دوستان دقت کردید داش امید توی 1 هفته 360 دلار تسک زده اونم با این اوضاع ضعیف ازش که پرسیدم میگه کویز هم زده که شده انقدر ایا باور میکنید؟
نظر تو که ارزشی نداره دوستان قدیمی تر و فهمیده تری هستن که نظر بدن چون تو باغ نیستیمن حتی درآمدهای جفتتون هم که توی امضا زدین باور نمیکنم
خیلی ها از این حرفا میزنند ولی کجاست سند و مدرکش
نظر تو که ارزشی نداره دوستان قدیمی تر و فهمیده تری هستن که نظر بدن چون تو باغ نیستی
عزیز جان هیچکی نشناست من که میشناسمت همون کاربر فحاشی حالا با این یوزر اومدی که به زندگی نکبتت ادامه بدی با چند رویی به جایی نمیرسی هر چند به پول برسیحالا تو که توی باغ هستی چه فایده داری تو اگه فهم داشتی که انقدر حسادت نمیکردی و گرنه یکبار نشده بقیه بیان اینجا راجع به کسی حسادت کنن سرت به کار خودت باشه
عزیز جان هیچکی نشناست من که میشناسمت همون کاربر فحاشی حالا با این یوزر اومدی که به زندگی نکبتت ادامه بدی با چند رویی به جایی نمیرسی هر چند به پول برسی
خب اگه الان فحاشی کنی که تابلو میشه شاید به خاطر احترام به ماه رمضونه که هنوز صدای اروغهات درنیومدهمن اگه فحاش بودم الان داشتم اینجا فحاشی میکردم مثل تو سرم تو کار خودم نبود انقدر سرک نمیکشیدم ببینم کی چقدر درآمد داره و بهش حسادت کنم دیگه همه میشناسنت ایینجا
خب اگه الان فحاشی کنی که تابلو میشه شاید به خاطر احترام به ماه رمضونه که هنوز صدای اروغهات درنیومده
بهتره توی این تاپیک نیای برو به همون قمار کردنات و چیت زدنات و مولتی اکانت ساختنات برس
در غیر اینصورت به احسان مدیر انجمن اسم کاربریتو میدم خودش گفته کاربر متخلف رو معرفی کنم
القاب خودتو به دیگران نسبت نده اهل حسادت هم نیستم بلکه اهل بحث صحیحم و کشیدن مو از ماست خودت که 9 تا لول داری توی یک هفته قبل چند دلار زدی اونوقت منظورمو میفهمی که هدفم از طرح اون سوال چی بوداشتباه گرفتی همرو مثل خودت نبین
اگه به مولتی اکانت هست خودت 40 تا اکانت داری این خودش تقلب کردنه دیگه من همینجا میمونم و جایی هم نمیرم تخلفی هم نکردم ولی یه نصیحت از بزرگترت داشته باش همیشه سعی کن سرت به کار خودت باشه و توی کارت حسادت نکن به دیگران به جایی نمیرسی با این وضع
حسودی کردنت نسبت به دیگران رو کم کن
القاب خودتو به دیگران نسبت نده اهل حسادت هم نیستم بلکه اهل بحث صحیحم و کشیدن مو از ماست خودت که 9 تا لول داری توی یک هفته قبل چند دلار زدی اونوقت منظورمو میفهمی که هدفم از طرح اون سوال چی بود
ظاهرا مشکل تشخیص داری نمیتونی خوب و بدو از هم درست تشخیص بدی بحث با تو ارزشی نداره پس اتمام بحث اعلام میشهاهل بحث نیستی اهل حسادت هستی از کامنتات معلومه و البته سرک کشیدن توی کار دیگران (که بهش میگی کشیدن مو از ماست )
من هر چند تا لول که داشته باشم و هر قدر درآمدم باشه خودمو نمیگرم برای کسی و مغرور نیستم مثل تو
ظاهرا مشکل تشخیص داری نمیتونی خوب و بدو از هم درست تشخیص بدی بحث با تو ارزشی نداره پس اتمام بحث اعلام میشه