• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خوندن مقاله زیر در روزنامه دنیای اقتصاد امروز رو توصیه میکنم . با نکات تحلیلی خوبی که بیان کرده ، یک دید خوب نسبت به وضعیت متغییرهای کلان اقتصادی و بازار بورس در ششماهه اول 99 میده .

این بخشی از مقاله درباره پیشبینی نرخ ارز بسیار خوشبینانست:
می‌توان در افق کوتاه مدت (6 ماه آتی) به احتمال تثبیت ارزش ریال در محدوده کنونی اشاره کرد.

در بخش سیاست‌های پولی و تورم نویسنده نقش کاهش تولید در افزایش تورم رو نادیده گرفته. همچنین نقش تقاضای انباشته در کالاهای سرمایه ای و بادوام مثل ملک و خودرو و لوازم خانگی که به بعد از دوران کرونا منتقل خواهد شد رو نادیده گرفته.

نمودار رشد نقدینگی در این مقاله موضوعیتی نداره و به درد نمیخوره، باید نمودار رشد پول(بخش در گردش و تورم زای نقدینگی) رو بررسی کرد. همونطور که میبینید در سالهای 87 88 89 90 رشد نقدینگی کمتر از سالهای دیگه بوده اما در سال 90 و 91 با تورم سرسام آور روبرو شدیم.

نویسنده مهمترین پارامتر موثر بر تورم یعنی بودجه رو به طور کل نادیده گرفته و محض رضای خدا هم اشاره ای به بودجه 99 و منابع خیالیش نکرده. منابعی که قطع به یقین به طور کامل محقق نخواهند شد، نه مالیاتش محقق میشه(به دلیل کرونا و رکود در کسب و کارهای خرد) نه درامد های نفتیش محقق میشه(به دلیل کاهش قیمت نفت و تحریم)، نه اوراق و فروش داراییش محقق میشه. برای تراز کردن بودجه 99 فقط دو راه وجود داره، افزایش نرخ ارز و برداشت از صندوق توسعه ملی.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چند تا از این سهم های پدرمادر دار رو معرفی می کنی برادر؟ یه بررسی بکنیم شاید این هفته موفق به خرید شدیم.
الان کمی غشهداب و آبین و کسعدی دارم. نظرم روی کماسه هست که این هفته ازش بخرم. به نظرت چطوره؟
ببینید اینی که میگم رو بزارید سر لوحه !!!

شما شرکتایی که بلدی رو شانسی باز کن
مثلا پاکشو ، پکویر ، شپاکسا ، شخارک ، همراه و ...

نمودارهای سالیانه و ماهیانشو ببیند و خواهید فهمید نیازی به استرس وارد کردن و سیگنال خریدن نیست .
البته حرفه ای ها با چند بار خرید و فروش سود بیشتری شاید بکنند ولی شما میتونین با هر سهم سه ماه تا یک سال بمونید و با خیال راحت سود کنید .

من با اجازه دوستان بزرگ چند سهم 9 ماهه معرفی میکنم :

لابسا ، تبرک ، های وب ، شخارک ، کگل و...

اینارو بخرید و بندازید طولانی مدت . این روش برای کسایی که میخوان وارد بورس شن چیزی هم بلد نیستن .

استرس نداشته باشید ... بالا و پایین میشه ولی آخرش سوده این عکس رو برای مثال ببینید :
labsa.jpg

در فرودین 98 این سهم رو میخرید جدودا 600 تومن
ده روز پیش تا 4250 تومن هم رفته

اگه شما 100 میلیون از این سهم رو فروردین 98 میخردید و اصلا به نمودارش نگاه نمیکردید و هفته پیش این سهم رو میفروختید

پول شما تقریبا 700 میلیون شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته این سهم تا 6000 تومن به زودی میره .
در مسیر صعود تا 2000 تومن هم سقوط کرده ولی کلا تو همه جای زندگی الله مع الصابرین ... صبر کنین درست میشه !

این ساده ترین توضیح بورس...

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چند تا از این سهم های پدرمادر دار رو معرفی می کنی برادر؟ یه بررسی بکنیم شاید این هفته موفق به خرید شدیم.
الان کمی غشهداب و آبین و کسعدی دارم. نظرم روی کماسه هست که این هفته ازش بخرم. به نظرت چطوره؟

برادر من حرفه نیستم هر چی داری نگه دار ضرر نمیکنیم .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پول شما تقریبا 700 میلیون شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از این سهم ها تو سال جدید زیادی بودن
یه نمونش همین غنوش 22برابر شد
الان افزایش سرمایه 600درصدی داد
لابد 70-80درصد موقع بازگشایی بخوره
سال 99 سال سختیه ولی سهامداری خیلی بهتره تا سهام بازی ولی این خصلت هم نیاز تجربه هست تا برطرف بشه.
برادر من حرفه نیستم هر چی داری نگه دار ضرر نمیکنیم .
دلار 16000تومن!!!

Last edited:

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
دوستان توی شخصی سوال کردن که سهم خوب چی سراغ داری ؟! خدمتتون عرض کنم که سهم رو باید تحلیل کرد و بعد خرید اما اگر دوست دارید با طناب من به چاه برید ;) من پیشنهادم خرید سهم #پارسان و فرآور هست که باید بخرید و بندازید یه گوشه و به قول دوستمون سال بعد بیاید و چند صد درصد سود رو بشمارید ...

اون موقع اگه سود کردید لطفا 1 درصدش رو به خیریه هم کمک کنید که هم برای اموات من ثواب داشته باشه هم برای شما

این دو سهم رو جدی بگیرید ... سال بعد این متن رو میارم بالا

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
دوستان یک سوال.
کاهش نرخ بهره فدرال رزرو که دیشب اعلام شد چه نتایجی و به چه صورتی بر روی بورس ایران و دنیا داره ؟
با کاهش نرخ بهره فدرال، سرمایه ها به سمت دارایی های امن میره یا اینکه برعکس تمایل سرمایه دارها به سرمایه گذاری های ریسک پذیر بالاتر میره ؟ و چرا؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
امروز با دیروز چه فرقی کرد اکثر سهم ها 5+ شدن؟
گفته بودن آخر سال به خاطر تسویه اعتیاری ها و بعضیا میخوان نقد باشن قیمتا میاد پایین. اینقدر تاثیر داره؟
الان همه چی خوب شده بیشتر سهم ها 5+ شدن؟

وپارس رو 6552 فروختم 6272 خریدم...
این افزایش سرمایه وپارس چطوریه ؟؟ تعداد سهام که 6.8 برابر میشه، به پرتفوی اضافه میشه؟ بعد از چند روز اتفاق می افته؟
ویرایش : قیمت تا 6150 هم اومد /:
اگه بالاتر رفت، بفروشم یا نگه دارم؟
تو سهام یاب یکی توئیت زده

امروز برای فروش روز خوبی هست هم روز نقد شوندگی آخر ساله ( چهار شنبه پولش تو حسابتون هست ) هم اینکه این سهم امروز بسته میشه میره برای مجمع چهار شنبه ( 620 /580 = حدودا 100 تومان باز میشه ( انتخاب با خودتون ) یا حق
پارسال همین موقع بوده حدودا 107 تومان حالا الان 620 تومان ( سود 6 برابری ) بیشتر از این دیگه غیر خوش بینانه هست
با 100 تومن باز بشه باز قیمت بالا میره، همون 100 نمی مونه که. 115 تومن اون موقع مثل 690 الان هست.
امسال 6 برابر سود داده دیگه نباید سود بده؟

یکی دیگه هم توئیت زده

اگر پول لازم دارید که هیچی، اگر ندارید احتمال داره سود امسال اپال کلا تقسیم بشه .. حساب و کتابش با خودتون ولی امسال احتمالا بانک پارسیان سود نقدی پرداخت کنه
اگر در تاریخ مجمع سهامدارش باشین
نظر شما چیه؟

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
پاکشو ، پکویر ، شپاکسا ، شخارک ، همراه و ...
1-آیا شما تو کار خرید و فروش سهامید و حرفه یی هستید؟
2-اگه 50 تومن تمام زندگیت باشه باهاش چیکار میکردی؟
3- پاکشو ، پکویر ، شپاکسا ، شخارک ، همراه و ... از اینا بخرم یکسال بنازم کنار با 50 تومن؟یه سهم بخرم همشو یا چند تا؟اینم بگم وقت هی خرید و فروش سهامم ندارم اصلا-اگه بخرم باید بزارم کنار تا یکسال مثلا
4-الان پولم گزاشتم بانک سود میگیرم چون کار خاصی بلد نیستم با پولم انجام بدم-به نظرت ببرم سهام یدونه بخرم بزارم کنار یا برای من همین سود بانک بهتره؟[/QUOTE]

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
3- پاکشو ، پکویر ، شپاکسا ، شخارک ، همراه و ... از اینا بخرم یکسال بنازم کنار با 50 تومن؟یه سهم بخرم همشو یا چند تا؟اینم بگم وقت هی خرید و فروش سهامم ندارم اصلا-اگه بخرم باید بزارم کنار تا یکسال مثلا
4-الان پولم گزاشتم بانک سود میگیرم چون کار خاصی بلد نیستم با پولم انجام بدم-به نظرت ببرم سهام یدونه بخرم بزارم کنار یا برای من همین سود بانک بهتره؟
[/QUOTE]
دوستی که منشن کردید منو ببخشه که جواب میدم

همیشه یادتون باشه توی چنتا بازار سرمایه خودتون رو تقسیم کنید نه یک بازار ، پولی هم که میاری توی بورس 25%مبلغی از سرمایت باشه که اگر نابود شد زندگیت نابود نشه

مراقب باشید این بازار بورس همونقدر که جذابه خطرناک هم هست

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

تمام زندگی که سرمایه گذاری نمیکنند !!

دوستان یک سوال.
کاهش نرخ بهره فدرال رزرو که دیشب اعلام شد چه نتایجی و به چه صورتی بر روی بورس ایران و دنیا داره ؟
با کاهش نرخ بهره فدرال، سرمایه ها به سمت دارایی های امن میره یا اینکه برعکس تمایل سرمایه دارها به سرمایه گذاری های ریسک پذیر بالاتر میره ؟ و چرا؟
شاید تا سال قبل بازار نیم نگاهی به اخبار جهانی و نرخ بهره داشت اما امسال بازار وحشی و بی توجه به رویدادهای جهانی

------------------------

دوستانی که تمایل داند در دورهای انلاین بورس شرکت کنند فرصت بشه امشب جزئیات کلاس ها اعلام خواهد شد

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آیا سهام هایی هستند که دو سه سال متوالی هی قیمتشون بره بالا یا نه اکثرا مثلا یکسال که رفت بالا سال دیگر نزولی میشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این قانون تغییر دامنه نوسان و حجم مبنا برای عرضه اولیه هایی که حجم معاملات پایین داشتن خوب نبوده. دیگه هر روز 5+ نمیدن
من شصدف رو 20ام فروختم 21,715 ریال ، قیمت امروز 21،984 هست. یعنی این 6 روز فقط 1.2 درصد بالا رفته

دیروز تملت رو هم فروختم 4500، امروز 4554 بود، 1.2 بالا رفته

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این سهام شناور یعنی سهام قابل معامله یه شرکت در بورس؟
تعداد سهام مخابرات 60 میلیارد سهم هست و سهام شناور 12 درصد. یعنی 12 درصد سهام (7.2 میلیارد سهم) قابل معامله در بورس هست یا سهام شناور چیز دیگس؟

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سازمان بورس ساختمان 616 میلیارد تومنی امید رو خرید. 275 میلیارد تومن سود برای وامید محقق شد
اینه
1584366648683.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

دوستانی که تمایل داند در دورهای انلاین بورس شرکت کنند فرصت بشه امشب جزئیات کلاس ها اعلام خواهد شد

مستقیم میرم سر اصل مطلب چون فرصت کم

دوره توسط خودم برگزار خواهد شد منتهی با دوستان دیگر نیز صحبت کردم بلکه بتونیم از وجودشون استفاده کنیم اما ۱۰۰٪ نیست

دوره ها در مرحله مقدماتی و پیشرفته خواهد بود

دوره اشنایی با بازار برای افرادی که تازه میخواهند وارد بازار شوند و اطلاع ندارند در چه بازاری پا گذاشته اند

این دوره در دو جلسه یک ساعت و نیم خواهد بود

هیچ گونه هزینه ای بابت این کلاس دریافت نخواهد شد و هرکس دوس داشت مبلغی به موسسه خیریه ای که اعلام خواهم کرد واریز کند

اما دوره تکنیکال

در سطح مقدماتی مناسب افرادی که اطلاع دارند در چه بازاری قرار است معامله کنند و حداقل شش ماهه که بصورت مستمر در بورس فعال بوده اند

در این سطح از تکنیک های مقدماتی و متداول بازار صحبت خواهد شد

پنج جلسه یک ساعت و نیم + دو جلسه مازاد برای رفع ابهامات

هزینه 500 هزار تومان

سطح بعدی تکنیکال پیشرفته خواهد بود

در این سطح افراد باید با علم تکنیکال اشنا باشند و حداقل یکسال مستمر بورس فعالیت داشته باشد

در این سطح امواج الیوت رابرت ماینر تدریس خواهد شد

هفت جلسه یکساعته + گروه ویژه ای که سعی میشه تمرین ها دوستان در اونجا بررسی بشه

هزینه 1000000 تومان

دوره های فاندامنتال و تابلو خوانی هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده

لازم به ذکر دوستانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی باشند نیمی از هزینه ها دریافت نخواهد شد

ببخشید این روزها یکم مشغولم اما سعی میکنم تا چند روز اینده شب ها سوالی باشه پاسخ بدهم

آیا سهام هایی هستند که دو سه سال متوالی هی قیمتشون بره بالا یا نه اکثرا مثلا یکسال که رفت بالا سال دیگر نزولی میشه؟
متوجه سوالتون نشدم
این سهام شناور یعنی سهام قابل معامله یه شرکت در بورس؟
سهام شناور هر ماه توسط سازمان محاسبه و اعلام میشه

مجموع سهام افرادی که زیر یک درصد سهام یک شرکت داشته باشند در محاسبه سهام شناور بیشترین تاثیر خواهد داشت

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
4-الان پولم گزاشتم بانک سود میگیرم چون کار خاصی بلد نیستم با پولم انجام بدم-به نظرت ببرم سهام یدونه بخرم بزارم کنار یا برای من همین سود بانک بهتره؟
[/QUOTE]

اول ممنون قابل دونستید
1: من از بچگی یاد گرفتم با کمترین سرمایه و امکانات بیشترین بهره رو ببرم ، خدا رو شکر پولدار نیستم ولی کم و کسری هم ندارم . حرفه ای نیستم ولی خرید وفروش میکنم
2: ریسک میکردم 50 تومنشو میزاشتم بورس. برادر آدما فرق دارن با هم ببین طاقت دیدن بالا و پایین شدن پولتو داری یا نه !؟ از برج 6 با 500 هزار تومن وارد بورس شدم تا 10 روز پیش کم کم جمع آوردم شده بود 48 میلیون و 24 میلیون سود پولم بود با هم برداشتم چون برای خرید وسایل فست فودی پول کم داشتم . دوباره دیروز 8 میلیون سهم حفاری خریدم احتمالا تا پس فردا 7 میلیون هم همراه یا حفاری مجددا میخرم . من که حتی دوچرخمم فروختم گذاشتم بورس .
3: بهتره اول حداقل یه چیزای ساده رو یاد بگیری مثل من . 50 میلیون رو یه مشورت بزن روزی که میخوای بخری دو سهم بخر. نه حالا حتما یه سال اومدیم سر 6 ماه 70 درصد سود کردی گفتی من بسمه ، پولتو بر میداری.
4: بخدا پولتو پشکل بخر بعدا بفروش سودش بهتر از چندر غاز بانکه ، همه بانکا پولاشون مقدارزیادیش تو بورسه .

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889

اول ممنون قابل دونستید
1: من از بچگی یاد گرفتم با کمترین سرمایه و امکانات بیشترین بهره رو ببرم ، خدا رو شکر پولدار نیستم ولی کم و کسری هم ندارم . حرفه ای نیستم ولی خرید وفروش میکنم
2: ریسک میکردم 50 تومنشو میزاشتم بورس. برادر آدما فرق دارن با هم ببین طاقت دیدن بالا و پایین شدن پولتو داری یا نه !؟ از برج 6 با 500 هزار تومن وارد بورس شدم تا 10 روز پیش کم کم جمع آوردم شده بود 48 میلیون و 24 میلیون سود پولم بود با هم برداشتم چون برای خرید وسایل فست فودی پول کم داشتم . دوباره دیروز 8 میلیون سهم حفاری خریدم احتمالا تا پس فردا 7 میلیون هم همراه یا حفاری مجددا میخرم . من که حتی دوچرخمم فروختم گذاشتم بورس .
3: بهتره اول حداقل یه چیزای ساده رو یاد بگیری مثل من . 50 میلیون رو یه مشورت بزن روزی که میخوای بخری دو سهم بخر. نه حالا حتما یه سال اومدیم سر 6 ماه 70 درصد سود کردی گفتی من بسمه ، پولتو بر میداری.
4: بخدا پولتو پشکل بخر بعدا بفروش سودش بهتر از چندر غاز بانکه ، همه بانکا پولاشون مقدارزیادیش تو بورسه .
[/QUOTE]
با سپاس
برام مهمه بدونم این 24 تومن سود رو همش یکی دو تا سهم خریدی و گزاشتی کنار تا یکسال و این همه سود کردی یا اینکه نه هی سهم های متفاوت میخریدی و میفروختی و دوباره سهم دیگه میخریدی؟
الان دارم پا میشم برم بانک اون 30 تومن تو بانکاینده و 25 تومن تو بانک گردشگری که هر کدوم با 20 درصد نرخ سود بدون نرخ شکست گزاشتم رو دیگه بردارم بیارم بورس.....به نظرت کار عقلانیه؟

Last edited:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
با سپاس
برام مهمه بدونم این 24 تومن سود رو همش یکی دو تا سهم خریدی و گزاشتی کنار تا یکسال و این همه سود کردی یا اینکه نه هی سهم های متفاوت میخریدی و میفروختی و دوباره سهم دیگه میخریدی؟
الان دارم پا میشم برم بانک اون 30 تومن تو بانکاینده و 25 تومن تو بانک گردشگری که هر کدوم با 20 درصد نرخ سود بدون نرخ شکست گزاشتم رو دیگه بردارم بیارم بورس.....به نظرت کار عقلانیه؟
[/QUOTE]
صد در صد کارت عقلانیه ولی اول کد بورسیتو گرفتی دیگه ؟

نه چون تازه کار بودم از این شاخه به اون شاخه خیلی پریدم ولی وقتی حساب میکردم اگه اولین سهمایی که خریدم یعنی پکویر و فباهنر و دتماد رو هم نگه میداشتم همینقدر سود میکردم یا بیشتر . البته من خورد خورد پول وارد بورس کرده بودم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
با سپاس
[/QUOTE]
تمام داراییت رو تو بورس نذار
بعضی وقتا می بینی تو ضرر هستی و پول لازم داری اونوقت مجبوری سهامت رو با ضرر رد کنی.
من چند بار برام پیش اومده پولی که تو بانک داشتم هم وارد بورس کرده بودم.. برای کاری پول لازم داشتم اما تو ضرر بودم. صبر کردم تا از ضرر در بیام و...

بعد طاقت ضرر داری یا نه ...
این بازده سهام ذوب آهن بعد از 13 روز

1584429433739.png 11.16-
2-3 هفته پیش هم بانک تجارت تا منفی 15 اومد ولی صبر کردم بالا رفت با 2 درصد سود ردش کردم و سهام پارسیان خریدم

Last edited:

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام

مستقیم میرم سر اصل مطلب چون فرصت کم

دوره توسط خودم برگزار خواهد شد منتهی با دوستان دیگر نیز صحبت کردم بلکه بتونیم از وجودشون استفاده کنیم اما ۱۰۰٪ نیست

دوره ها در مرحله مقدماتی و پیشرفته خواهد بود

دوره اشنایی با بازار برای افرادی که تازه میخواهند وارد بازار شوند و اطلاع ندارند در چه بازاری پا گذاشته اند

این دوره در دو جلسه یک ساعت و نیم خواهد بود

هیچ گونه هزینه ای بابت این کلاس دریافت نخواهد شد و هرکس دوس داشت مبلغی به موسسه خیریه ای که اعلام خواهم کرد واریز کند

اما دوره تکنیکال

در سطح مقدماتی مناسب افرادی که اطلاع دارند در چه بازاری قرار است معامله کنند و حداقل شش ماهه که بصورت مستمر در بورس فعال بوده اند

در این سطح از تکنیک های مقدماتی و متداول بازار صحبت خواهد شد

پنج جلسه یک ساعت و نیم + دو جلسه مازاد برای رفع ابهامات

هزینه 500 هزار تومان

سطح بعدی تکنیکال پیشرفته خواهد بود

در این سطح افراد باید با علم تکنیکال اشنا باشند و حداقل یکسال مستمر بورس فعالیت داشته باشد

در این سطح امواج الیوت رابرت ماینر تدریس خواهد شد

هفت جلسه یکساعته + گروه ویژه ای که سعی میشه تمرین ها دوستان در اونجا بررسی بشه

هزینه 1000000 تومان

دوره های فاندامنتال و تابلو خوانی هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده

لازم به ذکر دوستانی که تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی باشند نیمی از هزینه ها دریافت نخواهد شد

ببخشید این روزها یکم مشغولم اما سعی میکنم تا چند روز اینده شب ها سوالی باشه پاسخ بدهم

متوجه سوالتون نشدم

سهام شناور هر ماه توسط سازمان محاسبه و اعلام میشه

مجموع سهام افرادی که زیر یک درصد سهام یک شرکت داشته باشند در محاسبه سهام شناور بیشترین تاثیر خواهد داشت
سلام
دوستانی در مورد هزینه کلاس ها سوال کردند

فرصت خوبیه که با خانواده در کلاس ها شرکت کنید و بجای رفتن در اینستا و گروه های اب دوغ خیاری زمان خود برای رشد و درامدزایی در زمانی که همه کسبه و بازار تعطیل هستند استفاده کنید

دوره اشنایی که کاملا رایگان هست اما قطعا پایه و اساس تمام دوره ها خواهد بود اگر واقعا شک داری وارد بورس شوید یا طلا بخرید یا ملک میتوانید در این دوره رایگان شرکت کنید ( البته ظرفیت اولیه ۱۲۰ نفری پر شده )

دوره مقدماتی تکنیکال

درسته اسمش مقدماتی هست اما از تکنیک های پایه ای گفته خواهد شد که هر تریدری باید با ان اشنا باشد

همین دوره در حال حاضر حداقل 1.400 در اموزشگاه هایی که ارتباط دارم اموزش داده میشود

دوره الیوت که من در موردش توضیح خاصی ندارم

سال ۲۰۰۷ دکتر بهزادی فکر کنم ۴۰۰ تدریس میکردن امروز اگر کسی زیر ۵ میلیون اموزشگاهی رو پیدا کرد من رایگان بهش اموزش میدم

امیدوارم روزی برسه که دانش و اطلاعات جامعه به حد قابل قبولی برسه

بالا