بومیه پس.
یه حرکت دیگه شاتل زد روی حساب من.
تاریخ صورتحساب من از 30 تا 29 ماه بود.
ماه اسفند رو زده 29 تا 28 یعنی یک روز به صورت خود جوش کم کرد!
زنگ زدم می گم چرا کم کردی یک روز؟ می گه چون اسفند 30 ام نداره!!!!
حالا من که نفهمیدم چه ربطی داشت!!! راحت یک روز رو بالا کشید!
بومیه پس.
یه حرکت دیگه شاتل زد روی حساب من.
تاریخ صورتحساب من از 30 تا 29 ماه بود.
ماه اسفند رو زده 29 تا 28 یعنی یک روز به صورت خود جوش کم کرد!
زنگ زدم می گم چرا کم کردی یک روز؟ می گه چون اسفند 30 ام نداره!!!!
حالا من که نفهمیدم چه ربطی داشت!!! راحت یک روز رو بالا کشید!
کلا ترفند های جالبی دارن قبلا مثلا نمیشد سرویس و رو تغییر داد یا مثلا ترافیکت تموم میشد نمیشد روزاتو بسوزونی باید ترافیک میخریدی هی ، الانم سرعت به 100 کیلوبایتم نمیرسه
کلا ترفند های جالبی دارن قبلا مثلا نمیشد سرویس و رو تغییر داد یا مثلا ترافیکت تموم میشد نمیشد روزاتو بسوزونی باید ترافیک میخریدی هی ، الانم سرعت به 100 کیلوبایتم نمیرسه
سیستم ایران منظم شه تمام افراد و شرکت های پولدار کمتر از یکسال ورشکست میشن.. اینقدر روی ریل دزدی و حروم خوری و روابط اومدن بالا که کمترین مهارتی روی بیزینس اصولی کسب کردن..همشون باید برن غاز بچرونن..سرمایه شون رو باید بذارن شافتشون و اینقدر تیکه تیکه ازش خرج کنن و بخورن تا منقرض شن..
فیسبوک کسی کامنت بزاره گزینه hide comment میزنم . نشون نمیده ولی با پریوات تب نشون میده! چی کار کنم یه نفر نتونه کامنت بزاره؟ اون یک نفر برای کامنت گذاشتن مسدود بشه کامنتی هم که گذاشته حذف بشه . گزارش اسپم نمیشه زد چون اسپم نیست
فیسبوک کسی کامنت بزاره گزینه hide comment میزنم . نشون نمیده ولی با پریوات تب نشون میده! چی کار کنم یه نفر نتونه کامنت بزاره؟ اون یک نفر برای کامنت گذاشتن مسدود بشه کامنتی هم که گذاشته حذف بشه . گزارش اسپم نمیشه زد چون اسپم نیست
-یه سوال داشتم،من یه سایت انگلیسی زبان امروز زدم،میخوام بعدا که شرایطش اوکی شد با ادسنس همکاری کنم،هاست و دامین اروپا و dns دامنه ش هم اختصاصی هست،اما یه مشکلی دارم خواستم از شما که تجربه تون زیاد بپرسم.
-من میخوام کنترل پنل اصلی وردپرسم که گوگل دسترسی نداره رو وردپرس فارسی نصب کنم و صفحه اصلی سایتم که بازدیدکننده ها و موتور های جستجو می بینن تماما انگلیسی باشه،ایا امکان همچین کاری هست که کنترل پنل فارسی و کل قالب اصلی انگلیسی باشه؟
-چند تا قالب انگلیسی هم امتحان کردم اما همه جاش انگلیسی نشد،دلیل اینکارم هم اینه که میخوام افزونه خریداری شده Yoast SEO Premium رو تو کنترل پنل وردپرس داشته باشم که از یکی سایت های ایرانی خریدم،و تنظیماتش فارسی هست.
-اگه که راهی نداره که همون کنترل پنل رو هم انگلیسی کنم و افزونه فارسی رو روش نصب کنم.
ممنون از پاسخ.
دقیقا از همون قسمت تنظیمات کنترل پنل رو انگلیسی کردم و خود پنل اصلی تماما انگلیسی شد،و اما بازم قالبی که از https://wordpress.org/ دانلود کردم قسمت های کوچکی ازش فارسی موند،مثلا قسمت دیدگاه ها.
-یه سوال داشتم،من یه سایت انگلیسی زبان امروز زدم،میخوام بعدا که شرایطش اوکی شد با ادسنس همکاری کنم،هاست و دامین اروپا و dns دامنه ش هم اختصاصی هست،اما یه مشکلی دارم خواستم از شما که تجربه تون زیاد بپرسم.
-من میخوام کنترل پنل اصلی وردپرسم که گوگل دسترسی نداره رو وردپرس فارسی نصب کنم و صفحه اصلی سایتم که بازدیدکننده ها و موتور های جستجو می بینن تماما انگلیسی باشه،ایا امکان همچین کاری هست که کنترل پنل فارسی و کل قالب اصلی انگلیسی باشه؟
-چند تا قالب انگلیسی هم امتحان کردم اما همه جاش انگلیسی نشد،دلیل اینکارم هم اینه که میخوام افزونه خریداری شده Yoast SEO Premium رو تو کنترل پنل وردپرس داشته باشم که از یکی سایت های ایرانی خریدم،و تنظیماتش فارسی هست.
-اگه که راهی نداره که همون کنترل پنل رو هم انگلیسی کنم و افزونه فارسی رو روش نصب کنم.
ساده ترین راه بدون اضافه کردن افزونه یا دانلود بسته زبان و ...
تغییر زبان یوزرتون در وردپرس هست ! دیفالت سایت روی انگلیسی باشه
از پروفایل کاربریتون زبان فارسی رو انتخاب کنید ! به همین راحتی
و اینکه کلا چون زبان مزخرفی داریم ترجمه های خیلی از موارد مفهموم درست رو نمیرسونه و بهتره انگلیسی استفاده کنید حتی از همین افزونه سئو !
نکته بعدی اینکه من جای شما بودم برای این افزونه ها پول نمیدادم به سایت های دلال ! به شخصه یک قالب بسیار معروف رو خریداری کردم از این سایت ها ( به سفارش خود شرکت و کارفرمایی که قرار بود برای طراحی سایت از این قالب براشون استفاده کنیم ! )
بعد چندما به من گفتن انتی ویروس سیستمشون اجازه باز شدن سایت شرکت رو نمیده ! من هم که از روی اعتماد بی جایی که کرده بودم به این سایتها و بدون چک کردن قالب رو اپلود کرده بودم , بررسی کردم دیدم بعله ایشون فقط قالب رو از تورنت دانلود کرده بسته زبان و فونت اضافه کرده به خودش زحمت نداده ببینه توی قالب چه کدهایی گذاشتن ! بدین صورت بود که 1 ماه وقت ما تلف شد مشکلات رو مرتفع کنیم و منتشر کننده این قالب هم گردن گیرش خراب شده بود و به هیچ وجه قبول نمیکرد که قالبش کد اضافی داشته ! اون سایت دلال هم که محیط برای دلالی و دزدی این افراد فراهم کرده به هیچ عنوان مسئولیت ضرری که زده بودن رو قبول نکرد که نکرد !
اگر منظورتون وردپرسه افزونه ip2location رو استفاده کنید , کشور مبدا رو انتخاب می کنید و بقیه ای پی های ورودی رو به لینک دلخواه هدایت می کنید
در مورد سوال دوم باید عرض کنم که بستن ای پی های خارج خلاف قوانین گوگل وبمستر هست و ممکنه به کلی از نتایج حذف شید یا در نتایج 90درصد عقب بیوفتید و خیلی سخت بتونید بیایید بالا این کار فقط برای سایت های محلی جواب میده و نباید انجام بشه به نظر من ! حالا اساتید دیگه اگر نظری دارن به اشتراک بذارن و اینکه قبل از انجام اینکار حتما بیشتر تحقیق کنید - اگر هم مشکلتون درج محتوای کپی رایت داره این راهش نیست
Googler, JohnMu, stepped in to say that by blocking an entire region, it would "be considered cloaking" and would be against Google's Webmaster Guidelines. Got that, if you block specific regions of traffic, like everyone outside of the US, that is cloaking and against Google's guidelines.
من دیروز تو 195 شکایت کردم که سرعتم از 500 KB بیشتر از یک هفته است شده 100 تا 200 کیلوبایت امروز سرعتم درست شد رو 500KB (شاتل)
حالا نمی دونم ربطی به شکایت داشت یا نه!
همه چی اوایلش خوبه ! این سرویس هم مثل سرویس شکایات شهرداریه ! زمان اون شهرداری که اسم نمیبرم تا زنگ میزدید 137 رسیدگی میشد !
این 195 هم به همین صورته ! اوایل تا شکایت ثبت میکردید - شرکتی که ازش شکایت کرده بودید باید زنگ میزد رضایت شمارو ثبت میکرد ! الان فقط شکایت شمارو به شرکت مورد نظر نشون میدن بدون اینکه دخالتی بکنن اون شرکت هم میاد یه بهونه ای میاره که اره فلان موقع درستش می کنیم و توی وضعیت هم میزنه اقدام شد و تمام ! شکایت بسته شد , یه چیزی در حد جوکه این قضیه !
توی همین تاپیک بود فکر کنم درباره ش صحبت کرده بودم ! ایرانسل اواخر بهار 98 سرویس دهیش در این محدوده قطع شد اوایل پاییز شکایت ثبت کردیم جواب دادن که یک سال بعد برج 11 تجهیز میکنن این منطقه رو : ))) فکر کنید از خواب بیدار می شید میبینید سیمکارتتون دیگه انتن نداره بعد پیگیر مشکل میشید 2 سال بعد مشکل رو وعده میدن که حل میشه خنده دار نیست ؟ با این وضع تازه میایید عید ام تبریک میگید ؟ سنگ پای قزوین خجالت کشیده پیش مسئولین
میشه اما چطورش رو نمیدونم
آخرین باری که لایو استریم از پلیر های ایرانی داشتم نگاه میکردم یادمه همزمان از توییچ و لایو یوتیوب داشت استفاده می کرد ولی خب توییچ حرفه ای تره
از نت افراز یک دامنه انتقال دادم به یک شرکت دیگه سوال کردن چرا ؟
حدود 60 هزار تومن تمدید یک دامنه بین الملل برای بنده ارزون تر افتاد و اینکه نت افراز از کاربرا 9 درصد مالیات ارزش افزوده میگیره
شرکت های خارجی یک بار از مشتری مالیات دریافت می کنن , چون دارن یک خدماتی رو به شما ارائه میدن ! دارن به شما دامنه میفروشن !
من چرا دوبار برای یک دامنه که با احتساب مالیات اون مثلا 10 دلار هست و 15 برابر هزینه کردم براش دوباره اینجا مالیات بدم برای خدماتی که ارائه نمیشه ؟ !
مگه دارید به وب مسترین چه خدماتی ارائه می دید ؟ جز توهین جز سنگ اندازی , جز سبک شمردن کار وبمسترین در فضای مجازی تا به حال هیچ احترامی ما از نهاد های نظارتی مثل internet.ir - samandehi و ... ندیدیم ! تیکت میزنیم , جواب نمیدن ! سایت شیلتر میکنن دلیلش رو نمیگن ! درخواست رفع فیلتر میدیم خودشون نمیدونن به چه علت فیلتر کردن ! فقط میگن خودتون بررسی بکنید مگه ما بیکاریم سایت شمارو چک کنیم ! هر وقت بررسی کردید بگید رفع فیلتر کنیم ! برای اینا دارید مالیات میگیرید ؟ گریه داره توی این وضعیت وب فارسی فعالیت کردن - یکی از سایتهارو با 8 سال سابقه 20 هزار کاربر شیلتر کردن !
پ.ن : قصدم تخریب شرکتی که اسمش رو بردم نیست و در مورد مالیات هم بنده میدونم یا خود شرکت ها باید پرداخت کنن یا از مشتری باید دریافت کنن ! فقط روی صحبت من با مالیاتی که روی خدمات وبمستری میگیرن هست از شرکت ها و از مردم که در قبالش هیچ خدماتی ارائه نمیدن !
پ.ن-2: دامنه مورد نظر در هاستینگ های دیگه مثل ایران هاست 90 ت گرون تر - میهن وب هاست - 65 ت گرون تر و هاست ایران - وطن دیتا - سرورپارس 40 ت گرون تر بود - اینهارو گفتم فن های نت افراز اتک نزنن فکر کنن از روی قصد داریم پست میذاریم
پ . ن 3 : شاید در روز های اینده لیست قیمت 20تا شرکت هاستینگ رو مقایسه کردیم ! شاید !
فقط این نیست که , تقریبا قبل آغاز 2020 اکثر رجیسترارهای دامنه کام یه آف تقریبا 90% داشتن و دامنه کام رو به قیمت 1 یا 2 دلار میفروختن , ولی شرکتهای عزیز وطنی دامنه دو دلاری رو به همون قیمت اصلی 10 دلار کردن تو پاچه ملت !