linghuchong
مدیر بازنشسته
من نميدونم چه جوری يه همچين چيزی از چشمم در رفته!!!:blink:تبریک به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن
به هر جهت تبريک فراواب به خواهر و برادر عزيز

واقعاً شايسته اش هستين!

من نميدونم چه جوری يه همچين چيزی از چشمم در رفته!!!:blink:تبریک به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن
برادر اصلاً پايه اش خودتی!من كه عملي موافقتمو نشون دادم
Najica Blitz Tactics
اینو فکر کنم یکی دو ماه قبل قول داده بودم اسپویل کنمخب نشد دیگه. حالا مگه چیه![]()
![]()
جالب ترین نکته در مورد این کارتون اینه که جزو کارتونای انگشت شماریه که فریدا ندیدههی هی![]()
![]()
بابا تورنتا رو نیاوردم با خودم که :blink: کاش زودتر می گفتی![]()
توجه توجه ... کم کم خونت داره حلال میشه. هوای خودتو داشته باش
نمیخواد زحمت بکشی حاجیچیکار کنم از دست توخودم یکاریش میکنم
![]()
من بودم میرفتم میگشتم دوباره همشو جمع میکردم و یکم مفید واقع میشدم :lol: تنبل
دقیقا ... حالا به زودی ( ؟!!!!!) Ergo Proxy رو هم اسپویل می کنم ...به نکته جالبی اشاره کردی، احتمالا به همین دلیل بوده که تو دیدیش
می بینم که استعدادت خوبه ... زود یاد می گیری ...هی هی هی![]()
bz
dz
:lol:
این معلومه از اون باحال هاستولی بیشتر از این انیمه من منتظر Darker than Black هستم.
توضیحات مبسوطش! بمونه سر فرصت.
برای اینکه نظر داده باشم ... منم موافقمپس با تاپيک جديد موافقين ديگه؟:happy:
آره این برای منم خیلی وقته سواله ... دختره خیلی موجود جالبیهاين دختر پسره که با urahara kisuke زندگی ميکنن، کين؟ چين؟چرا اينقدر قوين؟؟؟![]()
![]()
سرکار علیه ملکه انیمیشن هستین بانومن چی کاره بيدم!![]()
برادر اصلاً پايه اش خودتی!
حالا هر چی نظر داری بگو چون باز تو حداقل يه کم تجربه داریماها که همه تازه کاريم!
اگه برادر مهدی هم کمک کنن که ديگه عاليه!
پس با تاپيک جديد موافقين ديگه؟:happy:
برادر ميثم يا هر کس ديگه اي که تجربه داره ممکنه بگين بهترين نرم افزار برای encoding، لينک دانلود، مراحل کار چياست؟:blink:
چون ترجمه که به کنار، encoding چيزيه که من اصلاً هيچ نظری نسبت بهش ندارم!:wacko:
يکی ديگه اينکه فکر کنين يه اسم خوب برای گروه مون انتخاب کنين. نظر بدين، چی خوبه؟ يه اسم با مسمای خوب ...
اسم تاپيک رو چی بزاريم؟ فکر کنم بهتره بحث هامون و آموزش encoding و تقسيم کارا و اين چيزا رو بريم تو اون تاپيک انجام بديم. خوب من منتظر نظرا هستم.![]()
اصلاً اينکارشون درست نبود بايد از هر بخش يه نفر رو انتخاب ميکردن!سلام دوستان!
نمي دونم نتايج راي گيري نهايي محبوبترين كاربر پي تي رو تا اين لحظه ديديد؟ از يه ظرف ادم خيلي خوشحال ميشه كه پرشياناي عزيزمون در صدر قرار گرفته و از طرف ديگه ادم خيلي ناراحت ميشه وقتي مي بينه كه زيرنويس عزيز همگان كه كمتر كسي تو فورم پيدا ميشه كه اون كاري براش نكرده باشه بين 7 نفر بشه 5 !![]()
اصلاً اينکارشون درست نبود بايد از هر بخش يه نفر رو انتخاب ميکردن!يا رأی گيری رو multi choice ميکردن.
![]()
استاد پرشيانا ، تو كوچه پاييني(افسانه شجاعان) به نفع استاد زيرنويس اعلام كناره گيري كردناصلاً اينکارشون درست نبود بايد از هر بخش يه نفر رو انتخاب ميکردن!يا رأی گيری رو multi choice ميکردن.
![]()
اين دختر پسره که با urahara kisuke زندگی ميکنن، کين؟ چين؟چرا اينقدر قوين؟؟؟![]()
![]()
استاد پرشيانا ، تو كوچه پاييني(افسانه شجاعان) به نفع استاد زيرنويس اعلام كناره گيري كردن:blink: حالا چي ميشه؟
تبریک به خواشان عزیز که کاربر فعال بخش علم و دانش شدن ، و به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن(از هر 3 مورد بسی شادمان گشتیم به جان بچه مان
)![]()
...
خواشان جان تبریک :happy:
...
چیزه ...من بلیچ بخش مکالمات Chad و Nova رو ترجمه می کنم![]()
![]()
جدای شوخی؛ فکر خوبیه ولی مسوولیتش زیاده (دست کم واسه من). منم دوست دارم مشارکت کنم اما تا حالا حرفی نزدم چون اولا اصلا تجربه این کارو ندارم، ثانیا دلم نمی خواست حرفی بزنم که بعدا نتونم عمل کنم و بدقول بشم. در هر حال اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم کمک کنم(تیریپ بچه مثبت بازی
) ولی نفری یه انیمه زیاده به خدا ...![]()
![]()
عالی بود ... منم عاشق والپیپرم ... مال بلیچ که دیگه هیچ![]()
جدی ميگی برادر :blink:خواهر من از این مقاله خیلی خوشم اومده , ... ولی فیلتره ... اگر می تونید ....:happy:
Wow! اين خيلي جالب بود.به نقل از Kakashi :خوب با اجازه اساتید می خواهم چگونگی انجام یک تکنیک رو توضیح بدم :