• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$ انجام تسک کراد فلاور(Crowd Flower) با درآمد ماهیانه 100 تا 1000 دلار$

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
XP 5-2015-06-15-06-41-21.png

XP 6-2015-06-15-06-39-39.png

تو دوتا اکانتام فلگ شدم!
تا اونجایی که یادم هست تو این هفته تسکی نزدم چه برسه به اینکه کدش رو کپی کرده باشم!!!

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
کراد دیگه نمیصرفه.دیگه روزی یه دلار هم ارزو شده. یکم بیخیالش شیم شاید ادم شدند. سایت مایت دیگه ای سراغ ندارین؟

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
سوروی 17 سنتی اومده female only، آخرین بار کی پریود شدی؟ :general307:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان دقت کردید داش امید توی 1 هفته 360 دلار تسک زده اونم با این اوضاع ضعیف ازش که پرسیدم میگه کویز هم زده که شده انقدر ایا باور میکنید؟

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
دوستان دقت کردید داش امید توی 1 هفته 360 دلار تسک زده اونم با این اوضاع ضعیف ازش که پرسیدم میگه کویز هم زده که شده انقدر ایا باور میکنید؟

من حتی درآمدهای جفتتون هم که توی امضا زدین باور نمیکنم
خیلی ها از این حرفا میزنند ولی کجاست سند و مدرکش

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من حتی درآمدهای جفتتون هم که توی امضا زدین باور نمیکنم
خیلی ها از این حرفا میزنند ولی کجاست سند و مدرکش
نظر تو که ارزشی نداره دوستان قدیمی تر و فهمیده تری هستن که نظر بدن چون تو باغ نیستی

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
میشد پول خوبی ازش درآورد تا همین چند ماه پیش
ولی الان یه دلار درآوردی باید کلاهتو بندازی بالا
باید صبر کرد و دید که زمان انقراض کرود شده
یا دوباره به اوج برمیگرده

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
نظر تو که ارزشی نداره دوستان قدیمی تر و فهمیده تری هستن که نظر بدن چون تو باغ نیستی

حالا تو که توی باغ هستی چه فایده داری تو اگه فهم داشتی که انقدر حسادت نمیکردی و گرنه یکبار نشده بقیه بیان اینجا راجع به کسی حسادت کنن سرت به کار خودت باشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
حالا تو که توی باغ هستی چه فایده داری تو اگه فهم داشتی که انقدر حسادت نمیکردی و گرنه یکبار نشده بقیه بیان اینجا راجع به کسی حسادت کنن سرت به کار خودت باشه
عزیز جان هیچکی نشناست من که میشناسمت همون کاربر فحاشی حالا با این یوزر اومدی که به زندگی نکبتت ادامه بدی با چند رویی به جایی نمیرسی هر چند به پول برسی

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
عزیز جان هیچکی نشناست من که میشناسمت همون کاربر فحاشی حالا با این یوزر اومدی که به زندگی نکبتت ادامه بدی با چند رویی به جایی نمیرسی هر چند به پول برسی

من اگه فحاش بودم الان داشتم اینجا فحاشی میکردم مثل تو سرم تو کار خودم نبود انقدر سرک نمیکشیدم ببینم کی چقدر درآمد داره و بهش حسادت کنم دیگه همه میشناسنت ایینجا

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من اگه فحاش بودم الان داشتم اینجا فحاشی میکردم مثل تو سرم تو کار خودم نبود انقدر سرک نمیکشیدم ببینم کی چقدر درآمد داره و بهش حسادت کنم دیگه همه میشناسنت ایینجا
خب اگه الان فحاشی کنی که تابلو میشه شاید به خاطر احترام به ماه رمضونه که هنوز صدای اروغهات درنیومده
بهتره توی این تاپیک نیای برو به همون قمار کردنات و چیت زدنات و مولتی اکانت ساختنات برس
در غیر اینصورت به احسان مدیر انجمن اسم کاربریتو میدم خودش گفته کاربر متخلف رو معرفی کنم

