• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
پست فرهاد .
از افتخاری تعریف کرده و یه جورایی به خاطر مصاحبه قبلیش دلجویی کرده . احتمال حضورش تو استقلال زیاد شده .

d712b50840b1d08f17e58bfcc403f588.jpg

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
جباری داره لات بازی در میاره چرا؟
ظاهرا رفتنش قطعی شده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
لات بازی!!!
خب راست میگه دیگه!!! بازیکن اومده توی جلسه هیات مدیره از مشکلات تیم گفته بعد گذاشتنش کنار!! اونم بازیکن قدیمی باشگاه رو!!! میخواستن نیارنش که حالا اینجوری شان ش رو پایین نیارن.
من موافقم که بره ولی نه اینجوری. بهتره توی بازی دوستانه با بشیکتاش مثلا...خداحافظی میکرد....هر کاری کرده باشه اصلا پول دوست!!! بازیکن قدیمی باشگاه س! کلی خاطره داریم باهاش!!!

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
مشکل زانو جباری رو بهانه کرده مردک بیشعور خو اخه نفم اونموقع که باهاش قرار میبستی سالم بود الان اخ شده، تعجب میکنم چطور بعضیا میگن ما موافق بیرون کردن جباری هستیم اصلا بحث برزای نیس اینجور برخورد با یکی از اسطوره های باشگاه که سلامتیش واسه تیم گذاشته اصلا درس نیس.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
میدونم این حرفم به مزاق بعضی از دوستان خوش نمیاد ولی باید منتطق رو قبول کرد بازیکنی که دیگه چه از لحاظ سن و چه از لحاظ سلامتی نمیتونه برای تیم مفید باشه خودش محترمانه بره کنار تا ایجوری باهاش رفتار نکنن یکی مثل فرهاد مجیدی که تو اوج رفت کنار.خیلی خوشحال شدم که برزای رو میخان جای جباری بیارن.چقدر خوب میشه که بدنبال یه جایگزین خوب و یا یه بازیکن تاثیر گذار به جای رحمتی باشن.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در مورد فرهاد مجیدی!!

همه از علاقه شخصی من به ایشون با خبر هستن....تاپیک فرهاد در این فروم برای یوزر قبلی من هست و من هیچ کس رو در تاریخ باشگاه بیشتر از ایشون دوس نداشتم!

ولی با پستی که امروز منتشر کرد نشون داد که برای حرف های قبلی خودش ارزشی قائل نیست! در دو پست متفاوت در ماه های قبل مدیریت رو متهم کرد و در پست دوم مستقیما افتخاری رو بی کفایت دونست

76yb_photo_2017-10-04_22-53-45.jpg

9ymo_photo_2017-10-04_22-58-07.jpg

و حالا با پاک کردن و پست های قبلی خودش از صفحه ش با این پست جدید همه چیز رو انکار کرد!

به قول یکی از کانال های طرفداری تیم!

آیا اصلاحات انجام شده؟؟؟ هیات مدیره بی کفایت رفتن؟؟؟ لیدر هایی که اونها رو اراذل نامید از باشگاه رفتن؟؟؟؟ بازیکن سالاری متوقف شده؟؟؟؟؟!!!!!

الان این افتخاری با کفایت چطور یک دفعه شد مدیری که اصلاحات رو آغازکرده؟؟؟؟ مجیدی از کدوم اصلاحات انجام نشده حرف میزنه؟؟؟؟؟!!!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
در مورد فرهاد مجیدی!!

همه از علاقه شخصی من به ایشون با خبر هستن....تاپیک فرهاد در این فروم برای یوزر قبلی من هست و من هیچ کس رو در تاریخ باشگاه بیشتر از ایشون دوس نداشتم!

ولی با پستی که امروز منتشر کرد نشون داد که برای حرف های قبلی خودش ارزشی قائل نیست! در دو پست متفاوت در ماه های قبل مدیریت رو متهم کرد و در پست دوم مستقیما افتخاری رو بی کفایت دونست

76yb_photo_2017-10-04_22-53-45.jpg

9ymo_photo_2017-10-04_22-58-07.jpg

و حالا با پاک کردن و پست های قبلی خودش از صفحه ش با این پست جدید همه چیز رو انکار کرد!

به قول یکی از کانال های طرفداری تیم!

آیا اصلاحات انجام شده؟؟؟ هیات مدیره بی کفایت رفتن؟؟؟ لیدر هایی که اونها رو اراذل نامید از باشگاه رفتن؟؟؟؟ بازیکن سالاری متوقف شده؟؟؟؟؟!!!!!

الان این افتخاری با کفایت چطور یک دفعه شد مدیری که اصلاحات رو آغازکرده؟؟؟؟ مجیدی از کدوم اصلاحات انجام نشده حرف میزنه؟؟؟؟؟!!!
پس یعنی در آوردن شفر نقش داشته؟!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینو نمیدونم! بعیده!
شاید هم برای بازگشت تنها راه رو تلطیف مواضع قبلی دونسته!
اینکه شفر امروز بگه مجیدی برای همکاری ابراز تمایل کرده! و بعد افتخاری این رو منکر بشه و بگه شفر!!!! اشتباه لپی کرده و الان با پستی که مجیدی زد و گفت تماس گرفته شده با من! مشخص میشه که این افتخاری هست که از چیزی خبر نداشته! و شفر اشتباه لپی نکرده خیلی جالبه!

افتخاری:در مورد جباری شفر بعدا تصمیم میگیرد - اصلا حرفی از حضور مجیدی نیست - شفر اشتباه لپی کرد اسم فرهاد را آورد

از اون طرف اعلام شد درموت دستیار اول شفر شده! آیا مجیدی حاضر میشه دستیار چندم بشه؟
بر فرض که بخواد بیاد باید بیخیال حضور در تمرینات نوجوانان اسپانیول بشه! چیزی که همش داره عکس میذاره از حضور در تمرینات یعنی تلاش برای موندن و گرفتن ویزای کار!!!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
اینو نمیدونم! بعیده!
شاید هم برای بازگشت تنها راه رو تلطیف مواضع قبلی دونسته!
اینکه شفر امروز بگه مجیدی برای همکاری ابراز تمایل کرده! و بعد افتخاری این رو منکر بشه و بگه شفر!!!! اشتباه لپی کرده و الان با پستی که مجیدی زد و گفت تماس گرفته شده با من! مشخص میشه که این افتخاری هست که از چیزی خبر نداشته! و شفر اشتباه لپی نکرده خیلی جالبه!

افتخاری:در مورد جباری شفر بعدا تصمیم میگیرد - اصلا حرفی از حضور مجیدی نیست - شفر اشتباه لپی کرد اسم فرهاد را آورد

از اون طرف اعلام شد درموت دستیار اول شفر شده! آیا مجیدی حاضر میشه دستیار چندم بشه؟
بر فرض که بخواد بیاد باید بیخیال حضور در تمرینات نوجوانان اسپانیول بشه! چیزی که همش داره عکس میذاره از حضور در تمرینات یعنی تلاش برای موندن و گرفتن ویزای کار!!!
شاید هم دیده اوضاع کاتالونیا داره وخیم میشه و هرج و مرج شده میخواد اونجا رو ول کنه برگرده .
دیروز رییس دولت محلی کاتالونیا با بی بی سی مصاحبه کرد گفت میخوان چند روز اینده اعلام استقلال کنن که احتمالا باز درگیری پیش میاد با دولت مرکزی .
جباری باید فوتبال رو کنار بزاره. ادامه این بحث ها به مصلحت خودش نیست .
من تا یاد دارم از سالها پیش تا الان جباری از نداشتن امکانات تو استقلال میناله. خوب برادر من تو که میدونی اوضاع باشگاه اینطوره چرا برگشتی ؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
اونیکه باس بره افتخاری پخمس نه کسی که این همه افتخار بهمراه تیممون اورده و قطعاا هم نمیشه از نقشش تو این قهرمانیا غافل شد، حتی حضورش رو نیمکتمون هم یه وزنس و حداقل کار اینه که اخر فصل با پیرهن تیم محبوبش خدافظی کنه، قدم برزای هم روی چشم نخاله هایی مث یعقوب و جابر و رحمتی رو بندازن بیرون

bikw_img_20171005_003209.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پس از بازگشت رحمتی صورت گرفت؛ جلسه دروازه‌بان دوم استقلال با مدیرعامل باشگاه/ حسینی جدا می‌شود؟
30d4986e60fdf8aa14f17f66be5d5d94_240_150_cropCenter.jpg

وبسایت رسمی برنامه نود - پس از آنکه دروازه بان شماره یک سالهای اخیر استقلال با حضور شفر به تمرینات بازگشت، دروازه بان جوان آبی‌پوشان در مورد جدایی‌اش با مدیرعامل باشگاه گفتگو کرد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از مهر، پس از اتفاقاتی که در اواخر حضور منصوریان در استقلال رخ داده بود و مهدی رحمتی موقتاً از تیم اخراج شده بود، حسین حسینی به عنوان دروازهبان اول استقلال حراست دوازه آبی پوشان را بر عهده گرفته بود. حسینی که امید داشت با رفتن رحمتی از استقلال دروازه بان شماره یک این تیم شده و این فصل درون دروازه به صورت ثابت قرار بگیرد در سه روز گذشته و به هنگام بازگشت رحمتی به تمرینات، مطمئن شد که باز هم باید تا پایان فصل و در صورت ماندن رحمتی نیمکت نشین بماند.

دروازه بان دوم استقلال که از این وضعیت ناراضی است بعد از پایان تمرین روز گذشته، جلسه ای را با مدیرعامل باشگاه برگزار کرد و حتی گفته شده است که به افتخاری اعلام کرده که اگر قرار است شرایط به این گونه باقی بماند رضایت نامه اش را دریافت کند تا به تیمی برود که بتواند در آن به طور کامل بازی کند.

حالا باید دید آیا با توجه به نزدیک بودن دربی مسئولان استقلال، رحمتی را نگه خواهند داشت یا او از استقلال می رود و یا اینکه حسینی که از نیمکت نشینی ناراضی است رضایت نامه اش را دریافت و از جمع آبی پوشان جدا خواهد شد.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
بنده خدا حسینی هیچ وقت نشد فیکس استقلال باشه
حالا لزومی نداره بره حداقل بازیهای سبک رو بذارن دروازه بایسته

بنظر من شاید بد نباشه با مجتبی جباری بسازن، چون یه جور شناسنامه استقلاله، درسته این روزا اعصاب معصاب ندارنی، ولی اگه خواستن بره یه بازی خداحافظی آخر نیم فصل براش بگیرن و با سلام و صلوات بفرستن بره، نمیدونم امشکل رستوران چیه هر کی میزنه از تک و تا میافته

بنظرم اونی که باید بره علی قربانیه که توپ از جلوی پاش رد میشه و سایه توپ رو میزنه!

بهنام برزای باید سریعتر بیاد و نیم فصل هم یه مهاجم نوک حرفه ای باید اضافه بشه

لطفا یکی به گوش شفر برسونه که نیم فصل حتما حتما حتما رابسون جانواریو رو برگردونه، حتی اگر شده به قیمت فروش افتخاری و هیئت مدیره و .. به صورت یکجا!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
EsteghlalPage:
گفته میشود فرهاد مجیدی بامداد پنجشنبه وارد تهران شد,شنیده ها حکایت دارد او برای نشستن روی نیمکت استقلال قرار است جلسه ای با مسوولان این باشگاه داشته باشد

