• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
جدیدا هر روز صبح که بیدار میشم می بینم یه ایمیل از هاستینگ با موضوع " دستور قضایی " اومده! که میگه فلان لینک رو حذف کن !! بخواد با همین فرمون پیش بره فکر نکنم دیگه چیزی از سایت باقی بمونه!:general107:

طبق تجربه فروش چند ماشین , ماشین شاسی خورده به هیچ عنوان نخر که موقع فروش بدجور اذیت میشی
پراید صفر خریدم، گوشه خیابون پارک کرده بودم یکی اومد زد بهش
شاسی کج شده و گلگیر تعویض و ...
در مورد افت ماشین و چگونگی گرفتن خسارت و ... سوال داشتم البته
ماشین صفر رو زد فاتحه شو خوند :|

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
افت قیمت که ملاک و معیار خاصی نداره , هرکی هرچی دلش بخواد پایین بالا میکنه
بنگاه جماعت هم فقط دنبال منافع خودشه

خسارت رو میتونی از بیمه بگیری ولی بیمه افت قیمت ماشین و اینجور چیزا رو لحاظ نمیکنه
قانون خاصی هم نداریم که اینو لحاظ کنه
همین مورد رو در مورد دامادم داشتم , سال 91 یه رانا صفر خریده بود , یه مینی بوس بهش زد.
بیمه هم فقط خسارت رو داد تازه اونم نصف و نیمه , در مورد افت قیمت هم بیمه گفت به ما ربطی نداره!

حالا یه پیگری کن شاید از اون موقع تا الان فرق کرده باشه , منتها باید حوصله دوندگی رو داشته باشی

چیز خاصی نشده , من پرسیدم مدیر بخش ورزشی کیه, محض اطلاع خودم:)

Last edited:

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202

خسارت رو میتونی از بیمه بگیری ولی بیمه افت قیمت ماشین و اینجور چیزا رو لحاظ نمیکنه
همین مورد رو در مورد دامادم داشتم , سال 91 یه رانا صفر خریده بود , یه مینی بوس بهش زد.
بیمه هم فقط خسارت رو داد تازه اونم نصف و نیمه , در مورد افت قیمت هم بیمه گفت به ما ربطی نداره!

حالا یه پیگری کن شاید از اون موقع تا الان فرق کرده باشه , منتها باید حوصله دوندگی رو داشته باشی

طرف مسافر بود
امروز رفتم پرس و جو کردم دیدم مثل اینکه شورای حل اختلاف کارشناس میفرسته ببینه چقدر ماشین افت قیمت خورده و تقریبا یک سوم اون رو میتونی از خود طرف بگیری
به خود طرف گفتم بیا توافقی حل کنیم و من نرم شکایت کنم گفت: صلوات بفرست بابا :|
واسه همین میخوام تا تهش پیگیری کنم و بعدا نتیجه شو همینجا اعلام میکنم تا تجربه بشه :)

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656

خیر اینجوری نیست افت قیمت ربطی به بیمه نداره بیمه فقط باید نامه بده که تصادف ساختگی نبوده
بیمه بدنه داشته باشی که تمامو کمال میده بهت
بعدش اگر با طرف کنار اومدین که میگیری افت قیمت ماشینو اگر نه شکایت و میفرستن شورای حل اختلاف
برای من تو پارکینگ بود که طرف یخچال داشت میبرد افتاده بود روی صندوق عقب حالا جدای از اینکه قبول نمیکرد و دوربین داخل پارکینگ به کمکم اومد افت قیمت ماشین رو نمیخواست بده با پیگیریام یه چیزی بیشترم گرفتم طرف مجبور شد ماشینشو بفروشه افت قیمت بده
اون موقه این قانون جدید وجود نداشت که بر اساس قیمت ماشین افت قیمت هم متفاوت هست مثلا اگر شما پراید داری همه افت قیمتو میگیری ولی اگر ماشینت بالای 40 میلیون باشه طبقه بندی میشه برای مثال اگر 400 میلیون قیمت ماشینته و افت قیمتش 30 میلیونه اون طرف باید 10 میلیون بده

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
خیر اینجوری نیست افت قیمت ربطی به بیمه نداره بیمه فقط باید نامه بده که تصادف ساختگی نبوده
بیمه بدنه داشته باشی که تمامو کمال میده بهت
بعدش اگر با طرف کنار اومدین که میگیری افت قیمت ماشینو اگر نه شکایت و میفرستن شورای حل اختلاف
برای من تو پارکینگ بود که طرف یخچال داشت میبرد افتاده بود روی صندوق عقب حالا جدای از اینکه قبول نمیکرد و دوربین داخل پارکینگ به کمکم اومد افت قیمت ماشین رو نمیخواست بده با پیگیریام یه چیزی بیشترم گرفتم طرف مجبور شد ماشینشو بفروشه افت قیمت بده
اون موقه این قانون جدید وجود نداشت که بر اساس قیمت ماشین افت قیمت هم متفاوت هست مثلا اگر شما پراید داری همه افت قیمتو میگیری ولی اگر ماشینت بالای 40 میلیون باشه طبقه بندی میشه برای مثال اگر 400 میلیون قیمت ماشینته و افت قیمتش 30 میلیونه اون طرف باید 10 میلیون بده
دیشب اومده میگه از کار پسرم خیلی خوشم اومد و تو یه امتحان قبول شد که وقتی به ماشینت زده خودش به پلیس زنگ زده
اولش گفتم آره واقعا ولی بعدش با یه کمی فکر متوجه شدم مجبور بوده زنگ بزنه چون اولا اونجا دوربین داشته و دوما چون خودش بیمه بدنه داشت مجبور بود زنگ بزنه و کروکی تصادف رو نیاز داشت.
یعنی اونجایی که پارک کرده بودم اگر کسی میخواست به ماشینم بزنه هم نمیتونست ولی این بشر برای شکستن رکوردها اومده بود و زد فاتحه شو خوند
نامردا حتی نذاشتن هزار کیلومتر با ماشین اینور اونور برم :|

miladsharifitedi

Registered User
لایک‌ها
1,656
دیشب اومده میگه از کار پسرم خیلی خوشم اومد و تو یه امتحان قبول شد که وقتی به ماشینت زده خودش به پلیس زنگ زده
اولش گفتم آره واقعا ولی بعدش با یه کمی فکر متوجه شدم مجبور بوده زنگ بزنه چون اولا اونجا دوربین داشته و دوما چون خودش بیمه بدنه داشت مجبور بود زنگ بزنه و کروکی تصادف رو نیاز داشت.
یعنی اونجایی که پارک کرده بودم اگر کسی میخواست به ماشینم بزنه هم نمیتونست ولی این بشر برای شکستن رکوردها اومده بود و زد فاتحه شو خوند
نامردا حتی نذاشتن هزار کیلومتر با ماشین اینور اونور برم :|
از این جماعت هرچی بگی بر میاد خودتو اذیت نکن
اونم مطمعن باش اگر به نفعش نبود میپیچید به بازی
پس حتما برو دنبالش چون ماشین 0 بوده افت قیمت زیادی میخوره
تنها تو ایران خرابشدس که ماشین تصادفی یا رنگ شده افت قیمت داره هیچ جای دنیا این مدلی نیست

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
طرف مسافر بود
امروز رفتم پرس و جو کردم دیدم مثل اینکه شورای حل اختلاف کارشناس میفرسته ببینه چقدر ماشین افت قیمت خورده و تقریبا یک سوم اون رو میتونی از خود طرف بگیری
واسه همین میخوام تا تهش پیگیری کنم و بعدا نتیجه شو همینجا اعلام میکنم تا تجربه بشه :)
می تونی افت قیمت هم بگیری، ولی چون یکم کاغذ بازی داره برای تصادف های معمولی ملت اغلب حوصله ندارن دنبالش برن.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام دوستان

برای تهران سمت نواب چه اینترنتی بگیرم ؟ پارس آنلاین خوبه ؟ یا شرکت های دیگه

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دوستان کسی افزونه ای میشناسه که تصاویر سایت رو به این شکل در بیاره و عنوان رو در پایین در کنار واترمارک بزاره؟
img_392.jpg

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دوستان کسی افزونه ای میشناسه که تصاویر سایت رو به این شکل در بیاره و عنوان رو در پایین در کنار واترمارک بزاره؟
img_392.jpg
در واقع واترمارک روی خود عکس و قبل یا حین اپلود قرار گرفته و مورد دوم که عنوان باشه با html و css تو قالب قابل حله

007saeed

کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
در واقع واترمارک روی خود عکس و قبل یا حین اپلود قرار گرفته و مورد دوم که عنوان باشه با html و css تو قالب قابل حله
حدس خودم اینه که با فوتوشاپ اینکار رو کرده
ولی خب برای تعداد مطالب زیاد یکمی سخت میشه و راه حل بهترش اینه که بشه با افزونه ای یا ... اوکی کرد

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
حدس خودم اینه که با فوتوشاپ اینکار رو کرده
ولی خب برای تعداد مطالب زیاد یکمی سخت میشه و راه حل بهترش اینه که بشه با افزونه ای یا ... اوکی کرد

افزونه هست..

شنیدم یکی از آشناها 35 تومن ماینر خریده
ماهی 4 تومن بیت کوین استخراج میکنه..
بنظرتون درسته؟
اگه اینطوره که خیلیی خوبه!@
@Webmoney-XCH

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
افت قیمت را کارشناسی می کنند میدن
فقط مملکت بی حساب و کتابه دیگه حواست باشه
طرف مسافر بود

بالا