• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

adin111

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان کسی میدونه اینجا ضخامت قلب هیپرتروفی معافیت داره یا نه؟

zbhamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان درمورد وضعیت افرادی که معاف از رزم هستن توی آموزشی یه توضیح بدید؟ ممنون میشم.

sepehri302

Registered User
لایک‌ها
943
سلام من دیپلم کامپیوتر طراحی صفحات وب هستم میخوام برم سربازی اگه الان دفترچه بفرستم تاریخ اعزام من کی میشه؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام من دیپلم کامپیوتر طراحی صفحات وب هستم میخوام برم سربازی اگه الان دفترچه بفرستم تاریخ اعزام من کی میشه؟
من ۲ ۳ هفته پیش رفتم بپرسم برای دیپلمی ها تاریخ اعزام برج ۸ کی هستش گفتن برج ۸ پر شده و میره برای برج ۱۰ . اما الان بعد از ۲ ۳ هفته رفتم گفتن احتمالا میفتم برای برج ۱۲ و گفتم این قدر سریع پر شده ؟ خودم موندم . البته بعید هم نیست از خودشون بگن . البته یهو هم دیدی راست گفت . به هر حال باید رفت دیگه چه برج ۸ چه ۱۰ چه ۱۲ باید رفت اما سریع اقدام کن چون غیبت ها رو هم بخشیدن خیلی ها میخوان برن و زود پر میشه

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
سلام دوستان.کی دفترچه رو پست کنم برای اخرین تاریخ اعزام امسال؟
اگه دفترچه رو امسال پست کنم و اعزامم بیوفته سال دیگه شامل ۲۴ ماه خدمت میشم؟
در ضمن دیپلم دارم.
پدرم شش ماه جبهه داره،چقد کسری داره؟ سوالتم زیاد شد ببخشید.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام دوستان.کی دفترچه رو پست کنم برای اخرین تاریخ اعزام امسال؟
اگه دفترچه رو امسال پست کنم و اعزامم بیوفته سال دیگه شامل ۲۴ ماه خدمت میشم؟
در ضمن دیپلم دارم.
پدرم شش ماه جبهه داره،چقد کسری داره؟ سوالتم زیاد شد ببخشید.

دیپلمه ها 19 هر ماه اعزام میشن. رفیقمون که گفتن برج 8 یا 10، برای فوق دیپلم به بالاس که اول ماهای زوج اعزام میشن

اگه اشتباه نکنم، اگه بیوفتی سال بعد میشی 24 ماه
سعی کن زودتر بفرستی
رفتی خدمت میدونی 1 ماه زودتر فرستادن یعنی چی!! 1 روز زودتر ترخیص شدن یه دنیاس برای سرباز :D

برای 6 ماه جبهه پدرتون، 2 ماه کسری میگیری. به شرط اینکه متولد 72 به قبل باشی

یه مورد دیگه هم اینکه، الان سرباز خیلی کمه. مگه اینکه به خاطر 24 ماه شدن، درخواستا زیاد بشه. وگرنه تا بفرستی سریع میندازنت برای اعزام :D
رفیقم 28 اردیبهشت فرستاد، 19 خرداد اعزام شد!! خود من اعزامم 43 روز بعد از ارسال دفترچه افتاد ...

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
با سلام خدمت مشمولین عزیز !
یه سوالی که چند وقته ذهنمو مشغول کرده و هرکی یه چیز میگه
با اینکه میدونم هیچکدوم از قسمت **** برای خدمت مناسب نیست !
یه زمانی میگفتن **** خیلی خوبه و هرکی کارشناسی یا ارشد داشته باشه واسه امریه جذب میکنن
اما چند روز پیش یکی از دوستان که 2 ماهی میشه خدمتش تموم شده گفت دیگه از امسال اینطوری نیست و از امسال **** ب مرز هم میفرسته !
مورد بعدی اینکه هنوزم اون قضیه کارت سبز و دوره تکمیلی برقراره ؟ اگه آره تا کی ؟
چون من تا آخر بهمن امسال معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی دارم و بعد از اون باید دفترچه ارسال کنم
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بدبختی همینه .میدونید یا نه 3پاه دیگه اشنا نداشته باشی رفتی کرمانشه و به---گایی هم بدی میفرستند کرمانشاه متاسفانه .
وضعیت خدمت شیر تو شیر شده .
خودت بشین حساب کن دیگه به هر دری میزنن که ملت پاشن برن خدمت ........

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
با سلام خدمت مشمولین عزیز !
یه سوالی که چند وقته ذهنمو مشغول کرده و هرکی یه چیز میگه
با اینکه میدونم هیچکدوم از قسمت **** برای خدمت مناسب نیست !
یه زمانی میگفتن **** خیلی خوبه و هرکی کارشناسی یا ارشد داشته باشه واسه امریه جذب میکنن
اما چند روز پیش یکی از دوستان که 2 ماهی میشه خدمتش تموم شده گفت دیگه از امسال اینطوری نیست و از امسال **** ب مرز هم میفرسته !
مورد بعدی اینکه هنوزم اون قضیه کارت سبز و دوره تکمیلی برقراره ؟ اگه آره تا کی ؟
چون من تا آخر بهمن امسال معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی دارم و بعد از اون باید دفترچه ارسال کنم
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
دفترچت رو قبل از 22 بهمن پست کن بره , اگه دفترچه قبل از 22 بهمن پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه و بعد از اون 24 ماه حساب کیشه .

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
معلوم نیست قضیه چیه که اینقدر دارن حرکت میزنن که همه برن خدمت :
بخشیدن غیبت ها
24 ماه کردن سربازی و دادن مهلت برای ارسال دفترچه تا 22 بهمن (خودش یه تهریکه که اونایی که نرفتن برن زودتر و مثلا تهدید کردن)
و از همه مهمتر :
تشدید برخورد با سربازان غایب و فراری از اول مهرماه 94 ( یعنی در اصل دارن التماس می کنن برین وگرنه این دیگه تهدیده)

واقعا تو وضع کنونی مملکت عقلشون نمیرسه که تو این بحران و بی پولیه مردم و گرونی ملت برن سر کار و بتونن پول در بیارن بهتره یا برن تررررر بزنن تو 2 سال زندگیه با ارزش و عمر گرانقدر .
آدم تو 2 سال میتونه تو هرکاری خبره بشه خیلی راحت مطئنم همه با این جمله ی آخر موافقن .

اما خوب ............

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
سلام
من 1 سوال داشتم
من پاهام پرانتزی هست، بهم معافیت میدن؟
چند ماه دیگه درسم تموم میشه(کارشناسی ارشد)

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دفترچت رو قبل از 22 بهمن پست کن بره , اگه دفترچه قبل از 22 بهمن پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه و بعد از اون 24 ماه حساب کیشه .
دوستِ عزیز، من نفهمیدم
اگه قبل از ۲۲بهمن دفترچمونو پست کنیم ۲۱ماه حساب میشه یا تا قبل از ساله دیگه وقت هست؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستِ عزیز، من نفهمیدم
اگه قبل از ۲۲بهمن دفترچمونو پست کنیم ۲۱ماه حساب میشه یا تا قبل از ساله دیگه وقت هست؟
http://www.asriran.com/fa/news/361240
توضیح داده که یه قسمت :
بهمن آخرین مهلت برای خودمعرفی مشمولان و بهره‌مندی از بخشش اضافه خدمت و تسهیلات کسرخدمت
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره بخشش غیبت و اضافه خدمت سربازان نیز اظهار کرد: یک فرصت به سربازان غایب دادیم که اگر تا 22 بهمن امسال خودشان را برای انجام خدمت سربازی معرفی کنند علاوه بر اینکه به موجب غیبت اضافه خدمت‌های سه یا شش ماهه را تحمل نخواهند کرد، به دلیل غیبتشان نیز به مرجع قضایی نیز معرفی نمی‌شوند و در ضمن چون تا پیش از سال 94 تکلیف سربازی خود را مشخص کرده‌اند طول مدت خدمتشان 21 ماه خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین این افراد تنها در صورتی که تا 22 بهمن امسال خود را معرفی کنند مشمول کسر خدمت می‌شوند و به ازای هر فرزند دو ماه کسر خدمت به آنان تعلق خواهد گرفت و اگر کسر خدمت دیگری نیز داشته باشند می‌توانند از آن استفاده کنند.

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
@Mehran Mahmoodi بازم نفهمیدم:(
پس چرا تو این تاپیک
فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟
گفتید اگه قبل ساله ۹۴پست کنیم و حتی ساله ۹۴ هم اعزام بشیم بازم ۲۱ماهه؟
بببین پلیس + 10 به من گفت قبل از 94 پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه اما تو لینکی که بهت دادم 2 جا هست که یکیش نوشته اگه قبل 94 پست کنی 21 ماه میشه و یه جا دیگش نوشته قبل 22 بهمن .
حالا 22 بهمن چه فرقی داره ؟ اگه میخوای پست کنی همون قبل 22 بهمن پست کن دیگه ضرر نداره که . از 22 بهمن تا سال 94 کلا 40 روز فاصله هستش . اما فقط اینو هم بدون که برای جمع کردن مدارک و واکسن و معاینه و ... هم وقت بزاری , یعنی مثلا نگی باشه پس من میرم همون 20 بهمن پست میکنم .....در نظر بگیر که جمع کردن مدارک ممکنه وقتگیر باشه . از من میشنوی همین فردا برو دفترچه بگیر و مدارک عمومی مثل کپی شناسنامه و .... و .... رو آماده کن دقیقه 90 برو سراغ واکسن و معاینه

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
آخه من دانشجوام
این ترم که اواخرِ دی تموم میشه، دوتا درس میمونه برام که میخام معرفی ب استاد بردارم، که اینا هم تا اواسط اسفند طول میکشه تا نمراتشون تایید بشه و مدرکمو بگیرم. برا اینه که میخام تکلیفمو بدونم که اگه تو اسفند بفرستم همون ۲۱ ماهه یا ۲۴ماهه میشم

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
آخه من تا 30 بهمن از **** وظیفه معافیت تحصیلی دارم
میشه قبل از اون موعد ارسال کنم ؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
آخه من تا 30 بهمن از **** وظیفه معافیت تحصیلی دارم
میشه قبل از اون موعد ارسال کنم ؟
داداش شما اگه دَرسِت تموم شده و کاری ندارید،
هرچه زودتر میتونید دفترچتونو پست کنید دیگه،
که خیالت راحت باشه ۲۱ماه خدمت میکنی.
اینجا ایرانه دیگه، یدفه میبینی قبلهِ ۲۲بهمن هم فرستادی ولی اعزامت افتاده برا ۹۴ و میگن باید ۲۴ماه خدمت کنی
به نظرم شما اگه مشکلی ندارید زودتر پست کنید که قبلِ امسال اعزام بشین و خیالتونم راحت باشه.

Sent from my HM NOTE 1W

بالا