[emoji723] @EsteghlalPage

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
EsteghlalPage:
گفته میشود فرهاد مجیدی بامداد پنجشنبه وارد تهران شد,شنیده ها حکایت دارد او برای نشستن روی نیمکت استقلال قرار است جلسه ای با مسوولان این باشگاه داشته باشد

[emoji723] @EsteghlalPage

این کار خیلی خوبه . به نظرم منطقی ترین کار برای مجیدی هست . که فعلا دستیار یک مربی خوب باشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
فرهاد بياد اشتباه ترين كار ممكن رو انجام ميده...
افتخاري ميدونه اگه شفر نتيجه نگيره اول بايد خودش بره و هجمه ها عليهش زياد ميشه واسه همين فرهاد رو كنارش ميذاره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خب مجیدی منتفی شد!

سیروس دین محمدی و بیژن طاهری خودشون خودشون رو دستیار سرمربی کردن!

سرمربی هم یه سیب زمینی هست مثل افتخاری!!!
:general404::general404::general404:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
وینفرد شفر در مورد بحث دستیار ، بسیار هوشمندانه رفتار کرد. اول اعلام کرد که با خودش دستیار نمیاره که حساسیت هایی که ممکن هست نسبت بهش نزد پیشکسوتان استقلال که ادعای دستیاری و مربیگری دارند کم بشه و به این ترتیب کارشکنی ها به حداقل برسه.
از طرف دیگه اومد و بلافاصله مک درموت رو به عنوان دستیار اول و همه کاره تیم بعد از خودش معرفی کرد. امروز اعلام شد که دین محمدی و طاهری هم دستیاران شفر شدن ، ولی همه میدونیم که به جز سرمربی و دستیار اولش ، بقیه افراد کادر فنی تقریباً نقش گل کلم رو بازی میکنند و کاره ای نیستند. یعنی به این ترتیب ، شفر هم دستیار با خودش نیاورد ، هم زیر بار کار کردن با دستیار ایرانی نرفت!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
وینفرد شفر در مورد بحث دستیار ، بسیار هوشمندانه رفتار کرد. اول اعلام کرد که با خودش دستیار نمیاره که حساسیت هایی که ممکن هست نسبت بهش نزد پیشکسوتان استقلال که ادعای دستیاری و مربیگری دارند کم بشه و به این ترتیب کارشکنی ها به حداقل برسه.
از طرف دیگه اومد و بلافاصله مک درموت رو به عنوان دستیار اول و همه کاره تیم بعد از خودش معرفی کرد. امروز اعلام شد که دین محمدی و طاهری هم دستیاران شفر شدن ، ولی همه میدونیم که به جز سرمربی و دستیار اولش ، بقیه افراد کادر فنی تقریباً نقش گل کلم رو بازی میکنند و کاره ای نیستند. یعنی به این ترتیب ، شفر هم دستیار با خودش نیاورد ، هم زیر بار کار کردن با دستیار ایرانی نرفت!

بهرحال هرچی کادر قویتر باشه احتمال موفقیت بیشتره .. دین محمدی و طاهری 2 تا پت و مت بیسواد رو گذاشتن دستیار مربی خارجی که چیزی از وضعیت ایران نمیدونه
خدا تا کی باید عذاب بکشیم

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بهرحال هرچی کادر قویتر باشه احتمال موفقیت بیشتره .. دین محمدی و طاهری 2 تا پت و مت بیسواد رو گذاشتن دستیار مربی خارجی که چیزی از وضعیت ایران نمیدونه
خدا تا کی باید عذاب بکشیم
درسته ولی شما به سایر تیم های لیگ خودمون یا تیم های دیگه در فوتبال دنیا نگاه کنید میبینید که دستیاران سوم و چهارم و ... واقعاً افراد شاخصی نیستند و کاره ای هم نیستند به اون صورت.

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
اینو تو یه کانال دیدم گفتم اینجا هم بذارم؛ امیدوارم به جایی برنخوره!

دلتون بسوزه ما از اینا داریم شما ندارید

k78gjjzqol8n.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا