• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
bollywood1.gif
bollywood1.gif
bollywood1.gif

با افتخار!!
drunksmilef.gif
برای اولین بار!!
drunksmilef.gif
تقدیم می کنیم!!

4t51qvq.png
4p2fg3b.png

فرهاد دمت گرم واقعاً کارت درسته
104.gif

هيراد خوش اومدی،نبودی اينجا سوت و کور بود
178.gif

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
ما مخلص و چاکر شما و همه بر و بچ این فوروم هستیم;)
به این نتیجه رسیدم که با برنامه ریزی صحیح به همه چی میتونی برسی:lol:

ما بیشتر.;) :rolleyes:
من که هر کاری کنم این ترم مشروطم.:(

Requirements: ***UNLOCKED*** HTC WIZARD (NO EXCEPTIONS!!!!!)
Overview: From one of the best rom cooks around comes the kitchen required to build your own rom. Run it, add your own packages and tell it to build and you have a WM6 rom with what YOU want in it.
2007-04-20_232918.jpg
Download

یعنی با این نرم افزا میتونم برای hyundai a200 رام2006 درست کنم؟:blink:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
اول اینکه باید رامت extended باشه دوما اینکه رام 2006 نمیتونی درست کنی یعنی یه کرنل یا کرو جدید نمیتونی Add کنی بلکه میتونی رامی بسازی که مثلاً همراه با یسری برنامه باشه

vahid_ppc

Registered User
لایک‌ها
0
اول اینکه باید رامت extended باشه دوما اینکه رام 2006 نمیتونی درست کنی یعنی یه کرنل یا کرو جدید نمیتونی Add کنی بلکه میتونی رامی بسازی که مثلاً همراه با یسری برنامه باشه

ok شیر فهم شد مرسی.:cool: :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو از این فوروم های چینی, ژاپنی, کره ای و .... چیزی میفهمی؟!؟!؟!
ما که همون mobile4arab موندیم :lol: :lol:

ما همين فارسيشم بزور میفهميم. کره ای مره ای ديگه چيه؟!
283.gif

هيراد جان تو که ديگه جايی واسه ما نذاشتی، هرچی گيرت اومد انداختی اینجا فکر نکردی ما چی آپ کنيم؟!
168.gif

يه روز سر نزدما، ببين چقدر شلوغش کردی...
216.gif

vivareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد عزيز 1 برنامه مثله فرهنگ معين يا فرهنگ دهخدا اگر داريد بزاريد خيلی لازمه

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم برنامه ای توپ واسه ذخيره سازی اطلاعات شخصی با سيستم امنيتی باحال. چرا خودمو انقدر اذيت میکنم، شما که استادين ديگه. يه wallet بسيار عالی.
271.gif

این برنامه هم واسه پاکت پی سی هست هم پی سی. که با نسخه pc میتونين خيلی راحت فايل wallet رو سينک کنين.

cwppc2005_anim3.gif

لينک دانلود (ورژن 6.60 - حجم: 3 مگ)

سريالشم تو فايل زيپ هست.

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
در هر صورت بزرگترين اشکال این لينگوو کيبوردشه که واقعا افتضاح عمل میکنه.
65.gif
نمیدونم چرا از layout استاندارد استفاده نمیکنن تا نيازی به کيبورد اختصاصی نباشه!
169.gif

این اولين باريه که چنين ادعايی رو میشنوم، چون اگه يه همچين چيزی بود خيليا طالبش میشدن. اگه لطف کنی معرفی کنی خيلی خوبه. البته من چون طرفدار in4mobility هستم شايد بدردم نخوره ولی به ديگران کمک میکنه.
186.gif
آقا من گشتم؛ اون ديکشنری اي که ميگفتم اسمش هست: Language Teacher از شرکت Ectaco البته اين ورژن اي که من دارم، speech نداره. ولی هم فارسی به انگليسی داره هم برعکس.
ديگه اينکه اتّفاقی ديدم ورژن 2006 از همين برنامه ی lingvo رو داشتم. نصبش که کردم، بدون مشکل با Arabizer 2.0 اي که رو دستگاه منه، بالا اومد و کار کرد.
در هر حال با راه حل مناسبی که فرهاد جان گفتن ديگه احتياجی به اين کارا نيست.
فقط اين رو هم بگم که ديکشنری Ectaco نسبت به بقيه کمتر جا ميگيره.(قابل توجّه کسايی که مشکل فضای خالی دارن)

