• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایگلد تمام حسابای منو بسته دیگه شورشو دارن در میارن

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
ایگلد تمام حسابای منو بسته همه اکانتام این پیغامو میدن

Unable to login to account.

Your account has been frozen in compliance with the laws which govern e-gold, Ltd. and its managers. e-gold, Ltd. has taken this step in strict compliance with the law. No further information is available at this time. When additional information is available it will be provided upon account login.

یعنی چی دیگه شورشو در اوردن دزدی تا این اندازه:hmm:
کسه دیگه ای جدیدا حسابش بسته شده یا نه؟
به نظرتون اگه باز بسازم احتمال بسته شدنش هست یا نه؟

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
عزیز خوب چرا *** نگرفتی باید حتما *** بگیری من یک آکانت رایگان بهت میدم البته برای تست به من داده بودن منم به شما میدم
username: test1
password:1week

برنامش رو باید دانلود کنی از سایت www.goldvpn.com

من از Secure Accelerator استفاده میکنم
فرقشون با هم چیه؟ و کدوم بهتره؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
عزیزم ایگولد خیلی وقته شورشو در آورده شما الان میگی

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام
ایگلد تمام حسابای منو بسته همه اکانتام این پیغامو میدن

Unable to login to account.

Your account has been frozen in compliance with the laws which govern e-gold, Ltd. and its managers. e-gold, Ltd. has taken this step in strict compliance with the law. No further information is available at this time. When additional information is available it will be provided upon account login.

یعنی چی دیگه شورشو در اوردن دزدی تا این اندازه:hmm:
کسه دیگه ای جدیدا حسابش بسته شده یا نه؟
به نظرتون اگه باز بسازم احتمال بسته شدنش هست یا نه؟
خیلی وقتته که حسابای ایرانی رو بسته! شما چرا خالی نکردی حساباتو؟
کلا تحریممون کرده.

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
خیلی وقتته که حسابای ایرانی رو بسته! شما چرا خالی نکردی حساباتو؟
کلا تحریممون کرده.

اون موقع هیچ کدوم از حسابای منو نبسته بود منم به کارم ادامه داده بودم که 2 روز پیش همه حسابای منو بستن 7 تا حساب همه رو بستن
گوره پدرشون:hmm:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کلا دیگه به درد نمیخوره مگر اینکه از تحریم درآیم!!! یه یکی دو قرن دیگه ایشالا!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
مدونا آدرس چی داده بودی؟ ایران؟

نه زمانی که کشور رو میخواست امریکا زدم زمانی هم که نمیخواست فقط کد پستی وارد میکردم دو روز پیش همه حسابای منو بست
دیگه دزدتر از اینا پیدا نمیشه:eek:

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
ميگم با *** كانكت بشي و ادرس خارج از ايران رو بديم بازهم احتمال بلوك شدن حساب وجود داره؟
اين رفيقمون ميگه ادرس امريكا داده و از *** استفاده ميكرده كه؟!!
يعني چه ديليل ميتونه داشته باشه؟!

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
متاسفانه به دلیل کار کردن آسان و سریع با ایگلد این سایت در بین ما ایرانیان بسیار جای خوبی باز کرده است.اما به علت تحریم ایران اکثریت حسابهای ایرانی شناسایی و بلاک شده است. اگر میخواهید دیگر شاهد بسته شدن حساب ایگلد E-Gold خود نباشید این نکات را کاملا رعایت کنید:

1- اسمتون ايراني بوده و پ يا ژ داشته : به اين صورت: pedram
2- يا ايميلي توي حسابتون بوده كه با اون با ايگولد در مورد فريز شدن حسابتون تماس گرفتيد و شما با اين ايميلها هيچ حسابي رو نسازيد و با يك ايميل ديگه اين كار رو انجام بديد.
3- توي قسمت memo در موقع واريز به حساب ديگر به صورت جملات ايراني تايپ كرده ايد: shomare hesab: 4566 8899 0012 6703
همان طوري كه مي دانيد hesab فقط توي ايران هست يا siba يعني ملي كارت .. در قمت memo به جاي siba بنويسيد: S CARD يعني سيبا كارت!
ايگولد يك نفر فارسي زبان هم براي اين كار داره و يك سرچ كه از قسمت memo از حسابهاي جديد گرفتن و اين هم تائيد كرده ايراني هست.
4- ايميلي در حسابتان هست كه در حسابهاي فريز شده شما هست . اگه هست همين الان عوض كنيد و اگه حساب ديگه مي سازيد با يك ايميل ديگه بسازيد....
ايگولد اين حسابها رو فريز كرده بنابراين شما نميتونيد اطلاعاتشو عوض كنيد مخصوصا ايميلش رو ! پس يك ايميل جديد بسازيد و اون را در حسابتون قرار بديد
5- بعد از ایجاد حساب باید حساسیت ایگلد E-Gold به IP را غیر فعال کنید.
6- دوستان توجه کنید به هیچ عنوان هیچ نشانه ای از ایران و زبان فارسی نگذارید!

به شما قول میدهم اگر تمام این نکات را رعایت کنید دیگر هیچ حساب ایگلد ایرانی بسته نخواهد شد.
موفق باشید

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
منم به شما قول میدیم به این راحتی ها نمیتونید این اصول رو رعایت کنید! :d
جایگزینی برای ایگولد هستش الان؟ به جز PayPal که دردسرهای خودشو داره

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من 4حساب ایگلد دارم که هیچ کدام آنها تا الان بسته نشده است تنها به این دلیل که میدانستم در یک کشور که به لحاظ سیاسی و اقتصادی تحت تحریم میباشد زندگی میکنم!و شرایطی را که در پست قبلی خود ذکر کردم را رعایت میکردم. البته این برای دوستانم هم صدق میکند.
به هر حال خود دانید اگر خیلی دنبال زحمت میگردید بروید به دنبال یک جایگزین مناسب! برای ایگلد بگردید که سیستمهای درآمدزایی اینترنتی هم با آن کار کنند و البته امتیازاتی در حد و اندازه های ایگلد را برایتان داشته باشد!!!

موفق باشید

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
صرف داشتن حساب کافی نیست. شما حساب خودتو باز نگه میدرای! ولی وقتی مقبولیت این حساب از بین بره دیگه ارزش نداره براش وقت بزاری. مگر اینکه واقعا همه این موارد رو انجام بدن که خیلی ها نمیتونن...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام دوستان عزیز
متاسفانه به دلیل کار کردن آسان و سریع با ایگلد این سایت در بین ما ایرانیان بسیار جای خوبی باز کرده است.اما به علت تحریم ایران اکثریت حسابهای ایرانی شناسایی و بلاک شده است. اگر میخواهید دیگر شاهد بسته شدن حساب ایگلد E-Gold خود نباشید این نکات را کاملا رعایت کنید:

1- اسمتون ايراني بوده و پ يا ژ داشته : به اين صورت: pedram
2- يا ايميلي توي حسابتون بوده كه با اون با ايگولد در مورد فريز شدن حسابتون تماس گرفتيد و شما با اين ايميلها هيچ حسابي رو نسازيد و با يك ايميل ديگه اين كار رو انجام بديد.
3- توي قسمت memo در موقع واريز به حساب ديگر به صورت جملات ايراني تايپ كرده ايد: shomare hesab: 4566 8899 0012 6703
همان طوري كه مي دانيد hesab فقط توي ايران هست يا siba يعني ملي كارت .. در قمت memo به جاي siba بنويسيد: S CARD يعني سيبا كارت!
ايگولد يك نفر فارسي زبان هم براي اين كار داره و يك سرچ كه از قسمت memo از حسابهاي جديد گرفتن و اين هم تائيد كرده ايراني هست.
4- ايميلي در حسابتان هست كه در حسابهاي فريز شده شما هست . اگه هست همين الان عوض كنيد و اگه حساب ديگه مي سازيد با يك ايميل ديگه بسازيد....
ايگولد اين حسابها رو فريز كرده بنابراين شما نميتونيد اطلاعاتشو عوض كنيد مخصوصا ايميلش رو ! پس يك ايميل جديد بسازيد و اون را در حسابتون قرار بديد
5- بعد از ایجاد حساب باید حساسیت ایگلد E-Gold به IP را غیر فعال کنید.
6- دوستان توجه کنید به هیچ عنوان هیچ نشانه ای از ایران و زبان فارسی نگذارید!

به شما قول میدهم اگر تمام این نکات را رعایت کنید دیگر هیچ حساب ایگلد ایرانی بسته نخواهد شد.
موفق باشید

آهان اونوقت تکلیف کسایی که ایرانی هستن و خارج از ایرانن چی میشه؟ یعنی نمیتونن با اسم ایرانی ثبت نام کنن دیگه؟!

bestdollar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

آخه دوست من چه دلیلی داره که شما حتما اسم و فامیل واقعی خودتون رو بدید!!!
فکر نمیکنم که مشکلی پیش بیاد اگر یک اسم مستعار انتخاب کنید.
در مورد ایرانیان خارج از کشور هم شرایط یکسان میباشد چون تحریم برای کشور ایران نیست بلکه برای ایرانیست و فرقی نمیکند که کجا زندگی کند!
در ضمن من هیچ منافعی در ایگلد ندارم و ذکر این مطالب فقط این است که مانند هر ایرانی از بسته شدن حساب هموطنهایم ناراحت میشوم و این مطالب باعث جلوگیری از بسته شدن آنها میشود.
در ضمن آسف جان من خوشبختلنه وقتمو توی سیستمهای هایپ و سورف و امثال اینها به خاطر چند سنت در روز تلف نمیکنم من با سیستم هایی کار میکنم که در روز بیشتر از 10 دلار درآمد دارد و خدارو شکر توی 4 حساب ایگلدم اکثر اوقات چند دلاری دارم.
موفق باشید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با سلام

آخه دوست من چه دلیلی داره که شما حتما اسم و فامیل واقعی خودتون رو بدید!!!
فکر نمیکنم که مشکلی پیش بیاد اگر یک اسم مستعار انتخاب کنید.
در مورد ایرانیان خارج از کشور هم شرایط یکسان میباشد چون تحریم برای کشور ایران نیست بلکه برای ایرانیست و فرقی نمیکند که کجا زندگی کند!
در ضمن من هیچ منافعی در ایگلد ندارم و ذکر این مطالب فقط این است که مانند هر ایرانی از بسته شدن حساب هموطنهایم ناراحت میشوم و این مطالب باعث جلوگیری از بسته شدن آنها میشود.
در ضمن آسف جان من خوشبختلنه وقتمو توی سیستمهای هایپ و سورف و امثال اینها به خاطر چند سنت در روز تلف نمیکنم من با سیستم هایی کار میکنم که در روز بیشتر از 10 دلار درآمد دارد و خدارو شکر توی 4 حساب ایگلدم اکثر اوقات چند دلاری دارم.
موفق باشید
با ایرانیا در افتاده!؟ یعنی اگر کسی سیتیزن آمریکا باشه و ایرانی باشه، ایگلد حسابش رو میبنده؟!
میشه لطفا منبع خبر رو هم ذکر کنید (همین نکته ها)
البته با خیلی از نکاتی که شما گفتید موافقم ولی اسم ایرانی... فکر نمیکنم اینطور باشه!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
با ایرانیا در افتاده!؟ یعنی اگر کسی سیتیزن آمریکا باشه و ایرانی باشه، ایگلد حسابش رو میبنده؟!
میشه لطفا منبع خبر رو هم ذکر کنید (همین نکته ها)
البته با خیلی از نکاتی که شما گفتید موافقم ولی اسم ایرانی... فکر نمیکنم اینطور باشه!
من فکر میکنم ایشون منظورش از این که میگه اسم ایرانی انتخاب نکنید ، اینه که حساسیت زایی نکنید !
در ضمن من جایگزین های خوبی برای ایگلد میشناسم .

بالا