• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
راستش فيلم کارتونی خوب کم پيدا ميشه يا اينکه همه رو دان کرديم already.:p

به نظرم اين بد نباشه با سليقت هم جور در بياد. فقط مسئله اش اينه که سريالش رو نديدی!:cool: ولی اکثراً اين فيلم ها داستان مستقلی دارن;) حالا اگه از اين خوشت اومد شايد وسوسه شدی خوده سريالش رو هم دان کنی!:D که من کلی دعات ميکنم!:D:happy:

راستي خواهر من متوجه نشدم اين سريالشم دان نشده؟ اگه نه احتمالا خودم ميرم دنبالش. البته اول بايد اين چندتا كاراي توي دستمو تمام كنم.
برادر loard nothing كجان؟ احتمالا رفتن اين همه انيميشني كه دانلود كردند رو ببينند.:D
كارشون كه خيلي درسته. البته اينجا همه از امكانات حداكثر استفاده رو ميكنند.
يه خسته نباشيد براي همه.
منم واقعا امروز پدر تلفن دفترو در آوردم اگه بتونم جلوي خودمو بگيرم ديگه تا برم خونه نيام:p. البته از وقتي اومدم پي تي همين وضعيته:wacko:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
هه هه پست 777 مال خودم شد!
36_1_13.gif

تورنت يه کارتون قديمی در اومد:happy::
Area 88

area88​_disc 1

Genres: Drama, Military, Romance, Shounen

1074889472area88.jpg

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شرمنده امروز دير اومدم
چون منم ماشين نيستم ديروز بعد 28 ساعت كار رفتم خوابيدم الان ساعت 9 شبه و دوباره سركارم
حالا دارم poni poni dash رودان مي كنم
ديشب انميه kanon رو ديدم خيلي تحت تاثير قرار گرفتم :blush:
62928240pe7.png

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم پوني پوني نهايت 7 يا 8 ساعت بيشتر كار نداشته باشه . چون 26 قسمت هست و هر قسمت 370 mg
درباره اون Shuffle! Memories كه يكي از دوستان گفته بود باشه اونو هم كاملشو مي گيرم . ديشت به دوستم كه ژاپن هست تلفن زدم اون DVD اينو داشت گفت نهايت تا 2 يا 3 روز ديگه برات مي فرستم .
:blink:
درضمن دوستان درباره ليست من مي خواستن بدونن ليست من يه script php هست كه دوستم كه ژاپن هست اونو برام فرستاده درضمن اين با cover dvd اين انيمه ها هست حجمش در حدود 870 MB هست باشه در اسرع وقت ليستو براتون اپ لود مي كنم.

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol:درباره Shuffle! Memories كه دوستان خواسته بودند 2 هست يه 12 قسمتي و يه 24 قسمتي
24 قسمتي
1.jpg

12 قسمتي
2.jpg

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

loard nothing

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فريدا اذيت نكن بگو دانلودش كردي يا نه ؟
زمان دانلود تقريبي منو در اتصال اول كه 9% رو دانلود داشت مي كرد زده بود 45 دقيقه با سرعت 109 kb من مي تونم دانلودش كنم .

بگو فيلم يا قسمتي از اپيزودها ؟ :weird:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
ok هر کی زودتر برسه زودتر بر ميداره ديگه نه؟ :D

قسمت اول Ice در اومد:):

هه هه پست 777 مال خودم شد!
36_1_13.gif

تورنت يه کارتون قديمی در اومد:happy::

هر دوتاش با من
area 88 رو سایت من کامل هست ، می گیرمش

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهر فريدا اذيت نكن بگو دانلودش كردي يا نه ؟
زمان دانلود تقريبي منو در اتصال اول كه 9% رو دانلود داشت مي كرد زده بود 45 دقيقه با سرعت 109 kb من مي تونم دانلودش كنم .

بگو فيلم يا قسمتي از اپيزودها ؟ :weird:

نه این یه سریال که تازه شروع شده اگه به قسمت های قبلی تاپیک مراجعه کنی قرار بود من بگیرم ولی لینک خوبی ازش نیومده بود که حالا خواهر فریدا مارو خبر کردند :lol:

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
هر دوتاش با من
area 88 رو سایت من کامل هست ، می گیرمش

سهراب جان بازم مثل اينكه دير رسيدم :( . فوتبال داشتم مي ديدم ، من عشق بارسا
سهراب اگه سخت هست دانش بده من بار سنگين دان را بر دوش مي گيرم:blush:.(پارتي بازي راه نداره؟:rolleyes:)

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سهراب اگه سخت هست دانش بده من بار سنگين دان را بر دوش مي گيرم:blush:.(پارتي بازي راه نداره؟:rolleyes:)

خوب علی جان مثل اینکه خیلی بارت سنگین میشه اگر خواستی منم می تونم بارتو بکشما:lol:​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

نه این یه سریال که تازه شروع شده اگه به قسمت های قبلی تاپیک مراجعه کنی قرار بود من بگیرم ولی لینک خوبی ازش نیومده بود که حالا خواهر فریدا مارو خبر کردند :lol:

آقا مرتضي برادر امير اينجا حق داره. ما از صبح زنبيل گذاشتيم ، من تازه يه انيمه دستم رسيده كه اصلا لينك دان هنوز پيدام نكردم.:blink: . اينجا از صف شير هم سخت تر هست:f34r:

ممنون امير جان تنهايي مي تونم بكشم :D

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ن
kaze no stigma دانلودش تموم شد!:D من برم ببينم که کلی اين سريال رو دوست ميدارم! :wub:

اخ گفتی منم از این انیمه خیلی خوشم میاد مخصوصن از شخصیت kazoma خیلی باحاله ولی هر کاری میکنه پول میگره از همه باحالتره :lol:

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سهراب جان بازم مثل اينكه دير رسيدم :( . فوتبال داشتم مي ديدم ، من عشق بارسا

برای من کاری نداره، دستگاهم دائم در حال Download است. ولی اگر میخواهی بگو که من نگیرم!! (من محدودیت ندارم) area88 هم کل 12 قسمتش روی این سایتی که من می گیرم هست. تا 2:30 خبر بده که اون موقع شروع میشه(تا اون موقع que پر است).

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
برای من کاری نداره، دستگاهم دائم در حال Download است. ولی اگر میخواهی بگو که من نگیرم!! (من محدودیت ندارم) area88 هم کل 12 قسمتش این سایتی که من می گیرم هست. تا 2:30 خبر بده که اون موقع شروع میشه(تا اون موقع que پر است).

منم محدوديت ندارم(سرعت هم توپ 512). اگه لطف كنيد اون ICE رو به من بسپاريد كه ممنون ميشم. از بس انيمه هاي Mecha‌ديدم قيافم شبيه Mecha شده. شايد يه چيز ديگه ديدم اوضام بهتر شد:rolleyes:.

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
منم محدوديت ندارم(سرعت هم توپ 512). اگه لطف كنيد اون ICE رو به من بسپاريد كه ممنون ميشم. از بس انيمه هاي Mecha‌ديدم قيافم شبيه Mecha شده. شايد يه چيز ديگه ديدم اوضام بهتر شد:rolleyes:.

ok پس ICE دست شما را می بوسه:cool:

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا اگر اینو بپرسم صدای مدیران تاپیک درمیاد
10_1_117.gif

شما اینترنتتون از کجا گرفتی حالا اگر تو pm بتونی کامل به همراه سایتی که تعرفه هاشم داشته باشه بد نیست:lol:​

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا