• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام گوینده ی خوش صدای آقا یا خانم

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام ، به یک گوینده ی خوش صدای خانم یا آقا برای یک کار دائم نیاز داریم ،
6 ماه تا یک سال اول همکاری دستمزد بر اساس هر پروژه پرداخت میشه و بعد از این مدت در صورت رضایت ما و شما رسما توسط شرکت ما استخدام می شوید .
ما هر هفته سه متن فارسی رو برای شما می فرستیم که مدت زمانشون متغیره و بین 5 تا 15 دقیقه هستند ، متن ها حاوی کللمات انگلیسی و لغات مرتبط با دنیای تکنولوژی هستند به همین خاطر باید بتونید لغات انگلیسی رو به درستی تلفظ بکنید ، البته همراه هر متنی که برای شما می فرستیم یک فایل صوتی هم فرستاده میشه که در اون یکی از همکاران ما متن رو با صدای خودش و به درستی قرائت می کند تا شما مشکلی در تلفظ صحیح لغات محدود انگلیسی موجود در متن نداشته باشید .

نیازی نیست گوینده کار زمان بندی رو انجام بده ، صرفا متن رو با صدای زیبای خودش قرائت می کنه و همین .

لطفا نمونه صداتون رو بفرستید.

سوالی بود بفرمایید ، منتظر هستم ، با سپاس

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
مبلغ هر پروژه چقدر هست؟

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بستگی به صداشون داره ، قبل از استخدام برای هر کار 20 تا 30 تومان پرداخت می کنیم ، معمولا کارها 5 تا 15 دقیقه ای هستند . بعد از استخدام حقوق ثابت خوب به صورت ماهیانه خدمتشون پرداخت می کنیم .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز بنظر من این مبالغ خیلی کم هستند .

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما نمونه صدا رو بفرستید ، اگر صدای خاص باشه در مورد قیمت به توافق می رسیم ، در ضمن مدت زمان کلیپ ها بسیار کوتاه هستند و وقت بسیار کمی رو می گیرند ، بعد از یک مدت تعداد کلیپ ها در هفته افزایش پیدا می کنه و در صورت تداوم همکاری از طرف گوینده ایشون استخدام میشن .

Helaal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نمونه صدا و رزومه رو به کجا باید بفرستیم
در ضمن بی زحمت بفرمایید وابسته به کدام شرکت یا نهاد فعالیت می کنید.
با تشکر

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام یه نظر بدم ؟
به نظرم یه متن یا یه فایل صحیح بزارید به عنوان الگو . و از بچه ها بخاید هرکی دوست داشت اونو با صدای خودش باز خونی کنه و همینجا بزاره تا سایر کاربرا هم استفاده کنن و بشنون

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
نمونه صدا و رزومه رو به کجا باید بفرستیم
در ضمن بی زحمت بفرمایید وابسته به کدام شرکت یا نهاد فعالیت می کنید.
با تشکر

سلام ، فایل رو آپلود بکنید و لینک دانلودش رو برام پیغام خصوصی بفرستین یا در همین تایپک قرار بدهید . ما به نهاد خاصی وابسته نیستیم ، یک شرکت خصوصی هستیم ،

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یه نظر بدم ؟
به نظرم یه متن یا یه فایل صحیح بزارید به عنوان الگو . و از بچه ها بخاید هرکی دوست داشت اونو با صدای خودش باز خونی کنه و همینجا بزاره تا سایر کاربرا هم استفاده کنن و بشنون

ممنون از نظرتون ، نخواستم کار رو برای دوستان مشکل بکنم ، بیشتر دوستان که کار حرفه ای انجام می دهند نمونه ضبط شده دارند .

ir.fashist

Registered User
لایک‌ها
27
سلام خواهر بنده گوینده رادیو هستن و بسیار پر استعداد. در صورت تمایل به کار با ایشون میتونید تماس بگیرید 09010484835

ir.fashist

Registered User
لایک‌ها
27
صداشون کپی صدای خانوم نشیوا هستن در تهران که بعید میدونم کسی نشناسه ایشون رو. الان نمونه صداش رو ندارم

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
صداشون کپی صدای خانوم نشیوا هستن در تهران که بعید میدونم کسی نشناسه ایشون رو. الان نمونه صداش رو ندارم
بسیار خوشحال میشیم باهاشون همکاری داشته باشیم ولی به نمونه ی ضبط شده حتما نیاز داریم ، لطفا در اولین فرصت یکی از نمونه کارهاشون رو برام بفرستید . مرسی

ir.fashist

Registered User
لایک‌ها
27
بله حتما فقط بسته به اعتبار ایشون و صدای زیباشون بعید میدونم با 20 30 تومن راضی به همچین کاری بشن چون پروزه های خودشون اونجوری که من خبر دارم زیر خیلی بیشتر ازین مبلغهاست. شما نهایت مبلغ رو پ خ کنید.

r.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام . پادکست شکل شمشیر و پادکست خدایگان جهان خرد با صدای اینجانب روح اله طالبی در سایت 1پزشک موجود است شماره همراهم 09368225407 / آدرس وبلاگم farhadart.blog.ir نمونه صداهای بیشتر به همراه رزومه در وبلاگم قراردارد

darya86

Registered User
لایک‌ها
7

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام . ممنون از تمام دوستانی که مشارکت کردند و نمونه کارهاشون رو فرستادند . در حال بررسی کردن همه نمونه کارهای ارسال شده هستیم و ان شالله تا فردا عصر شخص مورد نظر رو انتخاب و بهشون اطلاع می دهیم . لطفا نمونه کار تازه ارسال نشود .

artatranslate

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من لیسانس زبان دارم
توی دانشگاه نفر اول از نظر تلفظ بودم
خوشحال میشم همکاری داشته باشیم

بالا