سلام
یکدستگاه گوشی Samsung Galaxy A7 (2017) Dual SIM 32G مشکی فوق العاده تمیز و در حد اکبند با کارکردی در حد چند روز با تمامی لوازم و متعلقات و کارتن برای فروش ارائه میگردد.
گوشی فوق کارکرد بسیار پائینی دارد و کارکرد این گوشی در حد 1 الی 2 روز در حد تست میباشد و واقعا کم کارکرد و نو میباشد.
به لحاظ ظاهری و سخت افزاری گوشی با نمونه اکبند هیچ تفاوتی ندارد.
دلیل فروش این گوشی این است که متاسفانه جهت استفاده شخصی خریداری کردم ولی متاسفانه بدلیل آنکه چند سال با ios کار کردم و اینبار گوشی اندرویدی خریداری کردم نتونستم باهاش کنار بیام و کار کردن با گوشی های اندرویدی برای استفاده شخصی خودم سخت هست و دلیل دیگری ندارد.
لوازم گوشی نو هستند و فقط از کابل و شارژر گوشی یکبار استفاده شده است.
گارانتی گوشی ، گارانتی اینتر میباشد.
باز هم تاکید میکنم گوشی با نمونه اکبند هیچ تفاوتی ندارد و واقعا اکبند است.
یکعدد گلس فول و درجه 1 هم روی گوشی بصورت کاملا حرفه ای نصب شده است و عملا تقدیم خریدار خواهد شد. (گلس با اکبند هیچ تفاوتی ندارد.)
با توجه به وضعیت موجود گوشی قیمت پایه برای فروش 1222 میلیون تومان و فروش فوری 1322 میلیون تومان و گام مزایده 10 هزار تومان میباشد. فروخته شد.
خاتمه مزایده : 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.
- امکان ارسال با پست (ویژه ، پیشتاز ، سفارشی) مقدور خواهد بود.
- امکان تعویض وجود ندارد .
- امکان کنسل شدن فروش وجود دارد.
یکدستگاه گوشی Samsung Galaxy A7 (2017) Dual SIM 32G مشکی فوق العاده تمیز و در حد اکبند با کارکردی در حد چند روز با تمامی لوازم و متعلقات و کارتن برای فروش ارائه میگردد.
گوشی فوق کارکرد بسیار پائینی دارد و کارکرد این گوشی در حد 1 الی 2 روز در حد تست میباشد و واقعا کم کارکرد و نو میباشد.
به لحاظ ظاهری و سخت افزاری گوشی با نمونه اکبند هیچ تفاوتی ندارد.
دلیل فروش این گوشی این است که متاسفانه جهت استفاده شخصی خریداری کردم ولی متاسفانه بدلیل آنکه چند سال با ios کار کردم و اینبار گوشی اندرویدی خریداری کردم نتونستم باهاش کنار بیام و کار کردن با گوشی های اندرویدی برای استفاده شخصی خودم سخت هست و دلیل دیگری ندارد.
لوازم گوشی نو هستند و فقط از کابل و شارژر گوشی یکبار استفاده شده است.
گارانتی گوشی ، گارانتی اینتر میباشد.

باز هم تاکید میکنم گوشی با نمونه اکبند هیچ تفاوتی ندارد و واقعا اکبند است.
یکعدد گلس فول و درجه 1 هم روی گوشی بصورت کاملا حرفه ای نصب شده است و عملا تقدیم خریدار خواهد شد. (گلس با اکبند هیچ تفاوتی ندارد.)
با توجه به وضعیت موجود گوشی قیمت پایه برای فروش 1222 میلیون تومان و فروش فوری 1322 میلیون تومان و گام مزایده 10 هزار تومان میباشد. فروخته شد.
خاتمه مزایده : 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.
- امکان ارسال با پست (ویژه ، پیشتاز ، سفارشی) مقدور خواهد بود.
- امکان تعویض وجود ندارد .
- امکان کنسل شدن فروش وجود دارد.

Last edited: