• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
الان قیمت پایه شده این
طرف 30 ت برای یه پست 800 کلمه میخواد نه پست رو وارد میکنه نه عکس میزاره نه افزونه سئو رو اوکی میکنه نه و... کلا شده اپشنی
تازه پست رو هم که برات توی PDF ارسال میکنه باز باید بشینی کلمه به کلمه بخونی ایراداتش رو رفع کنی کلا این 1 سال اخیر رو من داستان داشتم یه نویسنده منصف کار بلد نشد پیدا کنیم.
برای سایت برند هم بله، اون سایت روزی 20.30 میلیون درامدش هست حالا بیاد به 10 تا نویسنده هم برای هر پست 100/200ت بده مشکلی نداره .

چقدر دردسر داشتید شما :confused:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
تو این اوضاع نابسامان تبلیغات وب، نویسنده های سایت های متوسط و پایین هم دارن بیکار میشن.
من یکی از دوستام واسه یه سایت کانادایی تولید محتوا انگلیسی انجام میده.
دوستم میگه که بخاطر کرونا اوضاع سایت های اونور هم بهم ریخته و قیمت تولید محتوای مارو آوردن پایین و این وسط خیلی ها تو خونه هستن و روی اوردن به تولید محتوا و کلا اوضاع خرتوخری شده

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
سلام اگر کسی آشنایی کامل با تولید محتوا به زبان انگلیسی داره پیام بده (همکاری)

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
یعنی کلا به زبان انگلیسی باشه یا آموزش انگلیسه؟

یعنی بتونید مقاله بنویسید و حرف بزنید (مورد دوم اجباری نیست) . کار بسیار سود ده هست اگر انگلیسی رو اوکی باشید (سود دهی به دلار ولی زمان نیاز هست)

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
یعنی بتونید مقاله بنویسید و حرف بزنید (مورد دوم اجباری نیست) . کار بسیار سود ده هست اگر انگلیسی رو اوکی باشید (سود دهی به دلار ولی زمان نیاز هست)
منظورتون از مقاله چي هست؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

مطلب نوشتن کلا به انگلیسی یا حالا هر زبان دیگه تسلط خیلی خیلی بالایی می خواد، سخت می شه همچین کسی رو پیدا کرد.

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
تو این اوضاع نابسامان تبلیغات وب، نویسنده های سایت های متوسط و پایین هم دارن بیکار میشن.
من یکی از دوستام واسه یه سایت کانادایی تولید محتوا انگلیسی انجام میده.
دوستم میگه که بخاطر کرونا اوضاع سایت های اونور هم بهم ریخته و قیمت تولید محتوای مارو آوردن پایین و این وسط خیلی ها تو خونه هستن و روی اوردن به تولید محتوا و کلا اوضاع خرتوخری شده
مردم دست و دلشون به خرج نمیره مخصوصا چیزای غیر ضروری
من از ی سال پیش ی ایده ایی اجرا کرده بودم شدیدا سود داشت می داد بیشترین میزان درامدم از وب از روز شروعم تا الان رو داشتم. به کرونا که خورد دقیقا 90% درامد ریخت
فقط در حد سرپا موندن درمیاد الان که اونم گوگل داره نابودش می کنه کم کم :D بعد از 13 سال وبمستری باید سرورو ببوسم بزارم کنار خسته شدیم واقعا

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
دامنه که برای کپی رایت شکایت بگیره به رجیسترار بعد از یکی دو تا اخطار مسدود میشه و مالکیت دامنه رو میگیرن ، این سایت از جایی نبوده که اسپم نداشته باشه! از همه جا مطالب رو گرفته ، بکلینک زیاد هم داره چون اشتباه بجای منبع مطلب لینکش رو گذاشتن!! چطوری حتی برای dmca گوگل هم ایندکس هایی که داره حذف نشده؟! از منم کپی کرده بود گزارش کپی رایت فرستادم حل نشد تا بعد از تماس و بستن rss محتوا رو حذف کردن . اینا دارن چی کار میکنن با قانون کپی رایت؟! رتبه بالایی هم داره
https://www.alexa.com/siteinfo/rssing.com

