوشته و نقاشی کرده و انيمه ها رو از روی اين مانگا ها ميسازن. الان ديدم مانگای جديد اينوياشا در اومده گفتم بد نيست که مثالشم ببينين. فصل 5، بخش 496:

[MakiMaki]Inuyasha​_v50​_ch496.zip
اينم يه عکس اندر اهوالات من:lol::

inuyasha2.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خبر دارين فيلم 300 رفت رو پرده؟:D ببينم اگه بشه آخر هفته برم سينما!:D

300ban.jpg

300_movie_hq06.jpg

03052007_300_article.jpg

300-8.jpg

300_well2.jpg

3001600.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
از خواهر فریدا هم به خاطر راهنماییشون که واسه انتخاب انیمه به من کمک کردن ممنون:rolleyes:
خواهش ميکنم :happy:
راستی دوستان کسی راجع به اون آهنگی که گذاشتم نظر نداد ( فکر کنم چون افتاد آخر صفحه کسی ندیدش ) الا دوباره میزارمش نظرتونو راجع به متن آهنگ بگین ;)
من گوش کردمش، قشنگ بود:). کی دکلمش کرده؟ :eek:به نظرم صداش شبيه مريم ... بود. (اي از دست اين حافظه:wacko:، فاميلش يادم نمياد، فاميل مريم چی بود؟؟؟):(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان
نمی دونم انیمه قشنگ Blue seed رو میشناسید یا نه .فعلا چندتا والپیپر ازش می ذارم بعد اگه خواستید و معرفی نشده بود به طور کامل معرفیش می کنم.کلا سریال قشنگی هست .مثل بیشتر انیمه ها در مورد خیر و شره و یه زمینه عاطفی هم داره.در کل جالبه.
نه خواهر کسی هنوز چيزی نگفته:happy:. يعنی کلا اگه ديدی چيزی تو اون ليسته نيست بدون که صحبت نشده در موردش. منتظريم.:D

بالا