• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون آقا کار شما خیلی درسته!
میگم اگه از طبیعت با بک گراند های متحرک بتونی تم درست کنی خیلی عالی میشه! یعنی من خیلی دوست دارم
حیوونای وحشی با ابهت مثل ببر و عقاب هم عالین!

به روی چشم آقای rpg ولی عکس های متحرک به شدت سرعت گوشی رو پایین میاره . در مورد حیوانات وحشی هم چشم از گرگ و کرکس که حیوون های مورد علاقه خودم هست تا ببر و عقاب که شما دوست دارین رو در نزدیکترین زمان ممکن در اختیارتون قرار میدم
پاینده ایران:D

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
به روی چشم آقای rpg ولی عکس های متحرک به شدت سرعت گوشی رو پایین میاره . در مورد حیوانات وحشی هم چشم از گرگ و کرکس که حیوون های مورد علاقه خودم هست تا ببر و عقاب که شما دوست دارین رو در نزدیکترین زمان ممکن در اختیارتون قرار میدم

آقا دمت گرم ! ميگم اگه يه سري عكس از يانگوم بدم ! ميتوني رديفش كني !؟:blush:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
ممنون
superbiggrin.gif

پ ن: پاینده ایران
awink.gif

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

آقا دمت گرم ! ميگم اگه يه سري عكس از يانگوم بدم ! ميتوني رديفش كني !؟:blush:

حتما ولی 1 سوال با این یانگوم نسبتی داری شیطون ؟ اگه اره بگو من هم بیام 1 عکس بندازم باش پز بدم:lol:
پاینده ایران

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
حتما ولی 1 سوال با این یانگوم نسبتی داری شیطون ؟ اگه اره بگو من هم بیام 1 عکس بندازم باش پز بدم:lol:
پاینده ایران

اقا دمت گرم ! واقعا چقد خوبه كه بچه ها ميتونند از هنر همديگه استفاده كنند !

اين فايله عكساييه كه بدرد تم سفيد ميخوره http://rapidshare.com/files/39901727/White.zip.html

اينم به درد تم سياه ميخوره http://rapidshare.com/files/39901984/Black.zip.html

دمت گرم فقط يا سفيد درست كن يا سياه ! قروقاطي نشه :blush: ! اگه هم دوست داشتي هم سياه بساز هم سفيد !:happy:

عكسارو زياد گذاشتم تا دستت باز باشه ! سليغه خودتم كه خيلي توپه ! ايشالا ركورد دانلود تم رو تو سايت موبايل9 جابجه ميكنه ! خودم واست تو سايت Zedge هم ميزارم اگه دوست داشتي !

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4

اقا دمت گرم ! واقعا چقد خوبه كه بچه ها ميتونند از هنر همديگه استفاده كنند !

اين فايله عكساييه كه بدرد تم سفيد ميخوره http://rapidshare.com/files/39901727/White.zip.html

اينم به درد تم سياه ميخوره http://rapidshare.com/files/39901984/Black.zip.html

دمت گرم فقط يا سفيد درست كن يا سياه ! قروقاطي نشه :blush: ! اگه هم دوست داشتي هم سياه بساز هم سفيد !:happy:

عكسارو زياد گذاشتم تا دستت باز باشه ! سليغه خودتم كه خيلي توپه ! ايشالا ركورد دانلود تم رو تو سايت موبايل9 جابجه ميكنه ! خودم واست تو سايت Zedge هم ميزارم اگه دوست داشتي !

رو چشمم تا 3 روز دیگه آپ میکنم چون امتحانای دانشگاه هنوز تموم نشده لا مسب:( راستی لینک black دل نشد
پاینده ایران

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
وقت کردین یه سر هم به بخش برنامه های جاوا بزنید چند تا برنامه گذاشتم که بدردتون میخوره
83.gif

arash3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم ببینم برای این گوشی برنامه پاناروما هست یا نه؟
ممنون

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
سلام کسی اطلاع داره در مورد این برنامه یا Patch که روی K750 نصب میشه بعد رو منو های گوشی پسورد میزاره مثل SMS, File manager ,....???

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان اين هم برنامه remote control براي p990 كه با استفاده از كامبيوترتون ميتونين موبايلتونو كنترل كنين جون حجم فايل بالاست أدرسشو براتون ميزارم تا دانلود كنين

http://www.4shared.com/file/13602268...ition_343.html
اقا اين برنامه اي كه معرفي كردي راست كار منه ولي لينكش كار نميكنه ميشه لينك سالمش را بذاري؟

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
.برنامه كنترل كامبيوتر با استفاده از بلوتوث موبايليتون به نام Bluetooth Remote Control كارهايي مانند browse/play موزيكهاي درون كامبيوترتون و ... توضيحات بيشتر:
Bluetooth Remote Control turns your Bluetooth enabled mobile phone into a universal controller for Window.
See your Power Point slides directly in the phone, browse/play the songs in ITune and Media player and much more...

Bluetooth Remote Control is a true universal remote control that lets the user adds or modify the controlled programs. Customize simple keymaps or for full control over the UI write your own Java and VB scripts.

دانلود http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=46182&d=1177248300

امیدوارم این یکی مشکلی نداشته باشه ! :blush:

منبع mobilestan.net

pooya_ya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من گوشيمو ريست كرم وبرنامه هاي روش مانند گلف و بازيهاش و تم هاش پاك شدن لطفا بفرماييد ازكجا ميتونم اونها رو بگيرم.

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام
من گوشيمو ريست كرم وبرنامه هاي روش مانند گلف و بازيهاش و تم هاش پاك شدن لطفا بفرماييد ازكجا ميتونم اونها رو بگيرم.

ببين دوست گلم ! اگه از اينجور سوالها داري بهتره بدوني اساتيدش اينجا فعاليت ميكنند !

ولي تا اونجايي كه بلدم جوابت رو ميدم اميدوارم كمكت كنه !

فكر كنم تنها راه برگردوندنه بازي و برنامه هاي خوده گوشي آپديت باشه !

ولي اونهايي رو كه خودت ريختي ميتوني دوباره بريزي ! ايشالا كه بدون مشكل نصب ميشه !

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
برنامه ای برای مدیریت برنامه های در حال اجرا

نیاز به ساین کردن داره.

Active objects are a fundamental part of Symbian OS™ and are used to simplify asynchronous programming. They make it easy for programmers to write code to submit asynchronous requests, manage completion events and process results. They are well suited for lightweight event driven programming, except where a real-time, guaranteed response is required."

Quote from "Symbian OS Explained: Effective C++ Porgramming for Smartphones" by Jo Stichbury, John Wiley and Sons, 2005.

This simple application is meant to be an introduction to the active object framework and implements an active object using an RTimer as a service provider. The application will every 10th second call "HAL::Set(HALData::EBacklightState,1)" which will ensure that the screen will continue to shine. Of course you can use the menu to stop issuing this function call. Bear in mind, to make this application running you will need to have the capability WriteDeviceData set in your mmp file. This will require signing the application

دانلود http://www.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=57006&d=1183103954

منبع : mobilestan.net

Don Bandini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چطوری میشه ظرفیت ذخیره sms رو توی گوشی های سونی اریکسون زیاد کرد؟ همشون همین مشکل رو دارن که زودی ظرفیتشون پر میشه باید smsها رو پاک کرد! خیلی مسخرس
251.gif

Arco

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من تازه p990 خریدم توی ساین کردن برنامه ها مشکل دارم وقتی میخوام فایلی را که ساختم اپلود کنم سایت اجازه نمیده و این پیغامو میده:Your request has failed. Reason:
Your are not enabled to request DevCerts. Please contact the system administrator.
من باید چیکار کنم

بالا