• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب سلام به همگي

من همون دوست مرتضي هستم كه منو به به اين تاپيك دعوت كرد .
! loard nothing باز هم مرتضي از اين اسم مسخره استفاده كردي .
stare.gif
در ضمن بچه هم خودتي . در ضمن من شيطون نيستم و زياد هم پرحرفي نمي كنم .

من ليست اون انيمه ها كه اين جمع داررو از مرتضي گرفتم . در ضمن من هم هميشه آنلاين هستم

من ليستم تا فردا اپ مي كنم تا ببينيم چي كار كنيم . در ضمن من از اول پستهاي اين تاپيك رو خوندم خيلي جالب بود كلي كيف كردم

نی نی خوش آمد میگه

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقاً!:f34r: مهسی يه چک بکن، اين سايزش برای يه قسمت کارتون زياده!:f34r: بچه ها گرفتن ولی اگه خودت هم ميخوای بگيری از اون لينک هايی که من دادم استفاده کن.:happy:

devil may cry با این مشخصه تمام شد.

1920*1080 با حجم 634 MB
mkv
من از mininova سرچ کردم اسم کاملشم این بود
[TV-Japan] Devil May Cry - 01 RAW (1920x1080 x264 AAC 5.1ch).mkv
فقط زیرنویس نبودش. البته دویل زیاد نیازی به زیرنویس نداره
1 آدرس بدین من واسش زیرنویس بگیرم

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من یه مشکل کوچیک دارم این فایل های RMVB نمی دونم چرا نمی تونم توی vlc ببینم تصویر نمیاد فقط صدا اونم قطع و وصل میشه توی برنامه های دیگه هم نمی تونم از زبان دیگه این فایل استفاده کنم؟
راستی خواهر فریدا این لیستی که گذاشتین برای خودتونه ؟
من که با real player ديدم مشگلی نداشت!:blink: ولی همين راهی که علی هم گفت خوبه، امتحانش کن.;)

ليست هم نه مال من نيست.:p مال استادو معزمم البرز هست!:D (يکی از دوستام)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
No results for Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon
خواهر من نمیتونم لینکهای تورنت رو ÷یدا کنم. میشه 1 بار دیگه بذارین

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ف ی ل ت ر شده. 1 راه دیگه نشون بده.

http://www.codecguide.com/download_kl.htm

نمي دونم كسي مشكل منو داره يا نه، من چند روزي هست كه Smiley Central م ف ي ل ت ر شده و نميادو همه جور سايت ديگه اي اره مياد ولي اين نرم افزار نمياد. اعصاب منو خورد كرده با *** تست كردم ، با نرم افزار تست كردم نيومده كه نيومده****امروز عجب روز خوبي بوده تا حال همه مشكلات كوچيكم حل شده تا حال، اين مشكل هم حل شد

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اشتراک megaupload نداره؟شدیدا محتاجیم
23_31_7.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
کسی اشتراک megaupload نداره؟شدیدا محتاجیم
23_31_7.gif

امير جان اشتراك كجا بود قديما يه سايت بود Megaupload Leech كه الانم اونم بسته شده رفته. بهترين كار استفاده از پراكسي هست اكه هنوز كار مي كنه اين روش اگه نه كه از اين چيزي كه برات تو پيغام خصوصي نوشتم استفاده بكن. فعلا كه جواب ميده ;)

**يك پيشنهاد به دانلودر هاي عزيز :
سهراب خان ما همون طور كه ميدونيد تو يه سايت عضوند و از اونجا دان مي كنند كه تعريفشم مي كنند. خوب بياد مام پول رو هم بزاريم يه اكونت بگريم شايد نفري 1000 تومن هم نشه ولي بجاش از اين تورنت و سيستمش راحت مشيم. اگه موافقيد دستتونو ببريد بالا :D

@ملكه:
من دانلود 009-1 رو هم به عهده مي گيرم. زياد دربارش حرف زده ميشه ، پس چيزاي كه من دارم دان مي كنم:
Claymore
Engage Planet Kiss Dum
Gigantic Formula
Ice(OVA)
Idolmaster Xenoglossia
Kotetsushin Jeeg
Skull Man
Aquarion (OVA)
Reideen
009-1​

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
http://www.codecguide.com/download_kl.htm

نمي دونم كسي مشكل منو داره يا نه، من چند روزي هست كه Smiley Central م ف ي ل ت ر شده و نميادو همه جور سايت ديگه اي اره مياد ولي اين نرم افزار نمياد. اعصاب منو خورد كرده با *** تست كردم ، با نرم افزار تست كردم نيومده كه نيومده****امروز عجب روز خوبي بوده تا حال همه مشكلات كوچيكم حل شده تا حال، اين مشكل هم حل شد

سلام
شما با SmileyCentral كار ميكنيد؟؟؟
من اومدم نصب كنم ايراد ميگرفت:blink: آنتي ويروسمم كلي فايليهاي spy پيدا ميكرد:blink::blink::blink::wacko::wacko: دوبار تكرار كردم فكر كنم كار اين نرم افزاره.
شما اينو نصب كرديد؟؟؟ ويروس نگرفتين؟؟؟
---------------------------
اون پيشنهادو منم هستم.

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
شما با SmileyCentral كار ميكنيد؟؟؟
من اومدم نصب كنم ايراد ميگرفت:blink: آنتي ويروسمم كلي فايليهاي spy پيدا ميكرد:blink::blink::blink::wacko::wacko: دوبار تكرار كردم فكر كنم كار اين نرم افزاره.
شما اينو نصب كرديد؟؟؟ ويروس نگرفتين؟؟؟​

آآآآآآ مال شمام همينو گفتش؟ من كه هر كاري مي كنم هي بايد بگم Allow دوباره دانشم كردم مثل اينكه ايراد داره واقعا

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
**يك پيشنهاد به دانلودر هاي عزيز :
سهراب خان ما همون طور كه ميدونيد تو يه سايت عضوند و از اونجا دان مي كنند كه تعريفشم مي كنند. خوب بياد مام پول رو هم بزاريم يه اكونت بگريم شايد نفري 1000 تومن هم نشه ولي بجاش از اين تورنت و سيستمش راحت مشيم. اگه موافقيد دستتونو ببريد بالا :D

بچه ها این سایت ماهی 5$ برای هر Download stream هستش. یعنی با هر اکانت یک فایل را میشود گرفت(همزمان)

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها این سایت ماهی 5$ برای هر Download stream هستش. یعنی با هر اکانت یک فایل را میشود گرفت(همزمان)

مثل اينكه پيشنهاد همون اول به گل نشست، خوب سهراب خان هيچ سايت ديگه اي نيست بشه زير آبي زد؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من ميخوام:D، 5 دلار چيزی نيست! چه جوری ميشه گرفت؟! :rolleyes:

راستی فقط انيم داره يا چيزای ديگه اي هم داره؟

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
امد فقط بگم دانلود EL hazard
[_Bakuretsu_Tenshi_-Infinity
Today in class 5-2
تموم شد

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
من ميخوام:D، 5 دلار چيزی نيست! چه جوری ميشه گرفت؟! :rolleyes:

راستی فقط انيم داره يا چيزای ديگه اي هم داره؟

منم كه گفتم هستم چي به گل نشست چقدر زود تصميم به عقب نشيني ميگيري جاش يكم بيشتر توضيح بده علي جان.​

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1

منم كه گفتم هستم چي به گل نشست چقدر زود تصميم به عقب نشيني ميگيري جاش يكم بيشتر توضيح بده علي جان.​

مشكل اينه كه فقط يه نفر مي تونه همزمان از اون اكانت تو اون سايت استفاده بكنه و خوب اينطوري ماهي 5و6 هزار تومان هزينه ميشه * 12 . با اونكه چيزي نيست ولي براي مني كه زياد آپلودكردن مهم نيست (با 1kb آپلودكردن چيزي نمي شه كه) مقرون به صرفه نيست.
شايد من يه راه ديگه پيدا كردم كه از اون سايت تونستم اكانت بگيرم (فعلا Priv8 مي مونه اون راه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا