• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>>>>> فروش ویژه تعدادی محدودی Apple iPhone 4s <<<<تايپيک مور دارد ودر دست بررسى است فروش متوقف

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
عکس یه آدمی رو گذاشته برای آواترش که من حاظر نیستم با 100 فید بک مثبت هم ازش خرید کنم ...

hjj_kh

Registered User
لایک‌ها
1,413
به نظرم من اینجوری نمیشه - 70 تومن کم پولی نیست، کم هم باشه اینجوری نمیشه پول رو کسر کرد.
اگه کاربری از این انجمن سود میبره - گوشی میخره - گوشی میفروشه - هر کاری میکنه باید مطیع قوانین و مهمتر از قوانین مطیع مرام نامه انجمن پرشین تولز باشه.
رضایت طرف خریدار مهم تر از فروشنده هست تا جایی که من اطلاع دارم تو بازار حضوری هم اینطوری هست گویا!!!
امیدوارم به جای پیوستن به تاریخ حل بشه مشکل

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
به نظرم من اینجوری نمیشه - 70 تومن کم پولی نیست، کم هم باشه اینجوری نمیشه پول رو کسر کرد.
اگه کاربری از این انجمن سود میبره - گوشی میخره - گوشی میفروشه - هر کاری میکنه باید مطیع قوانین و مهمتر از قوانین مطیع مرام نامه انجمن پرشین تولز باشه.
رضایت طرف خریدار مهم تر از فروشنده هست تا جایی که من اطلاع دارم تو بازار حضوری هم اینطوری هست گویا!!!
امیدوارم به جای پیوستن به تاریخ حل بشه مشکل
تازه هزینه پست خودم رو حساب کنم میشه 81 تومن.

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
مدیرا پس کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حجت بیچاره ی گوشی ک روت نبود ب طرف فروخت حتما گفتن باید مشتری راضی باشه !! حالا مجتبی مگه مشتری نیست ؟؟؟
همین گند بازیه که هیشکی ب هیشکی اعتماد نداره دیگه !!
کی میخواین این یوزر حروم لقمه رو بن کنین ؟؟؟ تا سر شما نیاد ول نمیکنین ؟؟؟؟

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
چه جالب
خوب کاربر عزیز @moji92 خب شما هم پول رفت و برکشت های به پستت رو حساب کن طبق نظرات و نوشته های این استارتر حتما تو هم 80 -90 تومنی خرج کردی پس فرستادی پس ایشونم الان بدهکار شماست به قولی

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
والا من چند مورد دارم میبینم که مدیرا اصلا دخالتی ندارن یا واقعا داره پرشین به فنا میره با این روش چون کسی دیگه اعتماد نمیکنه و نمیتونه معامله درستی داشته باشه من که کلا کور سوی امیدی هم که به این معاملات داشتم اونم نابود شده برم همون پول اضافه رو میدم ال دیجیتال و ایسام یا خیال راحتتر معامله میکنم که کسیم نتونه دبه کنه

msn_eti

Registered User
لایک‌ها
429
از روزی که من به این انجمن وارد شدم کاربر winsent داره جنس بنجل رو به اسم نو میندازه به کاربرا واقعا باید تاسف خورد درصد ریسک معامله در اینجا 99% نیست بلکه 100% هست با وجود چنین افرادی:general502::( امیدوارم هر چه زوتر این کاربر حروم لقمه بن دائم بشه

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
از روزی که من به این انجمن وارد شدم کاربر winsent داره جنس بنجل رو به اسم نو میندازه به کاربرا واقعا باید تاسف خورد درصد ریسک معامله در اینجا 99% نیست بلکه 100% هست با وجود چنین افرادی:general502::( امیدوارم هر چه زوتر این کاربر حروم لقمه بن دائم بشه
خوشبختانه هنوز اون 1% افرادی که با شرافت هستن و شرف شون رو در معامله ها گرو میزارن وجود دارن ! وگرنه ک باس در بازارچه ی این انجمن رو تخته کرد !!

yaser 71

Registered User
لایک‌ها
106
متاسفانه همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه
دوستان همه مشهدی ها رو به یک چشم نبینن
این دوستمون هم احتمالا هنوز متوجه نشده مجاور آقا رضا هستن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
با تشکر و سپاس از شما و دیگر دوستان؛
مطمئن باشید به قول شما اگر قصدم انداختن گوشی به ایشون بود پس نمیگرفتم
گوشی که بدستم برسه پولشون رو برمیگردونم
جای هیچ نگرانی نیست
یعنی اون گوشی که به بنده فروختید و گفتین اصلا قبول ندارید دلایلمو برای پس فرستادنش، قصدتون انداختن گوشی بود؟
بنده نگفتم هزینه پست ضرر من؟
اگر اشتباه نکنم گفتم اگر هزینه اضافه ای علاوه بر پست هست هم ضرر من
ولی شما قبول نکردین به دلیل اینکه "چون فروختمش" پس نگرفتید!
البته گفتین اگر میخواین نصف قیمت برش میدارم که ...
کلا هر چی میگفتم میگفتین اصلا قبول ندارم :دی
بعدشم دیدم که دارید حرف از حلال و حروم وسط میارید! چون افرادی که از این سلاح استفاده میکنند رو به خوبی میشناسم و میدونم چه کاره تشریف دارند ( :دی) روال رو عوض کردم!
البته اون موقع که معامله کردیم 1- به تازگی قوانین بازارچه عوض شده بود، 2- اون قسمت که تاپیک شکایت میزدن حذف شده بود، 3- شما هیچ امتیاز منفی نداشتین!
بنده هم دیدم ضررو کردم رفت به خاطر اینکه دیگران با احتیاط بیشتری باهاتون معامله کنن امتیاز منفی زدم ، که متاسفانه جدی نگرفتن دوستان و بازم ضرر دیدن!
به هر حال بنده به وظیفه خودم عمل کردم!
راستی امتیاز منفی که زدید پاک شد!
هر چند بار دیگه که خواستید امتیاز منفی بزنید اینقدر عکسو اسکرین شات دارم که به مدیران نشون بدم ، امتیاز منفیمو پاک کنن! :دی
http://osxdaily.com/2012/04/26/convert-sim-card-to-micro-sim/

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
تو جریان اون تبلت یادم نیست که کدوم یکی از مدیرا پیگیری میکردن , شاید دکتر شاید هم نفر دیگه
حالا خنده دار ترین بخش داستان تبلت میدونی کجا بود ؟
که با توجه به موارد خیلی زیاد و قابل توجه تناقض گویی این شخص مدیرا فروشنده تبلت رو محکوم کردن و گفتن اگر توافق نکنید محروم میشید . فروشنده بنده خدا هم بخاطر اینکه اینجا یه جواریی داشت کاسبی میکرد
قبول کرد و قرار شد که نصف مبلغ رو به ایشون بده و ایشون تبلت خراب رو که 4 ماه هم استفاده کرده بود پس بده .
مدیرا اون موقع هم در جریان این توافق قرار گرفت تا فروشنده رو محروم نکنه . اما در کمال تعجب ایشون وقتی پول رو گرفت گفت خیلی ممنون حالا برم با این پول تبلت رو تعمیر کنم و استفاده کنم :eek::eek:
در صورتیکه توافق برگشت تبلت خراب به فروشنده بود.
حالا بخش فاجعه ماجرا میدونی کجا بود ؟ اونجا وقتی ایشون زد زیر توافق و تبلت رو پس نداد , مدیر پیگیر تاپیک هیچ عکس العملی نشون نداد :eek::eek::eek:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
متاسفانه همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه
دوستان همه مشهدی ها رو به یک چشم نبینن
این دوستمون هم احتمالا هنوز متوجه نشده مجاور آقا رضا هستن
رفیق کسی با مشهدی ها مشکلی نداره , همه میدونن ایشون ذاتن آدم مورد داری هستن
یعنی حلال خورتر از ایشون روی کره زمین نداریم :general405:

پ.ن : جمله اخر افعال معکوس بید:D:general406:

xciter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تو جریان اون تبلت یادم نیست که کدوم یکی از مدیرا پیگیری میکردن , شاید دکتر شاید هم نفر دیگه
حالا خنده دار ترین بخش داستان تبلت میدونی کجا بود ؟
که با توجه به موارد خیلی زیاد و قابل توجه تناقض گویی این شخص مدیرا فروشنده تبلت رو محکوم کردن و گفتن اگر توافق نکنید محروم میشید . فروشنده بنده خدا هم بخاطر اینکه اینجا یه جواریی داشت کاسبی میکرد
قبول کرد و قرار شد که نصف مبلغ رو به ایشون بده و ایشون تبلت خراب رو که 4 ماه هم استفاده کرده بود پس بده .
مدیرا اون موقع هم در جریان این توافق قرار گرفت تا فروشنده رو محروم نکنه . اما در کمال تعجب ایشون وقتی پول رو گرفت گفت خیلی ممنون حالا برم با این پول تبلت رو تعمیر کنم و استفاده کنم :eek::eek:
در صورتیکه توافق برگشت تبلت خراب به فروشنده بود.
حالا بخش فاجعه ماجرا میدونی کجا بود ؟ اونجا وقتی ایشون زد زیر توافق و تبلت رو پس نداد , مدیر پیگیر تاپیک هیچ عکس العملی نشون نداد :eek::eek::eek:
این مورد رو یادم هست ولی نمی دونستم مربوط به این کاربره
ختده دار ترین تاپیک شکایت بود باید به مدیری که اون تاپیک رو قضاوت میکرد دست خوش گفت
گوشی رو 4 ماه استفاده کرده بعد 4 ماه خرابش کرده فروشنده باید تاوان بده !!! خخخخخ
کلا پی تی داغون شده یه تاپیک چند وقت پیش دیدم
فروشند یه زنجیر طلا سفید که اجرت نوش 7 تومن بود رو برای فروش گذاشته بود با اجرت 50 تومان !!!! جنس دست دوم !!!
چون کارم طلافروشیه یه پست جهت شفاف سازی زدم که سره خریدار بدبخت کلاه نره که به نیم ساعت نکشید پاک شد
به نظر من مقصر اصلی مدیران انجمنن که به نوعی خودشون تو کلاه برداری هایی که میشه مقصر و شریکند به نظره من !!
3تا یوزر قبلیمو بی دلیل بن کردید یوزه 4 رمه منه می تونید به دلیل توهین به مدیریت بن کنید
یا حق

foodix

Registered User
لایک‌ها
38
وقتی مدیران دنبال نمیکنن یعنی داره ب بی صاحابی کشیده میشه.................
واقعا یوزر های خیل گلی داره پی تی...ولی اخه چرا..
شانس اوردم خرید نکردم..........

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
دوست عزیز 4اس مشکی 16 موجود هست؟
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::general410::general410::general410::general410::general410::general410::general611::general611::general611::general611::general112::general112::general112::general112::general112::general112::general107::general107::general107::general107::general107:
دقیقا این فرآیند برام اتفاق افتاد الان ! :|

بالا