• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

saman_2184

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان زحمت کشم:
اگه این سوالم تکراری باشه معذرت میخوام اخه هرجقدر سعی کردم نتونستم کرک safe mode v2.1 رو پیدا کنم خیلی بدرد میخوره از هارد ریسیت نجات میده
خواهشا دوستان زحمتشو بکشن .مرسی از لطفتان:)

babaksiavo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hi my friend

please kindly put the serial number for the pocket mechanic 2.26

best regards
:blink:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
هيراد جان به نظرت SPB Weather بهتر از نيست ؟
بله درسته Spb weather بهتره ولی این برنامه بیشتر برای این معرفی شد که به دوستمون کمک کنم Vista Live Theme رو بریزه جواد جان.:)

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاربر گرامی ، لطف کنید و قبل از درخواست نرم افزار ، در ترد ایندکس ، برای نرم افزار مورد درخواست تو ن جستجو کنید

بله دكتر شما درست ميگيد ولي من چون از سرعت اينترنتيم مشكل داشتم گفتم شايد بتونين كمكم كنين
ممنون از كمك هاي دوستان

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بله درسته Spb weather بهتره ولی این برنامه بیشتر برای این معرفی شد که به دوستمون کمک کنم Vista Live Theme رو بریزه جواد جان.:)

از اون لحاظ! :happy:
هیراد جان یه سئوال فنی علمی فرهنگی ورزشی !!!
181.gif

اگه این "ویستا لایو دم" رو روی دیوایسمون نصب کنیم ، صفحه تودی میپره ؟
297.gif

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه از تم ميكر ولي به دردم نخورد يه برنامه اي مي خوام كه بتونم عكس خودم رو تمام صفحه درست كنم ( يعني روي دو نوار بالا و بايين رو هم بگيره )
بگزريم
من يه برنامه ديگه مي خواستم
اگه دقت كرده باشي يكي از دوستان يه برنامه اي گذاشته بود كه ميتونستيم اعكس صفحه خوش آمدگويي رو تغيير بديم (منظورم pocket welcome هستش ) كه دوست خوبمون كرك اين برنامه رو نداد اگه شما داريد بديد
اگه نداريد يه برنامهاي مهرفي كنيد كه بتونم رنگ اونو عوض كنم
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر عزيز
خبری از کرک جديد برای نسخه های جديد مديکال ويزاردز بدست نياوردی

پست شما رو همین الان دیدم قربان

اگر منظورتون برنامه های ورژن 6 هست ، باید بگم تقریبا یک دو ماهی می شه که کرکش رو گذاشتم ، می تونید از لینک امضام دنبالش بروید
طریق کرک کردن هم توضیح داده شده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از اون لحاظ! :happy:
هیراد جان یه سئوال فنی علمی فرهنگی ورزشی !!!
181.gif

اگه این "ویستا لایو دم" رو روی دیوایسمون نصب کنیم ، صفحه تودی میپره ؟
297.gif

من اجازه هست به جای هیراد جواب بدم؟

بله می پره اگر منظورتون اینه که دیگه تودی اسکرین قدیمی رو ندارید ، ولی این می شه تودی اسکرین تون دیگه ، اگر با کاهش سرعت کنار می آیید ، خیلی هم شیک می شه به نظر من
در ضمن ، اگر uninstall کنید ، بر می گرده تودی اسکرین خشک و خالی ویندوز موبایل

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
شما سالاری !

در این که شیک میشه شکی نیست
26.gif

البته تا خودم استفاده نکنم نمیتونم نظر قاطع بدم
308.gif

ولی دکتر به نظر من بعضا همین تودی خشک و خالی (مثله SPB Shell و Pocket Plus پر کاربرد ) به از این پنلهای رنگا و رنگ که سرعت سیستوممنون رو میاره پایین
البته اینم یه نظر شخصیه !
27.gif

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توضیح مختصر:
اينقدر توي اين فورام O2 XDA زياد بود سرگيجه گرفتم:wacko: اين برنامه آپشن هايي که در مورد Bluetooth در XDA وجود نداره يا حذف شده رو بهش اضافه ميکنه. البته توجه کنید که این برنامه فقط برای O2 نیست, و هر PPC میتونه ازش استفاده کنه.
نسخه:
1.1.
عکس:
980635.gif
105057.gif
سیستم مورد نیاز:
HTC Device Or Any Other PDA Using The Microsoft Bluetooth Stack Specially O2 XDA II
لینک سازنده:
Bluetooth i-Networkx
لینک دانلود:
Pocket Bluetooth Tools
فعال سازی:
مجاني

آقا هيراد گل اين برنامه به درد چه كاري ميخوره
من ميخوام با اكتيو سينس از كانكشن كامبيوتر استفاده كنم ميشه كمكم كني
سيستمم :
i-mate jam
activsync 4.5

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما سالاری !

در این که شیک میشه شکی نیست
26.gif

البته تا خودم استفاده نکنم نمیتونم نظر قاطع بدم
308.gif

ولی دکتر به نظر من بعضا همین تودی خشک و خالی (مثله SPB Shell و Pocket Plus پر کاربرد ) به از این پنلهای رنگا و رنگ که سرعت سیستوممنون رو میاره پایین
البته اینم یه نظر شخصیه !
27.gif
کاملا درسته:) خیلی شیک میشه ولی مهم اینجاست:
این تم ویستا تقریبا از 50 عکس و تصویر تشکیل شده حالا یه برنامه مثل Wisbar هم باید لودش کنه! خدا رو شکر خود Wisbar حدود 3 یا 4 مگ مموری رو میگیره! حالا میاد اجرا میشه و 1 یا 2 مگ برای اجراش میگیره .حالا برای لود این 40 یا 50 تا عکس هم یه کش مشتی و توپ میخواد! اون موقع چی میشه؟؟؟؟؟ باید بایه تو پاکتت ذغال سنگ بریزی راه بیفته:D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه از تم ميكر ولي به دردم نخورد يه برنامه اي مي خوام كه بتونم عكس خودم رو تمام صفحه درست كنم ( يعني روي دو نوار بالا و بايين رو هم بگيره )
بگزريم
من يه برنامه ديگه مي خواستم
اگه دقت كرده باشي يكي از دوستان يه برنامه اي گذاشته بود كه ميتونستيم اعكس صفحه خوش آمدگويي رو تغيير بديم (منظورم pocket welcome هستش ) كه دوست خوبمون كرك اين برنامه رو نداد اگه شما داريد بديد
اگه نداريد يه برنامهاي مهرفي كنيد كه بتونم رنگ اونو عوض كنم
ممنون
من خودم بدجور افتادم دنبال این کرک و مثل اینکه آدم بی کار کم شده که این رو هک کنه!
از این مدل برنامه ها هم یکی تو عناوین .... دیده بودم اسمش Owner Pcture یا یه همچین چیزی بود تازه تستش هم نکردم اما احتمال میدم که قابلیت این رو داره که تو My Info عکس بزاره البته این فقط احتمال اگه درست نبود من معذرت میحوام:blush:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا هيراد گل اين برنامه به درد چه كاري ميخوره
من ميخوام با اكتيو سينس از كانكشن كامبيوتر استفاده كنم ميشه كمكم كني
سيستمم :
i-mate jam
activsync 4.5
این برنامه واسه XDAهاست رو M500 منم کار نکرد!
تو برای کانکت شدن با بلوتوث باید یه COM بسازی و با Active Sync پی سیت رو اون ست کنی و با گوشیت کانکت بشی تو سوالات مطرح کن کمکت میکنن, اما اگه راستش رو بخوای من تا الان با بلوتوث کانکت نشدم!:D به دردسرش نمی ارزه! راستی همچین برنامه تم کریتوری وجود نداره مگر اینکه یه تم Wisbar بگیری بعد عکس استارت و تسک و .... و پشت صفحه رو اورایت کنی البته دقت کن که هر عکسی باید اندازه خودش باشه و با فرمت عکس اصلی تم و با همون اسم! باید بزنی تو خط Crop:)

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم بدجور افتادم دنبال این کرک و مثل اینکه آدم بی کار کم شده که این رو هک کنه!
از این مدل برنامه ها هم یکی تو عناوین .... دیده بودم اسمش Owner Pcture یا یه همچین چیزی بود تازه تستش هم نکردم اما احتمال میدم که قابلیت این رو داره که تو My Info عکس بزاره البته این فقط احتمال اگه درست نبود من معذرت میحوام:blush:

اسم اون برنامه pocket welcome هستش منتها كرك نداره
خبگزريم من زحمتي داشتم برات
چند تا برنامه مي خواستم
1-دايرت المعارف فارسي
2-نقشه تهران كه بدون gps بتونم نقشه رو ببينم و قابليت زوم داشته باشه و اسم خيابونا رو هم داشته باشه

راستي من منظورم اين بود كه يه كاري بكنم كه از طريق اتصال با acticsync بتونم با ppc وارد اينترنت شم
دستت درد نكنه تمام لينك هايي كه گذاشته بودي حرف ندارن :thumbsup:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم اون برنامه pocket welcome هستش منتها كرك نداره
خبگزريم من زحمتي داشتم برات
چند تا برنامه مي خواستم
1-دايرت المعارف فارسي
2-نقشه تهران كه بدون gps بتونم نقشه رو ببينم و قابليت زوم داشته باشه و اسم خيابونا رو هم داشته باشه

راستي من منظورم اين بود كه يه كاري بكنم كه از طريق اتصال با acticsync بتونم با ppc وارد اينترنت شم
دستت درد نكنه تمام لينك هايي كه گذاشته بودي حرف ندارن :thumbsup:
1.دایرت المعارف فارسی ندیدم البته اکه Lingvosoft رو در نظر نگیریم!
2.قبلا فکر میکردم مپ تهران واسه PPC نیست ولی امروز که جمهوری بودم دیدم تو تبلیغ Everex نوشته "هم همراه, هم راهنما" یه عکس مپ تهران رو هم گذاشته بود تو اسکیرین! امیدوارم باشه ولی من ندیدم! دمشون گرم یه چیز باحال رو Everexاشون گذاشته بودن! البته مطمئنم که GPS نمی خواست چون Eten M500 یا همون Everex E900 هیچکدوم GPS ندارن!
3.تو گوشیتو بزار رو کردل بعد با پی سی بورو تو نت بعد بورو با IE تو PPCیت هر سایتی میخوای بنویس وایسا میره تو سایت ولی حتما باید با PC به نت کانکت باشی. من به جای IE بهت Opera رو پیشنهاد میکنم.

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.دایرت المعارف فارسی ندیدم البته اکه Lingvosoft رو در نظر نگیریم!
2.قبلا فکر میکردم مپ تهران واسه PPC نیست ولی امروز که جمهوری بودم دیدم تو تبلیغ Everex نوشته "هم همراه, هم راهنما" یه عکس مپ تهران رو هم گذاشته بود تو اسکیرین! امیدوارم باشه ولی من ندیدم! دمشون گرم یه چیز باحال رو Everexاشون گذاشته بودن! البته مطمئنم که GPS نمی خواست چون Eten M500 یا همون Everex E900 هیچکدوم GPS ندارن!
3.تو گوشیتو بزار رو کردل بعد با پی سی بورو تو نت بعد بورو با IE تو PPCیت هر سایتی میخوای بنویس وایسا میره تو سایت ولی حتما باید با PC به نت کانکت باشی. من به جای IE بهت Opera رو پیشنهاد میکنم.
نقشه تهران (نسخه جدیدش) رو میتونید از این آدرس دانلود کنید .
http://www.irmob.info/uc/pesareshikamo/app/Tehran.jar

bahrammostofian

Registered User
لایک‌ها
0
پست شما رو همین الان دیدم قربان

اگر منظورتون برنامه های ورژن 6 هست ، باید بگم تقریبا یک دو ماهی می شه که کرکش رو گذاشتم ، می تونید از لینک امضام دنبالش بروید
طریق کرک کردن هم توضیح داده شده

از اون بابت ممنونم و بسيار هم خوب کار ميکنه
اما فکر ميکنم دوباره عوض شده چون با دانلود های
جديد کار نميکنه
گفتم شايد چيز جديد يافته باشی
بخصوص برنامه های
دامپزشکی
ممنون از زحمات شما
:blush:

babaksiavo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dear my friend

I am sorry , I made a mistake and I meant is that abou tthe version for pocket mechnic 2.23
and by the way I couldn't use with CSCPDA.exe
so if possible please put serial number for this software
by :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از اون بابت ممنونم و بسيار هم خوب کار ميکنه
اما فکر ميکنم دوباره عوض شده چون با دانلود های
جديد کار نميکنه
گفتم شايد چيز جديد يافته باشی
بخصوص برنامه های
دامپزشکی
ممنون از زحمات شما
:blush:

اوه فهمیدم ، یعنی کرک دیگه براش کار نمی کنه ؟ خوب من می گردم ، اگر کرک جدید یافت شد که میدم ، اگر نه ، فایل های قدیمی رو آپلود می کنم که بتونین با خیال راحت کرک کنید.

در ضمن ، کاش لینک این برنامه دامپزشکی شو بهم می دادید ، که بگردم برای کرکش
موفق باشید

بالا