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
دامنه که برای کپی رایت شکایت بگیره به رجیسترار بعد از یکی دو تا اخطار مسدود میشه و مالکیت دامنه رو میگیرن ، این سایت از جایی نبوده که اسپم نداشته باشه! از همه جا مطالب رو گرفته ، بکلینک زیاد هم داره چون اشتباه بجای منبع مطلب لینکش رو گذاشتن!! چطوری حتی برای dmca گوگل هم ایندکس هایی که داره حذف نشده؟! از منم کپی کرده بود گزارش کپی رایت فرستادم حل نشد تا بعد از تماس و بستن rss محتوا رو حذف کردن . اینا دارن چی کار میکنن با قانون کپی رایت؟! رتبه بالایی هم داره
https://www.alexa.com/siteinfo/rssing.com
این سایت هیچ محتوایی رو هاست نمی کنه محتوای پابلیک در سطح وب رو ی میرور میکنه ی چیزی شبیه archive.org به همین خاطر کاریش ندارن چون اگه قرار باشه حذفش کنن اصلا گوگل هم باید حذف بشه چون همه این محتوا توی گوگل هم قابل جستجو هستن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بنظرم اصلا هیچی نمیفهمه یا میخواد از amp دامنه خودش استفاده کنیم
چون برای لود تایم 2 ثانیه حتی یه لینک خوب هم ندارم همه رو خراب نشون میده!!
بالا آوردن سایت هر روز شخمی تر میشه

چند تا سایت هست مثل رند ، دامنه.نت و... ولی مثل اینجا راحت نمیشه آگهی گذاشت باید اسم واقعی و تمام مشخصات بدی
چند تا فروم بازارچه ای دیگه هست ولی مثل اینجا بدرد نمیخوردن
جای خوب پیدا کردی به منم بگو ، فکر کنم گروه و کانال تلگرام مخصوص اینکار باشه ولی نگشتم پیدا کنم

توی یوتیوب backlinko یه تست انجام داده بود در مورد تاثیر سرعت سایتش که میشه پیداش کرد توی صفحه اول رتبه 8 بوده یا 9 و هر کاری میکنه سرعت سایتش رو میاره روی میلی ثانیه ولی کلا 1 رتبه میاد بالا

اصلا سرعت سایت نمیتونه درست باشه وقتی تو یه مقاله ای داری که مجبوری توش 10 تا عکس بزاری

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
توی یوتیوب backlinko یه تست انجام داده بود در مورد تاثیر سرعت سایتش که میشه پیداش کرد توی صفحه اول رتبه 8 بوده یا 9 و هر کاری میکنه سرعت سایتش رو میاره روی میلی ثانیه ولی کلا 1 رتبه میاد بالا

اصلا سرعت سایت نمیتونه درست باشه وقتی تو یه مقاله ای داری که مجبوری توش 10 تا عکس بزاری
اره بعیده سرعت سایت به تنهایی تاثیر زیادی روی رتبه بزاره.

mg6

Registered User
لایک‌ها
1,627
اره بعیده سرعت سایت به تنهایی تاثیر زیادی روی رتبه بزاره.
اینکه من و شما چی فکر می کنیم خوب مهم نیست :دی مهم اینه که گوگل الان دقیقا داره بخاطر سرعت شدیدا سایت هارو تنبیه میکنه داد وبمسترای اونوری هم رفته هوا
چون واقعا همونجوری که خودتم گفتی بعضی صفحات رو نمیشه سبک کرد مگر اینکه محتوا رو کم کرد
گوگل کوتاه نیاد ی مقاله 10 عکسه بزودی رو ملت مجبور میشن توی 10 تا صفحه مجزا دونه دونه تقسیمش کنن
اصلا اوضاع رو بهم ریخته لامصب حالا وسط این اوضاع کرونا آخه وقت همچین تغییراتیه :( شیر زده به کل وب

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کسی لینکدین اکانت بصورت کمپانی داره؟
این سایت هیچ محتوایی رو هاست نمی کنه محتوای پابلیک در سطح وب رو ی میرور میکنه ی چیزی شبیه archive.org به همین خاطر کاریش ندارن چون اگه قرار باشه حذفش کنن اصلا گوگل هم باید حذف بشه چون همه این محتوا توی گوگل هم قابل جستجو هستن
آرشیو دات ارگ وجودش ضروریه و باید باشه کسی ناراضی نیست ازش حتی donate هم داره که باقی بمونه ولی rssing.com هیچ فایده ای نداره و میاد توی نتایج گوگل! آرشیو.ارگ ندیدم توی نتایج باشه بخواد ایندکس بگیره
این سایت هیچ محتوایی رو هاست نمی کنه محتوای پابلیک در سطح وب رو ی میرور میکنه
هیچ فرقی با سایت های خبرخوان اسپمر نداره
دقیقا هم مثل روش های قدیمی از rss مطالب رو میدزده
اینکه من و شما چی فکر می کنیم خوب مهم نیست :دی مهم اینه که گوگل الان دقیقا داره بخاطر سرعت شدیدا سایت هارو تنبیه میکنه داد وبمسترای اونوری هم رفته هوا
چون واقعا همونجوری که خودتم گفتی بعضی صفحات رو نمیشه سبک کرد مگر اینکه محتوا رو کم کرد
گوگل کوتاه نیاد ی مقاله 10 عکسه بزودی رو ملت مجبور میشن توی 10 تا صفحه مجزا دونه دونه تقسیمش کنن
اصلا اوضاع رو بهم ریخته لامصب حالا وسط این اوضاع کرونا آخه وقت همچین تغییراتیه :( شیر زده به کل وب
amp هم راحت نمیشه استفاده کرد
افزونه ای ام پی تعداد نصبش بالاست ولی امتیاز منفی هم زیاد داره یعنی با هر قالب و هر سایتی سازگار نیست
ولی نمیدونم amp مستقل میده یا از دامنه گوگل
چطوری میشه amp از دامنه خود گوگل گرفت؟ فقط با این دو تا افزونه میشه یا راه های دیگه ای هم هست؟
برای دکستاپ قراره amp بیاره ولی همین معمولیش هم نفهمیدم چطور باید استفاده کرد
داخل یکی از کوتاه کننده های لینک ایرانی یه لینک چورن از ویکی پدیا گذاشتم - یه ساعت بعدش لینک حذف شد! دستی پیدا کردن یا خودکار میتونه پیدا کنه و محتوا رو بخونه؟ b 2 n . i r
برای کوتاه کننده و ارجاع دهنده لینک برنامه ای هست که بتونه خودکار محتوای چورن ، کپی رایت ، بدافزار ، اسپم و اسکم رو پیدا و حذف کنه؟
کسی اطلاعی داره در این مورد؟

Last edited:

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان من یک سری پست های سایتم رو در Pinterest منتشر کردم که الان در نتایج گوگل نگاه میکنم بعضا از پست اصلی سایت اومده بالاتره
اگر همه پست ها رو از Pinterest پاک کنم ایا به سایت ضرری وارد میکنه؟ (لینک nofollow زیادی برای سایت داشته)

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مطلب نوشتن کلا به انگلیسی یا حالا هر زبان دیگه تسلط خیلی خیلی بالایی می خواد، سخت می شه همچین کسی رو پیدا کرد.
با یه اکانت گرامرلی همه چیز آسون میشه :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
افزونه amp نصب کردم ، چطوری پیش نمایش سایت رو ببینم؟ این افزونه پیش نمایش سایت رو کجا نشون میده؟ اصلا معلوم نیست ای ام پی دامنه گوگل میده یا لینک های سایت رو با دامنه خودم خراب میکنه؟! روی گوگل هم چیزی نیست که پیش نمایش ببینم wordpress.org/plugins/accelerated-mobile-pages
####
این افزونه آشغال رو تست کردم هیچ پیشنمایشی قرار نداد ببینم ، داخل پیج سورس موبایل فهمیدم دامنه خودم رو ای ام پی کرده بجای دامنه گوگل . چیزی هم که خودش ساخته لود تایمش از حالت معمولی هم بیشتره . کد پیج سورس rel="amphtml" href="https://site.com/amp/" /><meta name="generator" content="AMP for WP 1.0.52"/>
کلا دو تا افزونه هست این امتیاز بالا خوبش بود افزونه رسمی از این آشغال تره ، اینجا کسی تجربه ای ام پی فقط از دامنه گوگل داره؟

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
این شرایط رو در نظر بگیرید site.com/post1 به این صورت لینک داخل مرورگر بزنیم site.com/post1/000 بجای 000 هر چیزی رو بنویسیم همون مطلب باز میشه نه ریدایرکت میشه نه ارور 404 میده و خود مطلب رو میاره با وضعیت ok 200 . همه سایت های وردپرسی همینطور هستن؟ این برای سئو مشکل ایجاد نمیکنه؟

بالا