• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
خیلی وقت تالار بورس ، سهامیاب و ... نمیرم منتهی نام کاربریشون "گنگ خواب دیده" هست
مدیر عامل شرکت ارتام بودن
پیگیر مطالب شون در تلگرام هستم
انسان بسیار خوب و با معلوماتی هستن

فکر کنم قبلا در بورکس هم بودن . حیف بورکس که بسته شد .
سهامیاب هم خیلی وقتها خوندنش ضرر داره تا اینکه سودمند باشه .

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
من حدود 10 ماه پیش کد بورسی گرفتم
امروز اتفاقی بعد 10 ماه گفتم برم سایت سجام ببینم اون پیشبینی مبلغ در گردش تو بورس رو تو یک سال اینده چند زدم ، دیدم هنوز برام نوشته در انتظار مراجعه به مراکز احزار هویت ! :D

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
سریع پیگیر باش
دفترپیشخوان کلا نیم ساعت وقت می بره
من حدود 10 ماه پیش کد بورسی گرفتم
امروز اتفاقی بعد 10 ماه گفتم برم سایت سجام ببینم اون پیشبینی مبلغ در گردش تو بورس رو تو یک سال اینده چند زدم ، دیدم هنوز برام نوشته در انتظار مراجعه به مراکز احزار هویت ! :D

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
سریع پیگیر باش
دفترپیشخوان کلا نیم ساعت وقت می بره
پیگیر چی باشم !؟
من 10 ماه پیش رفتم کارگزاری همه مدارک رو دادم و احراز هویت کردم که بهم کد بورسی دادن ! بدون این کارا که اصلا کد بورسی نمیدادن
این مشکل خود سایتشونه !
شاید دوستان دیگه هم برن تو سجام واسه اونام همینو زده باشه ! منم اتفاقی امروز رفتم تو سجام ، میخواستم یه چیز دیگه رو چک کنم

این شکلیه الان :

du0u_capture.jpg

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
پیگیر چی باشم !؟
من 10 ماه پیش رفتم کارگزاری همه مدارک رو دادم و احراز هویت کردم که بهم کد بورسی دادن ! بدون این کارا که اصلا کد بورسی نمیدادن
این مشکل خود سایتشونه !

حالا اتفاقی که نمیفته چون 10 ماهه دارید معامله میکنید. ولی به هر حال من چک کردم زده بود تایید سهامدار در سجام. مهم نیست. باگ سایته حتما.

0f6n_untitled.jpg

hosein.a

Registered User
لایک‌ها
50
همونطور که انتظار داشتم ذوب 5+ شد.
فروی 5- هه

--------------

روز 6ام قبل از مجمع کویر خریدم. امروز بازگشایی شد 17.3 سود داد و صف خرید شد
این مدت تجارت 22.3، سامان 16.1، ملت 10.6 داشته ..
تجارت امروز تا 5- هم رفته

----------------

تو سجام شماره حساب بانکی تغییر پیدا کنه، تو کارگزاری هم تغییر پیدا میکنه؟ یا باید تو کارگزاری هم تغییر داد؟

-----------

بخوایم یه کارگزاری دیگه افتتاح حساب بزنیم، اونجا باید آزمون بدیم و تا یه ماه قادر به انجام معامله نیستیم؟ یا این قانون فقط برای کسایی هست که تازه میخوان کد بورسی بگیرن
سلام
این قانونی که میگید برای تازه وارد ها هست والا من گرفتم برای یکی از بچه هااصن مشکلی نداره سه چهار روز قبل گرفتن بدون مشکل هم معامله هم انجام میدن.
(آزمونی هم گرفته میشه اگه خود شخص ثبت نام های اینترنتی رو انجام بده سوالا براش مرحله آخر میاد میتونه کار کنه و جواب سوالا رو داشته باشه)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176
منم شنیده بودم که تا یک ماه نمیشه خرید زد ولی اینطور نبودش
راحت میشه خرید زد برای من7 روز هست ثبت نام کردم
سلام
این قانونی که میگید برای تازه وارد ها هست والا من گرفتم برای یکی از بچه هااصن مشکلی نداره سه چهار روز قبل گرفتن بدون مشکل هم معامله هم انجام میدن.
(آزمونی هم گرفته میشه اگه خود شخص ثبت نام های اینترنتی رو انجام بده سوالا براش مرحله آخر میاد میتونه کار کنه و جواب سوالا رو داشته باشه)

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوستان عرض کردم بخشی از عرضه های اولیه به صندوق های داده خواهد شد

امیدوارم این درصدها افزایش پیدا کند

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان عرض کردم بخشی از عرضه های اولیه به صندوق های داده خواهد شد

امیدوارم این درصدها افزایش پیدا کند
خوب به صندوق ها بدن . ما باید اون صندوق ها رو بگیریم یا خودشون به صورت خودکار از اون صندوق ها بهمون میدن؟

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
در مورد صبا تامین و پرتفوی اون :

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
خوب به صندوق ها بدن . ما باید اون صندوق ها رو بگیریم یا خودشون به صورت خودکار از اون صندوق ها بهمون میدن؟
ما اوراق صندوق خرید میکنیم و صندوق ها با بازدهی مناسب به سهامداراش سود میده

ivi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام

دوستان نظرتون در مورد خرید سهم #ومهان چیه؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ما اوراق صندوق خرید میکنیم و صندوق ها با بازدهی مناسب به سهامداراش سود میده
اینجوری اون جذابیت عرضه اولیه از بین نمیره ؟حالا هر چی بود یه مقدار سود میداد. اینم میخوان مثل بانک ها بکنن از این جیب به اون جیب
و اینکه صندوق ها از صندوق های فعلی که خرید و فروش میشه استفاده میکنن یا نه اینا جدید هستن؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند روز پیش مصاحبه ای از وارن بافت تو سهامیاب دیدم، گفتم اینجا بزارم.
وقتی 11 سالش بوده 3 سهم یه شرکت میخره، بعد از مدتی قیمت سهم میشه 27 دلار اما سهمش رو نگه میداره.. ، قیمت سهم بالا میره تو 40 دلار می فروشه، ولی روند صعودی قیمت ادامه داشت و قیمت اون سهم میشه 500 دلار ..این میشه تجربه براش
.....
او در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفت «کسی که یک خانه می‌خرد، به ده، بیست سال آینده نگاه می‌کند.
آیا تصویر اقتصاد آمریکا در بیست سال آینده، طی چند هفته گذشته تغییر کرده است؟
من چهل سال است که بخشی از کوکاکولا را دارم. و هیچ‌کس یک کسب‌وکار را بر اساس تیتر روزنامه‌های امروز نمی‌فروشد.
اگر می‌خواهید چیزی را که دوست دارید بخرید، و امروز می‌توانید آن را ارزان‌تر بخرید، اسم این خوش‌شانسی است!»
.
مصاحبه‌کننده می‌پرسد، شاید ده روز بعد، همین شرکت‌ها ارزان‌تر باشند؟ «هیچ‌کس نمی‌داند بازار می‌خواهد در ده روز آینده چه کار کند. اگر می‌دانستیم، نیازی نبود به ترازنامه نگاه کنیم. نمی‌توانید بازار را با نگاه کردن به روزنامه‌ها پیش‌بینی کنید.» «از زمانی که یازده ساله بودم، هر روز خریدار سهام بوده‌ام. در این دوران پانزده رئیس‌جمهور دیده‌ام. و هر روز سهام خریده‌ام. الان نمی‌دانم شش ماه یا دوازده ماه بعد اوضاع کشور چطور است. اما شک ندارم سی سال بعد، اوضاع اقتصاد جهان به مراتب بهتر از امروز خواهد بود.»
.
«قطعا شرکت اپل در این چند ماه دشواری‌هایی خواهد داشت. اما بحث ما در مورد ده سال آینده این شرکت است. یک شرکت شکلات‌سازی هفت ماه از سال ضرر می‌کند. اما بالاخره کریسمس می‌آید و تمام روزهای سخت جبران می‌شود.»
.
«من هم از دنبال کردن اخبار لذت می‌برم. دوست دارم بدانم در دنیا چه می‌گذرد. اما این روشی نیست که با آن پول در می‌آورم. بارش برف، پروازها را کنسل می‌کند. اما براساس پیش‌بینی هواشناسی، یک شرکت هواپیمایی را نمی‌خرم و نمی‌فروشم. موضوع سود شرکت هواپیمایی در ده سال آینده است نه پروازهای هفته آینده.»

همونطور که انتظار داشتم ذوب 5+ شد.
فروی 5- هه

--------------

روز 6ام قبل از مجمع کویر خریدم. امروز بازگشایی شد 17.3 سود داد و صف خرید شد
این مدت تجارت 22.3، سامان 16.1، ملت 10.6 داشته ..
تجارت امروز تا 5- هم رفته
سود وتجارت از 6ام تا الان شد 14.5 درصد. سود من از کویر تو این مدت کویر 20.4 درصد.

بیشتر از یه ماه ذوب داشتم درجا میزد الان دو روزه 5+ درصد میده. هر کی 3 روز پیش وارد می شد، 1 ماه از من جلوتر بود. عطایش رو به لقایش بخشیدم
فروی یه 5- دیگه هم خورد، شاید امروز مثبت بشه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه مقدار پول تو حساب بانکی دارم می خواستم باهاش واحد صندوقهای سرمایه گذاری بخرم (بیشتر پولم تو بورسه، گفتم این مقدار جدا از بورس و سهام باشه) نمی دونم با اینم سهم هایی که الان قیمتشون پایین اومده بخرم و مدتی نگه دارم... یا نه همون واحد صندوفقهای سرمایه گذاری بخرم

-----------------------------------------------

چطور بفهمیم قیمت یه سهم ، به قیمت ارزش ذاتیش هست؟ rsi کمک میکنه؟ مثلا rsi سامان 93.5 هست. غگل قبل افزایش سرمایه حدود 89 بود

-----------------------------------------------

@behsen69
بازده یک ماه سهم هایی که معرفی کردی منفی هست. الان فرصت خریده یا نه ممکنه از این پایین تر بیان؟
شتران 15.6-
شپنا 18.6-
فخوز 13.8-

Last edited:

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
امروز خیلی از سهم ها پرمتقضی مثل کالا، ولشرق، سبزوا، غشهداب، کسرا و... فرصت ورود دادند و البته در نهایت اکثرا در صف خرید قفل شدند. حالا نمیدونم آیا به خاطر نقد کردن پول برای 3 عرضه اولیه پیش رو بود یا دلیل دیگه ای داشته. بالاخره غشهداب بهم رسید. در مجموع، به غیر از عرضه اولیه ها، بیشترین سود در 1 ماه اخیر از چکارن (22.9%) و بکام (16.6%) [ناظر جفتشون رو قفل کرده!] و ولشرق (26.9%) و کالا (24.8%) و کسرا (20.8%) بهم رسیده. تا ببینیم در آینده چه پیش میاد و تا کجا پیش خواهند رفت. از اون طرف غگل و غسالم حسابی شرمنده کردن با منفی هاشون ولی از ابتدا با ریسک همراه بود و با دید حداقل 1 ساله جفتشون رو گرفتم که امیدوارم تو این بازه زمانی ناامیدم نکنن.

پنل کارگزاری آگاه چرا انقدر زشت و بدترکیبه!؟ برای یکی که میخواد عرضه اولیه ها رو بگیره اکانت گرفتم واقعا دلم رو زد پنل سایتش. گرافیک و چینش صفحه (که البته احتمالا کاستومایزبل هست) بیش از حد شلوغ و بی سلیقه هست!

Last edited:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
امروز خیلی از سهم ها پرمتقضی مثل کالا، ولشرق، سبزوا، غشهداب، کسرا و... فرصت ورود دادند و البته در نهایت اکثرا در صف خرید قفل شدند. حالا نمیدونم آیا به خاطر نقد کردن پول برای 3 عرضه اولیه پیش رو بود یا دلیل دیگه ای داشته. بالاخره غشهداب بهم رسید. در مجموع، به غیر از عرضه اولیه ها، بیشترین سود در 1 ماه اخیر از چکارن (22.9%) و بکام (16.6%) [ناظر جفتشون رو قفل کرده!] و ولشرق (26.9%) و کالا (24.8%) و کسرا (20.8%) بهم رسیده. تا ببینیم در آینده چه پیش میاد و تا کجا پیش خواهند رفت. از اون طرف غگل و غسالم حسابی شرمنده کردن با منفی هاشون ولی از ابتدا با ریسک همراه بود و با دید حداقل 1 ساله جفتشون رو گرفتم که امیدوارم تو این بازه زمانی ناامیدم نکنن.

پنل کارگزاری آگاه چرا انقدر زشت و بدترکیبه!؟ برای یکی که میخواد عرضه اولیه ها رو بگیره اکانت گرفتم واقعا دلم رو زد پنل سایتش. گرافیک و چینش صفحه (که البته احتمالا کاستومایزبل هست) بیش از حد شلوغ و بی سلیقه هست!
من 20 تومنی غگل خریدم با قیمت 700 شما چند خریدی و چع مقدار؟من از اونجایی که احتمال میدم این غگل حالا حالاها بیاد پایین شاید تا 400 اینا میخوام 15 تومنش رو بفروشم و اون 2 تومنی که از 5 تومن برام مونده رو نگر دارم تا مجمع تا اون ضررش در بیاد و با اون 15 تومن احتمالا فاسمین بخرم-عرضه اولیه هم اصلا نمیخوام بخرم ارزش نداره
نظرت چیه؟

بالا