• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
هنوز ** بازی 2 سال پیش کوثر یادمون نرفته . اعتباری بین مردم نداره این موسسه درپیت
دقیقا. تجربه خودم از سرمایه گذاری تو کوثر: نزدیک عید بود که رفتم یک سپرده با سود 24% باز کردم و بعد از 1 ماه دیدم برام 22% ریختن! رفتم سوال کردم, که گفتن فقط توی یک مدت خاص سپرده 24% رو باز می کردیم و شما جزء اونها نبودید. گفتم موقع باز کردن کارمندتون گفت 24%. دیگه حرفی نزد. منم سپردم رو بستم (همون موقع قوامین روزشمار 22% داشتم)
بعدها که سودها کم شد صندوقشون رو باز کردم که 22% با نرخ سود تضمین شده بود ولی بعد از 2-3 ماه کردنش 19% ایندفعه علاوه بر صندوق, کارت عابرم هم بستم تا دیگه کاری با این خرابشده نداشته باشم

Last edited:

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نور کی بود میگفت روز شمار بالای ده تومن 23 درصد؟!
چه میدونم بالای پنجاه روزشمار 25 درصد.
اگه خودتون حساب دارین بیاین حرف بزنین.
نه اینکه اصغر گفت تلگرام گفت بعدش هم دقیق بگین
کدوم شهر کدوم شعبه مشیز یا کارسازان.
چرا دروغ میگین!؟ از این خبرها نیست.
من حساب سال 93 داشتم قدیمیه دیگه؟! یکم اردیبهشت هم باز کردم . به من از این آفرها ی 23 ندادن.
کارت شتابی هم هنوز نمیدن بخشنامه اش نیومده
اینترنت بانکش هم هنوز بالاش‌زده مشیز؟!
هنوز یکی نشدن مگه؟
من که کارسازان هستم میتونم اینترنتی وارد شم؟
اینترنتی چه کارها میشه کرد ؟ کارت به کارت شتابی؟
انتقال پایا؟ یا کم کم مثل ثامن واریز پول از طریق درگاه اینترنتی داره؟
صدور کارت شتابیش هم اگه کارتی باشه فقط در شعبه افتتاح حساب هست و باید درخواست بدی چند روز بعد آماده میشه و آنی نیست؟! بانک شهر تبلیغ میکنه اون باجه های کنار خیابونش ساعت 11 شب هم کارت شتاب آنی میده؟!

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان یک سوال؟ برای انتقال پول از بانک به موسسه مثل نور ریس بانک میگه انتقال کارت کن در صورتیکه اگر مبلغ بالا باشه خیلی کارمزد میشه همون طور که اطلاع دارین تا یک میلیون ۵۰۰ تومن و هر یک میلیون که اضافه بشه ۲۰۰ تومان مثلا مبلغ ۴۰۰ میلیون میشه حدود ۸۰ هزار تومان کارمزد!!!! بعدشم مگه سقف نداره انتقال وجه؟ یعنی منظورش این بوده مثل خرید از پوز انتقال بدم؟ کسی تجربه داره انتقال به موسسه از بانک ؟راه دیگش چیه؟ چک بین بانکی میشه با موسسه؟ کلا با کارمزد کم بشه مبلغ زیادی به موسسه انتقال داد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دوستان یک سوال؟ برای انتقال پول از بانک به موسسه مثل نور ریس بانک میگه انتقال کارت کن در صورتیکه اگر مبلغ بالا باشه خیلی کارمزد میشه همون طور که اطلاع دارین تا یک میلیون ۵۰۰ تومن و هر یک میلیون که اضافه بشه ۲۰۰ تومان مثلا مبلغ ۴۰۰ میلیون میشه حدود ۸۰ هزار تومان کارمزد!!!! بعدشم مگه سقف نداره انتقال وجه؟ یعنی منظورش این بوده مثل خرید از پوز انتقال بدم؟ کسی تجربه داره انتقال به موسسه از بانک ؟راه دیگش چیه؟ چک بین بانکی میشه با موسسه؟ کلا با کارمزد کم بشه مبلغ زیادی به موسسه انتقال داد؟

موسساتی که به شتاب وصل نیستند یک یا چند بانک همکار دارند یعنی تو اون بانک خود موسسه حساب داره حالا شما یا شماره حساب موسسه در بانک را ازشون می گیرید و پول را به حسابشون در بانک واریز می کنید یا دقیقا دستگاه پوز در موسسه دارند میرید مثل فروشگاه کارت می کشید
بعیدم می دونم هزینه انتقال کارت به کارت داخل بانکی برا 400تومن 80هزار بشه اصلا بعیده بشه این مبلغ را با کارت داخل شعبه جا به جا کرد اما قطعا اگر شدنی هم باشه کارمزدها زیر 10هزار تومنه یک بار اگر اشتباه نکنم حدود 40-50میلون حدود 3تومن کارمزد شد

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168

موسسات که معمولا به شتاب وصل نیستن که بخوای کارت به کارت کنی!
موسسات دستگاه کارتخوان فروشگاهی دارن (البته غیر مجازه) مثل خرید فروشگاهی می تونید کارت بکشید و پول میره تو حسابشون. البته سقف هر تراکنش 50 میلیون تومنه.
چک بین بانکی همونطور که از اسمش پیداست فقط بین بانک ها هست و شامل مؤسسات نمیشه!
موسسات توی برخی بانک ها حساب دارن. مثلا نور توی ملی حساب داره. میتونی با هماهنگی شعبه اون موسسه شماره شبای اونو توی ملی بگیری و پول رو براشون ساتنا/پایا کنی و رسید بهشون بدی تا پول رو به حسابت واریز کنن.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
از من گفتن مبلغ بالا ارزش نداره تو موسسه سپرده کرد
از ما گفتن
تجربه

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
از من گفتن مبلغ بالا ارزش نداره تو موسسه سپرده کرد
از ما گفتن
تجربه
چطور مگه دوست عزیز؟ یعنی نور هم ممکنه مشکل درست بشه؟ نظرتون اینه با سود کمتر بانک بزارم ؟
تجربتون چی بوده؟ ممنون

Sent from my D6633 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چطور مگه دوست عزیز؟ یعنی نور هم ممکنه مشکل درست بشه؟ نظرتون اینه با سود کمتر بانک بزارم ؟
تجربتون چی بوده؟ ممنون

هیچکس نمیتونه آینده رو پیشبینی کنه و با قطعیت بگه برای یک موسسه مشکلی پیش میاد یا نه؛
فقط یک نظریه هست بر پایه استدلال شخصی یا مشاهدات؛

بعنوان مثال موسسه ای که درحال اتصال به شتاب هست و مجوز تبلیغ اون رو هم داره(اگرچه عملیاتی شدن و صدور کارت زمان بر هست به دلیل تجهیز و تست و قول موسسه صدور در کارت در بهمن هست) و همچنین به پایا/ساتنا وصل شده و به بازار بین بانکی متصل هست کمتر امکان خطر وجود داره؛
چون اگر هم هجومی بوجود بیاد،نیاز نیست پول نقدی پرداخت بشه که کم بیاد و هرچه در حساب مشتری هست میتونه از طریق شبکه شتاب یا سیستم پایا جابجا بشه؛

پس دیگه به خودتون بستگی داره با توجه به سرمایه اتون کجا رو انتخاب کنین و سود و زیانش رو ارزیابی کنین؛
اگر کسی هستین که قرار هست با یه خبر یا شایعه از این و اون وحشت ورتون داره و هر روز سر بزنین و پولتون رو چک کنین دنبال موسسه نباشین
اما اگه بنظرتون سود بیشتر ارزشش رو داره و اینکه میخواین از خدماتی که موسسه داره بهره ببرین،سرمایه اتون رو وارد کنین

ضمنا همه برای سود بیشتر سمت موسسه نمیرن؛خوبی موسسات طرح های وام متنوع و مناسب هست
من که شخصا علاوه بر سپرده گذاری از نور وام گرفتم که بسبار از نحوه تسهیلات دهیش راضی هستم؛بسیار منصفانه است

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
آخر نور روزشمار بالای ده ملیون چند درصده؟
برای بالای پنجاه چند درصده؟
من روزشمار قدیمی دارم مال یک اردیبهشت 93 تهران کارسازان هست مانده توش بیست تومنه‌ . مبلغ اضافه کنم و از قوامین بیست درصد برم تو نور؟
اینترنت بانکش فعاله پایا میشه باهاش ؟
شماره شبا برای حساب ها فعال شدن؟
نور پوز داره کارت میکشی داخلش؟
مبالغ بالا هم شاید چند تا پوز داشتن شاید بعضی پزها چند تا پنجاه ملیون هم قبول کنن
تازه اگه شباش فعال. شده باشه
یه حساب باز میکنی روزشمار
بعد از بانک خودت ساتنا میکنی بهش.
بعدش در نور میتونی یه ساله چند ساله ببندی.
چهارصد رو چند میدن بالای یک ساله داره؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
آخر نور روزشمار بالای ده ملیون چند درصده؟
برای بالای پنجاه چند درصده؟
من روزشمار قدیمی دارم مال یک اردیبهشت 93 تهران کارسازان هست مانده توش بیست تومنه‌ . مبلغ اضافه کنم و از قوامین بیست درصد برم تو نور؟
اینترنت بانکش فعاله پایا میشه باهاش ؟
شماره شبا برای حساب ها فعال شدن؟
حساب قدیمی اگر دارین ۲۳ درصد؛
حساب جدید بالای ۱۵۰م میشه ۲۳%
اینترنت بانک هنوز راه نیافتاده؛انشالله بعد از تخصیص کارت شتابی،نوبت به تلفن بانک و اینترنت بانک میرسه(طبق گفته معاون شعبه)
انگار شماره شبا به حساب ها تخصیص داده شده و از یکی از سپردهگذاران دیروز شنیدم شماره شباش رو گرفته بود؛خودم فرصت مراجعه پیدا نکردم اما بند اول در‌مورد حساب‌کوتاه مدت جدید وقدیم همین هست که عرض کردم

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
من الان بانک سرمایه بودم گفتند دستور دادن حساب روز شمار با سود بالای ۲۰ درصد افتتاح نکنند

Sent from my XT1562 using Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
امروز بانک تجارت کار داشتم تو صف انتظار بودم گفتم برم ببینم داستان 22درصد چیه رفتم به رئیس بانک گفتم 100میلیون دارم چند درصد گفت 15درصد گفتم خسته نباشید بانک آینده اون دست خیابون میده 21درصد پس داستان 22درصد چیه با ترس و آروم گفت شما 100میلیون بیارید من دستورشو براتون می گیرم روی 22درصد

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
حساب قدیمی اگر دارین ۲۳ درصد؛
حساب جدید بالای ۱۵۰م میشه ۲۳%
اینترنت بانک هنوز راه نیافتاده؛انشالله بعد از تخصیص کارت شتابی،نوبت به تلفن بانک و اینترنت بانک میرسه(طبق گفته معاون شعبه)
انگار شماره شبا به حساب ها تخصیص داده شده و از یکی از سپردهگذاران دیروز شنیدم شماره شباش رو گرفته بود؛خودم فرصت مراجعه پیدا نکردم اما بند اول در‌مورد حساب‌کوتاه مدت جدید وقدیم همین هست که عرض کردم
با سلام بنده توی مشیز حساب دارم که الان شدن نور و حساب کوتاه مدتم هم برای سال 91 هست 4 سال پیش و موجودی کوتاه مدت هم بالای بیست هست اما 20 درصد بهم واریز میشه اینترنت بانک هم هر ماه میرم و محاسبه میکنم و 20 درصد واریز شده. حتی در سپرده گذاری هم قبلا 26 درصد یکساله بود تا یکسال پیش اما الان گفتند بعد از اتمام سپرده میشه 21 درصد.مگر اینکه بالای 150 بیارید میتونیم 23 بدیم و برای بالای 100 رو 22 گفتن. و زیر صد میلیون رو 21 گفتند.

boby4u

Registered User
لایک‌ها
65
تجربتون چی بوده؟ ممنون

فعلا که کاسپین با اینکه مجوز دار هم هست بعضی شعبش پول نمیدن بعضی از شعب هم 200 یا 300 هزار تومن میدن میگن سپردهگزارها شما کاسپین پول نزاشتین فرشتگان پول گزاشتین در حالی که اون موقع که دوستان پول گزاشتن به اعتبار کسپین پول گزاشتن وسر در شعبه کاسپین بوده .2 تا گروه هم دوستان درست کردن هی اه و ناله میکنن که ه موسسه ورشکست شد و الی باله و غیره

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تجربتون چی بوده؟ ممنون

نور از امروز شروع کرده به صدور کارت شتابی؛
حساب های قبلی به کارت متصل شده اند و شماره شبا دارند و از الان برای حساب های جدید که باز بشن کارت بجای دفترچه صادر میشه؛
کارت ها در سایر خودپرداز ها کار میکنن و قابلیت دریافت وجه دارن و تست شدن؛
همچنین رمز دوم دارن؛

وجود کارت و اتصال به پایا/ساتنا یعنی دسترسی ۲۴ ساعته و بدون محدودیت به حساب بانکی که ضریب ریسک رو پایین میاره؛

