@Hamid2day
مدیر بخش ورزشی الان کیه ؟
@Erfan_Buffon@Hamid2day
پراید صفر خریدم، گوشه خیابون پارک کرده بودم یکی اومد زد بهشجدیدا هر روز صبح که بیدار میشم می بینم یه ایمیل از هاستینگ با موضوع " دستور قضایی " اومده! که میگه فلان لینک رو حذف کن !! بخواد با همین فرمون پیش بره فکر نکنم دیگه چیزی از سایت باقی بمونه!:general107:
طبق تجربه فروش چند ماشین , ماشین شاسی خورده به هیچ عنوان نخر که موقع فروش بدجور اذیت میشی
افت قیمت که ملاک و معیار خاصی نداره , هرکی هرچی دلش بخواد پایین بالا میکنهپراید صفر خریدم، گوشه خیابون پارک کرده بودم یکی اومد زد بهش
شاسی کج شده و گلگیر تعویض و ...
در مورد افت ماشین و چگونگی گرفتن خسارت و ... سوال داشتم البته
ماشین صفر رو زد فاتحه شو خوند :|
چیز خاصی نشده , من پرسیدم مدیر بخش ورزشی کیه, محض اطلاع خودمچی شده؟!![]()
طرف مسافر بودافت قیمت که ملاک و معیار خاصی نداره , هرکی هرچی دلش بخواد پایین بالا میکنه
بنگاه جماعت هم فقط دنبال منافع خودشه
خسارت رو میتونی از بیمه بگیری ولی بیمه افت قیمت ماشین و اینجور چیزا رو لحاظ نمیکنه
قانون خاصی هم نداریم که اینو لحاظ کنه
همین مورد رو در مورد دامادم داشتم , سال 91 یه رانا صفر خریده بود , یه مینی بوس بهش زد.
بیمه هم فقط خسارت رو داد تازه اونم نصف و نیمه , در مورد افت قیمت هم بیمه گفت به ما ربطی نداره!
حالا یه پیگری کن شاید از اون موقع تا الان فرق کرده باشه , منتها باید حوصله دوندگی رو داشته باشی
چیز خاصی نشده , من پرسیدم مدیر بخش ورزشی کیه, محض اطلاع خودم![]()
پراید صفر خریدم، گوشه خیابون پارک کرده بودم یکی اومد زد بهش
شاسی کج شده و گلگیر تعویض و ...
در مورد افت ماشین و چگونگی گرفتن خسارت و ... سوال داشتم البته
ماشین صفر رو زد فاتحه شو خوند :|
افت قیمت که ملاک و معیار خاصی نداره , هرکی هرچی دلش بخواد پایین بالا میکنه
بنگاه جماعت هم فقط دنبال منافع خودشه
خسارت رو میتونی از بیمه بگیری ولی بیمه افت قیمت ماشین و اینجور چیزا رو لحاظ نمیکنه
قانون خاصی هم نداریم که اینو لحاظ کنه
همین مورد رو در مورد دامادم داشتم , سال 91 یه رانا صفر خریده بود , یه مینی بوس بهش زد.
بیمه هم فقط خسارت رو داد تازه اونم نصف و نیمه , در مورد افت قیمت هم بیمه گفت به ما ربطی نداره!
حالا یه پیگری کن شاید از اون موقع تا الان فرق کرده باشه , منتها باید حوصله دوندگی رو داشته باشی
چیز خاصی نشده , من پرسیدم مدیر بخش ورزشی کیه, محض اطلاع خودم![]()
دیشب اومده میگه از کار پسرم خیلی خوشم اومد و تو یه امتحان قبول شد که وقتی به ماشینت زده خودش به پلیس زنگ زدهخیر اینجوری نیست افت قیمت ربطی به بیمه نداره بیمه فقط باید نامه بده که تصادف ساختگی نبوده
بیمه بدنه داشته باشی که تمامو کمال میده بهت
بعدش اگر با طرف کنار اومدین که میگیری افت قیمت ماشینو اگر نه شکایت و میفرستن شورای حل اختلاف
برای من تو پارکینگ بود که طرف یخچال داشت میبرد افتاده بود روی صندوق عقب حالا جدای از اینکه قبول نمیکرد و دوربین داخل پارکینگ به کمکم اومد افت قیمت ماشین رو نمیخواست بده با پیگیریام یه چیزی بیشترم گرفتم طرف مجبور شد ماشینشو بفروشه افت قیمت بده
اون موقه این قانون جدید وجود نداشت که بر اساس قیمت ماشین افت قیمت هم متفاوت هست مثلا اگر شما پراید داری همه افت قیمتو میگیری ولی اگر ماشینت بالای 40 میلیون باشه طبقه بندی میشه برای مثال اگر 400 میلیون قیمت ماشینته و افت قیمتش 30 میلیونه اون طرف باید 10 میلیون بده
از این جماعت هرچی بگی بر میاد خودتو اذیت نکندیشب اومده میگه از کار پسرم خیلی خوشم اومد و تو یه امتحان قبول شد که وقتی به ماشینت زده خودش به پلیس زنگ زده
اولش گفتم آره واقعا ولی بعدش با یه کمی فکر متوجه شدم مجبور بوده زنگ بزنه چون اولا اونجا دوربین داشته و دوما چون خودش بیمه بدنه داشت مجبور بود زنگ بزنه و کروکی تصادف رو نیاز داشت.
یعنی اونجایی که پارک کرده بودم اگر کسی میخواست به ماشینم بزنه هم نمیتونست ولی این بشر برای شکستن رکوردها اومده بود و زد فاتحه شو خوند
نامردا حتی نذاشتن هزار کیلومتر با ماشین اینور اونور برم :|
می تونی افت قیمت هم بگیری، ولی چون یکم کاغذ بازی داره برای تصادف های معمولی ملت اغلب حوصله ندارن دنبالش برن.طرف مسافر بود
امروز رفتم پرس و جو کردم دیدم مثل اینکه شورای حل اختلاف کارشناس میفرسته ببینه چقدر ماشین افت قیمت خورده و تقریبا یک سوم اون رو میتونی از خود طرف بگیری
به خود طرف گفتم بیا توافقی حل کنیم و من نرم شکایت کنم گفت: صلوات بفرست بابا :|
واسه همین میخوام تا تهش پیگیری کنم و بعدا نتیجه شو همینجا اعلام میکنم تا تجربه بشه![]()
در واقع واترمارک روی خود عکس و قبل یا حین اپلود قرار گرفته و مورد دوم که عنوان باشه با html و css تو قالب قابل حلهدوستان کسی افزونه ای میشناسه که تصاویر سایت رو به این شکل در بیاره و عنوان رو در پایین در کنار واترمارک بزاره؟
![]()
حدس خودم اینه که با فوتوشاپ اینکار رو کردهدر واقع واترمارک روی خود عکس و قبل یا حین اپلود قرار گرفته و مورد دوم که عنوان باشه با html و css تو قالب قابل حله
حدس خودم اینه که با فوتوشاپ اینکار رو کرده
ولی خب برای تعداد مطالب زیاد یکمی سخت میشه و راه حل بهترش اینه که بشه با افزونه ای یا ... اوکی کرد
شامل چه مواردیه؟
طرف مسافر بود
امروز رفتم پرس و جو کردم دیدم مثل اینکه شورای حل اختلاف کارشناس میفرسته ببینه چقدر ماشین افت قیمت خورده و تقریبا یک سوم اون رو میتونی از خود طرف بگیری
به خود طرف گفتم بیا توافقی حل کنیم و من نرم شکایت کنم گفت: صلوات بفرست بابا :|
واسه همین میخوام تا تهش پیگیری کنم و بعدا نتیجه شو همینجا اعلام میکنم تا تجربه بشه![]()