• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوپ DELL Axim X51v٠

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بیم که فقط برای اینفرارده؟!!
الآن میرم مدرسه با یکی از بچه ها تست می کنم
مرسی آقا لطف کردی

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا این PPC رادیو که نداره؟!!
داره؟

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
مودم این دستگاه رو از کجا باید بگیرم؟ مدل خاصی هست که از بقیه بهتر باشه؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
مودم این دستگاه رو از کجا باید بگیرم؟ مدل خاصی هست که از بقیه بهتر باشه؟

i dont lnow
اگر گرفتی امارشو بده ماهم ببینیم چی به جیه
اینجا سر بزن
http://www.partasia.com/Fa/Default.aspx
فروشگاه : تجارت الکترونیک

میرداماد ، مجتمع کامپیوتر پایتخت ، طبقه دوم ، واحد 212

88787261-88794200

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
منم دستگاهمو از اینجا خریدم

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
i dont lnow]

فروشگاه : تجارت الکترونیک

میرداماد ، مجتمع کامپیوتر پایتخت ، طبقه دوم ، واحد 212

88787261-88794200

از راهنماییتون متشکرم!:happy:

نمیدونید قیمت مودم های CF Card حدودا چقدر هست؟ مثلا این یکی:
4h09y14.jpg

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه CF Modem آکبند باز نشده دارم که میتونید باهاش با خط تلفن معمولی توی اینترنت برید یا فکس بگیرید یا بزنید.
مشخصاتش اینجاست : http://www.ambicom.com/products/ezport/cf56mez.html
چون احتمالا خلاف قوانین فروم خست قیمت و سوال و جوابش رو توی پی ام ازم بپرسید ولی مناسبه.
ممنون.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام به بر وبچ حرفه ای.
انگار مدیر اینجا دکتره. سلام ویژه خدمت ایشون چون بنده همکارشون (دانشجوی پزشکی)هستم.
بچه ها یکی از دوستام بهم گفته که دست دوم این دستگاه X51v رو برای فروش حدود 120-110 تومن ارزونتر از آک سراغ داره، یعنی حدود 340-330. به نظر شما ارزش داره؟
من می ترسم اینا رو دست دوم بگیرم چون این طور که شنیدم گارانتی اینها به کفر ابلیس نمی ارزد و اگر کسی دستگاهش خراب در بیاید منطقی اش این است که آن را به یکی دیگه بیاندازد! نظر شما چیه؟
راستی کتابخونه ما اینترنت Wireless داره. Wireless این دستگاه OK است؟
آیا این دستگاه انواع و اقسام داره که ازش بپرسم؟ این قضیه چینی و تایوانی چیه؟ انگار بعضی هاشون بی گارانتی هستند درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دل اکسیم مدلهل مختافی داره که قویترین و اخرین مدلش x51v هستش . چین و تایوان مهم نیست به نظر من.
وایرلس خوبی داره. تو پایتخت باهاش وصل شدم. گارانتی زیگورات هم میتونی بگیری اما اکثرا بدون گارلنتی اند.
در مورد دست 2 هم من بودم میگرفتم . چون ادم بنز رو دست 2 هم بخره بازم سالاره .اما اگر وضعت خوبه نو بگیر

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به بر وبچ حرفه ای.
انگار مدیر اینجا دکتره. سلام ویژه خدمت ایشون چون بنده همکارشون (دانشجوی پزشکی)هستم.
بچه ها یکی از دوستام بهم گفته که دست دوم این دستگاه X51v رو برای فروش حدود 120-110 تومن ارزونتر از آک سراغ داره، یعنی حدود 340-330. به نظر شما ارزش داره؟
من می ترسم اینا رو دست دوم بگیرم چون این طور که شنیدم گارانتی اینها به کفر ابلیس نمی ارزد و اگر کسی دستگاهش خراب در بیاید منطقی اش این است که آن را به یکی دیگه بیاندازد! نظر شما چیه؟
آیا این دستگاه انواع و اقسام داره که ازش بپرسم؟ این قضیه چینی و تایوانی چیه؟ انگار بعضی هاشون بی گارانتی هستند درسته؟
علت فروش چیه؟ به ظاهرش نگاه کن و اگه خوب بود یه روز مهلت تست ازش بگیر و با کسی که قبلا پی دی ای داشته اون رو تستش کنید. به نظر من به باتریش خیلی دقت کنید که خراب نباشه. همینطور کارت اسلاتش و صفخش...

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به بر وبچ حرفه ای.

من خودم dell x51v وقتی همون اوایل که اومده بود آکبند 280.000 تومان از پایتخت گرفتم
حالا به نظر من این قیمت زیاده اونم برای دست دو

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
280?? جدی میگی؟
من 440 تومان بدون گارانتی گرفتم

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام وتبریک سال نو خدمت همه ی اکسیم دارها . همکارها(از جمله مسول بخش).کسانی که دانسته هاشونو اینجا حراج می کنن(مثل king dani va empratur) و همه کسانی که استفاده می کنند (مثل من).
چند چیزو می خوام بگم:اول که دستگاهتون را به امید گارانتی نحرید چون من 6 ماهه دنبال یه محافظ می گردم هنوزم گیرم نیمده.
دوم اسنکه اگه کسی می دونه از کجا می شه یه usb 1.1 cf adaptor host برای اتصال دیتگاه به usb می شه گیر اورد به من هم بگه؟
سوم اینکه دستگاههای شما ird داره چون مال من نداره؟
چهارم اینکه من مودم را دارم v.92 هم هست ولی از ایران نگرفتم پام 100 چوق اب خورد.
با تشکر

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان فکر کنم در مورد قیمت اشتباه می کنید ، اون قیمت ایکس 50 هست

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
بله. اینفرارد داره مال من.مودم 100 تومان؟؟؟ گر.ن نگرفتی؟ لوازم جانبی میخای برو پارت اسیا تو مجتمع پایتخت

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی سال نو همه مبارک:D
من حدود یک ماهه دارم در مورد X51V تحقیق میکنم . برای خرید رفتم رمضانی ولی تمام کرده بود گفت بعد از عید بارم میرسه و قیمتش 430000 تومان گفت. امروز رفتم پایتخت مغازه تجارت الکترونیک اونجا داشت ولی میگفت 490000 تومان و با گارانتی 530000 تومان ، پرسیدم چرا انقدر تفاوت قیمت داره ، گفت مال رمضانی چینی و جعبه اصلی هم نداره و متعلقاتش هم ناقصه ولی اینکه من دارم تایوانی و جعبه بزرگی هم داره و متعلقاتش هم کامله.
میخواستم ببینم چین و تایوان فرق داره ؟ و در کل از کجا بگیرم بهتره ؟ و گارانتی هم مهمه یا نه؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
فکر نکنم چین و تایوان زیاد با هم فرقی داشته باشن!
بالاخره تکنولوژی ساخت یکیه و تبلیغاتی هم که همه جای دنیا داره میشه بر ضد چینه اونم به خاطر اینه که بازار تولید رو گرفته رو دستش.
منم دستگاهم رو چند هفته پیش از همین مغازه 460 بدون گارانتی و تایوانی گرفتم.
فقط بگم بهت که من مشکل در باتری رو (چند صفحه قبل رو حتما" خوندید) علی رغم کار وحشتناک با این دستگاه نداشتم که احتما" مشکل حادی هم نیست!
در مورد رمضانی هم این آقاهه اصلا" اسمش رو نمی دونست تا من انقدر مخش رو زدم که این ارزون تر می ده گفت فلانه!
در کل ببین ال سی دی دستگاه من یه پیکسل مرده داره که برای درست کردنش باید حداقل 150 خرج کنم که اگه گارانتی داشتم شاید اون ها تقبل می کردن!
ولی خوب این گارانتی هم همش یه ساله!
قیمت رو هم خیلی برده بالا که می تونه به خاطر دو تا دلیل باشه:
1. تو کل پایتخت جمهوری فقط این بابا الآن این دستگاه رو داره.
2. حتما" به گوشش رسیده که دیگه دل اکسیم تولید نمیشه!
در کل منم خیلی بیشتر از شما تحقیق کردم و این هم اولین پی پی سیم بود ولی خوب یه مقدار بد شانسی اوردم.
امیدوارم موفق باشید!

بالا