• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشارکت در دانلود انيميشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكي اين خواهر الناز رو بگيره مثل برق باد دانلود ميكنه، سهراب جان مثل اينكه با وجود ايشون ما بايد 24 ساعت مراقب انيمه هاي جديد باشيم كه قبل از ما به فنا نرند:D:D الان يه كم مشكل كاري دارم نمي خوام دانلود جديد تا شنبه ور دارم شنبه كلي انيمه مي خوام،:blush:

msn_red_fox_smilies-03.gif

بچه های یه چیز جدید پیشنهاد کنین ؟؟؟؟؟؟؟ وقت داره هدر میره من الان دارم اون 2 تای قبلی رو می بینم ؟ آقایونو خانومها من منتظرم

در ضمن بچه ها کسی می دونه این عکس مال کدوم انیمه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

go.jpg

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
بچه های یه چیز جدید پیشنهاد کنین ؟؟؟؟؟؟؟ وقت داره هدر میره من الان دارم اون 2 تای قبلی رو می بینم ؟ آقایونو خانومها من منتظرم

در ضمن بچه ها کسی می دونه این عکس مال کدوم انیمه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[

خوب من يه كمكي به فريدا بكنم و به خودمون:
lol::

ARIA The NATURAL

Kaibutsu Oujo به ترتيب به شماره دانلود كنيد
Kirarin Revolution
فقط اونايي رو دانلود كنيد كه حجمشون بيشتر هست چون كيفيت بهتري دارند.
بقيشو بعدا ميزارم

shizoka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من يه كمكي به فريدا بكنم و به خودمون:
lol::

ARIA The NATURAL

Kaibutsu Oujo به ترتيب به شماره دانلود كنيد
Kirarin Revolution
فقط اونايي رو دانلود كنيد كه حجمشون بيشتر هست چون كيفيت بهتري دارند.
بقيشو بعدا ميزارم

با تشکر باشه همین الان شروع می کنم ولی 2 تا از تورنتهای قسمتهای کاملشو نداره ؟؟؟؟ این طوری که من تو خماری می مونم .

ARIA The NATURA تکمیل هست تمام قسمتهاش درسته . ولی باقی
iconmadlx4.gif
به نظرت باید چی کار کنیم یه راهنمایی بکن . من الان ARIA The NATURA رو شروع کردم . 24 تا سید داره فکر کنم راحت باشه گرفتنش.
درباره اون عکسی که گذاشتم چیزی نمی دونی ؟؟؟؟؟

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر باشه همین الان شروع می کنم ولی 2 تا از تورنتهای قسمتهای کاملشو نداره ؟؟؟؟ این طوری که من تو خماری می مونم .

ARIA The NATURA تکمیل هست تمام قسمتهاش درسته . ولی باقی
iconmadlx4.gif
به نظرت باید چی کار کنیم یه راهنمایی بکن . من الان ARIA The NATURA رو شروع کردم . 24 تا سید داره فکر کنم راحت باشه گرفتنش.
درباره اون عکسی که گذاشتم چیزی نمی دونی ؟؟؟؟؟

باقي در حال نمايش هستند و به قولي 2007 ، هر هفته يا 2 هفته يك يا دو قسمت براشون مياد.
درباره عكس زياد عجله نداشته باشيد بچه هايي خوره اينجا الان در حال انيمه ديدن هستند وقت نمي كنند بياند، فقط جاي اين عكسم اينجا نيست بخش ويژش اين عکس مال کدوم کارتونه؟(http://forum.persiantools.com/t74579.html) هست
ببخشيد بازم اين فايرفاكس من درست كار نمي كرد لينكش كنم.

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي بد جنس هستين:f34r::f34r::f34r:
حالا ديدين من تو بيمارستان گير افتادم .تند تند دارين خوشگل ها رو دانلود ميكنيد:happy::happy:

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
اما داداش لينخو :
اصولا داداش لينخو از اون دسته آدم هايي هستن كه هرجا باشن اثر مثبت ميذارن (حالا 1 ذره هم سرش شلوغه هستش كه اونم انشاالله برطرف ميشه ) پس منتظر اثرات خوب باشين
ممنون مهسا جان..ولی الان ه چند روزی هست که میخوام Poke moon و اون کارتون قدیمیه که گفتم بادپاپا فکر کنم بود رو در موردش بپرسم که نداریم بگیرم کسی ....نمیده..

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من فكر نمي كنم كسي اينجا Anime: Project BLUE Chikyuu SOS رو ورداشته باشه؟
karate.gif
اگه نه كه من رفتم براي دان.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون مهسا جان..ولی الان ه چند روزی هست که میخوام Poke moon و اون کارتون قدیمیه که گفتم بادپاپا فکر کنم بود رو در موردش بپرسم که نداریم بگیرم کسی ....نمیده..

سلام لینخو جان ، ما آخرش اسمتو ندونستیم ها ;) ، تو لیست داون ها فکر کنم فقط Pokémon 2000 به چشمم خورده ;)

nemesissoso

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی بچه ها

من احتمالا هفته آینده نمی رسم بیام و به اینجا سر بزنم. متاسفانه درگیر کارهای مربوط به مادربزرگم هستم(امروز صبح فوت کرد) لطفا هم نه تسلیت بگین نه چیزی که offtopic نشه:eek:
از بچه هایی هم که از من انیمه خواستن خواهش می کنم که یا یک مدتی صبر کنن یا از RoOozbeh و AliMH بگیرند تا من به روال عادی زندگیم برگردم
ممنون از همگی

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من چند بار اعلام کردم اگر سریال pokmoon رو نداریم مندانش کنم...کسی هیچ چیزی نگفت..البته تو تاپیک معرفی...حالا اگر دارین که هیچی..من نگیرمش ..اما اگ ندارین کسی هم چیزی نگفت من هم گرفتمش و تو لیست انیمشه ها دیدین نگین نگفتا...

