• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
چرا نیست مازیار جان هست خوبشم هست با ویسبار کار کردی؟؟؟؟ لینک و توضیح کامل خودم:
پایین رو نگاه کن! خوشگله نه؟ این یه اسکین Wisbar Advance هست که خیلی شاخه! من که باهاش حال می کنم.
این اسکینه اولین رقیب WindowsMobile هست یعنی MacX که به تازگی با خبر مربوط به iPhone وارد بازار شده.
5025_3_1.jpg
5025_2_1.jpg
osx_wa.rar.html
5025_4_1.jpg
5025_5_1.jpg
5025_6_1.jpg

طریقه نصب:
ابتدا فایل را دانلود کرده وبر روی دسکتاپ خود Unzip کنید
برای Wisbar Advance Desktop:
سپس فایل osx_WAD را در شاخه Themes/desktop/ کپی کنید بعد در پنل Setting در قسمت Theme یا درWisbarAdvance بر روی Desktop کلیک کنید و تم osx_wad را انتخاب کنید.
برای Wisbar Advance:
پوشه osx_WA را در Storage Card یا Ram Disk کپی کنید... بر روی Wisbar Advance Settings در
Programs/Wisbar Advance/Wisbar Advance Wettings کلیک کنید Custom Theme را انتخاب کنید بر روی Customize کلیک کرده و Import Theme را انتخاب کنید و سپس فایل osx_wa.skin را انتخاب کنید این فایل در همان پوشه ای است که در ابتدا ذکر شده OK را بزنید
برای Dialpad:
فایل cab. را در گوشی خود کپی کرده و آن را حتما در Root بریزید و آن را اجرا کنید حالا گوشی خود را ریست کنید.
برای Pray:
Pray یعنی دعا کردن اگه این قسمت رو درست پشت سر نگذاشتید برید قسمت پایین!
توجه:
اینجانب هیچ مسئولیتی در قبال خرابی دستگاه شما را پذیرا نمیباشم!

لینک های دانلود:
در زیر برای راحتی شما دو تا سرور گذاشتم هر کدوم رو دوست دارید انتخاب کنید من میگم اولی!
WA Theme At SendSpace
WAD Them At SendSpace
Dialpad

WA Theme At MegaUpload
WAD Them At MegaUpload
Dialpad At MegaUpload
یکم وایسی همرو تو 4Shared آپ میکنم کلاً 6 مگ میشه
قبل از نصب حتماً با برنامه ای مثل SPB Backup یا Sprite Backup از پوشه ویندوز و دیوایس مموریتون بکاپ بگیرید اگر گوش ندید موقع برگشت به دیفالت ویندوزتون به پی سی میخورید گوش کنید بخدا بد نیس ;)
اینم لینک:
Wisbar Advance & Wisbar Advance Desktop + iPhone Theme For Both
حجم: 6.4 مگ

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Requirements: Windows Mobile 2003 / 5.0 - .NET CF v2.0
Overview: Shut down or reboot your Windows Mobile 2003 / 2005 Pocket PC in XP style, powerdown your screen saving battery power while allowing applications to continue running.

15156_powerdown_1.jpg
Features:
Battery button calculates how much battery time you have left based on current power consumption, for example one can see how much time is left with the screen on varying levels of brightness, wireless on or off etc...

Access Windows Mobile components with a collection of shortcuts all in one convenient place, allowing you to free up your start menu for other applications.
Info
Download At RapidShare
Download At ShareBig

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من فکر میکردم که رو استوریج کارت باشه. از رو اون خیلی راحت میشد انجام دادش. ولی رو استوریج اصلی هم فکر کنم مشکل خیلی خاصی پیش نیادو نمیدونم. آخه هم حجم فایلتون کوچیکه و هم اینکه فکر کنم از استوریج استفاده هم بشه و همونطوریکه دوست عزیزمون گفت اگه در اون محل چیزی نوشته بشه اطلاعات پر پرواز در میارن!
هر چقدر گشتم نتونستم تو هاردم برنامش رو پیدا کنم. ولی این FileScavenger باید بتونه کار کنه... نکته مهم کار کردن باهاش اینه که اگه تازه پاکش کردی با یه QuickSearch میتونی احتمالا برگردونیش. (اول دستگاه رو با اکتیو سینک به کامپیوتر وصل کن تا درایوهاش رو بشناسه. نکته دوم اینکه مسیر ریکاور کردن رو حتما و حتما در یه جای دیگه مثلا تو درایو Cیت قرار بده تا روی رام گوشی ننویسه.) امیدوارم موفق بشی. آخه یه سال رو چجوری کرده بودی 13کیلوبایت؟؟؟

اقا به هر حال چه کار کنه چه نشه ، چه برگرده چه نه ، خيلي حال دادي هميشه من شرمنده بچه هاي فوروم هستم انشا الله جبران کنم
اون سيزده کيلو اسم مريضا و کدشون و اين جور چيزها بود به هر حال به گ... رفتم

