ranj9119
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 881
- لایکها
- 0
حال داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()
با افتخار!!برای اولین بار!!
تقدیم می کنیم!!![]()
![]()
![]()
از دوری تو برگشتیم![]()
غم فراغ چه میکنه :lol: :lol: :lol:
ما مخلص و چاکر شما و همه بر و بچ این فوروم هستیم![]()
به این نتیجه رسیدم که با برنامه ریزی صحیح به همه چی میتونی برسی:lol:
Requirements: ***UNLOCKED*** HTC WIZARD (NO EXCEPTIONS!!!!!)
Overview: From one of the best rom cooks around comes the kitchen required to build your own rom. Run it, add your own packages and tell it to build and you have a WM6 rom with what YOU want in it.
Download![]()
اول اینکه باید رامت extended باشه دوما اینکه رام 2006 نمیتونی درست کنی یعنی یه کرنل یا کرو جدید نمیتونی Add کنی بلکه میتونی رامی بسازی که مثلاً همراه با یسری برنامه باشه
فرهاد دمت گرم واقعاً کارت درسته
یعنی با این نرم افزا میتونم برای hyundai a200 رام2006 درست کنم؟:blink:
تو از این فوروم های چینی, ژاپنی, کره ای و .... چیزی میفهمی؟!؟!؟!
ما که همون mobile4arab موندیم :lol: :lol:
آقا من گشتم؛ اون ديکشنری اي که ميگفتم اسمش هست: Language Teacher از شرکت Ectaco البته اين ورژن اي که من دارم، speech نداره. ولی هم فارسی به انگليسی داره هم برعکس.در هر صورت بزرگترين اشکال این لينگوو کيبوردشه که واقعا افتضاح عمل میکنه.نمیدونم چرا از layout استاندارد استفاده نمیکنن تا نيازی به کيبورد اختصاصی نباشه!![]()
![]()
این اولين باريه که چنين ادعايی رو میشنوم، چون اگه يه همچين چيزی بود خيليا طالبش میشدن. اگه لطف کنی معرفی کنی خيلی خوبه. البته من چون طرفدار in4mobility هستم شايد بدردم نخوره ولی به ديگران کمک میکنه.![]()
آقا من گشتم؛ اون ديکشنری اي که ميگفتم اسمش هست: Language Teacher از شرکت Ectaco البته اين ورژن اي که من دارم، speech نداره. ولی هم فارسی به انگليسی داره هم برعکس.
ديگه اينکه اتّفاقی ديدم ورژن 2006 از همين برنامه ی lingvo رو داشتم. نصبش که کردم، بدون مشکل با Arabizer 2.0 اي که رو دستگاه منه، بالا اومد و کار کرد.
در هر حال با راه حل مناسبی که فرهاد جان گفتن ديگه احتياجی به اين کارا نيست.
فقط اين رو هم بگم که ديکشنری Ectaco نسبت به بقيه کمتر جا ميگيره.(قابل توجّه کسايی که مشکل فضای خالی دارن)
درسته ولی بازم بعضی از حروف درست نمايش داده نمیشه. خودم بارها امتحانش کردم ولی جواب نداد.![]()
اینجا که درست کار میکنه!! شما آخرین ورژنشو دارین؟!:hmm:
یه زحمت بدی و چند صفحه پیش رو بگردی پیدا میکنی بث نام SpaceTime 2.0![]()
سلام به همه دوسبان و اساتید:
با اجازه همه دوستان و اساتید بالاخره ما هم اولین ppc زندگیمونو خریدیم!خلاصه با همه بالا پایین کردنا و وضع بازار موجود یه دو روزه که imate JASJAM گرفتم.ولی همین روز دوم بد جور خوردتو ذوقم چون روز دوم با ارتفاع کم از دست یکی از دوستام افتاد(البته ارتفاع کم تقریبا 10 سانتیمتری و روی پاش افتاد یعنی ضربه با شدت کم)و بعدش یک دونه PIXEL سوخته(شاید هم پیکسل از کار افتاده؟؟؟)روش افتاد ,نمیدونید چه عذابی گرفتم,لطفا کمکم کنید البته گارانتی پارت اسیا گرفتم ولی به نظرم LCD گارانتی نیست,شنیدم یه برنامه هایی هست که پیکسل سوخته ها رو دوباره فعال می کنه,اگه هست لطفا معرفی کنین ,دارم میمیرم!!!
محمد جان همچين برنامه اي فکر نميکنم وجود داشته باشه چون مشکل شما سخت افزاريه و با نرم افزار نميشه کاريش کرد :blush:
حالا شما يه سر ببر گارانتی و اصلاً کاری نداشته باش که از دستم افتاده بگو همين جوری بود.شايد عوض کنن(البته احتمالش خيلی پايينه)