• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام ، الان اعلام شد از اول سال تا کنون یک میلیون و سیسصدو پنجاه هزار نفر کد بورسی گرفتن :eek:

خیلی خوبه که
اینها پول حقیقی هست
و در بین شرکت های بورسی فعلن خروج پول حقوقی سنگینی گزارش نشده
اصلن گاهی برای بازار لازمه اصلاح . هرروز 27000 واحد 9000 واحد 15000 واحد رشد دو روز هم در حد 5 درصد اصلاح و دوباره شروع خوب هم هست
فقط بدی اینه که همین افرادی که میگید وارد بورس شدن باید آموزش ببینن که در موقع اصلاح بازار هیجانی رفتار نکنند و برند صف فروش
تا فصل مجامع جز یک یا دو اصلاح ریزش شدیدی نداریم . پول حقیقی سنگینی هرروز داره وارد میشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نمی‌دونم چرا تصویر پهلوان از پدیده شاندیز میاد جلو چشم م

Sent from my iPhone using Tapatalk
مگر چیکار کرد پهلوان که میاد جلویه چشمت؟ جز این بود که میخواست سودی که میبره با مردم تقسیم کنه .
تنها کسی بود که تا به الان من دیدم واقعا کار کرده و جایه حرف زدن عمل کرده برعکس خیلیا

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دقت کنید از امروز هی دارند یه جوری اخطار میدن به مردم
اگر می آیید با آگاهی و دانش ورود کنید و...
بنظرم خبری هست.
دولت هم باز می خواد چند شرکت ورشکسته دیگه بریز تو بورس پولشو جمع کنه
سلام
خیلی از قدیمی های بازار در حال اخطار دادن هستند این نه به این معناست که بازار در حال ریزش است بلکه به صورت نااگاهانه در حال رشد است

چند روزی در کارگزاری یکی از دوستان بودم خیلی افراد تازه وارد در حال ورود هستند نقدینگی زیادی در حال تزریق به بازار
مثل سدی که ترکیده و مقدار زیادی اب در حال ورود به منطقه زیر دست

دوستان اطلاعات خود را افزایش دهید حتی اگر شده در حد جزوه ای کوچک

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
جناب حسینی نظرتون راجبه سهم #فارس چی هستش؟

light67

Registered User
لایک‌ها
282
4شنبه عرضه اولیه فقط پگاه میاد ؟ 500 هزار تومن ارزشی داره بگیرم !
باید 4شنبه ساعت 9 صبح خرید کنم ؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
عرضه اولیه خوبه
میتونید روز قبل حسابتونو شارژ کنید کارگزاری مفید براتون خرید میکنه (اگه تیکه خرید عرضه اولیه فعال باشه)، وتسه اگاه هم افلاین میتونید روز قبل سفارش بذارید

light67

Registered User
لایک‌ها
282
عرضه اولیه خوبه
میتونید روز قبل حسابتونو شارژ کنید کارگزاری مفید براتون خرید میکنه (اگه تیکه خرید عرضه اولیه فعال باشه)، وتسه اگاه هم افلاین میتونید روز قبل سفارش بذارید
پس نیاز نیست همون لحظه انلاین باشم ؟ شب قبل بزنم خودش همون اندازه خرید میکنه ؟ آگاه هستم !
اریا هم گفتن یک دو هفته میاد اونم میخوام 1 تومنی جور کنم بذارم !
البته پگاه هم میتونم 1 تومن بذارم ولی میخوام با 500 شروع کنم!

این بسته هایی که توی باشگاه اگاه هست قابل انتقال به کارگزاری هست ؟
مثلا ارزش 2 میلیون تومن رو 100هزار تومن زده !

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
با فرض شرکت کردن 2 میلیون نفر در عرضه اولیه به هر نفر 15 20 هزار تومن بیشتر نمیرسه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
پس نیاز نیست همون لحظه انلاین باشم ؟ شب قبل بزنم خودش همون اندازه خرید میکنه ؟ آگاه هستم !
اریا هم گفتن یک دو هفته میاد اونم میخوام 1 تومنی جور کنم بذارم !
البته پگاه هم میتونم 1 تومن بذارم ولی میخوام با 500 شروع کنم!
اگاه پنل افلاین داره
شب قبل پول واریز بحسابتون میکنید بصورت افلاین باید ثبت کنید (بنده از پنل اگاه اطلاعی ندارم فقط میدونم همچین کاری میکنه)بهتره خود کارگزاری بخره .
کار خوبی میکنید با مبلغ کم شروع میکنید و البته در کنارش اموزش نقش اصلی داره حتی بصورت کم و خوندن چند صفحه جزوه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
نزدیک به 15 سال(از 75-76 تا 89-90) کل بازار کشور خلاصه شده بود به بازار مسکن. هر کسی هر درامدی هر پس اندازی که داشت و هر پولی که به دستش میرسید تبدیل به ملک میکرد. توی اون یک دهه ای که قیمت دلار ثابت بود(78 تا 88) قیمت ملک در تمام نقاط کشور به طور میانگین بین 15 تا 20 برابر شد. یعنی در واقع قیمت دلاری املاک 15 20 برابر شد. یه ملکی که سال 78 قیمتش 10 هزار دلار بود سال 88 قیمتش رسید به 150 یا 200 هزار دلار. دلیلش هم فقط و فقط سیل نقدینگی بود که به بازار ملک سرازیر بود. به این دلیل که بازارهای موازی بسیار کوچیک و کم عمق بودن. کسی دنبال خرید دلار برای پس انداز نبود و فقط عده ای از مردم به طور سنتی طلا یا سکه میخریدن که اونم تعدادشون نسبت به الان یک دهم هم نبود. بورس بازار بسیار کوچیکی بود و خودرو هم یه کالای مصرفی بود نه سرمایه ای.

الانم مشابه اون اتفاق تو بازار بورس داره میفته. سیل نقدینگیه که داره قیمت و ارزش سهام رو تعیین میکنه. همونطور زمین و خونه و آپارتمان بدون اینکه تخم دو زرده بکنن یا ارزش افزوده ای خلق کنن طی دهه 70 و 80 چند ده برابر شدن و یه عده ای رو پولدار و سرمایه دار کرد، الانم مشابه اون اتفاق میتونه برای بازار بورس بیفته. البته تفاوت هایی بین بازار بورس و بازار مسکن هست که بحثش گستردست. یکی از مهمترین تفاوتها چسبندگی قیمته که در بازار املاک وجود داره.

به هر حال فعلا شرایط اینه. اگه بتونید ازش استفاده کنید شاید مثل خیلیها که در دهه 70 80 با ملک و مسکن زندگیشون متحول شد، زندگی شمام متحول بشه

alpha20

Registered User
لایک‌ها
79
فعلا که میگن عرضه اولیه غگیلا کمتر از 60ت نقدینگی میخواد:confused::mad:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خگستر ارزش خرید داره؟؟

این تجارت از وقتی فروختم یه کله داره بالا میره. تو سهام یاب یه عده میگفتن 100 تومن رو به خودش نمی بینه

---------

حکشتی حداکثر تا 2/21 تعلیق شد. تا خریدم بسته شد الانم تعلیق.

Last edited:
  • Like
Reactions: ivi

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
خگستر ارزش خرید داره؟؟

این تجارت از وقتی فروختم یه کله داره بالا میره. تو سهام یاب یه عده میگفتن 100 تومن رو به خودش نمی بینه

---------

حکشتی حداکثر تا 2/21 تعلیق شد. تا خریدم بسته شد الانم تعلیق.
خگستر رو حتما بخر-بزارتو نوبت نگران نباش احتمالا تا اخر وقت بهت برسه چون حقوقی به یکباره یه عالمه عرضه میکنه هر یکی دو ساعت یکبار-مفته و گفته میشه تا 400 بدون توقف میره و بعدش یه اصلاح کوچیک و دوباره صعود.من از اینجور سهما خوشم میاد بخرم با نازلترین قیمت و و کف قیمت به دید بلند مدت حداقل یکساله-اکثر سهم ها دیگه خیلی رشد کردند و وقت اصلاح و ریزش اوناست--وتجارتم دیگه خیلی رشد کرده و به سقف رسیده اصلا وقت خرید نیست بلکه وقت خروجه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ونیرو رشد کرده؟
عزیز چک کنین سابقه سهم رو

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
یک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد. :confused:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یک اردیبهشت حکشتی خریدم فرداش بسته شد، بعد از 5 روز متوقف بودن، امروز خبر اومده تا حداکثر 21 تعلیقه.
شانس ما تو هر سهمی وارد شدیم یا رفت توی اصلاح یا تعلیق شد. :confused:
اشکالی نداره
خدا بزرگه
برگرده حتما بهتر رشد میکنه و یه سود خوبی نسیبتون میشه.
حکشتی سهمی بود از برج 10 خیلی خوب رشد کرد.
یسری سهامهایی ارزنده و کم رشد باید برای امسال انتخاب بشه
البته تو بازار امروز تحلیل کردن سخته
بازار گاویه

بالا