• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخش تم و رینگ تون برای پاکت پی سی

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
هركدوم از اين تم‌ها روي برنامه‌هاي مختلفي نصب ميشن كه براي هركدوم رو بشكل زير بايد نصب كرد:
1- تم اصلي كه كافيه فايل مربوطه با پسوند tsk رو توي گوشيي كپي كنيد و وقتي بوسيله Settings/Personal/Todayاجرا كنيد نصب ميشه.
2- تم برنامه Wisbar Advance 2 : براي نصب اين تم، بايد فولدر مربوطه كه داخلش عكس و يك فايل با پسوند skin هست رو تو آدرس: \Program Files\Lakeridge\WisBar Advance\Themes كپي كنين. و بعد برنامه Wisbar Advance2 رو اجرا كنين و تو قسمت Settings/My Theme ، تم مربوطه رو انتخاب كنين.
3- تم برنامه Wisbar Advance Desktop : براي نصب اين تم بايد فولدر مربوطه رو كه شامل يك فايل با پسوند skin و چند فولدر مثل Desktop هست رو توي آدرس: \Themes\Desktop\ كپي كنين و بعد تو قسمت Setting-Theme Manager ، تم مربوطه رو انتخاب كنين.
4- تم برنامه rlToday: براي نصب بايد فولدر مربوطه كه شامل يك فايل باپسوند xml هست رو توي مسير Program Files/rlToday كپي كنين و بعد تو برنامه rlToday تو قسمت Option-General اسكين رو انتخاب كنين و براي نشون دادن آيكون‌ها تو قسمت Applications چندتا برنامه Add كنين.
5-تم برنامه مدياپلير: كافيه فولدر مربوطه رو تو آدرس Program Files/Windows Media Player كپي كنين و تو برنامه مدياپلير، اسكينتون رو انتخاب كنين.
6-تم شماره تلفن: اول بايد برنامه iphone (فايل بانام iphone_en.cab كه توي همين سايت معرفي شده) رو نصب كنيد و بعد عكس‌هاي جديد رو جايگزين عكس‌هاي اين برنامه تو مسير \PhoneSkin كنين و گوشي رو ريست كنيد.
7- تم برنامه psshutxp: كافيه دو تا عكس مربوطه با اسامي psshutxp_skin.gif و psshutxp_skin_eng.gif رو تو مسير \Program Files\psShutXP كپي كنيد و برنامه رو اجرا كنيد.

بالاخره تونستم اون تم رو دانلود کنم . ولی هیچ کدوم از این مسر هایی که توی توضیح بالا نوشته شده رو نتونستم پیدا کنم و متاسفانه نتونستم که تم رو نصب کنم . میشه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه ؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره تونستم اون تم رو دانلود کنم . ولی هیچ کدوم از این مسر هایی که توی توضیح بالا نوشته شده رو نتونستم پیدا کنم و متاسفانه نتونستم که تم رو نصب کنم . میشه یکی از دوستان منو راهنمایی کنه ؟

شما تم Vista Berry Suite رو دانلود كردي؟ روش نصب اون تم با بقيه فرق ميكنه. :D شما يه لطفي كن و اون تم رو جايي كه بقيه هم دسترسي داشته باشن آپلود كن. (چون سايتش براي خيلي‌ها فيلتره.) روش نصب رو هم حتما براتون كامل شرح ميدم.:happy:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من تم رو امشب براتون آپلود میکنم . البته خیلی راحت میتونید اونو با یک فیل ... شکن دانلود کنید . چون الان مشکل ثبت نامش حل شده . به هر حال از رانمایی نکردنتون هم متشکرم :) (ش)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
این هم تم Vista Berry Suite - QVGA که مطمعنا فقط تعداد معدودی از دوستان تونستند اون رو دانلود کنند و حتما خیلی ها هم دنبالشند . (خداییش تم قشنگیه) . بعضی ها هم مثل من دانلودش کردند و نمیتونند نصبش کنند .

i408815_VistaBerryWAD.jpg

حالا من به قولمون عمل کردم و این تم رو آپلود کردم . شما هم اگه به ما بگی که باید چی کارش کنم ثواب کردی !!!

ولی خودمونیم ها گروگان کشی اصلا کار خوبی نیست !!! :) (ش)

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/150407/1176669068/Vista+Berry+-+Font_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php.../Vista+Berry+-+ilauncher+Meters_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php...6671038/Vista+Berry+-+iLauncher_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php...6672655/Vista+Berry+-+PB+Tabbed_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/150407/1176672801/Vista+Berry+-+PB_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php...76672849/Vista+Berry+-+psShutXP_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php...925/Vista+Berry+-+RescoKeyboard_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php...3697/Vista+Berry+-+Today+Themes_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/150407/1176674380/Vista+Berry+-+WA2_By_NSD.iR.zip

http://www.mooload.com/new/file.php?file=files/150407/1176675067/Vista+Berry+-+WAD_By_NSD.iR.zip

password for all is : nsd.ir

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما آخرر نفهمیدیم نصب تم چه جوریه ...

تم نداریم که نیازی به برنامه نداشته باشه و مستقل کار کنه ..

این برنامه هر کاری کردم نشد که نشد ..

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
روش نصب اون تم با بقيه فرق ميكنه. شما يه لطفي كن و اون تم رو جايي كه بقيه هم دسترسي داشته باشن آپلود كن. (چون سايتش براي خيلي‌ها فيلتره.) روش نصب رو هم حتما براتون كامل شرح ميدم.

دمت گرم رفیق اگه تم رو میخواستی، همین جوری هم میگفتی برات آپلود میکردم . نیازی نبود وعده ی هوایی بدی !
خدانکنه کار آدم گیر کسی باشه ! حالا ما بعد بوقی یه چیز از کسی خواستیم ... .

کس دیگه ای از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه ؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دمت گرم رفیق اگه تم رو میخواستی، همین جوری هم میگفتی برات آپلود میکردم . نیازی نبود وعده ی هوایی بدی !
خدانکنه کار آدم گیر کسی باشه ! حالا ما بعد بوقی یه چیز از کسی خواستیم ... .

کس دیگه ای از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه ؟
دوست عزیز من تو این چندروز فرصت نکرده بودم به سایت سربزنم. برای نصب این تم هم درحال حاضر که روی گوشیم ریختم نتونستم درست نصبش کنم. یه سری مشکل باهاش دارم. رفع شد حتما بهتون کامل توضیح میدم.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
برای نصب این تم هم درحال حاضر که روی گوشیم ریختم نتونستم درست نصبش کنم. یه سری مشکل باهاش دارم. رفع شد حتما بهتون کامل توضیح میدم.
mmmm...
297.gif
. دست شما درد نکنه !

sang_e_saboor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من تو این چندروز فرصت نکرده بودم به سایت سربزنم. برای نصب این تم هم درحال حاضر که روی گوشیم ریختم نتونستم درست نصبش کنم. یه سری مشکل باهاش دارم. رفع شد حتما بهتون کامل توضیح میدم.
دست شما درد نکنه یکی نیست به داد ما برسه
هر چی ما می گیم هیچ کس نیست بگه حالت چطوره؟ چه برسه به جواب !
فروم خیلی با حاله اما کاش یه کم زود تر جواب می دادین !

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی میدونه چطور میشه تصور bootscreen عوض کرد و یه عکس دلخواه گذاشت؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
برای نصب این تم هم درحال حاضر که روی گوشیم ریختم نتونستم درست نصبش کنم. یه سری مشکل باهاش دارم. رفع شد حتما بهتون کامل توضیح میدم.
خوب یک کلام بگو بلد نیستم دیگه ! چرا خودتو اذیت میکنی ؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
خوب یک کلام بگو بلد نیستم دیگه ! چرا خودتو اذیت میکنی ؟

:lol: شرمنده. من تا ديروز گوشيم به فنا رفته بود. اينجا توضيح دادم. ديروز از گارانتي تحويل گرفتمش و هارد ريستش كردم و.. اون فايل SBSH‌ رو هم كمي اصلاح كرده بودم كه متاسفانه همراه بقيه فايل‌هاي روي گوشي نابود شد.
اما روش نصبش:
روش نصبش درست طبق همون شرحي هست كه اينجا دادم. قسمت‌هاي WA , WAD رو طبق اون شرح نصب كنيد.
در ادامش:
اين تم شما دو تا برنامه SBSH PocketBreeze + SBSH iLuncher رو هم لازم داره كه بايد نصبشون كني. (لينكشون تو همين سايت هست.) اين دو برنامه بصورت today plugin روي صفحه today شما اضافه ميشن. بعد بايد توي صفحه today روي setting اونها كليك كني. يه صفحه باز ميشه كه امكانات زيادي براي تنظيم داره. تو يكي از تنظيم ها مسير فايل‌هاي meter و آيكون فايل‌ها و.. رو ميتونيد بهش بديد. اونجا مسير فايل‌هاي اين تم رو كه روي گوشي ريختيد بايد بهش بديد.
اينجوري تم نصب ميشه.
اما تمي كه شما آپ كرديد قسمت WAD اون مشكل داشت بنظرم شما براي VGA رو دانلود كرديد چون از صفحه بزرگتر بود. و درضمن تو فايل آپلودتون پوشه‌ها رو تغيير داديد و تبليغ يك سايت ديگه رو گذاشتيد كه نصبش براي تازه‌كارها سخت ميشه. علاوه براينكه شما فايل‌ها رو توي PC باز كردي. وقتي توي PC پوشه‌هايي رو كه محتوي عكس هستن باز ميكني pc براي دسترسي سريعتر بعدي به اون فايل‌هاي تصويري يه فايل thumb.db بصورت hide ميسازه كه نسبت به فايل‌هاي ديگه حجم زيادي رو داره و اين فايل هم موقع كپي روي ppc كپي ميشه. براي همين به حجم تم حدود يك تا دو مگ اضافه ميشه.
اگه وقت داشتي همون لينك دانلود رو آپ كن كه تازه‌كارها بتونن ازش استفاده كنن.

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان عزیز مخصوصا جناب عطائیان که زحمت تم green vista رو کشیدن:)
عطائیان جان! اومدم بگم که اگه امکانش هست یه زحمت دیگه بهتون بدم:D خواستم اگه میشه لطف کنین یه تغییراتی تو رنگ تم green vista ایجاد کنین تا این wallpaper (اتچ شده) باهاش همخوانی پیدا کنه. البته ممکنه اونوقت دیگه نشه اسم green vista رو روش گذاشت ولی اشکال نداره، اسمش رو مثلا میذاریم blue vista :D :lol: مطمئنم اگه زحمتش رو بکشید، دیگر دوستان هم استقبال میکنن.
منتظر پاسخ شما هستم:rolleyes:

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    24 KB · نمایش ها: 42

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان.
اين با استفاده از چه برنامه اي اين شكلي شده؟

attachment.php

فایل های ضمیمه

• untitled.PNG
    untitled.PNG
    4.7 KB · نمایش ها: 389

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان.
اين با استفاده از چه برنامه اي اين شكلي شده؟

attachment.php
از برنامه wisbar advance 2 استفاده شده. برنامه خوبیه. درعین حال حافظه کمی هم استفاده میکنه. تو همین سایت لینکش هست. بعد از اینکه نصب کردی، یک سری اسکین هم میتونی نصب کنی که این برنامه با اونها شکلش تغییر پیدا میکنه.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
از برنامه wisbar advance 2 استفاده شده. برنامه خوبیه. درعین حال حافظه کمی هم استفاده میکنه. تو همین سایت لینکش هست. بعد از اینکه نصب کردی، یک سری اسکین هم میتونی نصب کنی که این برنامه با اونها شکلش تغییر پیدا میکنه.

من اين برنامه رو نصب كردم. قسمت بالاي فرم رو درست مي كنه ولي قسمت دكمه هاي فرم رو تغيير نمي دهد. البته بگم كه باورم نمي شه كه با اون نرم افزار باشه... آخه خيلي ترو تميزه. دقيقا يك استاندارد كامله.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من اين برنامه رو نصب كردم. قسمت بالاي فرم رو درست مي كنه ولي قسمت دكمه هاي فرم رو تغيير نمي دهد. البته بگم كه باورم نمي شه كه با اون نرم افزار باشه... آخه خيلي ترو تميزه. دقيقا يك استاندارد كامله.
چرا با همين نرم افزاره. بايد اسكينش رو هم نصب كني. اين اسكيني كه گذاشتي مال wm6 هست.
اين فايلي رو كه انچ كردم دانلود كن و unzip كن بريزش تو پوشه program files\Lakeridge\wa2\theme و بعد از قسمت setting‌ برنامه اين اسكين رو نصب كن.

فایل های ضمیمه

• JA_WM6_WA2 (Final).zip
    750.5 KB · نمایش ها: 62

_nima

Guest
لایک‌ها
0
در اين مورد قبلا توضيح داده شده. سرچ كنيد حتما پيدا ميكنيد. ميتونيد بوت لودر رو حتي 2 تا عكس هم بزاريد پشت سر هم لود كنه
من كه بوت لودر مورد علاقم اينه :D
wereheresplashscreen.jpg

Your Download-Link: Were_Here.cab

آقا من این رو دانلود کردم ولی هیچ چیز جدیدی تو programs و یا settings اضافه نشدش. سافت ریست هم کردم صفحه همون i-mate آبی و windows mobile رو نشون دادش. چجوری کار میکنه؟؟؟
ممنون

بالا