Ehsan_king99
Registered User
کسی با همکاری درفروش دیجی کالا کار کرده ؟ چطوره ؟
بنظرتون رو کلمه کلیدی یه موضوع کار کرد جواب میده ؟
قطع همکاریسلام
به نظرتون در مواجه با پشتیبانی ضعیف سایتهایی که اخیرا به جایگاه خوبی رسیدند بهترین و اخلاقی ترین برخورد چی میتونه باشه؟
کسی با همکاری درفروش دیجی کالا کار کرده ؟ چطوره ؟
سلام دوستان
برای یکی از همکاران چنین لوگویی طراحی و ارسال شده
از کجا میشه متوجه شد که کپی هست یا خیر؟
من توی گوگل چیزی پیدا نکردم
اگر کمک کنید بسیار سپاس گزارتون میشم
سلام دوستان
اگر درست متوجه شده باشم، از طریق remote mysql میشه اینکارو کردمتخصصان عزیز یک سوال دارم تو هیچ جا به جوابش نرسیدم
من یک اسکریپت تحلیل و آنالیز و یک سری کارهای دیگه که انجام میدرو دادم یک برنامه نویس برام انجام داد با مبلغ 14 میلیون
انصافا هم کارش حرف نداشت و خودم فکرشو نمیکردم بتونم ایده ای که تو ذهنمه دقیقا همون رو پیاده کنه
از خودش این مشکل رو پرسیدم ولی گفت اولین بلاره تو زندگیش میشنوه و یک سری راهکار داد که خوب کار میکنه ولی میخوام ببینم بهتر از این هم هست یا نه
ببینید این اسکریپت وقتی اطلاعاتو جمع آوری میکنه داخل دیتابیس ثبتشون میکنه و با یه فایل دیگه میشه اطلاعات رو دریافت کرد و کاربر حق اشتراک میده تا بتونه از این اطلاعات استفاده کنه
این اسکریپت آنلاین کار میکنه و هر 2 دقیقه 1 بار با کرون جاب کار میکنه و ....
حالا من چون قبلا تجربشو داشتم که سایتمو هک کنن و اطلاعات و اسکریپت رو بردارن الان نمیخوام این اسکریپت رو روی هاست بزارم که هک شد بردارن راحت
الان توی xampp اطلاعاتو جمع میکنم و از دیتابیس خروجی میگرم و توی هاست ایمپورت میکنم ولی شما فکر کنید روزی باید نزدیک هزاربار این کار انجام بشه خیلی سخته
میخوام ببینم راهی هست که این کار یعنی خروجی گرفتن از دیتابیس توی لوکال هاست و ایمپورتش توی دیتابیس هاستم به صورت خودکار انجام بشه ؟
یا مثلا اسکریپت اصلیرو تو یه هاست 1 بزارم و بتونه تو هاست 2 اطلاعاتو اینسرت کنه ؟
مرسیاگر درست متوجه شده باشم، از طریق remote mysql میشه اینکارو کرد
مونتها هاست 2 باید سی پنل باشه و آیپی هاست 1 توی تنظیمات remote mysql در سی پنل هاست 2، allow شده باشه
قبل از خرید هاست 2، از هاستینگ باید بپرسی که قابلیت Remote MySQL در سی پنل و سرور و فایروال فعال باشه
حالا اگر این روش هم جواب نداد، میتونی یه API با امکانات مورد نیازت در هاست 2 درست کنی و از طریق هاست 1، اطلاعات به سمت api بفرستی تا در دیتابیس ثبت کنه
دوستان راه حلی برای مصرف بالای رم روی مرورگر موزیلا سراغ ندارید ؟
چیزی که اگر به تبی بیشتر از یه مدتی سر نزنیم تب رو تعلیق کنه تا رم مصرف نشه یا همچین چیزی یا هر راح حل دیگه ای برای تب های زیاد
ویترین سایت رند رو تست کنآقا این دامین هامون رو کجا بفروشیم ؟
ظاهرا از تاپیک خرید و فروش پی تی آبی گرم نمیشه
سلام دوستان
اگر اینقدر نگران هستی تنها راهش اینه که بگی اسکریپت آپدیت کنن و رو دامنه خودت قفلش کنن و در نهایت هم کلش رو کد کنی که اگه کسی برش داشت هم قابل خوندن و استفاده نباشهمرسی
اره برنامه نویسی که کارو انجام داد هم همینو گفت و به نت افزار تیکت زدم گفت به صورت معمولی به خاطر امنیت این امکان رو نمیدیم ولی چون کاربر با سابقه هستی و .... براتون فعال میکنیم انجام دادن و درست کار میکنه
ولی همونطور که گفتم میترسم از اینکه کسی دسترسی پیدا کنه و اسکریپت رو برداره خاطره خوبی ندارم قبلا هم چند میلیون هزینه کریدم هک کردن برداشتن
دلت خوشه برادر با چند تا نرم افزار اسمشون ioncube و سورسگاردین بود قفل میزارن ولی تو 5 دقیقه قفلشو برمیدارن !اگر اینقدر نگران هستی تنها راهش اینه که بگی اسکریپت آپدیت کنن و رو دامنه خودت قفلش کنن و در نهایت هم کلش رو کد کنی که اگه کسی برش داشت هم قابل خوندن و استفاده نباشه
دلت خوشه برادر با چند تا نرم افزار اسمشون ioncube و سورسگاردین بود قفل میزارن ولی تو 5 دقیقه قفلشو برمیدارن !
هکرای ایران خیلی حرفه ای هستن
تشکراگه دقیقا عین این میخوای که باید بدی برات طراحی کنن ولی نمونه مشابه یکی اینجا دیدم
به اینا میگن پنل ادمین سرچ بزنی نمونه های بهتری هست
--
@Hamid2day این ایموجی هارو چرا درست نمیکنید؟![]()
تسکر مشکل حل شد نت افراز یه پیشنهاد داد که ip لوکالمو (ثابت) باز بزاره و از سیستم خودم وصل بشه بهش تقریبا همون چیزی که mohamad026 هنم گفت ولی اون انلاین بود این افلاینشما میتونی سرویس تون رو روی کلادفلر قرار بدین و اونجا بخش Firewall rules ، فقط آی پی خودت (مثلا شرکت شاتل) رو باز بذاری برای دسترسی به بخش مدنظر.