linghuchong
مدیر بازنشسته
ok تقييرش ميدمپس خواهر فریدا می خوای کارتون madlex رو جاش بزن من دانلود میکنم![]()
ok تقييرش ميدمپس خواهر فریدا می خوای کارتون madlex رو جاش بزن من دانلود میکنم![]()
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.
به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن
حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!
که من کلی دعات ميکنم!
:happy:
خواهر فريدا اذيت نكن بگو دانلودش كردي يا نه ؟
زمان دانلود تقريبي منو در اتصال اول كه 9% رو دانلود داشت مي كرد زده بود 45 دقيقه با سرعت 109 kb من مي تونم دانلودش كنم .
بگو فيلم يا قسمتي از اپيزودها ؟ :weird:
هر دوتاش با من
area 88 رو سایت من کامل هست ، می گیرمش
سهراب اگه سخت هست دانش بده من بار سنگين دان را بر دوش مي گيرم:blush:.(پارتي بازي راه نداره؟)
نه این یه سریال که تازه شروع شده اگه به قسمت های قبلی تاپیک مراجعه کنی قرار بود من بگیرم ولی لینک خوبی ازش نیومده بود که حالا خواهر فریدا مارو خبر کردند :lol:
ن
kaze no stigma دانلودش تموم شد!من برم ببينم که کلی اين سريال رو دوست ميدارم! :wub:
سهراب جان بازم مثل اينكه دير رسيدم. فوتبال داشتم مي ديدم ، من عشق بارسا
سهراب اگه سخت هست دانش بده من بار سنگين دان را بر دوش مي گيرم:blush:.(پارتي بازي راه نداره؟)
برای من کاری نداره، دستگاهم دائم در حال Download است. ولی اگر میخواهی بگو که من نگیرم!! (من محدودیت ندارم) area88 هم کل 12 قسمتش این سایتی که من می گیرم هست. تا 2:30 خبر بده که اون موقع شروع میشه(تا اون موقع que پر است).
منم محدوديت ندارم(سرعت هم توپ 512). اگه لطف كنيد اون ICE رو به من بسپاريد كه ممنون ميشم. از بس انيمه هاي Mechaديدم قيافم شبيه Mecha شده. شايد يه چيز ديگه ديدم اوضام بهتر شد.
منم محدوديت ندارم(سرعت هم توپ 512). اگه لطف كنيد اون ICE رو به من بسپاريد كه ممنون ميشم. از بس انيمه هاي Mechaديدم قيافم شبيه Mecha شده. شايد يه چيز ديگه ديدم اوضام بهتر شد.