• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش (بازی.لوازم جانبی. اکشن فیگور) ثبت سفارش از تمام فروشگاه های انلاین ژاپن

Arrow09

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام در حال حاضر طرح فوتبالی و کروم ps4 چی دارین؟

Sent from my D6503 using Tapatalk

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
سلام طرح اسکورپین رو نصب شده رو کنسول عکسشو ندارین؟ اینی ک گزاشتین ن یکی ک خودتون گرفته باشین میخام ببینم ریلش چجوریه
سلام متاسفانه بیشتر دوستان عکس نمیزارن از اسکینشون ... تصویر نصب شدش رو ندارم

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
سلام در حال حاضر طرح فوتبالی و کروم ps4 چی دارین؟
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام فوتبالی و کروم نداریم الان موجود ... به صورت سفارشی نهایت 15 روزه دستتونه هر اسکینی بخواید

imanasgharpour

Registered User
لایک‌ها
17
شما از خودش عکس ندارین؟ ینی خودتون نمیتونین ازش عکس بزارین؟ تو ایران موجود نیستن اینا؟

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
شما از خودش عکس ندارین؟ ینی خودتون نمیتونین ازش عکس بزارین؟ تو ایران موجود نیستن اینا؟
نه من ننداختم ازش ... دوستانی هم که میخرن یا وقت نمیکنن معمولا یا حوصله ندارن.نه نیست اینجاها
اما کیفیتشون عالیه مال شرکت دایکز بود طرح اسکورپیون

Em3gs

Registered User
لایک‌ها
15
قيمت استيكرهاي last of us و scorpion چند جناب؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

TEAMA.LIGHTNING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام مسعود جان این طرح ها رو برای xbox one ندارید
اولی
دومی
هرکدوم رو داشتی میخرم:general711:
درضمن طرح های ارزونتر برای xbox one نداری چون واقعا خیلی گرونن و توانایی خریدن برام خیلی سخته
منتظر جوابت هستم
و یه سوال دیگه اگر این طرح هارو نداشتی سفارشی میتونی برام بیاری و چه قدر طول میشکه که برسه دستم؟

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
سلام مسعود جان این طرح ها رو برای xbox one ندارید
اولی
دومی
هرکدوم رو داشتی میخرم:general711:
درضمن طرح های ارزونتر برای xbox one نداری چون واقعا خیلی گرونن و توانایی خریدن برام خیلی سخته
منتظر جوابت هستم
و یه سوال دیگه اگر این طرح هارو نداشتی سفارشی میتونی برام بیاری و چه قدر طول میشکه که برسه دستم؟
سلام اولی رو میتونم برات بیارم 15 روزه
سری اول من خیلی طرح اوردم و تقریبا طرحای 5.6 تا شرکت و گرفتم که یکی از یکی بدتر بودن در حدی که تو سایتم نزاشتم ... این مدلایی که خودم معرفی میکنم از همه نظر امتحانشون رو پس دادن
و مردم خیلی خیلی راضی بودن ... اینه که از این طرح ها اصلا و ابدا نمیارم ... تقاضای بازار هم بیشتر رو طرح با کیفیته تا طرح ارزون
یه مقایسه با محصولات ایرانی 80 تومنی سایت ها و بقیه محصولات انجام بدید متوجه میشید که بعضی از این طرح ها از این قیمت هم بیشتر میرزن
نمونش هم بارها گفتیم طرف طرح اینجا میداد 30 تومن همه هجوم بردن خریدن ... 3 هفته بعد من خودم 10 تا سفارش قسمت براق PS4 داشتم چون چسبها جا انداخته بود رو دستگاهای مردم و با بنزینم کنده نمیشد اون اقا هم الان تو وایبر و لاین و غیره میندازه به مردم .
سوالی باز داشتید PM بدید

TEAMA.LIGHTNING

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام اولی رو میتونم برات بیارم 15 روزه
سری اول من خیلی طرح اوردم و تقریبا طرحای 5.6 تا شرکت و گرفتم که یکی از یکی بدتر بودن در حدی که تو سایتم نزاشتم ... این مدلایی که خودم معرفی میکنم از همه نظر امتحانشون رو پس دادن
و مردم خیلی خیلی راضی بودن ... اینه که از این طرح ها اصلا و ابدا نمیارم ... تقاضای بازار هم بیشتر رو طرح با کیفیته تا طرح ارزون
یه مقایسه با محصولات ایرانی 80 تومنی سایت ها و بقیه محصولات انجام بدید متوجه میشید که بعضی از این طرح ها از این قیمت هم بیشتر میرزن
نمونش هم بارها گفتیم طرف طرح اینجا میداد 30 تومن همه هجوم بردن خریدن ... 3 هفته بعد من خودم 10 تا سفارش قسمت براق PS4 داشتم چون چسبها جا انداخته بود رو دستگاهای مردم و با بنزینم کنده نمیشد اون اقا هم الان تو وایبر و لاین و غیره میندازه به مردم .
سوالی باز داشتید PM بدید
یعنی دومی رو دارید درسته ؟
اگر دارید که پس باهاتون هماهنگ کنم و پول رو واریز کنم

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
طرح جدید و فوق العاده با کیفیت BIOHAZARD با 3 عدد استیکر دسته. به زودی
مجموعه نشان های زیبای متالگیر فانتوم پین. به زودی
محافظ انالوگ PS4.XBOXONE.360.PS3 متالگیر فانتوم پین ( فاکس ) به زودی

