• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همكاري و ((سرماي گذاري )) در ايجاد يك فروشگاه اينترنتي

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان سلام عيدتون مبارك

بنده يك سايت فروشگاهي دادم برام طراحي كردند به قيمت 6 تومن به تنهايي هم نميتونم اداره اش كنم به همين خاطر به يك شريك نياز دارم فروشگاه در مورد پوشاك زنانه است محصولات از روسري شروع ميشه تا زيور آلات نياز به خريد و ارسالش هم نيست ما فقط محصولاتشون رو به فروش ميرسونيم و در صد ميگيريم هر كي مايل بود ميتونه با 2 ميليون تومن سرمايه گذاري با من شريك بشه اون دو تو من هم نميخواد اولش بده توي كار بايد سرمايه گذاري كنه مثلا تبليغات و ... براي اعتماد سازي هم دامنه به نام منه و هاست به نام شريم آينده در ضمن بنده مدير سابق مجله اينترنتي جيلي بودم و در بازاريابي اينترنتي و بالا آوردن سايت تخصص دارم سوال ديگري بود من در خدمت هستم

((( تاپيك اصلاح شد )))

با پيشنهادي كه دوستان دادند به اين فكر رسيدم كه قرارداد رو محضري كنم
شرايط همكاري به اين شرح است

1.شريك بايد حداقل 4 ميليون سرمايه گذاري كنه 2 ميليون اول كار و مابقي كم كم مثلا ماهي 500 تومن براي تبليغات .سئو و...

2. كليه امر از جمله تهيه محصول و ... با من خواهد بود

3. دامنه به اسم شريك تجاري خواهد بود و بايد طبق قرارداد همكاري كنه و عدم همكاري = شكايت .و عدم ناراضي بودن=برگشت پولش

4. شريك تجاري از هر محصول 10 در صد پورسانت دريافت ميكند همينطور كه من ميگيرم ((=)) در صورت افزايش فروش پورسانت ها افزايش پيدا ميكنه و نبايد در كارهاي فروشگاه دخالت كنه

5. حداقل 4 _5 ساعت در حوزه اينترنت باشه و طبق برنامه اي كه بهش داده ميشه عمل كنه

دوستان چيز هايي كه به ذهنم ميرسيد اين ها كسي مطلبي چيزي داره بگه

با تشكر

[email protected]

Last edited:

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
کلا مشکوکی اول میگی سایت دادم طراحی کنن 6 تومن بعد میگی یکی دوتومن بده شریک شه هاست ب نام اون بعد میگی همکاری در فروش ک فروش مستقیم نداره و سایتی ک فقط بخوای توش مطلب بذاری و نهایت یک ملیون خرج طراحیش باشه میگی 6 ملیون از اونور مدیریت مجله اینترنتی بودی ک اگه واقعا داشتی تنهایی هم میتونی سایت و مدیریت کنی با این حساب ببین میتونی ی خر پیدا کنی باهاش شریک شی

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
مهمترین چیز دامین هستش عزیز شما میتونی سایت رو بالا بیاری و برند بشی با اون دامین بعدم بسم الله یک سایت دیگه میزنی و دامین رو روش ست میکنی و اون شریک دیگه دستش به هیچی بند نیست به جزء یک سری محصول وارد شده در سایت و... که مشتریها فقط دمین رو میشناسند نه اون هاست که محصول داخلش وارد شده ضمنا با این تاریخ عضویت و قرار دادن 4 تا پست فکر نکنم هیچ کسی ریسک کنه به نظرم میخوایی ضرر 6 میلیونی رو یک جوری نصفشو جبران کنی
موفق باشی