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه واردم می بخشید اگه سوالم پرته یا تکراریه مطرح میکنم.
هیراد جان نوشته بودن که پاکت پی سی های GPRS دار را می شود به وسیله برنامه رسکیو رادیو دارای رادیو نمود.
اگر لطف کنید یک نرم افزار کرک شده رسکیو رادیو با راهنمای نصب و استفاده برام بگذارید یا بگید قبلا کجا معرفی کرده اید. ممنون می شم.
ضمنا بحث هاتون عالی هستن
:blush:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1049030&postcount=5027

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از علاقمندان به خوندن کتابهای الکترونيکی روی پاکت پی سی هستيد؟ چهار پنج برنامه مختلف برای باز کردن ebook های مختلف رو سيستمتون نصبه؟

نرم افزار Tiny eBook Reader علاوه بر اینکه قادره اکثر ebook های معتبر رو باز کنه از سرعت بسيار بالايی برای بارگذاری ebook های حجيم برخورداره.

ReaderAnim.gif

امکان تنظيم تمام بخش های برنامه از جمله فونت و اندازه آن، چپ نويس يا راست نويس کردن متن، فاصله گذاری و حاشيه بندی
نمايش کامل تصاوير موجود در کتاب
پشتيبانی کامل با تمام امکانات از HTML و LIT (فايل های ebook مربوط به MS Reader)
نمايش فهرست فايل های LIT
نمايش بخش ها، سر فصل ها و فصل های فايل های LIT
ويژگی نمايش ebook ها به تمام زبانها در صورت وجود فونت مورد نياز
امکان نمايش سريع آخرين صفحه خوانده شده
قابليت باز کردن ebook های زيپ شده
پشتيبانی از ClearType
ويژگی منحصر به فرد NightTime Mode برای خواندن راحت ebook در شرايط نوری شب
امکان ارتباط مستقيم با نسخه رايگان PC برای پرينت گرفتن سريع و آسان از ebook ها
امکان ويژه توليد ebook توسط eBook Creator

پشتيبانی از فرمت های TXT, LIT (without DRM protection), HTML, ZIP

سايت سازنده

لينک دانلود (ورژن 4.0.2 - حجم: 800 کيلوبايت)

موفق باشيد.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اقا به هر حال چه کار کنه چه نشه ، چه برگرده چه نه ، خيلي حال دادي هميشه من شرمنده بچه هاي فوروم هستم انشا الله جبران کنم
اون سيزده کيلو اسم مريضا و کدشون و اين جور چيزها بود به هر حال به گ... رفتم

فروم برای همینه دیگه.
راستی اگه لازم شد، یه اشارت ابرو بزن، من خودم شبونه میام شیراز میشم مریضت. رفیقام رو هم میارم. ما مریضتیم!:happy: کد هم که کد شهرستانها به کارت اگه میاد برات pm کنم.
موفق باشی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
رفیقان!
یه دونه برنامه به اسمه 649 براتون آپ کردم که خودم نوشتم:cool:
یه جور بازیه( خیلی مسخرست البته:D)
اینو فعلا واسه WM5.0 نوشتم اما نمیدونم شاید با WM های دیگه هم کار کنه!!
احتیاجی به install نداره فقط محتویات zip رو extract کنین و کپی کنین تو PPC:eek:
فقط از قبل از محیط بسیار بسیار بسیییییییییییار غیر friendly این برنامه معزرت میخام:eek: اصلا در زمینه تزئیینو منجق دوزیو کوبلن کاریو.... creative نیستم:lol::D این برنامه هایی رو هم که میزارم همش پروژه و assignment هایی هست که پارسال تو کلاس نوشته بودم گفتم دوباره بنویسمشون واسه PPC:rolleyes:
نسخه ویندوزش رو هم آپ کردم که صد البته محیط قابل تحمل تری داره:D( اولی ppc هست دومی windows)
دیگه اینطوریااااا:cool:

فایل های ضمیمه

• PPC_WM5.zip
    27.2 KB · نمایش ها: 15

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همینو گفتم عزیز البته تا قسمت 3 از 3 به بعد رو تست نکرده بودم ولی سازنده گفته که برنامه سالمه یه چند بار رو ReConnect بزن شاید کار کرد ;)
ایشالله موفق باشی عزیز

حالا از ما كه گذشت ولي اگه بعد از اين شبي نصفه شبي به كسوني مثل ما قلندر و مست و خراب تو كوچه برخوردي لااقل اون چشا رو هم بذار آخه من قربون اون هيكلت برم اگه هر نگاه بخواد اينجوري آتيش بزنه تا حالا تموم دنيا بايست سوخته باشه........
:rolleyes:
(برنامه ديگه اي نيست همين كار رو بكنه)

babaksiavo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hi every body,

who knows the kegen or serial number for this software.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا از ما كه گذشت ولي اگه بعد از اين شبي نصفه شبي به كسوني مثل ما قلندر و مست و خراب تو كوچه برخوردي لااقل اون چشا رو هم بذار آخه من قربون اون هيكلت برم اگه هر نگاه بخواد اينجوري آتيش بزنه تا حالا تموم دنيا بايست سوخته باشه........
:rolleyes:
(برنامه ديگه اي نيست همين كار رو بكنه)
:lol::lol:
شرمنده:blush: ما نوکرتیم
باید بگردم;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کدوم با کدوم تیریپ معرفی برنامه حال میکنید؟؟؟
1.تیریپ انگلیسی که یه مدت اونطوری پست میدم
2.تیریپ فارسی که قبلاً پست میدادم.
؟؟؟
نظرات شما سازنده و مشوق کار ماست;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hi every body,

who knows the kegen or serial number for this software.
Hi dear friend.
I found the pre-regged version of this program but the problem is that this program is a little older.
I'm very sorry but I'm sure it can help you.
Best wishes:)
Requirements: PPC 2003/WM5 or Pocket PC Phone edition, square screens supported
Overview: Get stock quotes and monitor the stock markets on your Pocket PC - at work, on the road or at home! A must have for every Pocket PC user that invests!
2141_stockmonitor_v5_0_1.gif
Download:wacko:

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Requirements: WM5
Overview: Spb Mobile Shell is the first program a Pocket PC user needs to install. It dramatically improves the standard user interface and adds features that most users expect from a modern PDA phone.

5863_now_1.png

- Potential battery leak fixed (at least we hope so!).
- More flexible softkey configuration (for example, if you ever had Pocket Informant calendar softkey on Today, you will get "PI Calendar" option in the combo box; same about other programs)
- Tabs are in a keyboard cycle (e. g. you can press left on the left tab and the right most tab will be selected)
- Photo contacts: the first selected contact is the left most
- Fixed a notification leak
- Fixed bug when Spb Mobile Shell could not install at all
- Fixed bug with annoying horizontal line in drop down mode
- Fixed bug with cursor track in Spb Pocket Plus
- Added help
- All logs are off starting from this build
- One potential crash scenario is fixed

Download Instructions:
Exe File: http://rapidshare.com/files/33922312/SpbMobileShell_setup.exe.html
CAB File: http://rapidshare.com/files/33924168/SpbMobileShell.cab.html

Register with: 5D2S-K2BN-E9E7 or 5D3U-6478-4YWV

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
؟؟؟

دستت طلا هيراد جان
جا دارا از تو و بيولت عزيز و محسن عزيز و فرهاد جان (به خدا ملت حال بده خيلي زيادن ، شرمنده اگه مخم گ.... الان ديگه يادم نمياد) يه تشکر درست درمون بکنيم
خيلي زحمت ميکشين

خارج اين حرفا و به قول خودت ميخام نظرات سازنمو بهت بدم! :happy:
همون انگليسي خوبه
فقط اگه يه تيريپ خلاصه وار آخرش به زبان قند و شکر پارسي توضيح بدي که برنامه معرفي شده به چه کاري مياد و ديتيل هاي مهمشو هم به فارسي بنويسي که خيلي بهتر ميشه (يک انسان کم توقع و کم رو !‌ :D‌)
ديگه چهار ساعت به مخمونم فشار نمياريم :D

desert_son

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
؟؟؟

1- جمالتو عشق است اگه حتي برنامه نذاري
2- با خودت حال مي كنيم كه جواب مي دي سه سوته
3- آدم هاي بي سواد دون پايه بي كلاس بدبخت زمين خورده ....... مثل من انگليسي چي حاليمون مي شه
4 تا 40- خيلي باحالي:p

bullet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم يه کيبورد ديگه که بيش از 80 زبان دنيا رو پشتيبانی میکنه. البته فارسی تو اون ليست نيست ولی عربی رو داره.

qvga-screenshot.png

از ويژگيهای این کيبورد اینه که layout کاملا مشابه کامپيوتر داره و حتی symbol ها هم سر جای خودشون هستند. این کيبورد حتی قادره از صفحه شما عکس بگيره (screen capture) که هرچند به عملکرد کيبورد هيچ ربطی نداره ولی میتونه برای خيلی از کاربرها جالب توجه باشه.

سایت سازنده

لينک توضيحات

برای دانلود skin ها و layout های این کيبورد اینجا کليک کنيد.

این رو به عنوان آخرين برنامه ای که معرفی میکنم بپذيريد. اگه عمری باقی موند، مجددا خدمت میرسم.

موفق باشيد.

فایل های ضمیمه

• vgakey_v4_1.9.7.971.zip
    99.6 KB · نمایش ها: 134
بالا