• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این به نظرت جذابه کارتونش؟ ارزش داره بگیرمش؟
1655.gif
من چون به قول مامانم از برفک تلويزيون هم نميگزرم:p ، برام قشنگه!:) ولی برای تو که جدی ميپسندی توصيه نميشه چون يه مقداری حالات بچگونه داره! :wacko: ولی خوب من بايد همه کارتون ها رو ببينم وگرنه ديگه ملکه انيميشن نميشم که!:D:lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خب خواهر فکر کنم اگه بذاریم این پروژه ی فعلی تموم بشه بریم سر یکی دیگه بهتر باشه راستش من الان بیشتر دنبال انیمه و فیلم های یه قسمتی هستم تا سریالی
4.gif
راستی من حرفم رو اصلاح ميکنم. اونی که من دانلود کردم فيلم live action اين کارتون نبود، يکی از فيلم های کارتونيش بود:blush:. خيلی برام جالب بود چون با مناظر خيلی قشنگی شروع شد ولی يهو يه چيزی نشون داد که منو بعده اون منظره ها خيلی قافل گير کرد:lol::f34r:. کلاً چون کارتون قديمی هست کيفيت تصويری زياد نيست ولی سبک نقاشی نشون ميده که با وجود امکانات اون زمان چقدر سعی و تلاش برای درست کردن اين کارتون کردن!:happy:

در مورد دانلود، اگه وقت کردين به منم يه خبر بدين.;)

اين روش خيلی خوبه، بچه ها لطفاً اگه کسی شروع به دانلود چيزی کرد اينجا بگين که بقيه ديگه اونو دان نکنن و اگه اهيانن تکراری هست، شماها ديگه دان نکنين.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب منم 2 تا سريال live action رو دارم دان ميکنم:D:

سريال چينی يه For You In Full Blossom که از روی مانگای ژاپنی يه hana kimi درست شده و ماجرای يه دختره که تغيير قيافه داده و شده پسر و رفته تو يه مدرسه شبانه روزی يه پسرونه! :lol: خودتون بقيه ش رو حدس بزنين:p:

VIZ91163293_360.jpeg

foryouinfullblossom.jpg

__Hana_Kimi_Drama___by_hanakimi_fans.jpg

يکی ديگه هم يه سريال ژاپنی از روی مانگای معروفش Itazura na Kiss که بازم ماجراهای دبيرستانی و بعدشه, درست شده:happy::

itazuranaround.jpg

K8.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
کيا اين قسمت کيبا رو ديدن؟:eek:چقدر دلم به حال zed سوخت!:(

rachid.jpg

راستی کسی ميدونه چرا اسم اين سريال رو گذشتن کيبا؟:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مرسی مرسی .دقیقا همینو میخواستم و حالا فهمیدم که ایتالیایی هست نه آلمانی!
اين آلمانيش:

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

دوستان منم یه 7 ،8 تا DVD انیمه :eek: :blink: دارم ولی روم نمیشه بزارم:p
--- > آخه خیلی کم بید
:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جان، يه چي ميگي ها، ناسلامتي به تو ميگن ملکه ي انيميشن ها، نه منکه ملکه ي بوق آبادم (راستي يه سر بيا خواشان استاد کارت داره
191.gif
<--- يادم باشه براي اين اسمايله گيس بذارم دخترونه شه!!)
اختيار داری ، اين حرفا کدومه تو که ملکه خواشن هستی!:happy:
چشم، به استاد بگو الان خدمت ميرسم;)
بعدشم اين سايت animez براي من باز نميشه، همه اش ميزنه Page cannot be displayed، مشکل از منه يا فرستنده مورد داره؟!!
مشگل از تو هست:(. سايت مشگلی نداره.
پس به گروه ما احترام بگذاريد وگرنه سر و کارتون با اعضاي ارشد خواهد بود
ph34r.gif
تاييد ميشه!:D
ميگم خوبه حالا بهش قبلا تو ايميل گفته بودي که انگليسي مي خواي باشه ها!
واقعاً!:blink: وقتی ديدم اينجوری شده خيلی ترسيدم:eek: گفتم الان قبول نميکنه يا ميگه دوباره از سر پول بده:wacko: ولی خوب خداييش آدم خوبی بود گفت دوباره ميفرستم، گفتم آدرس بده اينا رو برات پس بفرستم گفت نه نگاه دار بده به يه دوست عربت!:) حالا منم گذشتم کنار بدم به يکی از دوست های عراقی-ايرانيم.:happy:
هانه؟!! چطو شد؟ يه چند وقته عرب کشون راه ننداختم چيز شديد ها !!
کمک ميخوای خواهر؟
36_6_7.gif

راستي فريدا جون، اوتجا تو کانادا ميتونيد آتش روشن کنيد، من خالم ميگه يه بار رفتند تو بيابون آتيش روشن کردند که از روش بپرند، آتش نشاني با پليس اومد سراغشون!!!!!!
ماجراش همونيه که خالت برات تعريف کرده:lol:، يعنی پليس ببينه و دستگير شدی. خودشون هم ببينم در آن واحد گزارش ميدن:(. ولی ايرانی های اينجا اجازه گرفتن که با حضور پليس و ... دم ساحل آتيش روشن کنن و خلاصه همه اونجا جم ميشن و مراسم رو به جا ميرسونن. ولی فقط يه جا تو کل شهر:blink:! که البته من تا حالا نرفتم، سر همون ماجرايی که برات قبلاً گفتم (هر چی کمتر ببينی بهتره!;) )​

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
:blush: چندتا کارتون به لیست من اضافه شده.

1-Atlantis
2-Jungle Book
3-Sindrella
4-spongebob (big Action) +farsi
5-Wallace & Gromit1_3Ep
6-Hoodwinked+farsi
7-AppleSeed
8-beyond the wind ([Delicious] Les Miserables)3Ep

که غیر از مورد 8 ،بقیه DVD هستن!​

Capitan7ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

دوستان منم یه 7 ،8 تا DVD انیمه :eek: :blink: دارم ولی روم نمیشه بزارم:p
--- > آخه خیلی کم بید
:(

سلام ،:happy:

شما هم لیستتو همینجا بذار.ممکنه کارتونایی داشته باشی که پر طرفدار باشن!

نه مثل من ...:wacko:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پی نوشت : الان این قضیه در شکل کلی ترش ، یعنی Cuteness ، کاملا شکل دیگه ای به خودش گرفته و جزئی از فرهنگ ژاپنی محسوب میشه ... یعنی این چشمای گنده و کاراکترهای cute تبدیل شدن به نماد فرهنگ ژاپنی
279.gif
... یعنی این بار اومدیم سمت بحث زیبایی شناختی ... ( مطالعه کنید )
از بابت مقاله خيلی ممنون!:happy:

دقيقاً همينطوره که ميگی. منم با اون نظريه که ژاپنی ها ميخوان با اين کار خودشون رو به فرهنگ قربی بچسبونن مخالفم!:hmm: فرهنگ خودشون اينقدر قنی هست که اهتياجی به اين کار ندارن.
15_9_13.gif

به نظر من اول قضيه نشون دادن اهساسات وسط هست و نشون دادن شخصيت ها!
15_9_14.gif
يادمه يه بار برای برادر atoon نمونه رنگ چشم ها و ارتباط حالات چشم با شخصيت ها رو مثال زده بودم
15_9_16.gif
.

يکی ديگه همين که اشاره کردی اين ماجرای cuteness يا kawaii هست
15_9_17.gif
. فقط تو يه کارتون چند بار اين لغت رو ميشنويم؟ :blink:سعی شون بر اينه که همه چيز kawaii باشه!
15_3_41.gif
يعنی من اينجام دارم ميبينم که از لباس تا دفتر و خودکارشون kawaii هست!
15_8_208.gif
واقعاً همه چيزشون يه جور بخصوصی ظريف و ناز هست:happy:. منکه لذت ميبرم نگاه کنم.
36_22_25.gif

خلاصه حرفم اينکه منم با اينکه اين جزئی از فرهنگشون شده موافقم و با اينکه ميخوان خودشون رو به غرب بچسبونن مخالف.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
و اما اندر اهوالات اينديانا جونز است که:

انقدر براتون بگم که تا حالا تو عمرم هيچ جايی به اندازه ride اينديانا جونز کيف نکرده بودم!:D مهيج ترين چيزی بود که من تو عمرم ديدم!:D:eek: وقتی پياده شدم اشکم در اومده بود (از بس کيف کردم!:lol: ) من با دو دستم دوربينو چسبيده بودم که از دستم ول نشه، مامانم هم منو گرفته بود که من ول نشم!:lol::p اين عکس ها از يه جايی وسط زمين آسمون گرفته شده!:D جاهايی تو اين ride بود که تاريکی مطلق بود و واقعاً هيچی نميديدن و يهو يه چيزه وهشتناک ميآمد جلوتون!:D ويدئو پرژکتور هم زياد کار گزاشته بودن و موش و عقرب و ... :wacko:بود که ميديدين داره از سرو کلتون بالا پايين ميره!:lol:
تمام آدم هايی که از سقف آويزونن و ... مصنوعی هستن ;) ولی کی باورش ميشه؟!:blink::eek:

اگه من يه بار ديگه گزارم اون وری بيفته اولين جايی که ميرم اينديانا جونزه! اگه هريسون فوردم اونجا بود ديگه نوره الا نور ميشد!:D:rolleyes:

در بيرون اينجا يه رودخونه به همون سبک اينديانا جونجی يا شايد آمازونی يا افريقايی:p درست کردن که واقعاً قشنگ بود و من کلی عکس گرفته بودم که متاسفانه فقط 3 تا ازش سالم مونده!:(:(:(

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
آكيرا ( 1988) AKIRA

23476.JPG

كارگردان : كاتسوهيرو اوتومو
نويسندگان: ايزو هاشيموتو و كاتسوهيرو اوتومو
ژانر: انيميشن/ اكشن/ ماجرايي/علمي تخيلي/ تريلر

داستان: يك پرو.ژه نظامي توكيوي مدرن را كه به نئو توكيو مشهور شده در معرض خطر قرار مي دهد. به گونه اي كه دسته موتور سواران را به ديوانگاني خطرناك مبدل مي سازد. نجات تنها در دست دو كودك و دوستانشان است....

انيميشن اكيرا در زمان خود نو آوري هاي بسياري در بر داشت. فيلم شامل 2212 نما و 160000 تصوير ثابت است كه تقريبا سه برابر حد معمولي بود. در اين فيلم 327 رنگ مختلف استفاده شده كه 50 عدد از آنها مخصوصا براي چنين فيلمي طراحي شده اند( پيش از آن ركورد استفاده رنگ 50 رنگ بود). علت تنوع رنگ اين است كه بيشتر فيلم در شب مي گذرد وضعيتي كه بيشتر انيماتورها به علت نياز به تنوع رنگ از آن دوري مي كنند.

با تشکر از دوست خوبم Persianrainbow از فاروم گزاره

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
Hawl's Moving Castle

castle8.jpg

‌مي خواهم در باره آخرين اثر هايائو ميازاكي كارگرداني كه به حق عنوان والت ديسني ژاپن را به خود اختصاص داده بنويسم.
همه ميازاكي را با انيميشن هايي چون پرنسس مونونوكه و شهر ارواح مي شناسيم و البته آثار ديگرش نيز به همان شيريني و زيبايي آثار ذكر شده هستند .
آخرين اثر ميازاكي با نام قلعه متحرك هاول هم به ايران رسيد و دي وي دي آن پخش شد. راستش به سختي مي توان در باره آن اظهار نظر يك شكلي كرد يعني اين اثر هم شما را به شدت جذب مي كند و هم پس مي زند.
مي گوئيد چگونه؟ بياييد با هم بررسي كنيم:
داستان برگرفته شده از رماني امريكايي به همين نام است كه به فارسي نيز ترجمه شده.
سوفي دخترك ساده اي كه در كلاه فروشي مادرش كار مي كند بر اثر جادوي جادوگر ويست تبديل به يك پيرزن فرتوت مي شود او براي رهايي از موقعيت موجود به پناهگاه جادوگري ديگر به نام هاول مي رود هاول جوان جادوگري است كه معروف به دزديدن و خوردن قلب دختران نوجوان است هرچند كه خلاف اين شايعه ها هوال جادوكري خوش تيپ و حساس مي باشد كه سوفي در دل عشق پنهان به او دارد.
سوفي در بدو ورود به خانه هاول كه قلعه متحركي است با يك شيطانك اتش بنام كلسيفر روبرو مي شود. كلسيفركه همانند سوفي تحت طلسمي است به او مي گويد در صورت اينكه سوفي به او كمك كند با كمك يكديگر طلسمها را از بين مي برند.
باقي داستان مبارزه سوفي و هاول با جادوگر ويست و رو شدن طلسمها و عشق پنهان سوفي به هاول است

بايد گفت كه اين اثر آخر ميازاكي قدمي رو به عقب است كه با كارهاي پيشين او تفاوت زيادي دارد و اين تفاوت ناشي از قصه است. اين داستان يكي از پيچيده ترين داستانهايي است كه ميازاكي تا به حال كار كرده و هرچند او سعي كرده پيچيدگي را كمتر و شخصيتها را تك بعدي تر كند كمتر موفق شده. البته او شخصيتهايي را حذف كردو و شخصيتهاي را اضافه كرده و شخصيتهايي را تغيير داده . بسياري از ماجراها رانيز حذف كرده و دست اخر پايان داستان را بكلي تغيير داده است. اين تغييرات در ابتدا ي داستان باعث شده جذابيت آن نسبت به كتاب افزايش پيدا كند و داستان منطقي تر شود اما هرچه كه جلوتر مي رويم كلاف سردرگم تر مي شوند تا اينكه بكلي گيج مي شويم كه اينها اينجا چكار مي كنند. و اين اتفاقها چه ربطي با هم دارند. پايان داستان هم نچسب و قابل پيش بيني است
از تكنيك انيميشن بگوئيم بايد گفت كه همانند ساير كارهاي ميازاكي تكنيك بالايي دارد و جذابيت خيره كننده آن درشخصيتهاي جالب و ديدني است چيزهايي كه در كتاب هر گز نبود . هنوز م توان مولفه هاي كارهاي ميازاكي مثل ارواح خميري شكل و يا پرواز و هواپيماهاي عجيب و غريب و اختراعات گوناگون را در اين فيلم دبد.
قلعه متحرك هاول انيميشني با سبك بصري ديدني اما به شدت خسته كننده و بي رمق است! كار بعدي او"داستانهايي از زمين-دريا" اقتباسي از داستاني امريكايي در باره دوستي اژدهايي با مردي جوان است. اميدواريم اين يكي بهر از كار در بيايد.

Persianrainbow

بالا