افت ورودی داری؟
شایدم اشباع تبلیغات باشه
بعضی وقت ها آی پی خارجی رو می بندن بعضی مواقعه هم باز میشه برای جلوگیری از تقلب ظاهرا این کار رو میکنند شایدم به خاطر بازدهی
افت ورودی داری؟
شایدم اشباع تبلیغات باشه
بستگی داره برای چی میخوای
برای 5 کا خیلی گرون میگه ممبر واقعی هر کا الان 80 تومن یا 100 تومن هم میزنن
من ترجیح میدم از همون ادیتور کلاسیک استفاده کنموردپرس 5.4
با بلوکها بیشتر، سریعتر و آسانتر بسازید.
اومدششششششش
دوستان من چند روزی هست دارم از زرپاپ استفاده میکنم, دو روز اول درامد خوب بود اما الان با اینکه افزایش IP هم داشتیم, درامد اومده پایین تر!!!!! جریانش چی میتونه باشه؟
کجاش اسپمه؟چرا نسبت به اسپم ها رسیدگی نمیشه
![]()
آموزش حذف اکانت تلگرام
اگر به هر دلیلی قصد حذف اکانت تلگرام خود را دارید و به دنبال آموزش دیلیت اکانت تلگرام هستید با مطالعه این مطلب به راحتی قادر خواهید بود که اینکار را انجام دهید. همانطور که می دانید پیام رسان Telegram در کشور ما از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است به همین جهت تصمیم گرفتیم تا به یکی از سوالات...forum.persiantools.com
سودی داره اسپم کردن تو انجمن؟
اها خب از اون نظرمن هیچ از پیج هایی که کلیپ های تکراری میزارن نگفتم.
منظور از پیج که بیشترین مخاطب رو دختر داره مثلا میشه ست کردن لباس ها رنگ بندیشون کدوم لباس کدوم فصب بپوشیم و... حالا از همین میتونی تبلیغ لباس هم کنی و فروش داشته باشی.
یا چیز های که فن گیرل ها علاقه دارن تخصصی روش کار کنی فالور هایی داره که مرفع هستن اکثرا و دنبال چیزای میگردن که به ماها نشون بدی اصلا اهمیت نمیدیم چه برسه بابتشون پول بدیم.
من نمیدونم بازدیدم چقدر کم شده اما درآمدم منم افت داشتهبنده هم دقیقا همین مشکل رو دارم. متاسفانه با وجود افزایش بازدید، در دو روز اخیر شمارش و درامد کمتر شده ...
پست دوم !کجاش اسپمه؟![]()
اون کجاش اسپمه .یه لینک گذاشته بنده خداپست دوم !
اون کجاش اسپمه .یه لینک گذاشته بنده خدا
اسپم چیزیه که به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشهاسپم مگه چیه ؟ فحش خواهرمادر؟
اسپم چیزیه که به موضوع تاپیک ربطی نداشته باشه مثل بحث من و شما
پونیشا یا پارس کدرز؟![]()
100% پارسکدرزهیچکدوم ولی پونیشا![]()
خوب فرقی نداره فالور واقعی و اجباری همشون یکیه که داره این قیمت به تو خیلی گرون میگهپیج سرگرمی هست برای لایک دیگه
100% پارسکدرز
پونیشا من یه پروژه اپ اندروید با مبلغ 5 میلیون دادم انجام بدن اخرش طرف اپو داد معلوم شد اپ اماده بود بعد داوری پونیشا گفت نمیشه و طرف روی همین اپ هم زحمت کشیده و باید پرداخت کنیم بهش
همش به خاطر سود خودش و کمیسیون خودش
ولی پارسکدرز عالیه حداقل رسیدگی میکنه خط به خط پروژرو میخونن اگر مشکلی باشه و داوری میکنن
من یک پروژه اینجا برداشتم ! نتیجه تجربه مون هردو تا سرویس100% پارسکدرز
پونیشا من یه پروژه اپ اندروید با مبلغ 5 میلیون دادم انجام بدن اخرش طرف اپو داد معلوم شد اپ اماده بود بعد داوری پونیشا گفت نمیشه و طرف روی همین اپ هم زحمت کشیده و باید پرداخت کنیم بهش
همش به خاطر سود خودش و کمیسیون خودش
ولی پارسکدرز عالیه حداقل رسیدگی میکنه خط به خط پروژرو میخونن اگر مشکلی باشه و داوری میکنن