orginalfilm
کاربر قدیمی پرشین تولز
عکس یه آدمی رو گذاشته برای آواترش که من حاظر نیستم با 100 فید بک مثبت هم ازش خرید کنم ...
تازه هزینه پست خودم رو حساب کنم میشه 81 تومن.به نظرم من اینجوری نمیشه - 70 تومن کم پولی نیست، کم هم باشه اینجوری نمیشه پول رو کسر کرد.
اگه کاربری از این انجمن سود میبره - گوشی میخره - گوشی میفروشه - هر کاری میکنه باید مطیع قوانین و مهمتر از قوانین مطیع مرام نامه انجمن پرشین تولز باشه.
رضایت طرف خریدار مهم تر از فروشنده هست تا جایی که من اطلاع دارم تو بازار حضوری هم اینطوری هست گویا!!!
امیدوارم به جای پیوستن به تاریخ حل بشه مشکل
مجتبی جان همون کاری که خودت گفتی عالیه !تازه هزینه پست خودم رو حساب کنم میشه 81 تومن.
خوشبختانه هنوز اون 1% افرادی که با شرافت هستن و شرف شون رو در معامله ها گرو میزارن وجود دارن ! وگرنه ک باس در بازارچه ی این انجمن رو تخته کرد !!از روزی که من به این انجمن وارد شدم کاربر winsent داره جنس بنجل رو به اسم نو میندازه به کاربرا واقعا باید تاسف خورد درصد ریسک معامله در اینجا 99% نیست بلکه 100% هست با وجود چنین افرادی:general502:امیدوارم هر چه زوتر این کاربر حروم لقمه بن دائم بشه
یعنی اون گوشی که به بنده فروختید و گفتین اصلا قبول ندارید دلایلمو برای پس فرستادنش، قصدتون انداختن گوشی بود؟با تشکر و سپاس از شما و دیگر دوستان؛
مطمئن باشید به قول شما اگر قصدم انداختن گوشی به ایشون بود پس نمیگرفتم
گوشی که بدستم برسه پولشون رو برمیگردونم
جای هیچ نگرانی نیست
تو جریان اون تبلت یادم نیست که کدوم یکی از مدیرا پیگیری میکردن , شاید دکتر شاید هم نفر دیگهاز روزی که من به این انجمن وارد شدم کاربر winsent داره جنس بنجل رو به اسم نو میندازه به کاربرا واقعا باید تاسف خورد درصد ریسک معامله در اینجا 99% نیست بلکه 100% هست با وجود چنین افرادی:general502:امیدوارم هر چه زوتر این کاربر حروم لقمه بن دائم بشه
رفیق کسی با مشهدی ها مشکلی نداره , همه میدونن ایشون ذاتن آدم مورد داری هستنمتاسفانه همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه
دوستان همه مشهدی ها رو به یک چشم نبینن
این دوستمون هم احتمالا هنوز متوجه نشده مجاور آقا رضا هستن
این مورد رو یادم هست ولی نمی دونستم مربوط به این کاربرهتو جریان اون تبلت یادم نیست که کدوم یکی از مدیرا پیگیری میکردن , شاید دکتر شاید هم نفر دیگه
حالا خنده دار ترین بخش داستان تبلت میدونی کجا بود ؟
که با توجه به موارد خیلی زیاد و قابل توجه تناقض گویی این شخص مدیرا فروشنده تبلت رو محکوم کردن و گفتن اگر توافق نکنید محروم میشید . فروشنده بنده خدا هم بخاطر اینکه اینجا یه جواریی داشت کاسبی میکرد
قبول کرد و قرار شد که نصف مبلغ رو به ایشون بده و ایشون تبلت خراب رو که 4 ماه هم استفاده کرده بود پس بده .
مدیرا اون موقع هم در جریان این توافق قرار گرفت تا فروشنده رو محروم نکنه . اما در کمال تعجب ایشون وقتی پول رو گرفت گفت خیلی ممنون حالا برم با این پول تبلت رو تعمیر کنم و استفاده کنم
در صورتیکه توافق برگشت تبلت خراب به فروشنده بود.
حالا بخش فاجعه ماجرا میدونی کجا بود ؟ اونجا وقتی ایشون زد زیر توافق و تبلت رو پس نداد , مدیر پیگیر تاپیک هیچ عکس العملی نشون نداد![]()
دوست عزیز 4اس مشکی 16 موجود هست؟