جناب عطائیان،اون تم ویستا مشکی،که بنده مشکل در نصبش داشتم،آیا راهی نیست که بتونم نصب کنم؟من به شدت دنبال اون تم هستم،
جناب عطائیان،اون تم ویستا مشکی،که بنده مشکل در نصبش داشتم،آیا راهی نیست که بتونم نصب کنم؟من به شدت دنبال اون تم هستم،
سلام Magician User جان
این لینکها:
لینک دانلود Wisbar Advance : http://www.sbsh.net/forums/index.php...=post&id=10485
لینک دانلود Wallpaper: http://www.sbsh.net/forums/index.php...=post&id=10486
کار نمیکنه
چرا اووقت؟
اینم تم جدیدی که درست کردم فقط چندتا مشکل جزئی داره که بزودی بر طرفش می کنم
![]()
![]()
جناب عطائیان اینها VGA هستند یا QVGA?!
تشکر جناب عطائيان
راستي ميخاستم اگه ميشه اسکين سبزي که قبلا براي ريسکو کيبورد ساخته بودين رو دوباره تو فروم بزارين
چون لينک قبلي خراب بود و اسکيني که طراحي کردين خيلي جذاب بود دوباره درخواست کردم
سلام به همگی دوستان
بلاخره کار این تم تموم شد
برای نصب تم این نرم افزارا رو لازم دارین
wisbar advance v2.6 or later , wisbar advance desktop v1.4 , Resco Keyboard & Spb time
برای Spb time کافیه اول این تم رو نصب کنین بعد عکسا رو تو فولدر
program files\Spb time\spb Black47\کپی کنین
راستی داشت یادم می رفت این فایل cab فایل نصب نیست باید تویه PC اکسترکت کنین
![]()
![]()
![]()
موفق باشید:happy:
دانلود
بسیار جالب بود جناب عطاعیان عزیز،ممنون!:lol:سلام به همگی دوستان
wisbar advance v2.6 or later , wisbar advance desktop v1.4 , Resco Keyboard & Spb time
![]()
![]()
![]()
دانلود
سلام به همگی دوستان
![]()
![]()
![]()
دانلود
جناب عطائیان من هم علاقه مند به ساختن تم های Wisbar Advance 2 هستم اما نرم افزار خاصی برای ساختن آن پیدا نکردم می خواستم اگه مورد SECRET نیست نرم افزاری که با اون image ها رو منیج میکنید و به شما اجازه میده Preview کارتون رو ببینید و فایلی با فرمت skin رو بسازید رو معرفی کنید...
من نرم افزاری رو که قبلا معرفی کردید رو دیدم اما برای ساخت WA2 به نظرم نیست:wacko:!اگه میدونید اشتباه میکنم بفرمائید تا با همون چک و چونه بزنم:hmm:.
ممنون ...:blush:
اقا من نتونسم اسکین های spb time و Resco Keyboard v رو بیارم چرا؟بعدم تو wad فقط اسم میاد مثلا هس my pda ولی هیچ ایکونی مثل شکل بالا نیس.
اینم نرم افزاری که خواستی
link
فقط چندتا مشکل داره یکی اینکه برای VGA طراحی شده دومی اینکه عکسهای با پسوند tga رو ساپورت نمی کنه
راستشو بخوای من از هیچ نرم افزاری واسه درست کردن تم Wisbar استفاده نمی کنم خودم طرح کارو اول با فوتوشاپ در میارم
![]()
بعد عکسا رو تیکه تیکه می برم و روی عکسای تم قبلی paste میکنم به همین راحتی :happy:
فقط یه مقدار باید با حوصله عمل کرد:blush:
در مورد spb time و resco keyboard چند صفحه قبل این ترد برین کامل توضیح دادم
در مورد سوال دوم بگم معلومه که نمیتونه عکسا رو باز کنه روی ایکون مورد نظرتون تب اند هولد کن بعد properties در آخرم به بخش image برو آیکون مورد نظرتو انتخاب کن![]()
ممنون حل شد فقط اون نوار پایینی نمیدونم چرا به جا مشکی خاکستریه همون نواره که phone و contact هس