• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
(ببخشيد که همه ي حرف هاتونو کوت نمي کنم چون اينترنتم انگاري نم کشيده، سرعتش اومده چسبيده کف زمين!!)
هوم ... :eek:
يه سوال: من الان چند روزيه با PT مشگل دارم يا اصلاً نميتونم وارد شم يا يه نيم ساعتی طول ميکشه تا هر پست بياد يا بره!:blink::eek:
فقط من مشگل دارم يا بقيه هم دارن؟!:eek:

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به همه دوستان عزیزم

اول از همه تبریک به پرشیانای عزیز بابت عناوین متعدد شان . دوم به Huashan بزرگوار بابت کاربر فعال شدنشان .

در ادامه چون اینجا بحثی شد در مورد تاپیک رای گیری و تشکر از آریانای عزیز بابت لطفی که به بنده دارند باید عرض کنم پرشیانای عزیز همچنان هستند و همچنان به پیشتازی خود ادامه می دهند . من کی باشم که بخوان بخاطر بنده حقیر که روحم از این جریان خبر نداشت کنار بکشن . مهربانیهای ایشان زبانزد همگان است و پیروزی در این جدال را برای ایشان آرزو می کنم :cool:

خواهر فریدا تاپیک جدیدتون مبارک . بالاخره تاپیک موفق انیمیشن یه فن ساب می خواست .

موفق باشید.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين پست 100 منه
راست ميگی ... تبريک
4_1_204.gif

در مورد تاپيك جديد من موافقم اصلا بايد يك بخش جدا براي انيميشن بزار
بخش که آرزوست:rolleyes: ولی اين فعلاً لينک تاپيک جديد;):
در مورد encoding چند تا نرم افرار هست كه ميتونه زيرنويس رو روي تصوير بندازه
يكيش VirtualDubMod هست كه جديد ترين ورژننش 1.6هست ولي من از 1.5 استفاده ميكنم يكي ديگه هم nandub
كه بر پايه همين VirtualDubMod ساخته شده براي گذاشتن زير نويس و encode بايد يك plugin روش نصب بشه كه اسمش txtsub هست تقريبا تمام fansub ها از اين روش استفاده ميكنن
ببينم لينکی برای دانلود اين نرم افزار ها هست يا داری؟
4_12_4.gif

يك روش ديگه هم هست كه timing نميخواد كه زيرنويس به زبانهاي ديگه پيدا كنيم و جاي جمله هارو عوض كنيم(مرده خوري)
نميدونم کنشين رو دارين با همون سری اي که من فرستاده بودم ساب ميزنين يا يه سريه ديگه؟:eek: اگه درست يادم باشه فايلش ogm بود و 2 زبانه و 2 زيرنويسه. از همين دارين استفاده ميکنين؟ جواب داده؟
4_12_6.gif

اينجور پسوند ها خوبي ديگه اي هم داره كه انيمه خام هم ديگه لازم نيست جدا دانلود بش
اين قسمتش خيلی خوب بود!:D من عزا گرفته بودم که بايد دوباره خام دانلود کنم
4_9_2.gif
. خدا رو شکر هم اينوياشا هم هانا يوری دانگو اگه درست يادم مونده باشه ogm و mkv هستن!:D
بهتره روي هر انيمه چند نفر كار كنن مثلا يكي ترجمه كنه و يكي ديگه encode كنه و آپلودكنه
من با هر كس يك انيمه مخالفم
ok کارا رو چه جوری بايد تقسيم کنيم؟:happy:
در مورد اسم گروه هم اينا چطورن
persian fan sub [pfs ]
iran animation group [iag]
من با اولی موافق ترم:happy:
نظر همه مهمه نه كه نظر ندين اگه كسي نظر نده بقيه فكر ميكنن كه مخالفه حتي اگه مخالف هم هستين بهتره نظر خودتونو بگين
تاييد ميشه :cool:

راستی برادر بد نيست که اين پستت رو يه copy paste بکنی تو اون تاپيک که ادامه بحث رو اون ور بديم ديگه.;)

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
خواهر منم این مشکل رو دارم و یه دفعه ارتباط قطع میشه و ....

برای من این مشکل ظهرها از ساعت تقریبا 1 تا 6 رخ میده که فکر کنم بعلت کثرت بیننده باشه - بعد از اون ، شبا سرعتش خوبه:lol:

خودشم نرم افزارهای داداش میثم رو میتونید از سایت :

www.download.com برای نرم افزار Virtualdubmod
و aegisub.cellosoft.com برای نرم افزار aegisub

دانلود کنید.

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
خوب میبینم که این انیمه Romeo × Juliet هرطور هست دوست داره دیده بشه در غیرصورت اینطور مرتب برای من خودشیرینی!!!(منظور از خودشیرینی اینجا نشون دادن قسمتهای شیرینش!به من هست:happy: ) نمیکرد :p
نمیدونم به سایت این انیمه سرزدید یا نه ولی اگر سرزده باشید در ابتدای ورود سانگی! پخش میشه که به نظر من قشنگه.خوب دلیل خوبیه برای زدن یک پست.اینطور نیست؟:rolleyes:

3y6wvh3.jpg

این هم لینک این(تکه)سانگ با فرمت swf و کیفیت بسیار پایین و البته غیراستاندارد برای شر کردن(متاسفم:guilty: ).
RXJ

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ويلي جان

براي من كه مدتها ست كه اين كلمه عزيز شانار شده. تازه اين كه خوبه... دوستان باورتون ميشه براي من كلمه هاي sweet, kiss, woman!!!:blink: girl, bang, romance و تعدادي كلمه ديگه كه يادم نيست هم شانار شده؟ :( بابا شايد يكي بخواد راجع به ادبيات رومنتيك تحقيق كنه نبايد بتونه از كلمه Romance تو سرچش استفاده كنه؟ زماني يادمه مي خواستم عكسي از چارلز ديكنز پيدا كنم كه ديدم كلمه Dickense هم شاناره! اگه بخوايم كلمه اي رو به خاطر يكي دو مورد استفاده نامناسب كلا حذف كنيم پس ديگه كم كم بايد از خوردن انگور و خرما هم پرهيز كنيم! :hmm:

سلام آریانا جان

که اتفاقا به نظر من اینکارشون داره نتیجه ی عکس میده!وقتی مردم میبینن یه کلمه ای که اصلا انتظارشو نداشتن شانار شده میفتن دنبالش که ببینن چه نکته ای درش بود که باعث فیل تر شدنش شده.و اونوقت باقی ماجرا!

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تبریک به خواهر پرشیانا و جناب زیرنویس به خااطر کاربر افتخاری فرهنگ و هنر شدن!

تبریک به جناب خواشان به خاطر کاربر فعال علم و دانش شدن!

موفق و پیروز باشید!
flowerysmile.gif

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام آریانا جان

که اتفاقا به نظر من اینکارشون داره نتیجه ی عکس میده!وقتی مردم میبینن یه کلمه ای که اصلا انتظارشو نداشتن شانار شده میفتن دنبالش که ببینن چه نکته ای درش بود که باعث فیل تر شدنش شده.و اونوقت باقی ماجرا!

دقيقا تاييد ميشه ويلي جان!
راستي يه چيزي ...من يادم رفت تو پست قبليم بگم كه چرا من بايد تو سرچم از كلمه هاي مورد داري مثل kiss , sweet , bang , girl و woman استفاده كرده باشم! حالا براي اينكه كسي فكر نكنه من دختر بدي هستم عين سرچهام رو اينجا مي نويسم تا خداي نكرده امر بر كسي مشتبه نشه! :blush:

Jessica Simpson Sweetest kisses album

Cher Bang Bang, My Baby Shot Me Down song

Emma Bunton A Girl Like Me album

Shania Twain Woman in Me album

:blink:

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آیا کسی اطلاعاتی در مورد این سری انیمیشن های Jacky Chan داره؟ چجوریاست؟ قضیه اش چیه؟ جالبه؟

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
فریدا اینو ببین::eek:انگار حالا حالاها قسمت آخر Code Geass نشون نمیدن!

As the title says, the MBS GEASS site has a note announcing that episodes 24 and 25 won’t be airing until summer of this year. They don’t provide any further details, so we might be in for a long wait.

و حالا اینو ببین:

In the meantime, at least there’s the drama CD coming out on April 25th (cover seen at right). According to the official site, it will have three parts, the first of which - STAGE 0.515 - is more background on Lelouch and Suzaku. The other two sound like fun though, with STAGE 9.725 being about Shirley imagining things like Lelouch marrying Kallen, Rivalz, and Nunnally, and Suzaku proposing to Lelouch. STAGE 12.55 is about Suzaku visiting Lelouch’s room (where C.C. also is) the night before the decisive battle, and Lelouch confessing his love. The CD will also include a C.C. character song sung by Yukana.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام ... من از مسافرت برگشتم ... خوزستان استانی خوب بود ... ما در آنجا فلافل خوریم !! ( نسخه Original !!
download.aspx
) ... از آسمان باران زیاد بارید ... من به مراسم عروسی اون فامیل دورمون نرفتم ... هواپیمای برگشت من روسی بود ... بابا انار دارد ... نه ، ندارد ...

ما یه laptop هم گرفتیم و حالا سه تا دستگاه کامپیوتر توی خونه هست .. خدا بده برکت ...

راستی پانتی جان ، احتمال معاف شدن من رفت روی 90% ( اینم آپدیتی که می خواستی !! ) ... می دونم که پسرای فوروم خیلی راضی نیستن از این قضیه ... حتی یکی دو نفر ، نفرت و انزجار (!!) خودشون رو بصورت صمیمانه ای پرتاب کردن !!
190.gif

برادر شیان ، خیلی زبلی !! من اون قضیه رو به شوخی گفتم ولی تو سریع سوءاستفاده کردی و رفتی سراغ عشق اول و آخرت : نظرسنجی !! ای کلک !!
sardonic.gif

ضمنا مرسی از دانلود my goddess ( فریدا ) و melancholy ( روزبه ) ...
لطف کنين نظر بدين:happy::

اگه فرض کنيم که اين امکان وجود داشت که ما بتونيم يه بخش جداگانه برای انيميشن تو PT داشته باشيم:rolleyes:، به نظرتون اين طرح چقدر موفقيت آميز بود:happy:. يه بخش با چندين چند تاپيک!:D
من نظرم اینه که اول با جدا کردن یکی دوتا از تاپیک ها شروع کنیم و ببینیم که بازخوردش چطوریه ... مثلا اسپویل ها این قابلیت رو دارن که یه تاپیک جدا بشن ، یا درباره دانلود و آپلود انیمه ها و بحث درباره شون میشه تاپیک جدایی زد ...

یا مثلا من خودم همیشه دوست داشتم که واسه مطالب فنی – تحلیلی یه تاپیک جدا داشته باشیم ...
cat33.gif

فکر کنم عملی کردن ایده ، بعدا می تونه نشون بده که آیا انیمیشن ، پتانسیل مستقل شدن رو داره یا نه ...
babygirl.gif

یه سوال....

فرق بین Fighter و Warrior چیه؟(از نظر معنی)
چه سوال خوبی ... فرقشون خیلی جالب و مهمه :

یه fighter می جنگه تا از خودش دفاع کنه و نشون بده که از حریف بهتره ... ( همون دعواهایی که همیشه می بینیم ، دو نفر تصادف کردن مثلا – یا تو بازی دعواشون شده ) ... اما یه warrior می جنگه تا از چیزی یا شخصی که خیلی وقت ها هم شامل خودش نمیشه دفاع کنه ... مثلا از خانواده اش یا از کشورش ... یعنی اغلب با اینکه می تونه خودش رو کنار بکشه ، اما این کارو نمی کنه ..

طبیعیه که این دوتا لغت خیلی وقتها به جای هم بکار میرن .. اما اصل قضیه اینه که warrior معنای بالاتری داره ... fighter بیشتر به جنبه فیزیکی شخص اشاره می کنه و warrior به جنبه روحی ... حتی اصطلاحا میگیم فلانی warrior spirit داره که یه عبارت تحسین آمیزه ...
dw2_7.gif

خب طبق قولی که داده بودم , الان یه فرصتی شده که وجه التسمیه انیمانگای بلیچ رو بگم

6- با توجه به اینکه بلیچ به معنی پاک کردن رو هم می ده , می شه گفت دلیل نامگذاریش اینه که ایچیگو داره دنیا رو از hollow و سیاهی پا ک می کنه , در واقع از بین بردن سیاهی از دنیا ... بلیچ کردن سیاهی به سفیدی ...

به نظر من مورد 6 درستره
بابا تو یه جوری گفتی " یه چیزی رو سیمور نگفته " که من کلی کنجکاو شدم
221.gif
... همین مورد آخری رو هم مطمئنم که اشاره کردم من
Just_Cuz_19.gif
... یادمه گفتم درباره تصفیه و پاکسازی و ایناس ... بهرحال خوب بود ...
من يه پيشنهاد دارم:D:

کيا با درست کردن يه گروه fan sub موافقن؟ ...ميتونيم يه تاپيک جداگانه هم برای اين کار بزنيم و مشکلات encoding و ترجمه هامون رو اونجا مطرح کنيم و جاهايی که اشکال داريم به هم کمک کنيم. :happy:

نظرتون چيه؟:rolleyes:
منم که طبق معمول آماده کمک هستم ... آها .. الان دیدم که یه تاپیک جدا زدین ... بعدا زنگ می زنم !! .. .
302.gif

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از seymour :
راستی پانتی جان ، احتمال معاف شدن من رفت روی 90% ( اینم آپدیتی که می خواستی !! ) ... می دونم که پسرای فوروم خیلی راضی نیستن از این قضیه ... حتی یکی دو نفر ، نفرت و انزجار (!!) خودشون رو بصورت صمیمانه ای پرتاب کردن !!
190.gif
Just_Cuz_17.gif
girl_cray2.gif

بالا