یعنی شما میگی اون ارور هارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ میدونی ارورش برای چیه ؟داداش جسارت نشه ولی خیلی حساسی شما اینایی که میگی هیچکدوم ایراد نیست
یعنی شما میگی اون ارور هارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ میدونی ارورش برای چیه ؟داداش جسارت نشه ولی خیلی حساسی شما اینایی که میگی هیچکدوم ایراد نیست
نه مگه الان که داری باهاش کار میکنی ایجاد کرده؟دوست عزیز بزار کلا یه چیزی بگم قظیه hd tune دستت بیاد .من هارد اکبندم باهاش تست کردم باز ارور میده کلا مدلشه.این ارور نه ولی ارورای قرمز که بدسکتور هست که اصلا هم نیازی به برنامه نیس خودت کار کنی اصلا متوجه میشی که این هارد میلنگه.سرعتش پایینه و و و زیاد جدی نگیر یه برنامه یک مگابایتی رویعنی شما میگی اون ارور هارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ میدونی ارورش برای چیه ؟
شما یک چیزی شنیدی دوست منیعنی شما میگی اون ارور هارد مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ میدونی ارورش برای چیه ؟
گفتم بنده یک عدد برای شما تهیه میکنم تا روز یکشنبه صبر کنیدداداش م این 8440pرو چطوری باید بخرم.
هنونی ک گفتی یه دونه داری؟
فقط همین یکی واست مونده؟
چند میدی به ما؟
فقط سریع جواب بده جون عزیزت
درخدمتم جناب منصوریچه تمیزه !
مهندس بارت آزاد شده اون سفارشای ما رو بفرستی ؟
اکثر دستگاه های پست اول موجود هستنسلام.
جناب بهاروند موجودی الان چی هست؟
مرسی
هنوز با لپ تاپ کار نکردم جز همون تستا ،نه مگه الان که داری باهاش کار میکنی ایجاد کرده؟دوست عزیز بزار کلا یه چیزی بگم قظیه hd tune دستت بیاد .من هارد اکبندم باهاش تست کردم باز ارور میده کلا مدلشه.این ارور نه ولی ارورای قرمز که بدسکتور هست که اصلا هم نیازی به برنامه نیس خودت کار کنی اصلا متوجه میشی که این هارد میلنگه.سرعتش پایینه و و و زیاد جدی نگیر یه برنامه یک مگابایتی رو
نه من دنبال بهانه نیستم دوست عزیز، وگرنه همون اول میفرستادم به خاطر روشن نشدنش، خودم الان دودل موندم چیکار کنم ،شما یک چیزی شنیدی دوست من
من موندم چی بهت بگم
شما یا بلد نیستی چی با چیه یا دنبال بهانه هستی
مهندس ما در خدمتیم.روش حساب کرده بودم.حالا چون دلار رفته بالا(مطمئن باش بیخودیه،دلیلی نداره) یه مقدار بیشترش میکنیم.انتظارمون به عنوان مشتری ثابت و همکار بیشتره مهندسدرخدمتم جناب منصوری
اونا داره کارشون درست میشه اما اون قیمتی که باهم توافق کردیم در نمیاد
احتمالا به همکارا ندم و تک فروشی کنم فقط
چند داداش؟گفتم بنده یک عدد برای شما تهیه میکنم تا روز یکشنبه صبر کنید
من در خدمتم.هیچ کس نمیاد کالای رو زیر قیمت تمام شده خودش بفروش برسونه جناب منصوریمهندس ما در خدمتیم.روش حساب کرده بودم.حالا چون دلار رفته بالا(مطمئن باش بیخودیه،دلیلی نداره) یه مقدار بیشترش میکنیم.انتظارمون به عنوان مشتری ثابت و همکار بیشتره مهندس![]()
من همچین محصولی رو در بانه شاپ ندیدمجناب 8540w موجوده ؟ چند قیمت ؟ کانفیگ دقیقش؟یه لینک از بانه شاپ موجود داره ولی ترجیح میدم حدالامکان با شما معامله کنم
یا اگه چیز بهتر یا شبیه ش که گرافیک داشته باشه
تا 1350 هم میتونم هزینه کنم،
hp Elitpad 900تبلت ویندوزی مناسب و خوب چی دارید؟
دستگاه ها از روی پارت نامبر مشخص هستند که استوک کجا بودنباسلام
آقای بهاروند همیشه سواله برام که گرید a نسبت به گریدهای پایینتر قابل تشخیص هست؟ از کجا متوجه بشیم که چ گریدی هست؟تفاوت در چیه؟
و اینکه ساخت کشور چک در پشت دستگاه قید شده؟
باتشکر
منه نوعی بعد از خرید میتونم پیگیر بشم ببینم استوک کجاست؟ و جواب در مورد " ساخت چک" ؟دستگاه ها از روی پارت نامبر مشخص هستند که استوک کجا بودن
تو لیست خریدی که از فروشنده دست اول تو آمریکا میاد همه دستگا ها به ترتیب گرید بندی شدن
تو امارت هم که معلومه دستگاه های که شارجه هستند نابود ترین لپ تاپ های استوک هستند