همین بازیکن ها اگه دست پرویز مظلومی بود تیم رو قهرمان میکرد حداقلش این بود که استقلال فصل پیش تا قبل از دست دادن روزبه چشمی گزینه اصلی قهرمانی بود !
با این همه بازیکن و گرون ترین تیم لیگ والا خچالت داره !
یارو از پشت کوه میاد سالی 5 میلیون هم نمیگیره به مدافعان میلیاردی و دروازبان میلیاردی عین اب خوردن گل میزنه
تا اینجای کار به اندازه نصف فصل پیش باخت داده تیم
این تیم اگه خوب بازی میکرد ولی نتیجه نمیگرفت میشد بهش امیدوارم بود ولی حتی زمان صمد مرفاوی هم تیم بهتر از الان بازی میکرد
ای کاش بازی رو میباختیم چه گل مضخرفی هم زد برزای
ایشالا بازی اخری باشه که منصوریان سرمربیه
من مخالف اومدن منصوریان بودم چون خیلی مربیه خامی هست و اصلا نمیتونه تیم بزرگی مثل استقلال رو کنترل کنه.حسن روشن بهش اخطار رو داد ولی گوش نکرد
ایشالا فرهاد مجیدی اشتباه منصوریان رو نکنه
بهترین گزینه اسکوچیچ هست البته اگه بدون تیم باشه
بنظرم هیئت مدیره سریعا باید دست به کار بشه وگرنه با این روند امثال هیچ شانسی نداریم
با این همه بازیکن و گرون ترین تیم لیگ والا خچالت داره !
یارو از پشت کوه میاد سالی 5 میلیون هم نمیگیره به مدافعان میلیاردی و دروازبان میلیاردی عین اب خوردن گل میزنه
تا اینجای کار به اندازه نصف فصل پیش باخت داده تیم
این تیم اگه خوب بازی میکرد ولی نتیجه نمیگرفت میشد بهش امیدوارم بود ولی حتی زمان صمد مرفاوی هم تیم بهتر از الان بازی میکرد
ای کاش بازی رو میباختیم چه گل مضخرفی هم زد برزای
ایشالا بازی اخری باشه که منصوریان سرمربیه
من مخالف اومدن منصوریان بودم چون خیلی مربیه خامی هست و اصلا نمیتونه تیم بزرگی مثل استقلال رو کنترل کنه.حسن روشن بهش اخطار رو داد ولی گوش نکرد
ایشالا فرهاد مجیدی اشتباه منصوریان رو نکنه
بهترین گزینه اسکوچیچ هست البته اگه بدون تیم باشه
بنظرم هیئت مدیره سریعا باید دست به کار بشه وگرنه با این روند امثال هیچ شانسی نداریم
Last edited: