• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تبریک به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن
من نميدونم چه جوری يه همچين چيزی از چشمم در رفته!!!:blink::eek::(
به هر جهت تبريک فراواب به خواهر و برادر عزيز
36_3_11.gif

واقعاً شايسته اش هستين!
4_1_204.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من كه عملي موافقتمو نشون دادم
برادر اصلاً پايه اش خودتی!:D;)
حالا هر چی نظر داری بگو چون باز تو حداقل يه کم تجربه داری:) ماها که همه تازه کاريم!:( اگه برادر مهدی هم کمک کنن که ديگه عاليه!;)

پس با تاپيک جديد موافقين ديگه؟:happy:

برادر ميثم يا هر کس ديگه اي که تجربه داره ممکنه بگين بهترين نرم افزار برای encoding، لينک دانلود، مراحل کار چياست؟:blink:

چون ترجمه که به کنار، encoding چيزيه که من اصلاً هيچ نظری نسبت بهش ندارم!:wacko:

يکی ديگه اينکه فکر کنين يه اسم خوب برای گروه مون انتخاب کنين. نظر بدين، چی خوبه؟ يه اسم با مسمای خوب ... :rolleyes:

اسم تاپيک رو چی بزاريم؟ فکر کنم بهتره بحث هامون و آموزش encoding و تقسيم کارا و اين چيزا رو بريم تو اون تاپيک انجام بديم. خوب من منتظر نظرا هستم.:)

shinobi

Registered User
لایک‌ها
1
Najica Blitz Tactics

اینو فکر کنم یکی دو ماه قبل قول داده بودم اسپویل کنم
girl_crazy.gif
خب نشد دیگه. حالا مگه چیه
2i8d4ao.gif

جالب ترین نکته در مورد این کارتون اینه که جزو کارتونای انگشت شماریه که فریدا ندیده
evil_grin.gif
هی هی
biggrin.gif

عجب :D
به نکته جالبی اشاره کردی، احتمالا به همین دلیل بوده که تو دیدیش

بابا تورنتا رو نیاوردم با خودم که :blink: کاش زودتر می گفتی
4fvgdaq_th.gif

چیکار کنم از دست تو ;) خودم یکاریش میکنم :rolleyes:
من بودم میرفتم میگشتم دوباره همشو جمع میکردم و یکم مفید واقع میشدم :lol: تنبل

توجه توجه ... کم کم خونت داره حلال میشه. هوای خودتو داشته باش

هی هی هی :D
bz
dz
:lol:

این برا منم سواله که اینا کی هستن. اما خودمونیم جزء کاراکترهای جالب این انیمه هستن، مخصوصا دختره​

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

busourenkin.jpg

bawl.gif
الان میاد میگه تکراری بود

چیکار کنم از دست تو ;) خودم یکاریش میکنم :rolleyes:
من بودم میرفتم میگشتم دوباره همشو جمع میکردم و یکم مفید واقع میشدم :lol: تنبل
نمیخواد زحمت بکشی حاجی
2mo15hx.gif
خودم گشتم پیدا کردم. پخ رو چک کن
prankster2.gif

به نکته جالبی اشاره کردی، احتمالا به همین دلیل بوده که تو دیدیش
دقیقا ... حالا به زودی ( ؟!!!!!) Ergo Proxy رو هم اسپویل می کنم ...

هی هی هی :D
bz
dz
:lol:
می بینم که استعدادت خوبه ... زود یاد می گیری ...
dirol.gif

ولی بیشتر از این انیمه من منتظر Darker than Black هستم.
توضیحات مبسوطش! بمونه سر فرصت.
این معلومه از اون باحال هاست
2qwzpqs.gif

برای اینکه نظر داده باشم ... منم موافقم
2i1d1co.gif

اين دختر پسره که با urahara kisuke زندگی ميکنن، کين؟ چين؟
4_6_104.gif
چرا اينقدر قوين؟؟؟
4_6_103.gif
آره این برای منم خیلی وقته سواله ... دختره خیلی موجود جالبیه
145.gif

من چی کاره بيدم! :p
سرکار علیه ملکه انیمیشن هستین بانو
wink.gif

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
برادر اصلاً پايه اش خودتی!:D;)
حالا هر چی نظر داری بگو چون باز تو حداقل يه کم تجربه داری:) ماها که همه تازه کاريم!:( اگه برادر مهدی هم کمک کنن که ديگه عاليه!;)

برادر ميثم يا هر کس ديگه اي که تجربه داره ممکنه بگين بهترين نرم افزار برای encoding، لينک دانلود، مراحل کار چياست؟:blink:

چون ترجمه که به کنار، encoding چيزيه که من اصلاً هيچ نظری نسبت بهش ندارم!:wacko:

يکی ديگه اينکه فکر کنين يه اسم خوب برای گروه مون انتخاب کنين. نظر بدين، چی خوبه؟ يه اسم با مسمای خوب ... :rolleyes:

اسم تاپيک رو چی بزاريم؟ فکر کنم بهتره بحث هامون و آموزش encoding و تقسيم کارا و اين چيزا رو بريم تو اون تاپيک انجام بديم. خوب من منتظر نظرا هستم.:)

سلام
اين پست 100 منه
حالا كامل نظرامو ميگم
در مورد تاپيك جديد من موافقم اصلا بايد يك بخش جدا براي انيميشن بزارن

در مورد encoding چند تا نرم افرار هست كه ميتونه زيرنويس رو روي تصوير بندازه
يكيش VirtualDubMod هست كه جديد ترين ورژننش 1.6هست ولي من از 1.5 استفاده ميكنم يكي ديگه هم nandub

كه بر پايه همين VirtualDubMod ساخته شده براي گذاشتن زير نويس و encode بايد يك plugin روش نصب بشه كه اسمش txtsub هست تقريبا تمام fansub ها از اين روش استفاده ميكنن
مراحل كار كاملا بعدا توضيح ميدم
البته به نظر من مهمترين كار ترجمه و timing هست كه همه از پس ترجمه برميان و ميمونه timing با نرم افزازهاي زيادي ميشه اين كارو كرد ولي بهترينشون از نظر من Aegisub هست كه خيلي قابليت داره

يك روش ديگه هم هست كه timing نميخواد كه زيرنويس به زبانهاي ديگه پيدا كنيم و جاي جمله هارو عوض كنيم(مرده خوري)

به نظر من براي شروع از روش دوم بهتره استفاده كنيم كه خيلي كارهارو راحتتر ميكنه معمولا زير نويس انيمه ها پيدا ميشه مثلا اونايي كه با پسوند ogm,mkv وبعضي از mp4 ها ميشه زير نويسها رو ازشون استخراج كرد وتنها كاري كه بايد انجام داد ترجمه و جايگذاريه جملاته و بعدencoding
اينجور پسوند ها خوبي ديگه اي هم داره كه انيمه خام هم ديگه لازم نيست جدا دانلود بشه
خيلي از انيمه هاي مشهور مثل اينوياشا , kenshin ميشه اين كارو انجام داد و بعضي ها هم سخت گيرميان مثل ناروتو و بليچ

بهتره روي هر انيمه چند نفر كار كنن مثلا يكي ترجمه كنه و يكي ديگه encode كنه و آپلودكنه
من با هر كس يك انيمه مخالفم

كلا 2 تا 3 انيمه با هم ميشه در يك زمان انجام داد به تعداد داوطلب بستگي داره
در مورد اسم گروه هم اينا چطورن
persian fan sub
[pfs ]
iran animation group
[iag]

جفتشون فقط نظر هستن و فقط براي شروع داده شدن كه بقيه هم نظراشونو بگن

نظر همه مهمه نه كه نظر ندين اگه كسي نظر نده بقيه فكر ميكنن كه مخالفه
حتي اگه مخالف هم هستين بهتره نظر خودتونو بگين

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام دوستان!

نمي دونم نتايج راي گيري نهايي محبوبترين كاربر پي تي رو تا اين لحظه ديديد؟ از يه ظرف ادم خيلي خوشحال ميشه كه پرشياناي عزيزمون در صدر قرار گرفته و از طرف ديگه ادم خيلي ناراحت ميشه وقتي مي بينه كه زيرنويس عزيز همگان كه كمتر كسي تو فورم پيدا ميشه كه اون كاري براش نكرده باشه بين 7 نفر بشه 5 ! :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان!
نمي دونم نتايج راي گيري نهايي محبوبترين كاربر پي تي رو تا اين لحظه ديديد؟ از يه ظرف ادم خيلي خوشحال ميشه كه پرشياناي عزيزمون در صدر قرار گرفته و از طرف ديگه ادم خيلي ناراحت ميشه وقتي مي بينه كه زيرنويس عزيز همگان كه كمتر كسي تو فورم پيدا ميشه كه اون كاري براش نكرده باشه بين 7 نفر بشه 5 ! :(
اصلاً اينکارشون درست نبود بايد از هر بخش يه نفر رو انتخاب ميکردن!:( يا رأی گيری رو multi choice ميکردن.:(

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلاً اينکارشون درست نبود بايد از هر بخش يه نفر رو انتخاب ميکردن!:( يا رأی گيری رو multi choice ميکردن.:(
استاد پرشيانا ، تو كوچه پاييني(افسانه شجاعان) به نفع استاد زيرنويس اعلام كناره گيري كردن:eek: :blink: حالا چي ميشه؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اين دختر پسره که با urahara kisuke زندگی ميکنن، کين؟ چين؟
4_6_104.gif
چرا اينقدر قوين؟؟؟
4_6_103.gif

میگم من زیاد اهل بلیچ نیستم و اطلاعات زیادی راجبش ندارم ولی فقط بخاطر خواهر فریدا اینم توضیح :

48odrhx.jpg

اورورو تسوموگیا (Ururu Tsumugiya)

اورورو دختری مهربان با موهای سیاه رنگه که تو مغازه اوراهارا کار میکنه و اونو تو آموزش ایجیگو کمک کرده. اون کاراکورا پینک (Karakura Pink) تیم ابرقهرمان دون کانوجی هستش و از یه توپ چند لوله بعنوان سلاح استفاده میکنه. ظاهرا عکس العملش در برابر صدمه و حضور هالو ها روباتیکه. جینتا خودش یه بار گفته که اون در مقابل حضور ارواح عجیب از خودش عکس العمل نشون میده ، مثل Arrancar ها. رفتار مهربانانه اون یه جورایی با قابلیت جنگجوییش (چیزی در موردش گفته نشده ولی بسیار پیشرفته است) در تضاده. خود اوراهارا سربسته گفته که قابلیت جنگجویی او تو سطح آنتی – شیناگامی هستش . قدرت پاهاش بیشتر از اون چیزیه که انتظار میره حتی در مقایسه با کون (Kon) وقتی که تو بدن ایچیگو بود. مهارتش تو جنگ وقتی که ضربه ای به ایلفرد گرانتز هنگام جنگ با رنجی ابارای زد کاملا واضحه.

2gsr9jn.jpg

جینتا هاناکاری (Jinta Hanakari)

جینتا پسر کوچک با موهای سرخ رنگه که باید کارهایی همچون تمیز کردن مغازه رو انجام بده که معمولا اورورو بجاش انجام میده. آرزو داره هم بازیکن بیسبال باشه و هم کاراکورا رد (Karakura Red) تیم ابر قهرمان دون کانوجی باشه که برا همین با کارین کوروساکی در رقابته. ظاهرا شیفته یوزو کوراساکیه که اونو "الهه" صدا میزنه. جینتا مثل بیشتر اعضای کارکنان مغازه خودشو جای بزرگا نشون میده (خودشو مسنتر و عاقلتر نشون میده). هرچند زود با اورورو درگیر میشه ولی واقعا بهش اهمیت میده. مثل اورورو قابلیت جنگجویی بالایی داره که هم سطح شیناگامی هاست هرچند به اندازه اورورو قوی نیست. سلاح اصلیش یه باد بزن بزرگ هستش.

استاد پرشيانا ، تو كوچه پاييني(افسانه شجاعان) به نفع استاد زيرنويس اعلام كناره گيري كردن:eek: :blink: حالا چي ميشه؟

:eek: :wacko: واقعا که ، حالا نمیشد این نظرسنجی رو یه جوری انجام می دادند که نه سیخ بسوزه نه کباب؟:hmm:

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
تبریک به خواشان عزیز که کاربر فعال بخش علم و دانش شدن ، و به پرشینای عزیز و زیرنویس عزیز که کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن
congratualtions.gif
(از هر 3 مورد بسی شادمان گشتیم به جان بچه مان
joytears.gif
)

...

خواشان جان تبریک :happy:

...

ممنون خیلی خیلی ممنون :happy: :happy: :blush:

چیزه ...
biggrin.gif
من بلیچ بخش مکالمات Chad و Nova رو ترجمه می کنم
mail1.gif

جدای شوخی؛ فکر خوبیه ولی مسوولیتش زیاده (دست کم واسه من). منم دوست دارم مشارکت کنم اما تا حالا حرفی نزدم چون اولا اصلا تجربه این کارو ندارم، ثانیا دلم نمی خواست حرفی بزنم که بعدا نتونم عمل کنم و بدقول بشم. در هر حال اگه کمکی از دستم بربیاد خوشحال میشم کمک کنم
level1_don018.gif
(تیریپ بچه مثبت بازی
2mo15hx.gif
) ولی نفری یه انیمه زیاده به خدا ...
1628.gif

منم با شما هستم دنیل جان :happy: , اگر بنا شد که روی بلیچ کار کنیم با هم کار می کنیم ...:happy:

عالی بود ... منم عاشق والپیپرم ... مال بلیچ که دیگه هیچ
4fvfcja.gif

:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر من از این مقاله خیلی خوشم اومده , ... ولی فیلتره ... اگر می تونید ....:happy:
جدی ميگی برادر :blink:

اينکه تورنته!!! :blink:عجب ... :wacko:

Ok فقط يه مشگل هست اونم اينکه چون 500-600 MB هست بايد بزارم ماه عوض شه بعد بگيرم ... :pفکر کنم اين ماه از 100 گيگ هم زدم بالا!:( همين روزاست که اينترنت بل کل قطع بشه!:f34r:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی بچه ها به امضاء ی من يه توجهی بکنين ..... :happy:

لينک جديد رو در يابين:D. اگه احتمالاً پايه اش هستين اونجا يه ندا بدين!;)

JanBernardJacques.jpg

MadMonKes.jpg

Brandt.jpg

kessler.jpg

completesa.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
باز من نخود آش اومدم!!!!

(ببخشيد که همه ي حرف هاتونو کوت نمي کنم چون اينترنتم انگاري نم کشيده، سرعتش اومده چسبيده کف زمين!!)

پيش از هرچيز خيلي خيلي مرسي و ممنونم از تبريکاتتون بابت تايتل جديد بنده
love0063.gif

بعد هم تبريکات مجدد به زيرنويس بزرگوار و خواشان مقدس به خاطر عناوين خوشگلشون
clover%5B1%5D.gif

بعد اين يکي مورد رو نمي گم چون درخواستم رو با پست پيشتاز فرستادم براي هيأت داوران
302.gif

شينوبي جان، منم شديدا احساس همذات پنداري با بسياري از شخصيت هاي فيلم ها و سريال ها و داستان ها و غيره مي نمايم ^_^ اون فانوس نيلوفري هم به نظر منکه قشنگه (مرسي از تعريفتون از تعريف من ^.^)، اصولا همه ي افسانه ها قشنگند
happy.gif

آرياناي عزيز، آواتار نوي دخترانه تون مبارک ^_^

به نقل از Kakashi :
خوب با اجازه اساتید می خواهم چگونگی انجام یک تکنیک رو توضیح بدم :
Wow! اين خيلي جالب بود.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
خب اينم براي تغيير ذائقه و زنگ تفريح فکر کنم بد نباشه:

At the Ends of the Earth
also: At the Ends of the World​

Au Bout du Monde

На краю земли

01boutc.jpg

خب اين يک انيميشن طنز آميز حدودا 8 دقيقه ايست به کارگرداني کنستانتين برونزيت روسي که تا کنون موفق به دريافت تقريبا 70 جايزه شده است (اين انيميشن در پنجمين جشنواره ي بين المللي پويانمايي تهران نيز شرکت داشته).​

داستان اين انيميشن کوتاه مربوط به خانه ايست نامتعادل که بر نوک قله اي قرار گرفته و در آن يک زن، يک مرد، يک گاو و يک گربه زندگي مي کنند. اين خانه دو در دارد که بنا به اينکه هر يک از اعضا از کدام در خارج مي شوند خانه به چپ و راست متمايل مي شود و ماجراهاي خنده داري را به وجود مي آورد. از اين آدرس مي توانيد آنرا به صورت فلش ويديو تماشا نماييد.​

950.jpg

مشخصات:

نويسنده و کارگردان: Konstantin Bronzit
کشور: فرانسه
سال ساخت: 1999
کمپاني: Folimage Valence Production​

©​

بالا