• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام:happy::D
کارتون elfen lied رو کی دیده؟ قشنگه؟ من عکساش رو دیدم که خیلی قشنگ بود همینی که تو avatoram هست شخصیت کارتونشه ( :rolleyes:فکر کنم)
اگر کسی دیده میشه کمی از داستانش رو تعریف کنه؟
ممنون میشم:happy:
ليلا جون اگه با خون مشگل داری اصلاً و ابدا نبين:f34r::f34r::f34r: اين يکی از خون آلودترين کارتون های ساخته شده در طول تاريخ هست!:f34r:;)

و البته قشنگ :D

soroush_mahdavi

Registered User
لایک‌ها
1
میگم سروش جان ، تو چیرو میخواستی؟ +Blood رو؟ اگه بگی من میفرستم برات;)

آره +Blood رو ميخواستم كه ديدم الان آمادگي پخش نيست. گفتم برم توصيه برادر شيان كه احتما دم دسته ببينم كه ...
من قسمت اولشو كه دانلود كرده بودم امشب سه بار ديدم خيلي جالب بود. دست پيشنهاد دهندش درد نكنه خيلي كيف داشت.:)
براي شما سخت نيست بفرستي ؟؟؟​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من قسمت اولشو كه دانلود كرده بودم امشب سه بار ديدم خيلي جالب بود. دست پيشنهاد دهندش درد نكنه خيلي كيف داشت.:)
تازه اول راهی:lol: بزار 3-4 قسمت بگزره!:rolleyes: بدبخت ميشی! :p:lol:;)

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
Romantic tarin anme i ke taa hala didid chi boode
man anime ziyaad nadidam vali whisper of the heart kheili eshghooli bood
nazare shoma chiye?kodoom anime eshgoolane tar boode?

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
hana yori dango و marmalade boy رو بگير فعلاً بشين نگاه کن:D. با روهيه تو بيشتر جور در ميياد.;)

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2

MIDORI NO HABI
برترين انيمه رمانتيكه!يه دي ويديه بيست و پنج قسمت!

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
mamnoon az rahnamai toon
az ki begiranm ?
man taa saghfe 2 DVD gereftam dige nemitoonam az bachehaye pt begiram
jaai hast in cartoon ro befrooshe?

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
دارم رو راهنمایی هایی که دادید تحقیق می کنم ببینم اگه تونستم باز یه کارتون بگیرم الان تازه Bleach رو گرفتم که بد جوری تو گلوم گیر کرده باور کنید 24 کامل پاش بودم بعد یه چند ساعت استراحت و خواب دوباره شروع کردم دیدن اصلا نمی شه از پاش بلند شد حس کردم اگه دیدم تا آخرش و تموم شد یه دفعه دیگه دوباره از اول شروع کنم دیدن

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
یکی نمی خواد جوا منو د رمورد انیمه ghost in the shell بده ؟:hmm:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دقیقا همین طور هستش که البته بازم نظره منه که شاید مهم نباشه در ضمن کسی چیزی در مورد انیمه ghost in shell چیزی نمی دونه؟
يکی از masterpiece هايی که تا به حال ساخته شده!:cool: فقط وقتی ميبينی بايد 4 دنگ حواست تو کارتون باشه!:p من که به زبان تلخ اينگيليسی ديدمش! شماها بايد بيشتر کيف کنين که به ژاپنی ميبينين!:D

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام:)
کسی کارتون Tsukuyomi ~ Moon Phase ~ را دیده؟ قشنگه؟ عکساش که با نمک بود، می ارزه دانلودش کنم؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
کسی کارتون Tsukuyomi ~ Moon Phase ~ را دیده؟ قشنگه؟ عکساش که با نمک بود، می ارزه دانلودش کنم؟
سلام . من فكر نمي كنم كه داشته باشيم ولي فريدا بايد جواب اين سوال رو بده ، ولي اگه علاقه به دانلود انيمه داريد خوشحال ميشويم كه در جمع ما باشيد و يه سري انيمه رو در صورت امكان داناود كنيد:blink:(اون من كي بودم كه از طرف همه حرف زدم)
الانه كه فريدا بياد اينجا بگه علي بازم نصف شب بيدار موندي!!!

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0

سلام . من فكر نمي كنم كه داشته باشيم ولي فريدا بايد جواب اين سوال رو بده ، ولي اگه علاقه به دانلود انيمه داريد خوشحال ميشويم كه در جمع ما باشيد و يه سري انيمه رو در صورت امكان داناود كنيد:blink:(اون من كي بودم كه از طرف همه حرف زدم)
الانه كه فريدا بياد اينجا بگه علي بازم نصف شب بيدار موندي!!!

توی لیست من موجود است. ولی هنوز ندیدمش:blink:

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام ، من ديدمش و خوشم اومد ، اگه کارتونهايی که در مورد Vampires و Spritual powers هستش رو دوست داشته باشی حتماً از اين کارتون خوشت مياد

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از راهنماییتون دوستان:D
من از خون و خونریزی تو انیمه ها خوشم نمیاد، بیشتر دوست دارم انیمه های عشقولی نگاه کنم:happy:
اگه در مورد vampire بهتره برم سراغ 1 انیمه دیگه:p

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنماییتون دوستان:D
من از خون و خونریزی تو انیمه ها خوشم نمیاد، بیشتر دوست دارم انیمه های عشقولی نگاه کنم:happy:
اگه در مورد vampire بهتره برم سراغ 1 انیمه دیگه:p

خوب من زياد جالب توضيح ندادم بايد ببخشيد ، کارتونه Tsukuyomi ~ Moon Phase ~ در اصل ميشه گفت که عشقی هستش ، جريانه يه پسرس که يجورايی با يه خون آشام روبرو ميشه ، زياد بزن بکشی نيستش :)

یکی نمی خواد جوا منو د رمورد انیمه ghost in the shell بده ؟:hmm:

به نظر من کرتونه فوقلاده قشنگيه ، من اينقدر از اين کارتون خوشم اومد که نشستم کل سری اول رو تو يه روز ديدم :D

به اين لينک که اينجا زدم يه سر بزن ، يه ذره راجع به اون توضيح داده

http://www.animenfo.com/animetitle,1068,sgszbd,ghost_in_the_sh.html

آقا من هرچی اينجا نگاه کردم ديدم صحبتی از Trigun نيستش ، که جايه بسی تأسف داره :p

به نظره من Trigun يکی از باحال ترين انيمهايی هستش که تا حالا ديدم ، اگه کسی به انيمهای کمدی ، بزن بزن و رمانتيک علاقه داره Trigun رو حتماً بايد ببينه :)

بعد از اون يه انيميه باحاله ديگه به نظره من Ranma 1/2 هستش ، من اينقدر سر اين کارتون خنديدم که حد نداره

Zeos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین اگه اولش یه توضیحی درباره Shoujo Ai یا Shoujo یا shounen اینها به من بدی متشر می شم در ضمن من بیشتر از
msn_red_fox_smilies-09.gif
اصلا ولش کن . حالا اگه درباره اینها به من توضیح بدی ممنون می شم.

تا اونجايی که من ميدونم shounen انيمه های پسرونه هستن ، بيشتر جنگی و بزن بزن ، حتی sport مثل کارتون فوتباليستها و امسال اونها ، انيمه هايی مثل love هينا ، dragon ball ، fullmetal alchemist و امثال اونها .

shoujo بيشتر به انيمه هايه دخترانه ابلاغ ميشه ، انيمه هايه romantic که البته ميتونه ژانرهای مختلفی هم داشته باشه ، مثلاً sci-fi .

من زياد مطمئن نيستم ولی فکر ميکنم shoujo-ai به انيمه هايی گفته ميشه که داستانی romantic بين دو دختر باشه (girl´s love)

مردم تا اين چند جمله رو با فارسی ساز type کردم ، ببخشيد اگه کلی غلط املايی دارم :p

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب اقای zeos دستت درد نکنه . تا اینجا که توضیح دادی یه چیزایی دستگیرم شد . مرسی دستت درد نکنه
aaa.gif

من بیشتر تو مایه های shoujo رو دوست دارم . اگه چیزی پیشنهاد می کنی که تو لیست دوستان نیست رو به من پیشنهاد بدید ممنون می شود . در ضمن اون Maria-sama ga Miteru دانلودش تموم . شد

خیلی خیلی ببخشید داشتیم صحبت می کردیم من یه کاری برام پیش اومد مجبور شدم برم.
msn_red_fox_smilies-07.gif

راستی ببخشید اسمه شما چیه؟

بالا