• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
این حرف رو معمولا کسایی که خیلی پولدار یا خیلی حرفه ای ( یا میخوان بگن حرفه ای هستیم ) میزنن ، ولی برای کسی که اوله کاره معنی نمیده
دوست عزیز این صفی که الان تو کارگزاری ها هست به خاطر همین عرضه اولیه هاس !
چرا بیخیال بشن وقتی بدون هیچ تحلیلی میشه سود خوبی ازشون گرفت ! درسته با توجه به قوانین جدید روند سودشون کند شده ولی بازم سود سازهستن !
خدایی من نخواستم منظور بدی داشته باشم یا به شخصی بی ادبی کرده باشم. همه تاج سر من هستید. منظور من این بود که وقتی تو این اوضاع بورس میشه با همون یک تومنی که مثلا برای صبا میگذاری سهمی بخری که هم حجم مبناش پر میشه هم در نتیجه سود بهتری میده چرا اون سهم رو نخری و عرضه اولیه بخری...
عرضه اولیه هایی که سود خوبی می دادن قبل قانون حجم مبنا بود. الان بعد از این می بینیم چی پیش میاد.
شما سهمی مثل غشهداب، آبین، بکام، سفارس و یا سهم های دیگه رو الان قیمتش رو یه گوشه بنویس، بعد سه ماه ببین اینا بیشتر سود دادن یا عرضه اولیه ها.
اتفاقا اگر کسی پول زیادی داشته باشه و ندونه چیکار کنه می‌ره عرضه اولیه میخره. کسی که مثل من پول کمی دارهو باید رو هر ریال پولش حساب کتاب کنه میشینه اینا رو حساب میکنه

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
درست از لحظه ای که من وارد معاملات آنلاین شدم قانون افزایش حجم مبنا، دامنه نوسان، کف خرید 5 میلیون ریالی، قفل چند روزه برای 20% و 50% و ارائه توضیحات و... گذاشتند! که البته برخی لغو شده یا میشه ولی در مجموع امیدوارم با اومدن حسن قالیباف تغییرات مثبتی رخ بده و 99 هم مثل 98 بازدهی قابل توجهی داشته باشه.

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستانی که سجام احراز هویت شدن، بعد اقدام و اومدن پیامک تایید احراز هویت ، چیز دیگه ‌‌‌‌ای هم برامون ارسال میشه؟

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
در صفحات قبل در رابطه با عرضه اولیه یه مطالبی گفتم که به مانند دیگران اولین اتهام که سمت ماها میاد اینه که دستی بر آتش داری یا پولت زیاده.
در حالی که دید من نه برای اینکه کسی را منصرف کنم که نخره ( که حتما به همه میگم بخرن و عرضه اولیه تو هوا بزنند حتی شده پول قرض کنند ) بلکه موضوع اینه که چرا نمیشه خرید؟! و چرا نباید معطل شد؟!
برای نمونه صبا و یا همین شگویا.
کارگزاری تموم زورش میزنه یه چند سهم برای شما بگیره ( احتمالا بدونید که کم پیش میاد که در عرضه اولیه شما در قیمت کف به تعداد ماکزیمم سهم دست پیدا کنید)
اگه بخره که برنده اید و اگه نخره اونوقت شما هر روز منتظر هستید آیا میخره یا نه. در کنارش شما میتونید از سهم های معمول و آزاد خریداری کنید و در ازای زمان معطلی، به یک حداقل سود برسید.
یه موضوع دیگری هم هست و اون در رابطه با قیمت عرضه های اولیه هست، یادمه قبلا عرضه اولیه 100 تومنی هم داشتیم اما الان سهم های خوب از هزار تومن به بالا شروع میشن که خریدش سخت تر کرده.
و سوال همیشگی اینه که چه کسانی دارای سهم های عرضه اولیه در تعداد چند ده هزار هستند در حالی که مردم عادی منتظر خرید چند سهم در صف چند میلیون نفری انتظار می کشند.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
:confused: :confused: :confused:
من خودم نمیتونستم ترید کنم
از عرضه اولیه شروع کردم
ولی بعد اینکه حجم مبنا برای عرضه اولیه اضافه شد
دیگه عرضه اولیه متاسفانه کیفیت سابق نداره
حجم مبنا پر نمیکنه
اگه به این میگی غرور پس بحثی نباشه لطفا من مغرور

بورس پایینم میاد خوبم پایین میاد
اینم ربطی به غرور و مردونگی نداره
دنیا همیشه بکامت نمیچرخه ...

