• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وعده برادران شفیع‌زاده به منصوریان؛

مبلغ انتقال حاج‌صفی به استقلال تامین شد؟

سرمربی استقلال تهران ضمن تقدیر از حمایت‌های برادران شفیع‌زاده خبر داد آنها وعده تامین مبلغ حضور احسان حاج‌صفی در جمع آبی‌ها را نیز داده‌اند.

01115935.jpg

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان در گفت‌وگویی پیرامون پشتیبانی مالی که برای ماندن امید ابراهیمی به وجود آمد صحبت کرد و خبر خوشی هم به هواداران استقلال داد.

دقیقه 90 کمک کردند ابراهیمی بماند

با یک سری هواداران از قبل بزرگ شدم که از نظر مالی و اقتصادی بسیار قوی هستند که همان‌ها امسال به ما اعلام آمادگی کردند پشتیبانی داشته باشند؛ نفر اول پیش قدم شد که او نه تیمداری می‌کند، نه در باشگاه استقلال سمتی دارد. برادران شفیع‌زاده، مالکان سابق باشگاه استقلال اهواز کمک زیادی به تیم ما کردند. از آقایان علی و شهرام شفیع‌زاده تشکر می‌کنم که در دقیقه 90 برای ماندن امید ابراهیمی در استقلال تاثیر کاملا مستقیم داشتند.

ناراحتی از مطالبات قبلی اعضای تیم

به لحاظ منابع مالی، خارج از عرف باشگاه در روزهای اخیر در شرایط سختی بودیم ولی این دو عزیز ورود کردند و کمک حال ما شدند. امید ابراهیمی نمی‌گفت مبالغ مالی تامین شود، این یک مسئله جداگانه است. برای یک بازیکن خوب تیم باید هزینه کرد. ما از سال‌های گذشته نیز به ابراهیمی بدهکار بودیم، چنین چیزی را نمی‌دانستم و وقتی آن را فهمیدم خیلی ناراحت شدم. یکی از موضوعاتی که من را ناراحت کرده طلبکار بودن تمام اعضای باشگاه استقلال از سال گذشته است چون یک نقطه ضعف برای من خواهد بود.

بدون سمت در استقلال کمک کردند

وقتی این موضوع را فهمیدم و با برادران شفیع‌زاده مشورت کردم، آمدند یک طرف مشکل را گرفتند و کمک زیادی کردند. از آنها تشکر می‌کنم چون بدون اینکه هیچ سمتی در باشگاه داشته باشند آمدند و گفتند علی منصوریان می‌خواهیم به استقلال کمک کنیم.

استفاده از ظرفیت به وجود آمده

براداران شفیع‌زاده گفتند در چه زمینه‌هایی می‌توانیم کمک کنیم که من به آنها گفتم. مثل این افراد چند نفر هستند که بنده باید به مرور زمان، هماهنگی باشگاه و بدون دخالت خودم از تمام انرژی که وجود دارد برای تیم استفاده کنم. دو اسپانسر قوی داریم ولی آنها می‌توانند هزینه سال جاری را تامین کنند که اگر هم سر خوش قولی بمانند؛ البته من این مسئله را دیدم.

هزینه انتقال حاج‌صفی را می‌دهیم

لازم است در کنار اسپانسرها، از ظرفیت هوادارانی مثل برادران شفیع‌زاده کمک بگیریم چون استقلال خانه آنها است. سال‌ها برای استقلال اهواز هزینه کردند که شعبه 2 استقلال در استان خوزستان حفظ شود، این کار احترام دارد. خیلی از آنها تشکر می‌کنم که شب آخر در ماندن امید ابراهیمی در استقلال تاثیر مستقیم گذاشتند. یک خبری هم دیروز دادند و گفتند اگر قصد جذب احسان حاج‌صفی را به عنوان خرید بعدی دارید، روی ما حساب ویژه و کامل باز کنید که بسیار از این قضیه خوشحال شدم.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

اولین حریف استقلال در ارمنستان مشخص شد
95427981213649de38cd1c02b220aad4_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - اولین حریف تمرینی تیم فوتبال استقلال در کشور ارمنستان مشخص شد.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از فارس، تیم فوتبال استقلال از روز گذشته در کمپ آکادمی فوتبال تیم ملی ارمنستان اردوی ۱۲ روزه‌ای را برگزار کرد.
طبق برنامه آبی پوشان قرار است دو بازی دوستانه در کشور ارمنستان برگزار کنند که یکی از این بازی‌ها مشخص شد.
طبق برنامه تیم استقلال روز جمعه از ساعت ۱۹ به وقت تهران در دیدار اول خود به مصاف آرارات ایروان خواهد رفت.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
خیلی به استقلال این فصل امیدوارم
علی منصور حسابی رو تیم نظارت داره.میگه 1 روز از برنتامه عقبیم اونم به خاطر تست پزشکی تیم ملی :دی
سال های قبل یه عمر عقب بودیم
بی صبرانه منتظر دیدن بازی های تیم محبوبم هستم :D
عشق است استقلاللللللللللللللللللللللللللل

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خوب اگه قراره این بیاد همون طالبلو بهتر نبود؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هنوز علت دعوت رونگفتن.
بعیده بخوان اینوبگیرن! منصوریان که گفت زیر 23 سال میگیریم اگه حسینی نرسه! حسینی هم که میگه 100% میرسم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
به گزارش "ورزش سه"، حسین آشنا که چند سالی است در سطح اول فوتبال حضور ندارد به دلیل ارتباط نزدیک با مهدی رحمتی و البته به دلیل کمبود دروازه بان در اردوی ارمنستان حاضر شد.

با وجود اینکه گفته می شود آشنا ممکن است به استقلال ملحق شود این دروازه بان فعلا فقط به عنوان یار تمرینی به اردوی این تیم اضافه شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
استیو جونز مربی بدنساز انگلیسی در تمرین امروز صبح

4lm9_photo_2016-07-07_11-20-23.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رحمتی:با آب یخ مجبوری کنار آمده ام/تا به حال این قدر ندویده بودم

کاپیتان تیم استقلال گفت:فکر می کنم امسال روزهای خوبی داشته باشیم.

به گزارش کاپ،مهدی رحمتی درباره اردوی استقلال در ارمنستان اظهار داشت:سه روز هست که در این کمپ هستیم.شرایط بسیار عالی است.مهم ترین مساله برای ما زمین و تغذیه مناسب است که هر دو اینجا وجود دارد.شرایط آب و هوایی هم خوب است.در حال استفاده از این شرایط هستیم تا در دوره بدنسازی وضعیت خوبی را طی کنیم.

وی ادامه داد:تعجب آور است که چنین کمپی را در ایران نداریم.اینجا 7 زمین تمرین هستند که همه آنها کیفیت شان برابر است.سالن بدنسازی و استخر هم هست.اتاق های ما 5 ستاره نیست اما شرایط خوبی داریم و آرامش مناسبی وجود دارد.

دروازه بان استقلال درباره شرایط تیم گفت:علم پیشرفت کرده است.کادر فنی جدید امکانات تازه ای را به تیم اضافه کرده اند.همه تلاش می کنند.دستگاههای جی پی اس به تیم کمک کرده است.الان 40 درصد آمادگی داریم و بخش اعظم بدنسازی مان باقی مانده است.از ارمنستان برگردیم در تهران به شرایط بازی نزدیک می شویم و وارد بازی های دوستانه خواهیم شد.فکر می کنم در روز دهم اردوی ارمنستان دیگر نا نداشته باشیم.

وی درباره بستن جی پی اس و تصویربرداری از تمرینات استقلال بیان داشت:جی پی اس کمک حال کادر فنی است.از شرایط بدنی بازیکنان آگاهی پیدا می کنند و متوجه می شوند کدام بازیکن سقف بدنی اش پر شده است و یا به اصطلاح اور می شود.یا اینکه برخی بازیکنان به حد بالا نرسیده اند.برای خود بازیکنان هم کری که بین شان است که بیشتر دویده و حد توانش بیشتر است به تیم کمک زیادی می کند.این موضوع باعث می شود در تیم مصدوم نداشته باشیم چون شرایط بازیکنان را کاور می کند.

رحمتی درباره اینکه آیا بازیکنان استقلال با آب یخ پس از تمرین کنار آمده اند یا نه گفت:بازیکنان کنار آمده اند من هم مجبوری کنار آمده ام.چون خیلی سخت است.من نمی توانم به آب یخ بروم.البته این بحث خیلی به تیم کمک می کند ولی برای من خیلی سخت است به آب یخ بروم.

به گزارش کاپ،وی درباره اتفاقات فصل گذشته اظهار داشت:فصل پیش با همه فراز و نشیب هایش تمام شد.من تمام سعی و تلاشم را کردم که برای استقلال مفید باشم.یک تعدادی می گویند مفید بودم و گروهی می گویند مفید نبودم.برای هر دو طرف احترام قائل هستم.من همه تلاشم را کردم.با همه مشکلاتی که داشتیم یک سهمیه آسیایی گرفتیم و به فینال جام حذفی رسیدیم.امسال شرایط مان خیلی بهتر شده است.جوان های پارسال باتجربه تر شده اند.بازیکن جدید هم در سطح ملی جذب کردیم.این کمک می کند تیم روند رو به رشدش را بهتر انجام دهد.با بدنسازی که در حال انجامش هستیم و من هیچ وقت در این سطح انجام نداده بودم.حتی در روزهایی که جوان بودم این قدر ندویده بودم ولی در رودربایستی دستگاهها مانده ام.ان شالله شرایط جوری رقم بخورد که فرم تیم عالی باشد و امسال بتوانیم بازی های خوبی انجام بدهیم و هواداران را به استادیوم بیاوریم.این بسته به این است که هواداران از تیم حمایت کنند و صبور باشند.

رحمتی درباره حضور بازیکنان جدید در استقلال گفت:استقلال بر اساس شرایط کادر فنی بازیکن جذب کرده است.این بازیکنان با انگیزه در تمرین حاضر می شوند و این انگیزه ملی پوشان باعث می شود جوان ترها تلاش مضاعف کنند که به حد بالا برسند.فکر می کنم امسال روزهای خوبی داشته باشیم.

وی درباره حضور پرشمار هواداران استقلال در تمرینات بیان داشت:هواداران استقلال که همیشه به ما لطف داشته اند و در سرما و گرما تیم را حمایت کردند.انرژی که از سکوها به تیم تزریق می شود باعث می شود بازیکنان کارهایی را که شاید نتوان کرد انجام بدهند.ما هم تلاش می کنیم گوشه ای از محبت هواداران را جبران کنیم.حضور این هواداران باعث می شود بازیکنانی که تازه به استقلال آمدند زودتر از آنچه در ورزشگاه آزادی به میدان بروند و جو سکوها را درک کنند در تمرین این جو را درک کنند.

رحمتی در پایان خاطرنشان کرد:از هواداران خواهش می کنم بدون توجه به حواشی بازیکنان جوان را حمایت کنند.امیدوارم هواداران کمک کنند به هدف مان برسیم تا خوشحالی آنها حاصل شود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آشنا رو دعوت کردن که عملکردش رو بررسی کنن حتمن ...

خداروشکر بدنساز تخصصی هم اومد بالای سر تیم

این تیم امسال بر خلاف سالهای قبل خیلی حرفها واسه گفتن داره ، فقط امیدوارم اسیر حاشیه نشیم و قرعه اول فصل هم خوب بیفته واسمون ، اما اگر بازیهای اول فصل خوب نتیجه گرفتیم فقط و فقط حمایت بشه از تیم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
امیدوارم حسینی برسه و گرنه تا زمان اتمام محرومیت رحمتی مشکل خواهیم داشت .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه کلیپ دیدم از تمرین امروز ...ظاهرا جونز تمرین دهنده هم هست
چون داشت تیمو تمرین هم میداد.
این عالیه.
اگه حاج صفی بیاد من دیگه تضمین میدم میترکونیم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سروش رفیعی هم اعلام کرده به دوستاش نیم فصل به استقلال میاد
فقط الان نیاز داریم به حاج صفی چون بزرگترین مشکل استقلال این بوده که همیشه یک جناح قویتر از جناح دیگش بوده و از وقتی جباری رفت حرکت از عمق هم تو استقلال مرد و فقط شر سانتر خسرو
با اومدن حاج صفی و خرید های جدید استقلال متوازن ترین تیم لیگ میشه و این یعنی قهرمانی
بنظرم امسال اگر بتونیم تیم خوب نتیجه بگیره سال دیگه تو آسیا میریم برای ستاره ی بعدی

فقط ترس من بوجود اومدن اختلاف بین علی منصور و رحمتی هست
امیدوارم با توجه به اختلاف سنی کمشون مثل دو تا برادر باشن با هم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته با توجه به فشار بسیار زیاد تمرینان بعید نیست چند هفته اول بدن ها سنگین باشه و تیم خوب نتیجه نگیره ولی هوادار ها باید درک کنن و حمایت تا روی نوار برد بیوقتیم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعقوب کریمی لیگ گذشته توی جناح چپ یه چیزی در حد فاجعه بود ... شدیدن به حاج صفی نیاز داریم تا بتونیم هم از چپ و هم از راست و با وجود بختیار از عمق هم حمله کنیم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یعقوب کریمی لیگ گذشته توی جناح چپ یه چیزی در حد فاجعه بود ... شدیدن به حاج صفی نیاز داریم تا بتونیم هم از چپ و هم از راست و با وجود بختیار از عمق هم حمله کنیم
فصل قبلا کلا تیم فاجعه بود با مربیگری مظلومی . یعقوب کریمی بازیکن خوبیه .

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حاج صفی گفته خانواده ام شدیدن استقلالی هستن
این خبر خوبیه
بنظرم استقلالی شدن خیلی محتمله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا