• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره موسسه اعتباری آرمان

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
اخبار بانک: مجمع عمومی موسسه اعتباری " ارمان " ( فرشتگان- فردوسی) روز چهارشنبه مورخ بیست و چهارم تیرماه با حضور سهامداران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اخبار بانک، مجمع عمومی موسسه اعتباری ارمان ایرانیان(در شرف تاسیس) با حضور ۹۷ درصدی سهامداران برگزار شد.

براساس رای سهامداران، اساسنامه تاسیس این موسسه اعتباری با رای حداکثری سهامداران تصویب شد.

همچنین براساس رای سهامداران، اقایان؛ علیرضا پایین محلی، ضیا الملکی، علی رحمانی، ذکریا متحمل و دکتر اکبری بعنوان اعضای اصلی هیات مدیره و عنایتی بعنوان عضو علی البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

همچنین روزنامه دنیای اقتصاد بعنوان روزنامه کثیر الانتشار جهت انتشار اگهی موسسه ارمان ایرانیان انتخاب شد.

موسسه دایا رهیافت بعنوان حسابرس قانونی موسسه اعتباری انتخاب شد.

گفتنی است پس از برگزاری مجمع عمومی که در ان نمایندگان تعاونی های ادغام شده در موسسه ارمان حضور داشتند، اساسنامه شرکت برای طرح و تصویب در شورای پول و اعتبار به بانک مرکزی ارسال می شود.

پس از این کار، مجوز قانونی برای ثبت موسسه در ثبت شرکت ها از سوی بانک مرکزی صادر خواهد شد.

گفتنی است تعاونی های اعتبار الزهرا مشهد، امید جلین، بدر توس، پیوند، حسنات، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان و وحدت مشهد در موسسه اعتباری ارمان ادغام شده اند.
http://akhbarbank.com/vdcewn8x.jh8n7i9bbj.html

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه موسسات مالی اعتباری باید در چارچوب قوانین و نظارت بانک مرکزی حرکت کنند، گفت: در این میان نخستین موسسه مالی اعتباری که در سال 94 درچارچوب قوانین قرار گرفت و روز شنبه 6 تیر نیز مجوز تشکیل مجمع را ازبانک مرکزی اخذ کرد موسسه مالی اعتباری آرمان ایرانیان بود که متشکل از موسسه مالی اعتباری فرشتگان و فردوسی است و زیر ذره‌بین نظارت بانک مرکزی فعالیت می‌کند، در این میان از دیگر موسسات مالی و اعتباری نیز درخواست داریم تا زیر نظارت بانک مرکزی حرکت کنند تا به سرنوشت میزان دچار نشوند./

rahshab

Registered User
لایک‌ها
141
موسسه ارمان هم مثل نور يادمه تو ارديبهشت همه اين حرفا كه نور پول نميده و فلان هم در موردش بود به هر صورت سود بالا كمي هم نياز به ريسك بيشتر داره اگه قرار باشه بين نور و ارمان و بانك فرقي نباشه كه خوب سودشونم نبايد فرق كنه بحث بالا كشيدن اصلا نيست كلا قضيه ميزان چيز ديگست مضاف بر اينكه ارمان تقريبا مجوزش حتميه منتها هميشه موسساتي كه به شتاب متصل نيستند تو بحث برداشت پول كمي تفاوت دارند تو هر شعبه يه مقداري نقدينگي هست كه خوب قاعدتا به همين راحتي نميشه يكباره مقادير زياد برداشت كرد مگر با هماهنگي قبلي خود من چند بار نياز بوده مبالغ بالا بر دارم رفتم گفتن نقدينگي امروزمون اجازه نميده شما اينقدر برداشت كنيد دو يا سه روز ديگه بياد كه با هماهنگي مبلغ رو دو روز بعد دادن البته. من در مورد فرشتگان تهران صحبت ميكنم
وولي توصيه ميكنم حساب هاتون به نام يك نفر نباشه مثلا خواهري براددري مادر ي تقسيم بشه و حتي المكان تو دو تا شعبه مختلف كه موقع برداشت راحتتر باشيد

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
اخبار بانک: معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: موسسه آرمان تقريبا كار دريافت مجوزش به اتمام رسيده و فقط برخي مراحل اداري آن مانند فرايند ثبت نام در اداره ثبت شركت‌ها، بورس اوراق بهادار و اقدامات اداري در بانك مركزي باقي مانده است.بانك مهر اقتصاد هم در حال پذيره نويسي است و باقي موسسات بزرگ نيز در حال دريافت مجوز هستند.http://khabarpu.com/h.php?t=005-xVD...-iou-jkoijogaroij-japdotevkowldui_ahbajobau-a

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
.دوستان من فرشتگان حساب یک ساله باز کردم, هر چی اصرار کردم سودش بره یک بانک دیگه قبول نکردنند. کسی میدونه به چه صورته؟

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
.دوستان من فرشتگان حساب یک ساله باز کردم, هر چی اصرار کردم سودش بره یک بانک دیگه قبول نکردنند. کسی میدونه به چه صورته؟
روز شمار چند؟؟ یکساله چند؟؟ سقفی هم داره بفرمایید

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
اما برای من روزشمار25% باز کردن بالای 50 میلیون..
متاسفانه هر شعبه برای خودش مابین 25 تا 28% میگند. میشه لطفا بگید سودش را به چه حسابی می ریزنند؟ من هر چی اصرار کردم سودش بره یک بانک دیگه قبول نکردنند

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
متاسفانه هر شعبه برای خودش مابین 25 تا 28% میگند. میشه لطفا بگید سودش را به چه حسابی می ریزنند؟ من هر چی اصرار کردم سودش بره یک بانک دیگه قبول نکردنند
تو شعبه که من باز کردم سودش میره تو یک حساب کوتاه مدت 25 درصد شعبه های دیگه رو نمیدونم
دوست عزیز فکر نکنم قانون باشه ،یک جور همکاری رئیس شعبه با مشتری میتونه باشه تو بعضی از شعبه ها انجام میدن و این مختص به فرشتگان نیست ، حتی تو موسسه های دیگه مثل ثامن هم انجام میدن................

Last edited:

Ghorbagheh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
تو شعبه که من باز کردم سودش میره تو یک حساب کوتاه مدت 25 درصد شعبه های دیگه رو نمیدونم
دوست عزیز فکر نکنم قانون باشه ،یک جور همکاری رئیس شعبه با مشتری میتونه باشه تو بعضی از شعبه ها انجام میدن و این مختص به فرشتگان نیست ، حتی تو موسسه های دیگه مثل ثامن هم انجام میدن................
طوری که من شنیدم و دوستان اینجا مطرح کردنند: ( سود را به حساب کوتاه مدت خودشان میریزند و میتوانید با پر کردن فرمی که هست ، این سود را ، خوده موسسه به هر حساب دیگری که دارید پایا یا ساتنا بکنند).
اما به من گفتند نمیشه

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
من سود یکساله 32% ام واریز میشه به روزشمار 25% که در حال حاضر بالاترین سوده....

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
این موسسه قرشتگاه ، فردوسی ، همشون تو موسسه آرمان ادغام شدن؟ الان توشیراز شعبشون تو آرمش زده فردوسی -وحدت سابق ، همون آرمانه ؟

الان تو این سایت که می رم http://www.ferdowsifinance.ir/index.php تو استان فارس شعبه نداره اما تو این آدرس که مال موسسه فردوسی هست شعب شیراز داره http://www.febank.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=139
این جریانش چیه ؟ جفتش یکی هست ؟

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم قصدم توهین یا خراب کردن چهره موسسه ارمان نیست فقط نگرانم برای سرمایه گذاری تو این موسسه
تا حالا شده یه شعبه موسسه ارمان کلاهبرداری کنه؟

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
این موسسه قرشتگاه ، فردوسی ، همشون تو موسسه آرمان ادغام شدن؟ الان توشیراز شعبشون تو آرمش زده فردوسی -وحدت سابق ، همون آرمانه ؟

الان تو این سایت که می رم http://www.ferdowsifinance.ir/index.php تو استان فارس شعبه نداره اما تو این آدرس که مال موسسه فردوسی هست شعب شیراز داره http://www.febank.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=1&pageid=139
این جریانش چیه ؟ جفتش یکی هست ؟
موسسه آرمان متشکل از (فردوسی و فرشتگان)و فردوسی خودش چند تا زیر مجموعه داره که شامل (اعتبار الزهرا مشهد، امید جلین، بدر توس، پیوند، حسنات، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان و وحدت) تا 94/4/24 همه زیر مجموعه آرمان بودن ولی سیستم حسابداری فرشتگان از فردوسی و زیر مجموعه هاش جدا بود .ولی با تصویب اساسنامه در تاریخ 94/4/24 سیستم حسابداریش یکی شده و موسسه دایارهیافت بعنوان حسابرس قاتونی انتخاب شده کلا مراحل اخریشه امیدوارم کمکی کرده باشم دوست خوبم

alirezai1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
74
دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم قصدم توهین یا خراب کردن چهره موسسه ارمان نیست فقط نگرانم برای سرمایه گذاری تو این موسسه
تا حالا شده یه شعبه موسسه ارمان کلاهبرداری کنه؟
نه نشده ولی بدر توس و الزهرا تو پرداخت سپرده ها تو مشهد مشکل داشتن اونم از موقعی که ادغام شد و اساسنامه تصویب شد 94/4/24،مشکلشونو قول دادن برطرف کنن.
خانوم الهه.آتش شما هنوز 40 میلیون و جای سرمایه گذاری نکردین؟

بالا