داداش مردونگی چیه !؟ این چه حرفیه ! کسی جسارتی نکرد
من فقط حس کردم حرفات یه خورده بوی غرور میده اونم طبیعیه ها چون بورس وضعش خوبه همه یه خورده مغرور شدن
بله عرضه اولیه ها کند شدن به خاطر حجم مبنا ولی بازم هنوز بد نیستن و میشه روشون حساب کرد
در مورد جمله اخرتم ، من همه اینارو گفتم منظورم همین بود ;)

100درصد
ولی یسریها اعتقاد ندارن بهش
مثلا چند وقت پیش عرضه اولیه اومد 100تومن هم نشد!!!!

سهم بعدی ک نمادش رو میخرم شاید یکسال هم نگهش دارم اریاساسول
اینم عرضه اولیه ولی با حجم بالاتر سرمایه گذاری میکنم روش اونموقع سودش دلچسبتره
واوا وقتی متعادل شد یهو سود 100درصدی تو ماه داد و دوباره منفی شد وبعد روال عادیشو گرفت
من خودم کویر گرفتم ولی و هنوزم دارمش
با نمادهای عرضه اولیه مشکل نداریم با حجمش که خیلی کمه مشکل دارم وگرنه عرضه اولیهها تو یکسال از بیشتر نمادها بهتر جواب میدن

بله اون کم ها که واقعا ارزش ندارن و کاملا باهات موافقم
چند وقت پیش یکی اومد شد 35 تومن 100 درصد سودم کنه ، رقم خاصی نمیشه

خدایی من نخواستم منظور بدی داشته باشم یا به شخصی بی ادبی کرده باشم. همه تاج سر من هستید. منظور من این بود که وقتی تو این اوضاع بورس میشه با همون یک تومنی که مثلا برای صبا میگذاری سهمی بخری که هم حجم مبناش پر میشه هم در نتیجه سود بهتری میده چرا اون سهم رو نخری و عرضه اولیه بخری...
عرضه اولیه هایی که سود خوبی می دادن قبل قانون حجم مبنا بود. الان بعد از این می بینیم چی پیش میاد.
شما سهمی مثل غشهداب، آبین، بکام، سفارس و یا سهم های دیگه رو الان قیمتش رو یه گوشه بنویس، بعد سه ماه ببین اینا بیشتر سود دادن یا عرضه اولیه ها.
اتفاقا اگر کسی پول زیادی داشته باشه و ندونه چیکار کنه می‌ره عرضه اولیه میخره. کسی که مثل من پول کمی دارهو باید رو هر ریال پولش حساب کتاب کنه میشینه اینا رو حساب میکنه

ببین داداش همه اینایی که گفتی درست ، ولی همه اینا واسه روزای خوبه
ببین تو بورس اصلا نمیشه با این قطعیت حرف زد ! اگه میشد که همه میلیاردر میشدن ، شما اسم سه تا سهم رو گفتی ، خب تحلیل شما اینه ولی قطعیتی نداره
بله حجم مبنا کندشون کرده ولی بازم با قطعیت همیشه مثبتن ( البته منظورم تا وقتی هست که درصد سودشون بره بالا )
جمله اخرتم که اصلا درست نیست و من قبولش ندارم
----------------------------------------------------------------------------
دوستان دیگه به نظرم بحث عرضه اولیه رو تمومش کنیم بهتره
هر کس مختاره هر کار دوس داره انجام بده
ممنون از همه :)

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

light67

Registered User
لایک‌ها
282
سلام دوستان
اگر برای کارگزاری و سجام اینترنتی ثبت نام کنم برای احراز هویت باید در تاریخ خاصی مراجعه کنم یا هر وقت رفتم مساله ای نیست؟ کدام کارگزاری بهتره مفید یا آگاه؟
من سجام رو قبل عید ثبت نام کردم ، امروز رفتم انجام دادم

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
رییس سازمان بورس تغییر کرد/ محمدی رفت، قالیباف آمد
شورای عالی بورس با استعفای شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار، موافقت کرد و قالیباف اصل ریاست این سازمان را بر عهده گرفت.
به گزارش ایسنا، چند روزی بود که اخباری مبنی بر استعفای محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهاردار به گوش می‌رسید که در نهایت، جلسه شورای عالی بورس در پی اصرار محمدی بر استعفایش که گفته می‌شود آن را از یک ماه و نیم پیش به وزیر اقتصاد ارائه کرده بود، برگزار شد.
در این راستا، امروز (۲۳ فروردین) جلسه شورای عالی بورس ساعت ۱۶ در محل سازمان بورس برگزار شد. در این جلسه با توجه به استعفای شاپور محمدی از ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار که مدتی پیش مطرح شده بود، نهایتا با جانشینی حسن قالیباف اصل با اکثریت آراء به عنوان سکاندار جدید این سازمان موافقت شد.
حسن قالیباف اصل دکترای مدیریت مالی از دانشگاه تهران دارد و پیش از این رئیس دانشکده علوم اجتماعی و اقتصادی دانشگاه الزهرا بوده است.
وی همچنین در رزومه خود، عناوین مختلفی چون مدیر عاملی شرکت بورس اوراق بهادار تهران به مدت ۱۰ سال، مدیرعاملی برخی شرکت‌های سرمایه‌گذاری از جمله ایرانیان و امید را دارد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه تو مفید نه سامان نمیشه سفارش معاملات شرطی ثبت کرد.
ثبت هشدار انجام نشد . ~There was no endpoint listening at http://192.168.91.3:7779/MABasicService that could accept the message. This is often caused by an incorrect address or SOAP action. See InnerException, if present, for more details.~

آگاه کلا نداره. جای دیگه سراغ ندارین معاملات شرطی داشته باشه؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
چقدر گفتم افق بخرید .
الانم یه شرکت بزرگ لبنی گرفته .باز شد ببینید چقدر میشه .
اون روزی که گفتن 7700 بود حدودا

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چقدر گفتم افق بخرید .
افق تا وقتی که با همین فرمان جلو بره هر وقت بخرید ارزشمنده .به سرعت داره شعبه زیاد می کنه .با هر اتفاق و شرایط اقتصادی فروشش بالا هست مخصوصا که به ماه رمضان نزدیک هستیم .پول نقد می گیره و جنس چکی از کارخانه میخره و........

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
در مورد قرن هم مطالعه بفرمایید. سودآوری خوبی این سال خواهد داشت و هنوز هم قیمتش برای ورود مناسب هست.
خودم هم هنوز ندارم و احتمال قریب به یقین پول دستم بیاد ازش خواهم خرید.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
درود،بی زحمت مراحلی که انجام دادید را برام توضیح می دهید
قبل عید مفید و سجام رو انجام دادم پیام سجام اومد رفتم دفتر پیشخواد کد رهگیری سجام رو دادم ، شناسنامه و کارت ملی و مدرک تحصیلی رو بردم ، تو دفتر احراز هویت میکنن یه کد هم به موبایل میاد ، کلا هم 30 تومن هزینه احراز هویت هستش ،
کارگزاری اگاه هم ثبت کنید ، سجام رو خودشون تکمیل میکنن و هزینش رو میدن اخرش یه 9 صفحه اطلاعات خودتونو پرینت میگیرید میدید دفتر پیشخوان که بفرستن واسشون ،

light67

Registered User
لایک‌ها
282
دوستان میگن 4شنبه ، شصتا میاد ، چی هست ؟ یعنی اومد هر چی دارم سهام ازش بخرم ؟ مثلا 1 تومن ؟ بعدش بعد چه مدت سود میده ؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
دوستان میگن 4شنبه ، شصتا میاد ، چی هست ؟ یعنی اومد هر چی دارم سهام ازش بخرم ؟ مثلا 1 تومن ؟ بعدش بعد چه مدت سود میده ؟
عرضه اولیه است
باید دید چقدر به هر نفر میرسه.همشو بخر
خیلی سود میده :دی

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
چقدر گفتم افق بخرید .
من از شما تشکر میکنم.همون روز من خریدم 53% سود داده 7800 خرید بوده الان هم خریدم باز ! :دی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار سهم ها مسابقه هر کی قرمزش بیشتر راه انداختن.
فولاژ 1.03-
ذوب 1.2-
وتجارت 2.87-
شتران 3.37-

کویر دیروز 5+ امروز منفی 1

روی 800 شتران گرفتم،

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
امروز قرمز زیاد داریم ظاهرا. دیگه ببینید چه خبره که #دیوید_بکام هم صف فروش شده!!!

عرضه اولیه های ماه پیش هم صف فروش شدند. ظاهرا مردم اعتقادی به سود بیش از 100% ندارند و عرضه اولیه رو تا به 100% سود رسید میفروشند.

از طرفی گویا من نهایت نگر رو چشم زدم چون نصف 2 ساعتی که بازار باز بوده، سایتش خوابیده.

Last edited:
بالا