سلام...قیمت اسکین متال گیر (اون قرمزه[emoji16] ) چنده؟
من تو بازار درباره اسکینا پرسیدم گفت یه مدل هست بهش میگن برزنتی که یه تیکس یعنی جدا جدا نیس و بهتره
حرفش درسته؟
اسکینای شما برزنتیه؟
اسکین متال برا دسته هم داره؟
چه شکلیه؟
برا دسته هم یه اسکین پرچم استعمارگر و جهان خوار امریکا ([emoji1]) بخوام رو هم چند در میان؟
ممنون
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام عزیز
خب دقیقا همین جمله اون فروشنده گویای همه چیزه ... من هم یه تیکه داشتم هم جدا جدا ... که اتفاقا اونایی که جدا جدا هستن بهترن چون شما لبه های اسکین رو باید تا کنید اگه یه تیکه باشن که ممکنه چسب خوب نشینه که البته به کیفیت اسکینم بر میگرده
اسکین برزنتی چیه عزیز ؟

شما اسم و دقت کن.برزنت؟ احتمالا منظورش کربن بوده. خام این حرفها نشید.صفحات قبل توضیح دادم هم من هم کسانی که استفاده کردند
کیفیت اسکین بر میگرده به شرکت سازنده و جایی که این دوستان میخرن
تو کشور ما بدون استثنا طرح ها مال چین و علی باباست که عموما قیمت 1 دلاری دارن و اینجا 40 میفروشن
یه مدلم اخرین دستاورده فروشندگان زرنگه که به سود 40 تومنی اون اسکینای بی کیفیتم راضی نیستن و همینجا تو ایران اسکین میزنن که بعضا 80 هم میفروشن با کیفیت پایین تر از چین
من خودم نباید بگم شما طرح رو میبینید خودش صحبت میکنه با ادم و مشخصه از کجا اومده و چه کیفیتی داره
اسم نمیبرم فروشگاهی هست که طرح های منو میخره و به قیمت 150 میفروشه. چرا؟
چون این اسکینها رو کنار هم میبینید کاملا خودشون رو نشون میدن اگه طرح ایرانی با اون چسب و برش و چاپ 80 بیرزه اسکین من 200 هم میرزه چون به راحتی مقایسه کنید کیفیتش 5 برابر بیشتره ... مهمترین فاکتور تو خرید اسکین
1.چسب اسکینه که قدرت خودش رو حفظ کنه در عین حال بعد چند وقت راحتم کنده بشه
2.برش و اندازه اسکیناست ... مورد داشتیم اضافی یا کم بیاد تو ایرانی هاش
3.مطلب اخر هم طرحه ... شما پشت بعضی از طرح ها ایده و فکر میبینید و بعضی اسکین ها طراح هنری دارن مثل این مدل :