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
خب اگه الان فحاشی کنی که تابلو میشه شاید به خاطر احترام به ماه رمضونه که هنوز صدای اروغهات درنیومده
بهتره توی این تاپیک نیای برو به همون قمار کردنات و چیت زدنات و مولتی اکانت ساختنات برس
در غیر اینصورت به احسان مدیر انجمن اسم کاربریتو میدم خودش گفته کاربر متخلف رو معرفی کنم

اشتباه گرفتی همرو مثل خودت نبین
اگه به مولتی اکانت هست خودت 40 تا اکانت داری این خودش تقلب کردنه دیگه من همینجا میمونم و جایی هم نمیرم تخلفی هم نکردم ولی یه نصیحت از بزرگترت داشته باش همیشه سعی کن سرت به کار خودت باشه و توی کارت حسادت نکن به دیگران به جایی نمیرسی با این وضع
حسودی کردنت نسبت به دیگران رو کم کن

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اشتباه گرفتی همرو مثل خودت نبین
اگه به مولتی اکانت هست خودت 40 تا اکانت داری این خودش تقلب کردنه دیگه من همینجا میمونم و جایی هم نمیرم تخلفی هم نکردم ولی یه نصیحت از بزرگترت داشته باش همیشه سعی کن سرت به کار خودت باشه و توی کارت حسادت نکن به دیگران به جایی نمیرسی با این وضع
حسودی کردنت نسبت به دیگران رو کم کن
القاب خودتو به دیگران نسبت نده اهل حسادت هم نیستم بلکه اهل بحث صحیحم و کشیدن مو از ماست خودت که 9 تا لول داری توی یک هفته قبل چند دلار زدی اونوقت منظورمو میفهمی که هدفم از طرح اون سوال چی بود

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
القاب خودتو به دیگران نسبت نده اهل حسادت هم نیستم بلکه اهل بحث صحیحم و کشیدن مو از ماست خودت که 9 تا لول داری توی یک هفته قبل چند دلار زدی اونوقت منظورمو میفهمی که هدفم از طرح اون سوال چی بود

اهل بحث نیستی اهل حسادت هستی از کامنتات معلومه و البته سرک کشیدن توی کار دیگران (که بهش میگی کشیدن مو از ماست )
من هر چند تا لول که داشته باشم و هر قدر درآمدم باشه خودمو نمیگرم برای کسی و مغرور نیستم مثل تو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
اهل بحث نیستی اهل حسادت هستی از کامنتات معلومه و البته سرک کشیدن توی کار دیگران (که بهش میگی کشیدن مو از ماست )
من هر چند تا لول که داشته باشم و هر قدر درآمدم باشه خودمو نمیگرم برای کسی و مغرور نیستم مثل تو
ظاهرا مشکل تشخیص داری نمیتونی خوب و بدو از هم درست تشخیص بدی بحث با تو ارزشی نداره پس اتمام بحث اعلام میشه

MehdiTedi

Registered User
لایک‌ها
889
ظاهرا مشکل تشخیص داری نمیتونی خوب و بدو از هم درست تشخیص بدی بحث با تو ارزشی نداره پس اتمام بحث اعلام میشه

خودتو به اون راه نزن و بحثو عوض نکن
در کل سعی کن خودت باشی

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
سر جد فیشر بیخیال شید :general208:
این سوروی 8 سنتیا چرا کد نمیده آخرش؟

UltraAvatar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوستان
بعد از تقریبا 2 ماه دوری امروز اومدم ببینم اوضاع چطوره قبلا لول 2 داشتم که یه ماینر فلگ یه ساله نمیزاشت 3 بشه و با تیکت دادن بالاخره بعد از 2 ماه لول 3 دادن
بعد جالبه این tasks4dollars هنوز پرداخت نکرده داستانش چیه؟!؟!
سایت دیگه ای نمیشناسین که به پرفکت پرداخت کنه ؟ اصلا تو نیو باکس نمیخوام کار کنم درد سر زیاد داره منم وقت ندارم فقط سایتی میخوام که منظم به پرفکت پرداخت کنه
ممنون دوستان :)

jadoogar8000

Registered User
لایک‌ها
102
اون mehditedi من نیستم یوسف جان با خودتم درگیریاااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا