ArashMiniStar
Registered User
ارث باباشونه دیگه[emoji6]چ عجب آغا یه حرفی زد ما خوشمون اومد
http://www.tabnak.ir/fa/news/441826
6 ماه سرش گرد شد
عید شوما هم مبارک حَج آغا
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
ارث باباشونه دیگه[emoji6]چ عجب آغا یه حرفی زد ما خوشمون اومد
http://www.tabnak.ir/fa/news/441826
6 ماه سرش گرد شد
عید شوما هم مبارک حَج آغا
من ۲ ۳ هفته پیش رفتم بپرسم برای دیپلمی ها تاریخ اعزام برج ۸ کی هستش گفتن برج ۸ پر شده و میره برای برج ۱۰ . اما الان بعد از ۲ ۳ هفته رفتم گفتن احتمالا میفتم برای برج ۱۲ و گفتم این قدر سریع پر شده ؟ خودم موندم . البته بعید هم نیست از خودشون بگن . البته یهو هم دیدی راست گفت . به هر حال باید رفت دیگه چه برج ۸ چه ۱۰ چه ۱۲ باید رفت اما سریع اقدام کن چون غیبت ها رو هم بخشیدن خیلی ها میخوان برن و زود پر میشهسلام من دیپلم کامپیوتر طراحی صفحات وب هستم میخوام برم سربازی اگه الان دفترچه بفرستم تاریخ اعزام من کی میشه؟
سلام دوستان.کی دفترچه رو پست کنم برای اخرین تاریخ اعزام امسال؟
اگه دفترچه رو امسال پست کنم و اعزامم بیوفته سال دیگه شامل ۲۴ ماه خدمت میشم؟
در ضمن دیپلم دارم.
پدرم شش ماه جبهه داره،چقد کسری داره؟ سوالتم زیاد شد ببخشید.
دفترچت رو قبل از 22 بهمن پست کن بره , اگه دفترچه قبل از 22 بهمن پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه و بعد از اون 24 ماه حساب کیشه .با سلام خدمت مشمولین عزیز !
یه سوالی که چند وقته ذهنمو مشغول کرده و هرکی یه چیز میگه
با اینکه میدونم هیچکدوم از قسمت **** برای خدمت مناسب نیست !
یه زمانی میگفتن **** خیلی خوبه و هرکی کارشناسی یا ارشد داشته باشه واسه امریه جذب میکنن
اما چند روز پیش یکی از دوستان که 2 ماهی میشه خدمتش تموم شده گفت دیگه از امسال اینطوری نیست و از امسال **** ب مرز هم میفرسته !
مورد بعدی اینکه هنوزم اون قضیه کارت سبز و دوره تکمیلی برقراره ؟ اگه آره تا کی ؟
چون من تا آخر بهمن امسال معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی دارم و بعد از اون باید دفترچه ارسال کنم
اگه کسی اطلاعات دقیقی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
دوستِ عزیز، من نفهمیدمدفترچت رو قبل از 22 بهمن پست کن بره , اگه دفترچه قبل از 22 بهمن پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه و بعد از اون 24 ماه حساب کیشه .
. تو لینک زیردوستِ عزیز، من نفهمیدم
اگه قبل از ۲۲بهمن دفترچمونو پست کنیم ۲۱ماه حساب میشه یا تا قبل از ساله دیگه وقت هست؟
بببین پلیس + 10 به من گفت قبل از 94 پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه اما تو لینکی که بهت دادم 2 جا هست که یکیش نوشته اگه قبل 94 پست کنی 21 ماه میشه و یه جا دیگش نوشته قبل 22 بهمن .@Mehran Mahmoodi بازم نفهمیدم
پس چرا تو این تاپیک
فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟
گفتید اگه قبل ساله ۹۴پست کنیم و حتی ساله ۹۴ هم اعزام بشیم بازم ۲۱ماهه؟
آخه من تا 30 بهمن از **** وظیفه معافیت تحصیلی دارمدفترچت رو قبل از 22 بهمن پست کن بره , اگه دفترچه قبل از 22 بهمن پست بشه همون 21 ماه خدمت حساب میشه و بعد از اون 24 ماه حساب کیشه .
داداش شما اگه دَرسِت تموم شده و کاری ندارید،آخه من تا 30 بهمن از **** وظیفه معافیت تحصیلی دارم
میشه قبل از اون موعد ارسال کنم ؟