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
کلا مشکوکی اول میگی سایت دادم طراحی کنن 6 تومن بعد میگی یکی دوتومن بده شریک شه هاست ب نام اون بعد میگی همکاری در فروش ک فروش مستقیم نداره و سایتی ک فقط بخوای توش مطلب بذاری و نهایت یک ملیون خرج طراحیش باشه میگی 6 ملیون از اونور مدیریت مجله اینترنتی بودی ک اگه واقعا داشتی تنهایی هم میتونی سایت و مدیریت کنی با این حساب ببین میتونی ی خر پیدا کنی باهاش شریک شی
دوست عزیز بد برداشت نکن (کافر همه را به کیش خود پندارد) نه داداش ما اینجوری نیستیم بپرس یک سایت فروشگاهی در حد شیکسون یا دیجی کالا چقدر در میاد خداییش یک تومن در نمیاد پنلی که برام طراحی کردن حدود چهار تومن در اودن و طراحی قالبش حدود دو تومن البته بیشتر باز من میگم شش تومن موضوع بعدی همکاری در فروش من با مزون ری تون صحبت کردم قرار شد محصولات شون رو به فروش برسونم پورسانت بگیرم حساب کردم خدا رو شکر روزی صد تومن برام میفته موضوع بعدی من گفتم برای اعتماد سازی هاست به نام شریک باشه تا اگر کلاه برداری کردم سایت هم به فنا بره هستی که به نامش میشه یه پنل سه میلیون تومنی توشه و بعد من مدیر سایت بودم در شش ماه افراد آنلاین رو به صد نفر رسوندم واقعا وقتم رو گذاشتند ولی سرم کلاه رفت دوست ندارم سر کس دیگه ای کلاه بره من که اون دو تومن هم گفتم نمیخواد اولش بده خرج تبلیغ و... میشه به من که نمیده خلاصه این کار زوری که نیست به هر حال خدا بزرگه

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
مهمترین چیز دامین هستش عزیز شما میتونی سایت رو بالا بیاری و برند بشی با اون دامین بعدم بسم الله یک سایت دیگه میزنی و دامین رو روش ست میکنی و اون شریک دیگه دستش به هیچی بند نیست به جزء یک سری محصول وارد شده در سایت و... که مشتریها فقط دمین رو میشناسند نه اون هاست که محصول داخلش وارد شده ضمنا با این تاریخ عضویت و قرار دادن 4 تا پست فکر نکنم هیچ کسی ریسک کنه به نظرم میخوایی ضرر 6 میلیونی رو یک جوری نصفشو جبران کنی
موفق باشی
درسته دوست عزیز ولی به نظر شما با عقل جور در میاد سایتی که شش تومن روش سرمایه گذاری کردم دامنه اش رو برای دو تومن به اسم بنده خدا بکنم و اینکه بله هاست به نام طرف هست ولی هستش حدود سه تومن میرزه چون کل سایت روی هاسته میتونه کپی کنه یه سایت با یه دومین دیگه بزنه شما فکر اینجاش رو نمیکنی ولی فکر بالا اومدن سایت و تغییر هاست که مساوی با کلاه برداری بنده هست رو میکنی واقعا که در ضمن بنده پروفایل داشتم حدود سیصد تا کامنت هم داره ولی مدیر بدون هیچ اخطاری بلاکم کرد اسم پروفایل mostafa 007. میتونی کامنت هام رو ببینی نمیدونم چرا هر کی میخواد یه کاری بکنه انگ کلاه بردار میزنند قبل از اینکه بخوام سایتم رو بزنم توی همین انجمن مشارکت نوشتم هیچ کس نیومد شریک بشه ولی خودم تنهایی سایت رو زدم الان هم دست تنهام بازم خدا بزرگه تا ببینیم خدا چی میخواد

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
خوب شما چرا دامین رو به اسم طرف نمیکنی و هاست رو خودت برداری ضمن اینکه بکاپ هاست رو هم به طرف شراکت بدی هاست رو نمیخاد بدی

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
دوست عزیز بد برداشت نکن (کافر همه را به کیش خود پندارد) نه داداش ما اینجوری نیستیم بپرس یک سایت فروشگاهی در حد شیکسون یا دیجی کالا چقدر در میاد خداییش یک تومن در نمیاد پنلی که برام طراحی کردن حدود چهار تومن در اودن و طراحی قالبش حدود دو تومن البته بیشتر باز من میگم شش تومن موضوع بعدی همکاری در فروش من با مزون ری تون صحبت کردم قرار شد محصولات شون رو به فروش برسونم پورسانت بگیرم حساب کردم خدا رو شکر روزی صد تومن برام میفته موضوع بعدی من گفتم برای اعتماد سازی هاست به نام شریک باشه تا اگر کلاه برداری کردم سایت هم به فنا بره هستی که به نامش میشه یه پنل سه میلیون تومنی توشه و بعد من مدیر سایت بودم در شش ماه افراد آنلاین رو به صد نفر رسوندم واقعا وقتم رو گذاشتند ولی سرم کلاه رفت دوست ندارم سر کس دیگه ای کلاه بره من که اون دو تومن هم گفتم نمیخواد اولش بده خرج تبلیغ و... میشه به من که نمیده خلاصه این کار زوری که نیست به هر حال خدا بزرگه
الان طرف چک و سفته میده نمیشه ازش پول گرفت هاست ک دوتا رمز بیشتر نیست ی سایت فروشگاهی ک نه ب بانک میخوای وصل شی نه قسمت فروشگاهی داره و فقط مطلب میذاری با لینک خرید کسی از سایتت خرید درصد میگیری چقدر هزینه ساخت داره معلومه خیلی کم برو عمو جان دلت خوشه

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
الان طرف چک و سفته میده نمیشه ازش پول گرفت هاست ک دوتا رمز بیشتر نیست ی سایت فروشگاهی ک نه ب بانک میخوای وصل شی نه قسمت فروشگاهی داره و فقط مطلب میذاری با لینک خرید کسی از سایتت خرید درصد میگیری چقدر هزینه ساخت داره معلومه خیلی کم برو عمو جان دلت خوشه
بابا جان تو که نمیخوای کار کنی چی آیه یعس میخونی سایت فروشگاهی مثل شیکسون سواد داری بزن نگاه کن عجب آدمی هستی تو میگم محصولات هست با یه مزون صحبت کردم براشون میفروشم پول آنلاین پرداخت میشه به بانک ملت متصل هست آخر ماه هم با هاشون تسویه میکنم مگه فکر کردی سایت بامیلو چیکار میکنه

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
خوب شما چرا دامین رو به اسم طرف نمیکنی و هاست رو خودت برداری ضمن اینکه بکاپ هاست رو هم به طرف شراکت بدی هاست رو نمیخاد بدی
بابا گفتم که مگه با عقل جور در میاد
یه سایت شش میلیونی رو دامنه اش رو به اسم طرف بکنم بابا نمیدونم مردم چرا اینجوری البته حق دارند واقعا من کم کم دارم توی این فکر میفتم یه بازاریاب اینترنتی پیدا کنم فعالیت کنه از هر فروش یه درصدی بهش بدم اینجوری بهتر دنگ و فنگ نداره آی این به نامم نشد چی شد چیکار شد چرا فیلتر شدیم پولم رو بده دردسرش زیاده

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
یه سایت شش میلیونی رو دامنه اش رو به اسم طرف بکنم بابا نمیدونم مردم چرا اینجوری البته حق دارند واقعا من کم کم دارم توی این فکر میفتم یه بازاریاب اینترنتی پیدا کنم فعالیت کنه از هر فروش یه درصدی بهش بدم اینجوری بهتر دنگ و فنگ نداره آی این به نامم نشد چی شد چیکار شد چرا فیلتر شدیم پولم رو بده دردسرش زیاده
خوبه خودت تنهایی فهمیدی اینارو:D خخخخخخخخخخخخخ

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ناراحت نشو دوست گرامی وقتی به عقل شما جور در نمیاد که دامین رو به نام شریکتون کنید مطمئناً به عقل سالم سایرین هم جور درنمیاد که 2 میلیون تومن بدن و دامین به نام شخص دیگه ای باشه
شما می تونید قرارداد محضری با طرفتون بنویسید با ذکر جزئیات شراکتتون رو اعلام کنید در همه چیز از جمله دامنه هاست و سیستم

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
ناراحت نشو دوست گرامی وقتی به عقل شما جور در نمیاد که دامین رو به نام شریکتون کنید مطمئناً به عقل سالم سایرین هم جور درنمیاد که 2 میلیون تومن بدن و دامین به نام شخص دیگه ای باشه
شما می تونید قرارداد محضری با طرفتون بنویسید با ذکر جزئیات شراکتتون رو اعلام کنید در همه چیز از جمله دامنه هاست و سیستم
بله فكر خوبي هست ولي به نظر شما مثلا چه جوري شريك بشم آخه من مثلا 4 تومن سرمايه ام رو گذاشتم بعد بيام دامنه رو ه به اسم طرف بكنم كه اگر سايت بالا اومد و فروش بيشتر شد دبه كنه بگه من سسهم بيشتري ميخوام بزنه زيرش چي از اين ميترسم
حالا شما راهنمايي كنيد چطر محضريش كنيم و چي رو به نام طرف كنم ت تاپيك رو اصلاح كنم ممنون

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بله فكر خوبي هست ولي به نظر شما مثلا چه جوري شريك بشم آخه من مثلا 4 تومن سرمايه ام رو گذاشتم بعد بيام دامنه رو ه به اسم طرف بكنم كه اگر سايت بالا اومد و فروش بيشتر شد دبه كنه بگه من سسهم بيشتري ميخوام بزنه زيرش چي از اين ميترسم
حالا شما راهنمايي كنيد چطر محضريش كنيم و چي رو به نام طرف كنم ت تاپيك رو اصلاح كنم ممنون
والا بنده در این موارد مراجعه به محضر نکردم در مورد دامنه از نیک بپرسید امکان به نام دو نفر بودن هست یا خیر؟ در مورد محضر هم می تونید قرارداد با ذکر جزئیات و سهم از دامنه و سایت بنویسید و در محضر ثبت کنید تا هیچ یک از طرفین بدون رضایت کتبی طرف مقابل امکان تصاحب دامنه یا سایر موارد رو نداشته باشه

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
والا بنده در این موارد مراجعه به محضر نکردم در مورد دامنه از نیک بپرسید امکان به نام دو نفر بودن هست یا خیر؟ در مورد محضر هم می تونید قرارداد با ذکر جزئیات و سهم از دامنه و سایت بنویسید و در محضر ثبت کنید تا هیچ یک از طرفین بدون رضایت کتبی طرف مقابل امکان تصاحب دامنه یا سایر موارد رو نداشته باشه
تاپيك رو اصلاح كردم

samanat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز راست میگی این بابا شریک نمیخواد خر میخواد دامنه که به نامش اگه پولمونو یا سهم ماهانه مارو نداد بدون سودش پول اولیه رو بده بعد بهترین سایت رو شرکت های معروف دارن تا 2میلیون طراحی میکنن خیلی فکر میکنی زرنگی ؟؟؟یا مردم خرن؟؟؟؟واقعا چی فکر کردی شریک پول بده شکایت نتونه بکنه دخالت و هم فکری در خرید و فروش و کار و محصولات نکنه یهو بگو برگ چغندر برو عمو خوش باش !!!!!!!

mostafar03112

Registered User
لایک‌ها
18
عزیز راست میگی این بابا شریک نمیخواد خر میخواد دامنه که به نامش اگه پولمونو یا سهم ماهانه مارو نداد بدون سودش پول اولیه رو بده بعد بهترین سایت رو شرکت های معروف دارن تا 2میلیون طراحی میکنن خیلی فکر میکنی زرنگی ؟؟؟یا مردم خرن؟؟؟؟واقعا چی فکر کردی شریک پول بده شکایت نتونه بکنه دخالت و هم فکری در خرید و فروش و کار و محصولات نکنه یهو بگو برگ چغندر برو عمو خوش باش !!!!!!!
دوست عزيز سواد كه داري چشمم كه خدا بهت داده اول تاپيك گرينه 3 رو بخون بدشم كافر همه را به كيش خود پندارد ما مثل شما نيستيم شما خودتون رو جايه من كه نگذاشتيد ببينيد چي به چيه و بعد دوست عزيز سايت هاي معروف الان بالاي 12 ميليون طراحي دارند ميكنند مثلا شيكسون 10 ميليون هزينه پنل و طراحيش بوده حالا خودت 5040 رو ببين طراح سايتش پايين هست ببين چه قيمت هايي ميگه يا مثلا ديجي كالا فكر كردي مثل اون بزنند چقدر ميگيرند نميدونم گجا زندگي ميكني و به من هم ربطي نداره ولي يه سرچي بزن اين قيمت ها رو هم ببين جايه ديگه نگي سايت هاي معروف رو 2 تومن طراحي ميكنند

http://ponisha.ir/job/ASP.Net-PHP-Prestashop-فروشگاه-برنامه/bids/طراحی-فروشگاه-اینترنتی-پیشرفته/

و بعد . بده ميخوام بنده خدا اذيت نشه
يا ... خيلي خريد متوجه نمي شيد يا شتباه از بنده است درست خر فهم نكردم بعضي ها رو

بعدشم خواهشا اسپم نديد خدا رو شكر يه شريك تو شهر خودمون پيدا كردم

با تشكر از انتقادات

Last edited:

golden-memory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یعنی شما واسطه هستید فقط برای فروش ؟

بالا