• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شغل

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
با سلام خدمت دوستان گرامی.

به دنبال گرفتین پیشنهاد شغل از شما هستم، 2 نفریم ( من و برادر - در صورت لزوم پدر هم هست )، که نسبت به قدرت شغل از 20 میلیون تا 150 میلیون تومن میتونیم آورده داشته باشیم ( حالا اگه واقعا شغل پرکششی در همان ابتدای کار هم باشه تا 250 و 300 هم میشه آورد)

ولی در حالت کلی چون طی سال های متمادی چندین شغل عوض کردیم، بیشتر دنبال شغل پایدار و دائمی هستیم، تا از شر عوض کردن شغل ( توسعه یا انجام شغل دیگر در کنار این شغل در آینده نیز بالطبع میتونه مدنظر قرار بگیره ) راحت بشیم.

بنده پیشنهاد کار سوپر مارکت و ارزانسرای مواد غذایی رو دادم که پس از بررسی و چون واقعا شغل طاقت فرسایی هست مردود اعلام شد. طبق معمول بیشتر مردم میدونن که اگر جای خیلی خوب و نحوه برخورد و ... مناسب باشه حدودا طی 5 سال میشه بار رو بست!

برادر نیز پیشنهاد فروش لوازم سیم کشی ساختمانی رو دادن که این مورد هم پس از بررسی مردود شد، چون برای کارهای عظیم و حتی یک ساختمان 3 طبقه مردم معمولا به مراکز فروشش مراجعه میکنن و با فروش چند متر سیم و چند لامپ و ... به صورت خرده فروشی پیشرفت خاصی نمیشه کرد.

پدر نیز پیشنهاد مغازه تاسیسات ساختمون رو دادن ( پکیج - رادیاتور - اتصالات و ... ) که این مورد به دلیل عدم علاقه برادر در مرحله مردود شدن هست. در این مورد یک دوست بسیار قدیمی و خیلی هم قوی در این شغل هست که در صورت نیاز راهنمایی و کمک بدون چشم داشت هم ارائه میدن.

در کل بنده با هر 3 شغل بالا ناسازگاری ندارم و میتونم خودم رو در هر حالتی وفق بدم، ولی بیشتر برادر هست که کار مارکت و تاسیسات رو رد کرده و در مورد لوازم سیم کشی مصر هست.

در هر حال دنبال شغلی هستیم که کمترین نسیه توش دخیل باشه و کاملا یا بیشتر تحویل کالا - دریافت مبلغ باشه، تا هم از مشکلات بعدی جلوگیری بشه و هم اینکه همیشه سرمایه در گردش بوده و دست و بالمون از نظر مالی تنگ نشه.

شغل های پیمانکاری شهرداری - مشاور املاک و کارهای مربوطه رو انجام دادیم و ساکن تبریز، تا در صورت داشتن پیشنهاد ،سوابق کاری و ... هم معلوم باشه. ( البته لزومی نداره حتما شغل پیشنهادی در حیطه ساختمان و موارد این چنینی باشه )

لطفا هم نظرتون رو در مورد شغل های مد نظر اولیه مون ارائه بدین و هم شغل های جدید و بکر و ایده و ... هم اگه دارین بفرمائین. با تشکر

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
علیرغم اینکه مزاح فرمودین، شغل کارگری فصلی هست، حمالی هم بعد از یه مدت چهار ستون بدن رو نیست و خط تیره، نابود خواهد کرد!

فکر نمیکنم متن طولانی شما مناسب مزاح بی مزه ایشون باشه .
-
شما به پولی ک داری نگاه نکن ، نگاه کن ببین چه کاری رو بلدی پیگیر همون کار باش.

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
فکر نمیکنم متن طولانی شما مناسب مزاح بی مزه ایشون باشه .
-
شما به پولی ک داری نگاه نکن ، نگاه کن ببین چه کاری رو بلدی پیگیر همون کار باش.

بنده هم علایق - سوابق و مبلغ موجود رو ( کف و سقف ) رو عرض کردم که طبق اون اگر پیشنهادی بود ارائه بشه.

amirmail

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
637
سلام همشهری
من اگر چنین سرمایه داشته باشم شاید نیم نگاهی به کار رستوران هم بندازم
ولی مهم تر از هر کاری توانایی فردی شما برای انجام و به سرانجام رسوندن اون کار هست
الان خیابون فردوسی تبریز طرف ماهی 9تومن هزینه اجاره +کارگر یک مغازه22متری میده کارش هم فروش شیرآلات ساختمانی هست
یا تو منطقه نصف راه به سمت راه اهن با اجاره 8تومنی لوازم التحریر می فروشه و سه پرسنل تمام وقت هم براش کار میکنن
افرادی که خودم شناخت دارم ازشون

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
سلام همشهری
من اگر چنین سرمایه داشته باشم شاید نیم نگاهی به کار رستوران هم بندازم
ولی مهم تر از هر کاری توانایی فردی شما برای انجام و به سرانجام رسوندن اون کار هست
الان خیابون فردوسی تبریز طرف ماهی 9تومن هزینه اجاره +کارگر یک مغازه22متری میده کارش هم فروش شیرآلات ساختمانی هست
یا تو منطقه نصف راه به سمت راه اهن با اجاره 8تومنی لوازم التحریر می فروشه و سه پرسنل تمام وقت هم براش کار میکنن
افرادی که خودم شناخت دارم ازشون

سلام بر شما، اتفاقا در خیابان فردوسی هم یکی از دوستان لوازم برقی - یکی هم پکیج و رادیاتور هستند.

کار رستوران باب میل هیچ کدوممون نیست و حتی نیمچه علاقه ای هم میشه گفت نداریم. بیشتر شغلی میخوایم که طرف بیاد بگه 2 تا - 5 تا یا 100 تا از اون جنس یا جنس مختلف میخوام، موقع تحویل کالا، مبلغ تسویه و معامله تموم بشه.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
لوازم ساختمانی خیلی فروش خوبی داره و برای هر فصلی هم یک سری لوازم خاص اون فصل هست
تو محل ما یه مغازه هست یه حاجیه با سه تا پسرش وای میستن مثل بنز فروش دارن همه چی هم دارن جنسشون جوره از ابزار آلات بگیر تا شیر آلات و دستیگره و پیچ و مهره و ..
تابستونها لوازم کولر میارن فروش خوبی میکنن مثل پوشال و شلنگ و تسمه و پمپ و..زمستونها لوله بخاری و شلنگ گاز و..
یه مغازه حدودا 50 متری که از خودشونه ولی از توش 4 تا خانواده دارن نون میبرن البته اینها قدیمی این کار هستن تو همین محل دو سه تا مغازه دیگه تو این صنف هستن البته به بزرگی مغازه این بنده خدا نیستن و همچین فروشی هم ندارن رمز موفقیتشون یکی منصف بود ن و گرون فروش نبودنشون هست و مورد بعدی دلسوز هستن و بهت مشاوره میدن میری ازشون مثلا یه رولپلاک بخری قشنگ کمکت میکنه درست انتخاب کنی
مورد بعدی اینه که پولکی و گدا نیستن مثلا میری 3 تا دونه میخ ازشون بخری پول خرد ته جیبت نباشه ازت نمیگیره پولشو
و مورد بعدی اینه که جنسون جوره تو مغازه میری از در و دیوار داره جنس میریزه هر چی بگی دارن

موفق باشید

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
سبزی خورد کنی و فروشش البته انواع سبزی ها یه گزینه پردرآمده البته باید اهلش باشی.
این مغازه های 2تومنی نمیدونم دیدی یا نه اینا هم خوبه و همیشه شلوغ
دکوری و لوازمات آشپزخونه عمده بخری و تک بفروشی توش سود خوبیه.
کلا بنظرم کارهایی که طرف حسابت زن ها باشن توش سود خوبیه مثلا همین 2 تومنی خیلی جنساش اصلا 2تومنم ارزش نداره اما خوب طرف میاد یه چیزی بخره بعد میگه اون یکی هم بردارم 2تومن دیگه چیه بعد میبینی کلی خرید کرده.

shahram_irani

Registered User
لایک‌ها
44
ببین دوست عزیز من جای شما باشم با توجه به اینکه سه نفر هستید و میتونید اداره راحتی داشته باشید ، سوپر مارکتی بزن ، دو تا کارگر شیفتی هم استخدام میکنی و خودتون هم شیفتی سر مغازه هستین سود اجناسی مثل شیر و پنیر و ... پایین هست اما مثلا روی یک شکلات خارجی و اینها سود خیلی خوبی میتونی ببری
لوازم بهداشتی هم شغل خوبی هستش ، البته اگه بتونی ارزون بخری و ارزون بفروشی ، مثلا یک لوازم بهداشتی هست سر کوچه کارتن کارتن پوشک بچه میاره مارک خوب ، مثلا داره 5 هزار تومان ارزون تر از داروخانه میده ، رو هوا جنس هاش میره ، یعنی کارتن کارتن جنس میاره ملت کارتن کارتن پوشک میبرن و خیلی از این موارد تو مغازه اش هست

Daedman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
گالری تزیینات (پرده فروشی)
لبنیاتی

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
شما دنبال یه چیزی هستی اسون باشه سودش خوب باشه ریسک نداشته باشه مورد علاقه باشه

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
با تشکر از پیشنهادات تمامی دوستان، همه مطالب کامل خونده شده، لطفا پیشنهادات دیگری اگر دارین بفرستین، ممنون

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
شما دنبال یه چیزی هستی اسون باشه سودش خوب باشه ریسک نداشته باشه مورد علاقه باشه

در واقع یک نوع شغلی باشه که خرید و فرش انجام داد. همون لحظه که جنسو میدیم تسویه کنیم نقدا.

یه شغلی باشه که اسم - ظاهر و باطنش کمی سنگین باشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
دیگه شغل هایی مثل سوپر مارکتی و فروشندگی و غیره اشباع شده
هر کی بیکاره یه مغازه اجاره می‌کنه یه چیزی میریزه توش که بفروشه
ریسک این شغل ها به خاطر رقابت شدید و بازار خراب و رکود خیلی بالاس

بالا