درواقع دیگه موسسه نیاز به دادن پول نقد نداره که در صورت هجوم کم بیاره؛سپرده گذار هم خیالش راحت هست که پولش در کارت در دسترس هست؛

الان نور عملا به شتاب متصل هست[emoji106] [emoji106][emoji111] [emoji111]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
نور از امروز شروع کرده به صدور کارت شتابی؛
حساب های قبلی به کارت متصل شده اند و شماره شبا دارند و از الان برای حساب های جدید که باز بشن کارت بجای دفترچه صادر میشه؛
کارت ها در سایر خودپرداز ها کار میکنن و قابلیت دریافت وجه دارن و تست شدن؛
همچنین رمز دوم دارن؛

وجود کارت و اتصال به پایا/ساتنا یعنی دسترسی ۲۴ ساعته و بدون محدودیت به حساب بانکی که ضریب ریسک رو پایین میاره؛

درواقع دیگه موسسه نیاز به دادن پول نقد نداره که در صورت هجوم کم بیاره؛سپرده گذار هم خیالش راحت هست که پولش در کارت در دسترس هست؛

الان نور عملا به شتاب متصل هست[emoji106] [emoji106][emoji111] [emoji111]

ممنون از توضیحاتتون اما سپرده یکساله که نمیشه با کارت برداشت کرد، برای روز شمار بله تازه اونم محدودیت داره تو برداشت یا انتقال، امیدوارم تکلیف و کلا معلوم کنه نور .

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنون از توضیحاتتون اما سپرده یکساله که نمیشه با کارت برداشت کرد، برای روز شمار بله تازه اونم محدودیت داره تو برداشت یا انتقال، امیدوارم تکلیف و کلا معلوم کنه نور .

تکلیف چیو دیگه معلوم کنه رسما به شبکه بین بانکی وصل شده و شماره شبا دادن و پایا و ساتنا داره.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

تکلیف چی رو؟؟؟؟؟؟
شتال متصل شده؛محدودیت نداره بحژ محدودیت شتاب که در همه بانک ها هست؛یعنی برداشت روزانه ۲۰۰ تومان وجه نقد از خودپرداز؛انتقال وجه ۳ میلیون تومان از خودپرداز و انتقال وجه ۱۵ میلیون تومان از POS‌به سایر بانک ها در هر بانک دیگه؛و خرید نامحدود از طریق پایانه فروشگاهی و اینترنتی؛
یعنی شما بدون مراجعه به شعبه میتونین به پولتون دسترسی داشته باشین!

حساب های بلند مدت هیچ بانکی هم در کارت قابل دسترسی نیست!

با قابلیت پایا/ساتنا هم هر مبلغی رو میتونین به جای دیگه حواله کنین یا حواله دریافت کنین

دقیقا شما میخواین تکلیف چه چیزی معلوم باشه؟؟!!!
اگر نمی پسندین بانک ملی همیشه هست!

Last edited:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
تکلیف چیو دیگه معلوم کنه رسما به شبکه بین بانکی وصل شده و شماره شبا دادن و پایا و ساتنا داره.
تکلیف اینکه که بانک میشه رسما چون وبسایت زده
تکلیف چی رو؟؟؟؟؟؟
شتال متصل شده؛محدودیت نداره بحژ محدودیت شتاب که در همه بانک ها هست؛یعنی برداشت روزانه ۲۰۰ تومان وجه نقد از خودپرداز؛انتقال وجه ۳ میلیون تومان از خودپرداز و انتقال وجه ۱۵ میلیون تومان از POS‌به سایر بانک ها در هر بانک دیگه؛و خرید نامحدود از طریق پایانه فروشگاهی و اینترنتی؛
یعنی شما بدون مراجعه به شعبه میتونین به پولتون دسترسی داشته باشین!

حساب های بلند مدت هیچ بانکی هم در کارت قابل دسترسی نیست!

با قابلیت پایا/ساتنا هم هر مبلغی رو میتونین به جای دیگه حواله کنین یا حواله دریافت کنین

دقیقا شما میخواین تکلیف چه چیزی معلوم باشه؟؟!!!
اگر نمی پسندین بانک ملی همیشه هست!

تکلیف اینکه کی بانک میشه چون عسگریه و توسعه هم تو شتاب هستن اما هنوز بانک نشدن!
منظورم اینه سپرده یکساله اگر مشکلی پیش بیاد با کارت و اینا قابل برداشت نیست
تو بانک ملی و چندین بانک دیگم حساب دارم ، بسته به شرایط ادم هر دفعه تو یکیشون سپرده سنگین باز میکنه.

بالا