BRADER SHIAN
Registered User
از لرد سياه اصلن خبر داری يا نه؟:blink: ببينم همسايه با معرفتی هستی يا نه؟خيلی نگرانشم. ازش خبری نيست.
![]()
حتما رفته سروقت هري اخه جلد اخر داره مياد!(احتمالا واسه امتحانات دانشگاهه!)
در ضمن من كرجم لرد عزيز شيراز !
از لرد سياه اصلن خبر داری يا نه؟:blink: ببينم همسايه با معرفتی هستی يا نه؟خيلی نگرانشم. ازش خبری نيست.
![]()
ببخشید بچه ها Tsubasa Chronicles همون فوتبالیست های خودمون (سری سوباسا اینا) هست دیگه درسته؟![]()
اگه جواب مثبته شماها داریدش؟ چند تا DVD میشه از 2 تا DVD بیشتره؟
كي به من اين انيمه رو ميده آخر!
اصلا ميدين به من؟
Tenjho Thengeآقا يك كارتوني شبكه game One نشون ميده اسم فرانسويش شبيه اينه كه مينويسم : Enfer la paradise
كسي ميدونه دقيقا اسم انگليسيش چي ميشه؟ و يك توضيح كوچكي هم راجع به اين انيمه بده
احتمالاً چون برادر شيان نديده چيزی نگفته[/QUOTE/]
البته همین طور هست دستت درد نکنه![]()
با عرض سلام .دوستان من تازه به جمع شما اومدم.اسم يه كارتون رو ميخواستم بدونم چيه؟سه تا دختر بودن كه موقع نبرد لباسشون عوض ميشد .البته تو اين سبك چند تايي كارتون هست .ولي تو كارتون پسره تغيره لباسش يا شكل سندباد بود يا لباس شعبده باز هارو ميپوشيد كه تو دستش گل رز بود.ممنون مي شم.![]()
اونی که تو میگی Sialor Moon هستش:happy:
استاد كاكاشي !حقا به حق اولين عنوان اولين كاربر فعال هنرهاي نمايشي رو گرفتي!:happy:
راستي به نظر بچه اين عنوان نازتره يا عنوان كاربر فعال فرهنگ و هنر
استاد كاكاشي !حقا به حق اولين عنوان اولين كاربر فعال هنرهاي نمايشي رو گرفتي!:happy:
راستي به نظر بچه اين عنوان نازتره يا عنوان كاربر فعال فرهنگ و هنر
100 % تایید میشه. خیلی باحالی استاد کاکاشی. ایشالا امتحاناتت تموم بشه و نمرات هم خوب بشه تا باز اینجا ما رو آپدیت اطلاعاتی کنی.
ميدوريم(midori no habi) حتما ببين!راستي كيبا پنجاه قسمته شمشير داره فانتزيه وموسيقيه فوق العاده زيبايي داره خيلي قشنگ و غم انگيزه!اينم ببينيد بد نيست!![]()
آها , باشه ... کیبا رو به پیشنهاد شما می بینم ...,
کلا یکی از نکات جالب انیمه ها همین آهنگسازی قشنگ اوناست ..