PS4
BIOHAZARD UMBERELLA تعداد محدود ( 10 روز دیگه موجود )
LAST OF US 1 موجود
LAST OF US NEW 2 موجود
CARBON ORIGINAL - BLACK موجود

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استیکر ماشین و موتور
طرح متالگیر 15 سانت --- 45 تومن موجود
------------------------------------------------------------------------------------------------

مجموعه زیبای نشان های متالگیر فانتوم پین ( 10 روز دیگه موجود ) 150ت
------------------------------------------------------------------------------------------------
محافظ انالوگ متالگیر فانتوم پین فاکس PS4.PS3.XBOXONE.360

mahdijoon123

Registered User
لایک‌ها
63
سلام...قیمت اسکین متال گیر (اون قرمزه[emoji16] ) چنده؟
من تو بازار درباره اسکینا پرسیدم گفت یه مدل هست بهش میگن برزنتی که یه تیکس یعنی جدا جدا نیس و بهتره
حرفش درسته؟
اسکینای شما برزنتیه؟
اسکین متال برا دسته هم داره؟
چه شکلیه؟
برا دسته هم یه اسکین پرچم استعمارگر و جهان خوار امریکا ([emoji1]) بخوام رو هم چند در میان؟
ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
سلام...قیمت اسکین متال گیر (اون قرمزه[emoji16] ) چنده؟
من تو بازار درباره اسکینا پرسیدم گفت یه مدل هست بهش میگن برزنتی که یه تیکس یعنی جدا جدا نیس و بهتره
حرفش درسته؟
اسکینای شما برزنتیه؟
اسکین متال برا دسته هم داره؟
چه شکلیه؟
برا دسته هم یه اسکین پرچم استعمارگر و جهان خوار امریکا ([emoji1]) بخوام رو هم چند در میان؟
ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام عزیز
خب دقیقا همین جمله اون فروشنده گویای همه چیزه ... من هم یه تیکه داشتم هم جدا جدا ... که اتفاقا اونایی که جدا جدا هستن بهترن چون شما لبه های اسکین رو باید تا کنید اگه یه تیکه باشن که ممکنه چسب خوب نشینه که البته به کیفیت اسکینم بر میگرده
اسکین برزنتی چیه عزیز ؟ :D شما اسم و دقت کن.برزنت؟ احتمالا منظورش کربن بوده. خام این حرفها نشید.صفحات قبل توضیح دادم هم من هم کسانی که استفاده کردند
کیفیت اسکین بر میگرده به شرکت سازنده و جایی که این دوستان میخرن
تو کشور ما بدون استثنا طرح ها مال چین و علی باباست که عموما قیمت 1 دلاری دارن و اینجا 40 میفروشن
یه مدلم اخرین دستاورده فروشندگان زرنگه که به سود 40 تومنی اون اسکینای بی کیفیتم راضی نیستن و همینجا تو ایران اسکین میزنن که بعضا 80 هم میفروشن با کیفیت پایین تر از چین
من خودم نباید بگم شما طرح رو میبینید خودش صحبت میکنه با ادم و مشخصه از کجا اومده و چه کیفیتی داره
اسم نمیبرم فروشگاهی هست که طرح های منو میخره و به قیمت 150 میفروشه. چرا؟
چون این اسکینها رو کنار هم میبینید کاملا خودشون رو نشون میدن اگه طرح ایرانی با اون چسب و برش و چاپ 80 بیرزه اسکین من 200 هم میرزه چون به راحتی مقایسه کنید کیفیتش 5 برابر بیشتره ... مهمترین فاکتور تو خرید اسکین
1.چسب اسکینه که قدرت خودش رو حفظ کنه در عین حال بعد چند وقت راحتم کنده بشه
2.برش و اندازه اسکیناست ... مورد داشتیم اضافی یا کم بیاد تو ایرانی هاش
3.مطلب اخر هم طرحه ... شما پشت بعضی از طرح ها ایده و فکر میبینید و بعضی اسکین ها طراح هنری دارن مثل این مدل :

masoud 3

Registered User
لایک‌ها
543
طرح جدید و فوق العاده با کیفیت BIOHAZARD با 3 عدد استیکر دسته. به زودی
مجموعه نشان های زیبای متالگیر فانتوم پین. به زودی
محافظ انالوگ PS4.XBOXONE.360.PS3 متالگیر فانتوم پین ( فاکس ) به زودی

PS4
BIOHAZARD UMBERELLA تعداد محدود ( 10 روز دیگه موجود )
LAST OF US 1 موجود
LAST OF US NEW 2 موجود
CARBON ORIGINAL - BLACK موجود

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
استیکر ماشین و موتور
طرح متالگیر 15 سانت --- 45 تومن موجود

مجموعه زیبای نشان های متالگیر فانتوم پین ( 10 روز دیگه موجود ) 150ت
محافظ انالوگ متالگیر فانتوم پین فاکس PS4.PS3.XBOXONE.360

UnlovelyWriter

Registered User
لایک‌ها
135
سلام آقا مسعود. زحمت می کشید یکم پست اولو آپدیت کنید؟ محصولاتتون خیلی خیلی بیشتر از اوناست و اکثر طرح هایی که توی پست اولن انیمه ای ان. خیلی بهتر میشه اگه تعداد اسکین گیم های معروف بیشتر از این ها باشه تا بتونیم ببینیم. میدونم که زحمت می کشید توی پست خصوصی به خیلیا اسکین های درخواستی رو میفرستید اما خوب اگه بتونید هر اسکین چه موجود چه قابل سفارش رو توی پست اول بزارید، عالی میشه.

بالا