• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه ی شخصی نقد کردن چک !

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
سلام دوستان

پرشین تولز برای من یک نوستالوژی قدیمی هستش که سالهاست به عنوان یک خواننده از آن در بخش های مختلف بهره می برم. برای همین می خواستم که تجربه ی نقد کردن یک چک در دادگاه های حقوقی این مرز و بوم را که برای خودم اتفاق افتاده است را با شما در میان بگذارم که شاید زمانی به درد کسی خورد.

مسیر دادگاه خیلی باحاله ! من چک 50 میلیون تومانی را در سال 92 کیفری برگشت زدم بعد از گذشت 1 سال مسیر قانونی چون تاریخ چک با مهر زده شده بود کارشناس سفید تاریخ چک را تشخیص داد، خلاصه در آنجا چک ارزش کیفری خودش را از دست داد، رفتم حقوقی شکایت کردم بعد از گذشت 2 ماه که شعبه دادگاه مشخص شد برایم وقت دادگاه برای 2 ماه دیگرش در نظر گرفتند ( تا اینجا 4 ماه ) هنگام رسیدگی به پرونده طرفم در دادگاه حاضر نشد پس دادگاه رای غیابی را صادر کرد و تا به من و طرفم ابلاغ بشود حدود 1 ماه زمان گرفت ( تا اینجا 5 ماه ) سپس من رفتم کار اجرا را انجام بدهم که بهم گفتند که 20 روز برای واخواهی و 20 روز برای تجدید نظر زمان باید بگذرد ... من نیز این 42 روز را وایستادم ( تا اینجا شد 6 ماه و نیم ! ) بعد از آن حدود 15 روز برای کارهای اجرا طول کشید ( تا اینجا 7 ماه ) که در همان موقع بود که طرفم آمد و واخواهی کرد ( جالب اینجاست که ادعا کرد چون هیچ برگه ای به دستم نرسیده من حق واخواهیی را دارم و جالب تر اینکه برگه رای را مادرش امضا کرده بوده !!! ) درخواست اعسار به هزینه های دادرسی را نیز کرده بود که دادگاه حدود 2 ماه بعد جلسه رسیدگی به اعسار به هزینه های را در نظر گرفت ( تا اینجا 9 ماه ! ) بعد از جلسه دادگاه حدودا 2 ماه طول کشید که رای را قاضی صادر کند و به طرفم و خودم ابلاغ کند ( تا اینجا 11 ماه! ) بعد از ابلاغ رای 20 روز به طرف فرصت تجدید نظر خواهی داده شد ( 12 ماه ! ) طرفم در تجدید نظر خواهی وارد شد و دوباره درخواست او برای اعسار رد شد و پرونده برای واخواهی دوباره به شعبه قبلی دادگاه برگشت حدود 3 ماه ( تا اینجا 15 ماه ) وقت رسیدگی به واخواهی طرف حدود 2 ماه بعد تعیین شد ( تا اینجا 17 ماه ) بعد از رسیدگی به واخواهیی درخواست طرف رد شد و تا رای صادر و به ما ابلاغ شود حدودا 2 ماه طول کشید ( تا اینجا 19 ماه ! ) 20 روز به طرفم فرصت تجدید نظر خواهی دادند که طرف هم تا لحظه ی آخر وایستاد و بعد از 20 روز درخواست تجدید نظر خواهی کرد ( 20 ماه تا اینجا ! ) سپس به تجدید نظر خواهی رفتیم و تا وقت دادگاه مشخص و جلسه دادگاه برگذار شود حدود 3 ماه زمان برد ( 23 ماه تا اینجا ) تا رای صادر و به ما ابلاغ شود حدوداً 2 ماه طول کشید ( 25 ماه تا اینجا ) و برای اجرا به دفتر شعبه دادگاه قبلی برگشت داده شد... که حدود 1 ماه طول کشید ( 26 ماه تا اینجا ) سپس برای اینکه برگه ی اجرا به طرفم ابلاغ بشود بیش از 1 ماه زمان برد و همچنین 20 روز برای تسویه حساب به او زمان داده شد ( تا اینجا 28 ماه ! ) و الان در مرحله ی اجرا هستم و خدا می داند که چه بلاهایی و چقدر زمان دیگر می خواهد تا به پولم برسم ... به خصوص اینکه یک جنگ اساسی برای رد کردن اعسار طرف مقابلم خواهم داشت که اگر اعسارش هم پذیرفته شود شاید تا 10 سال آینده هم به پولم نرسم !!!!

حالا سوال اینجاست که الان در سال سوم مبارزه من در دادگاه ها و بالا پایین رفتن ها چقدر ارزش وقت و انرژی را این برگه باطله دارد ؟ و اینکه چقدر راحت می توان با قوانین بازی کرد ...

sarbandar2011

Registered User
لایک‌ها
112
بنظرم اگه بجای چک ضمانت بانکی می گرفتی بهتر بود چون طرف حساب شما و شخص ثالث بانک بود شما اگه هم شخص ثالث پولت نداد یا موعد چکت بود برای پاس کردن مبلغ میری از بانک پولت نقد میکنی و کلا بهت بگم ضمانت بانکی یعنی پول نقد اما چک دردسر زیاده

last tango

Registered User
لایک‌ها
101
من هم چك دارم ولى متاسفانه نقد نميشه قيد دادگاه هم زدم دنبال شرخر هم بودم پيدا نكردم كه چك رو بفروشم

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
بنظرم اگه بجای چک ضمانت بانکی می گرفتی بهتر بود چون طرف حساب شما و شخص ثالث بانک بود شما اگه هم شخص ثالث پولت نداد یا موعد چکت بود برای پاس کردن مبلغ میری از بانک پولت نقد میکنی و کلا بهت بگم ضمانت بانکی یعنی پول نقد اما چک دردسر زیاده

تا اونجا که من میدونم وقتی میتونی چک تضمین شده از بانک بگیری که معادل همون چک در حساب موجودی داشته باشی ، خودتون دارین میگین ضمانت بانکی یعنی پول نقد و این با فلسفه پرداخت چک در بین کاسبهای ایران کاملا" مغایرت داره ، اگه تو کاسبی بخوای اصرار بر دریافت چک تضمین شده بکنی به هیجوچه نمیتونی با کسی کار کنی ، اغلب کاسبها معمولا" موجودی رو در همون موعد چک تامین میکنند ، چک تضمین شده رو فقط یکسری شرکتهای بزرگ و دارای انحصار در خصوص کسب و کارشون میتونن بگیرن وگرنه کاسبای دیگه اینجوری نمیتونن کار کنن

sarbandar2011

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
هرکسی خودش میتونه بره ضمانت بانکی بگیره کاری به شرکت نداره
ضمانت بانکی یه جور پول نقده و شما پول به ارتش نمیدی و جای اینکه طرف چک بی محل بکش ضمانت بانکی میگیری ازش اون ضمانت بانکی خیلی راحت نقد میشه.

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98

بله، همانطور که فرمودین ضمانت نامه بانکی همان پول نقد هستش ولی چه کسی حاضر به ارائه ضمانت نامه بانکی هستش ؟ حداقل کسانیکه من باهاشون کار می کنم قادر به اینکار نیستند.

حتی خود من هم در تجارت نمی توانم ضمانت نامه بانکی به عنوان ضمانت ارائه کنم، چرا که بعد از داستان بگیر بگیرهایی که رخ داد و پول های کلانی که جابه جا شد در ضمانت نامه بانکی حساسیت های به خصوصی شکل گرفت، برای مثال الان من یک ضمانت نامه 200 میلیون تومانی بخواهم از بانکم که در وجه ذینفع صادر کند یا باید معادل 110% ارزش 200 میلیون تومان پول نقد در بانک بلوکه کنم و یا باید سند ملکی را جور کنم که در رهن بانک قرار بدهم تا این ضمانت نامه را برای من صادر کند. حالا سوال اصلی اینست که اگر قرار من 110% پول را به حساب بخوابنم که ضمانت نامه بگیرم، چه کاریه که اصلاً اون پول را دریافت کنم ؟ یا اگر قراره سند ملک را به رهن بانک ببرم، خب می روم روی اون سند ملکی وام می گیرم !
پس ضمانت نامه برای ضمانت در مقابل تجارت بسیار کار سختی هستش

در رابطه با بدهی هم چه کسی حاضر هست که اینکار را انجام دهد ؟ چونکه پول تو دسته طرف و هر امتیازی که بتوانی از طرف بگیری خودش غنیمته !

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
اعسار دقیقا یعنی چی؟!
در پایان نتیجه میگیریم که چک تایید شده و چک تضمین شده دریافت کنید...
یه نفر اینجا هست یه عمره دنبال پولشه!
https://forum.persiantools.com/threads/پیدا-کردن-یک-شخص-متواری.811780/

والا من تاحالا چک تایید شده نشنیدم، اما راه هایی هستش که بتوان کمی آنرا محکم تر کرد، برای مثال دو نفر ضامن معتبر که سرشان به تنشان می ارزد پشت چک را امضا کنند و شما نیز به آنها مطمئن باشید و حتماً باهاشون طی کنید که اگر چک برگشت خورد طرف حساب شما آنها هستند شاید امیدی به دویدن های چندین ساله ی شما برای وصول چک باشد !

ali56543

Registered User
لایک‌ها
542
معمولا چک تضمین شده در بازار وجود خارجی نداره و معامله ب همین شیوه ها انجام میشه

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
وقتی میبینید شرایط اینجوریه 20% از پول رو به یکی پیشنهاد بدین به هر طریقی شده پولتون رو ازش زنده کنن. کاملا مشخصه این طرف شما داره وقت کشی می کنه. به راه و چاه امور قضایی هم اشنا هستش مشخصا. اغینجور آدمها رو اگر پولتم نتونستی ازشون زنده کنی باید یه زخم براش بذاری ... شرخر واسه همین جاهاس دیگه

last tango

Registered User
لایک‌ها
101
وقتی میبینید شرایط اینجوریه 20% از پول رو به یکی پیشنهاد بدین به هر طریقی شده پولتون رو ازش زنده کنن. کاملا مشخصه این طرف شما داره وقت کشی می کنه. به راه و چاه امور قضایی هم اشنا هستش مشخصا. اغینجور آدمها رو اگر پولتم نتونستی ازشون زنده کنی باید یه زخم براش بذاری ... شرخر واسه همین جاهاس دیگه
من خيلى دنبال شرخر گشتم پيدا نكردم اگه باشه كه منم ١٥٠ م چك دارم

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
چک بابت چی گرفتید؟

بابت طلب ... از این چک ها تا دلتون بخواد دارم !!!!

خب اگه آدمش باشه چرا که نه ! سود پولش سالیانه 20 - 30 درصده ... من قرار 3 سال درگیرش باشم که آیا پول بشه .. آیا نشه .... اما خب آدمش پیدا نمی شه متاسفانه...

bayern_vahid

Registered User
لایک‌ها
469
من چکی داشتم به مبلغ 7 تومن طرف سه ماه امروز و فردام کرد
تا بعد سه ماه چکشو برگشت زدم تقاضای توقیف اموال دادم توی دو ساعت نامه ی توقیف حسابهاشو گرفتم
توی یک روز هم کل حسابهاشو مسدود کردم طرف که سه ماه جواب ما رو نمیداد صبحش اومد در شرکت افتاد غلط کردن
کاشف درومد که 70 میلیون از حسابش مسدود شده دادگاه هم مبلغ چک رو از حسابش برداشت کرد چند روز دیگه هم حکمش میاد پول واریز میشه حساب خودم

شما هم به این روش فکر کنین جواب میده صد در صد حتی اگه ماشینم داشته باشین میتونین بخوابونین پیاده گز کنه حالش جا بیاد
این روش تنها در صورتی جواب نمیده که طرف مفلس باشه که اونم خیلی مصیبته و زنده کردن پول با خداست

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
تا بعد سه ماه چکشو برگشت زدم تقاضای توقیف اموال دادم توی دو ساعت نامه ی توقیف حسابهاشو گرفتم
توی یک روز هم کل حسابهاشو مسدود کردم طرف که سه ماه جواب ما رو نمیداد صبحش اومد در شرکت افتاد غلط کردن
کاشف درومد که 70 میلیون از حسابش مسدود شده دادگاه هم مبلغ چک رو از حسابش برداشت کرد چند روز دیگه هم حکمش میاد پول واریز میشه حساب خودم
شما هم به این روش فکر کنین جواب میده صد در صد حتی اگه ماشینم داشته باشین میتونین بخوابونین پیاده گز کنه حالش جا بیاد
این روش تنها در صورتی جواب نمیده که طرف مفلس باشه که اونم خیلی مصیبته و زنده کردن پول با خداست
یا زمانی که داراییهایشم از بانک کشیده باشه بیرون و کرده باشه دلار و سکه و ماشین و ملکش هم زده باشه به نام بچه هاش و آشناها و اینا :D

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98

خب شما هم حسابش رو شناسایی کردی ... هم اینکه توش کلی پول بوده ! از این اتفاق های خوب 1 در هزار می افته ، به هر حال خوشحالم که به مالتون رسیدین.

AMiR MASouD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
یا زمانی که داراییهایشم از بانک کشیده باشه بیرون و کرده باشه دلار و سکه و ماشین و ملکش هم زده باشه به نام بچه هاش و آشناها و اینا :D
اگر بعد از شکایت شما همچین کاری کرده باشه شما می تونین باز پس بگیرین ! سخت هست ولی شدنیه.

بالا