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
من یک تورنت از کارتون بارپاپا داونلود کردم 11 قسمت از کارتون تویش بود به اضافه موسیقی اش
اگر می خواهی آن را با فیلمهای شرقی برایت پست کنم؟
راستی دارم کارتون معاون کلانتر را هم داونلود می کنم
حجمش کمی زیاد است اگر می خواهی تا داونلود این تمام شود و همه را یکجا برایت پست کنم؟

linhu

Registered User
لایک‌ها
0
من یک تورنت از کارتون بارپاپا داونلود کردم 11 قسمت از کارتون تویش بود به اضافه موسیقی اش
حجمش کمی زیاد است اگر می خواهی تا داونلود این تمام شود و همه را یکجا برایت پست کنم؟

مر30..پی ام مدم...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بارباپاپا همون 500 مگیه؟ اون رو از روی یه دی وی دی ریپ کردن که حجمش 1.3 بوده.. اصل کارتون حدود 8 تا دیسک بوده و من هنوز ریپ شده رو ندیدم..

Gilgamesh

Registered User
لایک‌ها
0
خودشه رفیق
فکر کنم یک تورنت دیگه هم ازش دیدم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خودشه رفیق
فکر کنم یک تورنت دیگه هم ازش دیدم

اینجور چیزا رو اول تو بیت سوپ میزارن.. بعد میاد تو پابلیکایی مثه پاریت بی و دمونید.. من خیلی وقت پیش همین 500 مگی رو از بیت سوپ گرفتم.. یه ترکر خیلی قویتر داره که دعوتنامه براش نیست( حداقل 500 گیگ اپلود میخواد و تاخت زدن با یه جای دیگه) میشه دونیت کرد مستقیم واسه دانلود این جور کارتونا.. یا راه ساده ترش عضو نیوز گروپ های پولی شد مثه این:( گربه سگ رو مثلا اون زمان اینجا کامل داشت ):
ngindex.com : Posts by [email protected] (JM) in alt.binaries.multimedia.cartoons
اکثر اروپایی ها و امریکاییهای خورده ریز رو دارن مثلا اینا..و همیشه قبل از irc اینجا دیده میشن( و امثالش.)

کسی چنل irc رده بالا برای کارتون اروپایی و قدیمی سراغ نداره؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اینجور چیزا رو اول تو بیت سوپ میزارن.. بعد میاد تو پابلیکایی مثه پاریت بی و دمونید.. من خیلی وقت پیش همین 500 مگی رو از بیت سوپ گرفتم.. یه ترکر خیلی قویتر داره که دعوتنامه براش نیست( حداقل 500 گیگ اپلود میخواد و تاخت زدن با یه جای دیگه) میشه دونیت کرد مستقیم واسه دانلود این جور کارتونا.. یا راه ساده ترش عضو نیوز گروپ های پولی شد مثه این:( گربه سگ رو مثلا اون زمان اینجا کامل داشت ):
ngindex.com : Posts by [email protected] (JM) in alt.binaries.multimedia.cartoons
اکثر اروپایی ها و امریکاییهای خورده ریز رو دارن مثلا اینا..و همیشه قبل از irc اینجا دیده میشن( و امثالش.)

ببینم این نیوز گروپا سرعتشون چجوریه ؟ میخوام ببینم ارزش داره ادم پول بده
127fs4573872.gif

AliMH

Registered User
لایک‌ها
1
ببینم این نیوز گروپا سرعتشون چجوریه ؟ میخوام ببینم ارزش داره ادم پول بده
127fs4573872.gif

سرعتشون خوبه، من يه زماني يه اكانت داشتم ازش ولي كامل همه چي نيست توش، از تورنت كمتر فايل داره. ولي پروتكل خيلي بهتري نسبت به تورنت داره.

linhu

Registered User
لایک‌ها
0

درسته..منم گربه سگ رو که میخواستم دان کنم یه جای دیگه شبیه همین بود..و کسی هم که up کرده بود هم همین jm بود..البته وضعیت اونجا خیلی بهتر از اینجا بود..چون از 66 قسمت گربه سگ 40 قسمتش برای دان وجود داشت..اما مشکلات خاص خودشو داشت....

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

سلام
فقط می خواستم بگم که دانلود انیمه ی Tekkaman Blade تموم شد و در حال ادامه ی دانلود Beast Wars در سه اپیزوت هستم

اگر باز هم انیمه ای برای دانلود بود کماکان آمادگی خودم رو برای دانلود اعلام می کنم و ممنون می شم خبرم کنید

در ضمن خواهر لینخو اگر مایل بودید اینمه ی افسانه ی سه برادر را نیز در لیست انیمه های من در صفحه ی اول اعلام کنید تا دوستانی که می خواهند براشون ارسال کنم

راستی فیلم سینمایی Transformers رو هم گرفتم خیلی قشنگه ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا