آقا این PPC رادیو که نداره؟!!
داره؟
سلام
مودم این دستگاه رو از کجا باید بگیرم؟ مدل خاصی هست که از بقیه بهتر باشه؟
i dont lnow]
فروشگاه : تجارت الکترونیک
میرداماد ، مجتمع کامپیوتر پایتخت ، طبقه دوم ، واحد 212
88787261-88794200
از راهنماییتون متشکرم!:happy:
نمیدونید قیمت مودم های CF Card حدودا چقدر هست؟ مثلا این یکی:
![]()
علت فروش چیه؟ به ظاهرش نگاه کن و اگه خوب بود یه روز مهلت تست ازش بگیر و با کسی که قبلا پی دی ای داشته اون رو تستش کنید. به نظر من به باتریش خیلی دقت کنید که خراب نباشه. همینطور کارت اسلاتش و صفخش...سلام به بر وبچ حرفه ای.
انگار مدیر اینجا دکتره. سلام ویژه خدمت ایشون چون بنده همکارشون (دانشجوی پزشکی)هستم.
بچه ها یکی از دوستام بهم گفته که دست دوم این دستگاه X51v رو برای فروش حدود 120-110 تومن ارزونتر از آک سراغ داره، یعنی حدود 340-330. به نظر شما ارزش داره؟
من می ترسم اینا رو دست دوم بگیرم چون این طور که شنیدم گارانتی اینها به کفر ابلیس نمی ارزد و اگر کسی دستگاهش خراب در بیاید منطقی اش این است که آن را به یکی دیگه بیاندازد! نظر شما چیه؟
راستی کتابخونه ما اینترنت Wireless داره. Wireless این دستگاه OK است؟
آیا این دستگاه انواع و اقسام داره که ازش بپرسم؟ این قضیه چینی و تایوانی چیه؟ انگار بعضی هاشون بی گارانتی هستند درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام به بر وبچ حرفه ای.
انگار مدیر اینجا دکتره. سلام ویژه خدمت ایشون چون بنده همکارشون (دانشجوی پزشکی)هستم.
بچه ها یکی از دوستام بهم گفته که دست دوم این دستگاه X51v رو برای فروش حدود 120-110 تومن ارزونتر از آک سراغ داره، یعنی حدود 340-330. به نظر شما ارزش داره؟
من می ترسم اینا رو دست دوم بگیرم چون این طور که شنیدم گارانتی اینها به کفر ابلیس نمی ارزد و اگر کسی دستگاهش خراب در بیاید منطقی اش این است که آن را به یکی دیگه بیاندازد! نظر شما چیه؟
راستی کتابخونه ما اینترنت Wireless داره. Wireless این دستگاه OK است؟
آیا این دستگاه انواع و اقسام داره که ازش بپرسم؟ این قضیه چینی و تایوانی چیه؟ انگار بعضی هاشون بی گارانتی هستند درسته؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.