من مفیدم و توصیه میکنمکدوم کارگزاری ثبت نام کنم؟
من مفیدم و توصیه میکنمکدوم کارگزاری ثبت نام کنم؟
شرکت به شرکت نحوه سود دهی فرق داره یکی از طریق سجام یکی مراجعه به بانک یکی ارسال شبا به شرکتسود سهم هایی که داریم، بعد از مجمع، آیا توی پنل کارگزاری هم میاد یا اصلا ربطی نداره؟
به عبارت دیگه الان من به فرض 5 نماد مختلف رو خریداری کرده باشم؛ در نهایت سود پایان سال هر کدوم کجا واریز میشه چون من تو پنلم شماره حساب مربوط به یک بانک ثبت شده ولی با خود این نماد/شرکت ها تماسی نداشتم.
مدرک تحصیلی رو لازم نیستراستش من مدرک تحصیلیم رو نمیدونم کجا گذاشتم و خونه قبلیمون هم شهرستان بود نمیتونم برم از مدرسه دوباره بگیرم میشه با کد بورسی کس دیگه ای کار کرد؟
اگه بگین که ممنون میشممدرک تحصیلی رو لازم نیست
یک سوال
چجوری میشه سجام رو بدون پرداخت 10هزار تومان ثبت نام کرد؟
کسی بلده یا خودم راهش رو فردا یادتون بدم؟
وارد سامانه بشید مراحل ثبت نام کامل به صورت فارسی نوشته شده انجام بدهیداگه بگین که ممنون میشم
زیر رو نکش شما برای تایید نهایی باید به یکی از دفاتر مجاز مراجعه کنیدمدرک تحصیلی رو لازم نیست
یک سوال
چجوری میشه سجام رو بدون پرداخت 10هزار تومان ثبت نام کرد؟
کسی بلده یا خودم راهش رو فردا یادتون بدم؟
با گوشی نمیشه درست نگاه کرد فردا چک میکنمتکنیکال سهم رو بررسی کردم
روبه رشد هست
و اینکه افزایش قیمت سیمانی ها درسال اینده شاهدیم
مشاهده پیوست 1169532
این تکنیکال درسته اگه جایی اشتباه میکنم بهم بگید
لزوما خیرببخشید یه سوال
آیا وقتی نفت ارزان میشه خوراک پتروشیمی ها ارزانتر میشه و درآمدسون افزایش پیدا میکنه لزوما ؟ ممنون
اکثر کارگزاری ها مشکل دارند منم آگاه هستم یک خط درمیون کار میدهمفید دیگه شورش رو دراورده ساعت 9:24 سفارش خرید دتوزیع زدم هنوز ثبت در سیستم هست،حذف هم نمیشه سفارش رو حذف کنم. 9:33 یه سفارش دیگه زدم اون کامل شد
ببخشید یه سوال
آیا وقتی نفت ارزان میشه خوراک پتروشیمی ها ارزانتر میشه و درآمدسون افزایش پیدا میکنه لزوما ؟ ممنون
مبین سرمایه و تجارت و پاسارگاد و... معلوم نیست چطوری هستناکثر کارگزاری ها مشکل دارند منم آگاه هستم یک خط درمیون کار میده
سلام
دوستان به دلیل مسئله کرونا کلاس ها تعطیل شده
قصد دارم در ایام تعطیلی بازار و عید امسال کلاس های انلاینی در مورد تحلیل تکنیکال ، بنیادی و مدیریت سرمایه برگذار کنم
مسئله اینکه کارگزاری حاضر به همکاری نیست و بصورت شخصی میخواهم این کار رو انجام دهم دوستانی که در مورد وبینار انلاین اطلاعات یا تجربیاتی دارند پی وی پیام بدهند
سلامسلام
دوستان به دلیل مسئله کرونا کلاس ها تعطیل شده
قصد دارم در ایام تعطیلی بازار و عید امسال کلاس های انلاینی در مورد تحلیل تکنیکال ، بنیادی و مدیریت سرمایه برگذار کنم
مسئله اینکه کارگزاری حاضر به همکاری نیست و بصورت شخصی میخواهم این کار رو انجام دهم دوستانی که در مورد وبینار انلاین اطلاعات یا تجربیاتی دارند پی وی پیام بدهند
اگه قیمت امروز رو در نظر بگیریمتعداد برگ سهام که مشخص
اما قیمت بعد از افزایش سرمایه از تجدید دارایی ها به صورت زیر محاسبه میشه
قیمت پایانی قبل از بسته شدن سهم تقسیم بر یک بعلاوه (درصد افزایش سهم تقسیم بر ۱۰۰)
مشاهده پیوست 1169689
فقط بنیادی کلاس بزار ماهم شرکت کنیم جناب حسینیبنیادی