miladsharifitedi
Registered User
- نوشتهها
- 997
- لایکها
- 1,656
ااااااااااااااسکرین شات از گوشی خودم گذاشتم در پست قبلی م.
پس واس من چرا نمیاد ؟
این ویسی که الان برای شماست ویسیه که تو دایرکت ارسال شده ؟
ااااااااااااااسکرین شات از گوشی خودم گذاشتم در پست قبلی م.
ارهااااااااااااا
پس واس من چرا نمیاد ؟
این ویسی که الان برای شماست ویسیه که تو دایرکت ارسال شده ؟
آخرین نسخه اینستارو دارم
با این میتونی همه چی رو ذخیره کنی و همه کار تو ویندوز و مک انجام بدی، با اختلاف بهترین نرم افزار اینستاگرامهآخرین نسخه اینستارو دارم
ارتباطی با خود گوشی نداره مثلا ورژن اندروید و .... ؟
کل نت ها ترکیده!
تشکربا این میتونی همه چی رو ذخیره کنی و همه کار تو ویندوز و مک انجام بدی، با اختلاف بهترین نرم افزار اینستاگرامه
grids for instagram
جالبه , ما شما برعکسه ! دانلود بالا آپلود پایین !
اقا دمت گرم خییییییییییییلی خوب بود خیلی راحا راست کلیک و ذخیره ویسبا این میتونی همه چی رو ذخیره کنی و همه کار تو ویندوز و مک انجام بدی، با اختلاف بهترین نرم افزار اینستاگرامه
grids for instagram
ممنون داداش لطف کردیسی پی یو یه کم ضعیف تر، گرافیک قوی تر (برای بازی بهتره)، رم بیشتر، با SSD
![]()
لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook M570DD - NPT
خرید اینترنتی لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل VivoBook M570DD - NPT و قیمت انواع لپ تاپ و الترابوک ایسوس از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای لپ تاپ و الترابوک ایسوس با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
سی پی یو قوی تر، گرافیک ضعیف تر و رم کمتر از بالایی و بدون SSD
![]()
لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل DA1017 - PAA
خرید اینترنتی لپ تاپ 15 اینچی اچ پی مدل DA1017 - PAA و قیمت انواع لپ تاپ و الترابوک اچپی از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای لپ تاپ و الترابوک اچپی با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
والا تو یک سال و خورده ای که ازش استفاده کردم برا چندین پیجم مشکلی پیش نیومدش - البته تا حالا همچین پیجی با این همه فالوور نداشتمامنه برنامه ؟
آره بهترین برنامست برای دسکتاپاقا دمت گرم خییییییییییییلی خوب بود خیلی راحا راست کلیک و ذخیره ویس
وضعیت نت ایرانسل شما هم همینقدر داغونه ؟![]()
من بنا به شرایطم از سال 90 مبین نت دارم اونموقع وایمکس و الانم td-lte- تو این همه سال هایی که نت داشتم به نظرم استیبل ترینهسرعت اینترنت من خیلی داغونه + قطعی زیاد حتی توی سرعت پایین