شما هم خودت تنهایی می تونی مجله رو بچرخونی
هرچی فکر می کنم می بینم شما کلی مفید هستید .
من حدود سه سال تجربه کاری ادمین شبکه و سرور دارم. در زمینه شبکه و سرور و این چیزها میتونم درخدمت باشم. (البته نیمچه متخصص هستمخوب هرکی تخصصش رو بنویسه . حالا هرچی که هست.
البته این در حد یک نظره و نظر من.اگه مقبول نیست ببخشید:![]()
من میگم حالا که کار به اینجا رسیده و صحبت انتشار مجله به میون اومده چرا این مجله شناسنامه کلی برای پی تی نباشه؟در واقع منظورم اینه که چرا فقط شبکه؟ این مجله می تونه قسمت های مختلفی (مث خود فروم) داشته باشه.مثلا من که میشه گفت نود درصد وقت Connection خودمو توی فروم برق و الکترونیک صرف می کنم می تونم پای خوبی برای قسمت برق این مجله باشم.(البته ناگفته نمونه که اونجا بچه های گلی هستن ماورای قدر تر از من !!!)
به هر حال خود دانیندددددد.
![]()
![]()
![]()
![]()
البته بگذارین اول این مجله راه اندازی بشه ، برای بقیه اش یک فکری میکنیم !
والله این انجمن رو من اخرش ندونستم مربوط به مادیات هستش یا معنویات هستش یا الهیات هستش یا سیاسی هستش یا اجتماعی هستش یا مربوط به علوم مختلف هستش از جمله کامپیوتر و مشتقاتش یا انجمن هنر هستش چی هستش خلاصه بنده متوجه نشدم . اگر سیاسی اجتماعی هستش دیگه مسایل کامپیوتر و شبکه رو کی اینجا گذاشته . تنوع خوبه ولی تنوعی زمانی هستش که بین چند چیز مشترک تمیز قایل بشیم و اینها به هم دیگه مربوط باشن مثال عرض می کنم مسایل نرم افزار و سخت افزار و شبکه و کامپیوتر و تا حدودی ماهواره رو میشه و برنامه نویسی هم ارزش داره یه جا جمع کرد ولی دیگه واقعا این تصمیم کاملا اشتباهی هستش که دوستان اومدن از هر دری اینجا بخش گذاشتن که این گونه تصمیم گیری واقعا ارزش بخش ها رو اورده پایین البته شاید یک کاربر اماتور زیاد دقت نکنه به این چیزا ولی یک کاربر حرفه ای 100% خرده می گیره از این وضیعیت.
کاربر حرفه ای با 16 تا پست ندیده بودیم که الحمدلله تو پی تی دیدیم !!!
بله.....
کار جالبی میشه ها.
ولی خوب بهروز خان کمی باید بیشتر مسئله باز بشه!
تاپیک یه جوری مبهم جلو اومده.........شاید هم توی پی ام توضیح کامل دادید
سلام. من تو طراحي و برنامه نويسي وب تخصص دارم(ASP,ASP.net)....ترجمه هم كردم... خوشحال مي شم كمكي بكنم....فعلا سربازم و بيكار! سرم درد ميكنه برا يه كم كار مفيد:blink:!