• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان ما رفتیم :(
تا 5 تیر ما نیستیم و کامپیوترمون بکل جمعه :hmm: تازه اگر کارنامه درست و حسابی بگیریم کف دستمون.... معدل باید در حد 19.70 به بالا باشه:blink: گفتم اگه نیومدیم و دیگه مارو تا مهر ندیدید:eek: خداحافظ:f34r: ما رفتیم :eek: خواهشاً یه دعا بزنید واسه ما که ما این کارناممون خوب بشه :) خواهشاً و مراماً این کار رو بکنید لطفاً:wacko:
تا 5 تیر از همه خداحافظی میکنم
icon9.gif

راستی جای ما رو خالی کنید :cool:
فعلاً ....................................

آی آی آی خوش به حال خودم که ديگه از شر اين امتحانا راحت شدم
95.gif

در هر صورت ايشالا که همه درس هارو با نمره بالا پاس ميکنی
18.gif

ما منتظر ت ميمونيم تا بيای موفق باشی
83.gif

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
تا 5 تیر ما نیستیم و کامپیوترمون بکل جمعه :hmm: تازه اگر کارنامه درست و حسابی بگیریم کف دستمون.... معدل باید در حد 19.70 به بالا باشه:blink: گفتم اگه نیومدیم و دیگه مارو تا مهر ندیدید:eek: خداحافظ:f34r: ما رفتیم :eek: خواهشاً یه دعا بزنید واسه ما که ما این کارناممون خوب بشه :) خواهشاً و مراماً این کار رو بکنید لطفاً:wacko:
icon9.gif

از رفتنت خیلی متاسف شدم ولی حتما برات دعا می کنم .
انشا ال... 20.5 میگیری !!!!!!!!!!!!!

aghdam

Registered User
لایک‌ها
0
icon9.gif

جدا وقتی خوندم خیلی ناراحت شدم که تا اون موقع نیستین.
ولی مطمئنم که نمره خوبی میارین و دوباره بعد از 5 تیر زیارتتون می کنیم.:happy:

aghavahid20

Registered User
لایک‌ها
0
مشکلی نيست،آی دی گوشيتو دقيق بنويس من پسوردتو ميگم بهت ;)
قربان ببخشيد دوباره سوال مي كنم....
آي دي گوشيمو (Dell axim x51v) از كجا بايد پيدا كنم...
سوالم خيلي ابتدايي بود؟!!!ببخشيد!!!!!!!!!..........

bahrammostofian

Registered User
لایک‌ها
0
isilox.com
i don't think it supports farsi

دکتر جان سلام و سپاسگزار از جوابت
اين برنامه برای پی دی بی بسيار عالی است و فارسی را قبول ميکند اما فقط از فرمت اچ تی ام ال
و حتی ميتواند کل محتويات يک سايت را يک جا پی دی بی کند

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان لطفا بازيها وبرنامه ها اسمارت فون رو در اينجا معرفي كنيد :

http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=27635

محمد جان، ما اینجا با لینک دادن و معرفی سایت های دیگه هیچ مشکلی نداریم، ولی اگه کسی بخواد برای معرفی برنامه یا بازی پستی بزنه، تاپیکش رو که خودت باز کردی، همونجا می زنه دیگه
2d9nwh3.gif

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
قربان ببخشيد دوباره سوال مي كنم....
آي دي گوشيمو (Dell axim x51v) از كجا بايد پيدا كنم...
سوالم خيلي ابتدايي بود؟!!!ببخشيد!!!!!!!!!..........

کد:
Setting ----->System ----->About ----->Device ID

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزيز. واژه نامه اي كه قول داده بودم آماده شده. از دوستاني كه زياد براي اين قسمت زحمت مي كشند خواهش مي كنم، اگه مشكلي بود و يا واژه نامه ي من چيزي كم داشت، حتما به من خبر بدن.

MyDicGifImage.gif

دانلود فايل
حجم فايل :wacko: 7MB

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يه نرم افزار براي برنامه ريزي ارسال پيام كوتاه. خيلي جالبه، مجانيه و تست هم شده.

attachment.php

فایل های ضمیمه

• freeware-pocketpc-rjvsmsscheduler.gif
    freeware-pocketpc-rjvsmsscheduler.gif
    8 KB · نمایش ها: 573
  • SMS_Scheduler_PPCv1.0_3-2-07.CAB
    422.2 KB · نمایش ها: 140

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
کسی نرم افزاری رو میشناسه که از طريق بلوتوث بشه PC رو روی پاکت پی سی ديد و با اون کار کرد.
به عنوان مثال وقتی تو يه اطاق ديگه هستی و داری چيزی دانلود میکنی، مانيتور رو روی ppc ببينی تا هروقت دانلود تموم شد dc کنی. :eek:

البته خودم PPC Tablet رو ديدم ولی نمیدونم آيا با بلوتوث هم کار میکنه يا مثل اکثر این دست برنامه ها با TCP/IP و WiFi کانکت میشه. در ضمن چون کرکش NET framework 2 رو روی PC ميخواد و من ندارم نمیتونم کرکش کنم. :blink:

ممنون​

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
INteresting
3550.gif

با Magicall می شه خیلی راحت کاری کرد که وقتی یه نفر (یا هرکسی) تماس می گیره، یه تسک خاصی رو انجام بده گوشی، مثلاً یه برنامه اجرا شه.

حالا سوال اینجاست که واقعاً می شه یه آهنگی چیزی رو پخش کرد برای طرف... یعنی یه صدا رو انتقال داد به بخش تلفونی دستگاه... یا نه
2lwnd75.gif

هیچ راهی جواب نداد :(
دلیلش هم واضحه: چون به محض اینکه تماس برقرار میشه، تمام صداها (مثلاً صدای mp3 player) قطع میشه و فقط صدای روی خط شنیده میشه. بعد از قطع تماس، دوباره صداهای PPC شنیده میشند.
خلاصه اینکه صدای روی خط به PPC منتقل میشه، ولی صدای PPC روی خط نمیره.​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
همین که مکالمات ضبط می شن نشون می ده جا واسه پیشرفت هست هنوز
2vamkj7.gif

(راستی من این LivePVR روهم امتحان کردم، صدا بازم یه طرفه ضبط می شد! صدای طرف مقابلم هست یعنی، ولی به صورت یه نویز آشفته؛ خیلی آروم ! قائدتاً محدودیت سخت افزاریه
scratch_one-s_head.gif
)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان عزيز يه توضيح كوچيك و بزرگ در مورد واژه نامه اي كه نوشتم بدم. اين واژه نامه داراي 59000 كلمه به همراه معني آنها مي باشد، به همين علت من بانك اطلاعاتي آن را فشرده كردم. دقيقا كنديش هم به همين دليله. البته براي رفع اين مشكل بانك اطلاعاتي فشرده نشده اش هم قابل استفاده است. حجم اصلي بانك اطلاعاتيش حدود 12mb و فشرده شدش 6mb. درست حجمش نيم شده. از اون طرف سرعتشم به همين مقدار كند شده.

نسخه كامل اين واژه نامه داراي:
1- امكان اضافه نمودن كلمه جديد.
2- امكان جستجوي فارسي به انگليسي.
3- امكان پخش تلفظ كلمات انگليسي.
4- امكان ايندكس واژه نامه به ترتيب حروف الفباي انگليسي.

من كه خودم از نسخه كاملش استفاده مي كنم. حدود 1gb حافظه دارم. ولي دوستاني كه كمتر از اين فضا در اختيار دارند ممكنه كه به مشكلاتي برخورد كنند.

بازم اگه مشكلي بود من در خدمت شما هستم.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شهرام، دست شما درد نکنه. خیلی دیکشنری خوبی بود. :D

چند نکته که به نظر من اومد:
1. در SD اجر نمیشه. (فقط در حافظه داخلی کار کرد)
2. همونطور که گفتی سرعتش خیلی کمه. فکر کنم باید حتما از دیتابیس فشرده نشده استفاده کرد.
3. معمولا دیکشنری ها اینطوری هستند که وقتی معنی کلمه قبلی رو گرفتی، فوراً میشه کلمه جدیدی رو تایپ کرد (یعنی کلمه قبلی خودبه خود انتخاب یا highlight میشه) ولی در دیکشنری شما باید کلمه قبلی رو پاک کنیم یا انتخاب کنیم تا بتونیم کلمه جدید رو بنویسیم.
4. شاید مربوط به دستگاه من باشه ولی در PPC من "پ" رو مینویسه "یـ"! البته گ چ ژ درست هست.
5. وقتی معنی کلمه ای رو پیدا نمیکنه، پیغام مناسبی نمی ده. میگه "Exception"

باز هم ازت تشکر میکنم. خسته نباشی :blush:​

aghavahid20

Registered User
لایک‌ها
0
مشکلی نيست،آی دی گوشيتو دقيق بنويس من پسوردتو ميگم بهت ;)
آقا شرمندمون میکنید....
ببخشید کمی دیر پست زدم...
طبق مسیری که شما فرموده بودید آی دی گوشیم:
WM_agha_vahid-2 هستش..
لطف می کنید سریال نامبر برنامه The note رو برام بفرستید.
ممنون

bxbx.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
کسی نرم افزاری رو میشناسه که از طريق بلوتوث بشه PC رو روی پاکت پی سی ديد و با اون کار کرد.
به عنوان مثال وقتی تو يه اطاق ديگه هستی و داری چيزی دانلود میکنی، مانيتور رو روی ppc ببينی تا هروقت دانلود تموم شد dc کنی. :eek:

البته خودم PPC Tablet رو ديدم ولی نمیدونم آيا با بلوتوث هم کار میکنه يا مثل اکثر این دست برنامه ها با TCP/IP و WiFi کانکت میشه. در ضمن چون کرکش NET framework 2 رو روی PC ميخواد و من ندارم نمیتونم کرکش کنم. :blink:

ممنون​

سلام به همگی ،
این اولین post من توی این فورومه!

bullet عزیز،
اگر search کنی پیدا می کنی:

برنامه puppetmaster رو ببین. من استفاده می کنم. عالیه. حتی با موبایلهای سری 60 وگوشی هایی که JAVA داشته باشن هم کار می کنه. با بلوتوث هم عالی جواب می ده.:D :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=920548&postcount=3983

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزيز. واژه نامه اي كه قول داده بودم آماده شده. از دوستاني كه زياد براي اين قسمت زحمت مي كشند خواهش مي كنم، اگه مشكلي بود و يا واژه نامه ي من چيزي كم داشت، حتما به من خبر بدن.

MyDicGifImage.gif

دانلود فايل
حجم فايل :wacko: 7MB

عليكم السلام

ببينم اقا اين هم مثل همون فال حافظ هست كه اجرا نشد ؟ يا اين مشكلي نداره ؟

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی ،
این اولین post من توی این فورومه!

bullet عزیز،
اگر search کنی پیدا می کنی:

برنامه puppetmaster رو ببین. من استفاده می کنم. عالیه. حتی با موبایلهای سری 60 وگوشی هایی که JAVA داشته باشن هم کار می کنه. با بلوتوث هم عالی جواب می ده.:D :
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=920548&postcount=3983

به فروم خوش اومدی و اميدوارم مثل اکثر دوستان فعال و مفيد باشی. البته خودمم تازه واردما :p

من هميشه سعی میکنم قبل از پرسيدن تو هر فرومی اول خوب search کنم بعد بپرسم. حالا اگه گاهی از دستم در میره اساتيد به بزرگيشون میبخشن :blush: :whistle:
این تردی که شما اشاره کردی رو هم من قبلا ديدم اما متأسفانه لينکش خرابه يا به عبارت ديگه از رو سرورشون حذف شده.

به هر حال بازم ممنون از اینکه جواب دادی.​

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،

ممنون​

"NET SUPPORT" بهترین نرم افزار برای این کاره و در چند صفحه قبل معرفی شده و لینک دانلود داره :)
فقط باید LAN بلوتوث رو تو pc فعال کنی و تو نرم افزار یه پورت براش تعیین کنی و شماره پورت رو جلوی آدرس IP بزنی مثل : 192.168.0.1:88

بالا