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من گشتم؛ اون ديکشنری اي که ميگفتم اسمش هست: Language Teacher از شرکت Ectaco البته اين ورژن اي که من دارم، speech نداره. ولی هم فارسی به انگليسی داره هم برعکس.
ديگه اينکه اتّفاقی ديدم ورژن 2006 از همين برنامه ی lingvo رو داشتم. نصبش که کردم، بدون مشکل با Arabizer 2.0 اي که رو دستگاه منه، بالا اومد و کار کرد.
در هر حال با راه حل مناسبی که فرهاد جان گفتن ديگه احتياجی به اين کارا نيست.
فقط اين رو هم بگم که ديکشنری Ectaco نسبت به بقيه کمتر جا ميگيره.(قابل توجّه کسايی که مشکل فضای خالی دارن)

اتفاقا خودم هم مدتی از همين Ectaco که بعضی ها به اشتباه Estaco هم میگن استفاده کردم ولی بازم بعضی حروف مشکل داشتن. حداقل با in4mobility که اینطور بود.

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا که درست کار میکنه!! شما آخرین ورژنشو دارین؟!:hmm:

آره عليرضا جان، البته بازم میگم من از in4mobility استفاده میکنم و حتی وقتی excludeش میکنم بازم مشکل داره. يعنی بجای حروف فارسی، "لا" میزنه!
106.gif

بهر حال برای شما که کيبورد فارسی زياد به کارت نمیاد و خارجکی message میزنی شايد خوب باشه ولی کلا این کيبورد لينگوو اعصاب واسه آدم نمیزاره.
285.gif
269.gif

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوسبان و اساتید:
با اجازه همه دوستان و اساتید بالاخره ما هم اولین ppc زندگیمونو خریدیم!خلاصه با همه بالا پایین کردنا و وضع بازار موجود یه دو روزه که imate JASJAM گرفتم.ولی همین روز دوم بد جور خوردتو ذوقم چون روز دوم با ارتفاع کم از دست یکی از دوستام افتاد(البته ارتفاع کم تقریبا 10 سانتیمتری و روی پاش افتاد یعنی ضربه با شدت کم)و بعدش یک دونه PIXEL سوخته(شاید هم پیکسل از کار افتاده؟؟؟)روش افتاد ,نمیدونید چه عذابی گرفتم,لطفا کمکم کنید البته گارانتی پارت اسیا گرفتم ولی به نظرم LCD گارانتی نیست,شنیدم یه برنامه هایی هست که پیکسل سوخته ها رو دوباره فعال می کنه,اگه هست لطفا معرفی کنین ,دارم میمیرم!!!

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2

فایل های ضمیمه

• 4.jpg
    4.jpg
    30.7 KB · نمایش ها: 17

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همه دوسبان و اساتید:
با اجازه همه دوستان و اساتید بالاخره ما هم اولین ppc زندگیمونو خریدیم!خلاصه با همه بالا پایین کردنا و وضع بازار موجود یه دو روزه که imate JASJAM گرفتم.ولی همین روز دوم بد جور خوردتو ذوقم چون روز دوم با ارتفاع کم از دست یکی از دوستام افتاد(البته ارتفاع کم تقریبا 10 سانتیمتری و روی پاش افتاد یعنی ضربه با شدت کم)و بعدش یک دونه PIXEL سوخته(شاید هم پیکسل از کار افتاده؟؟؟)روش افتاد ,نمیدونید چه عذابی گرفتم,لطفا کمکم کنید البته گارانتی پارت اسیا گرفتم ولی به نظرم LCD گارانتی نیست,شنیدم یه برنامه هایی هست که پیکسل سوخته ها رو دوباره فعال می کنه,اگه هست لطفا معرفی کنین ,دارم میمیرم!!!

محمد جان همچين برنامه اي فکر نميکنم وجود داشته باشه چون مشکل شما سخت افزاريه و با نرم افزار نميشه کاريش کرد :blush:
حالا شما يه سر ببر گارانتی و اصلاً کاری نداشته باش که از دستم افتاده بگو همين جوری بود.شايد عوض کنن(البته احتمالش خيلی پايينه)​

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

محمد جان همچين برنامه اي فکر نميکنم وجود داشته باشه چون مشکل شما سخت افزاريه و با نرم افزار نميشه کاريش کرد :blush:
حالا شما يه سر ببر گارانتی و اصلاً کاری نداشته باش که از دستم افتاده بگو همين جوری بود.شايد عوض کنن(البته احتمالش خيلی پايينه)​

ممنون از راهنمایتون,ولی واقعا موضوع ناراحت کنندهیه دو روز باشه خریده باشی و پیکسل سوخته بیفته,من شنیدم اگه پیکسل سوخته بیفته ,سریع تعداد پیکسل سوخته ها زیاد می شه,واقعا اینجوره؟

بالا