mostafa_1366
Registered User
فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشهتهران نبودی .مهم نی به نسبت پول میتونستی خرج کنی زندش کنی که
150 من بابت اکانت زدم به حساب یکی تو اهواز .یارو پیچوند ،یکی پیدا شد رفت جلو درشون بچه 16 ساله تا دید سریع زد .
فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشهتهران نبودی .مهم نی به نسبت پول میتونستی خرج کنی زندش کنی که
150 من بابت اکانت زدم به حساب یکی تو اهواز .یارو پیچوند ،یکی پیدا شد رفت جلو درشون بچه 16 ساله تا دید سریع زد .
شکایت کن. از اون پیاما اسکرین شات بگیر، از بانک هم یه استعلام تراکنش بگیر، از جفت این مدارک پرینت بگیر. به قاضی ارائه کن.چت دیوار و واتس آپ پیام داده
اکثر اینا تینیجرهای شهرستانی هستن این داستان هارو پیدا میکنن .فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشه
اینو که میگم برادر یکی از بازیگرای تلوزیونه از این نظر مطمئنم چون با این اسم و فامیل امکان نداره دو نفر باشن منم اول نمیشناختمش ولی مثل اینکه آدم سسخله پارسال واسه خواهر و دامادشون کلی حاشیه درست کرده بود فعلا اسمشو نمیتونم بگماکثر اینا تینیجرهای شهرستانی هستن این داستان هارو پیدا میکنن .
من خودم باشم دیوار فقط حضوری تازه تخصصم نباشه یکی میبرم .لپ تاپ بردم یارو هی گیر داد بشین تو ماشن ما میگفتم اقا من پشت موتور راحتم .ییهو قاطی کردم گازشو گرفتم پشیمون شدم کلا
من اینقدر برای اینو اون پول ریختم دیگه ترسم ریخته بعضی وقتا پیش میاد اینجوریخداییش چه خ*ایه ای دارید از دیوار غیر حضوری معامله میکنید!!
آدم حضوری میره طرف هنوز با لطایف الحیل! میخواد کلاه بذاره سر آدم، بعد غیر حضوری پولو بزنی برای یکی ببینی برات میفرسته اصلا![]()
جدا اولین باری هست که می شنوم از دیوار غیرحضوری هم خرید می کنند بعضی ها!! طرف هارد گذاشته می گم عکس تست و کارکرد بذار هیچی حالیش نیست میگه کیلومتر نبستم که بدونم چقدر کارکرده فقط میگه سالمه ببر تست کن!خداییش چه خ*ایه ای دارید از دیوار غیر حضوری معامله میکنید!!
آدم حضوری میره طرف هنوز با لطایف الحیل! میخواد کلاه بذاره سر آدم، بعد غیر حضوری پولو بزنی برای یکی ببینی برات میفرسته اصلا![]()
الان دبوی این اتفاق براش افتاده بود یه تاپیک زده بود و ده تا نقشه می کشید طرفو پیدا کنه و 15 تا جلو رفته بوداینو که میگم برادر یکی از بازیگرای تلوزیونه از این نظر مطمئنم چون با این اسم و فامیل امکان نداره دو نفر باشن منم اول نمیشناختمش ولی مثل اینکه آدم سسخله پارسال واسه خواهر و دامادشون کلی حاشیه درست کرده بود فعلا اسمشو نمیتونم بگم![]()
احتمالا میکنن کالباساز خیابون گربه بر میدارن میفروشن:/
کبوتر که خوبه تو شهر ما گنجشک میفروشناحتمالا میکنن کالباس
شهرای دیگه رو نمیدونم، اما من تو شیراز دیدم ازین قمری های شهری ها (یا کریم) میگیرن یه عالمه کنار خیابون میفروشن
احتمال میدم برا گوشتش باشه که میفروشن
تو اون فیلمه مغزهای زنگ زده دیده بودم که حتی کبابشم میکردنکبوتر که خوبه تو شهر ما گنجشک میفروشن![]()
فکر میکنم بیشتر مصرف درمانی داره آخه میگن طبع گرمی دارهتو اون فیلمه مغزهای زنگ زده دیده بودم که حتی کبابشم میکردن
این بدبخت چقد گوشت داره مگه
تو شیپور چک کردم دیدم اونجا هم خرید فروش میشه
جنوبیا که میگن به صورت دیفال هاتناستفاده از گوشت گنجشک در خوزستان و جنوب به طور کلی ، سالیان ساله که رایجه .. می گن به قوای جنس..ی کمک می کنه
متاسفانه کار به استفاده از کلاغ کشیده ... در برخی نقاط .
اره خوب اینطور میگن ... اما از گنجشک هم ظاهرا" غافل نمی شن .جنوبیا که میگن به صورت دیفال هاتن
سس گنجشک هم شنیدم خواص زیادی داره."
خواص گوشت گنجشک
- گوشت گنجشک یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی بوده و از نظر خواص داروئی بسیار ارزشمند است.
- استاد شیخ یاسین اشاره می کنند به گوشت گنجشک که برای تقویت و نیروی جنسی بسیار سریع عمل میکند و بسیار قوی است.
- گوشت گنجشک برای افراد ضعیف و سرد مزاج و بلغمی و افرادی که بیماری آن ها از سردی است نعمتی بزرگ است و بسیار برای آن ها مفید می باشد.
- شیخ یاسین اشاره کردند: تقویت کننده قوای جسمی، جنسی و روحی است.
- برای افرادی که ام اس، پارکینسون، رعشه، سردی تن، درد استخوان و… دارند بسیار مفید است.
- خواص دیگر این پرنده این است که بالا برنده فشار خون است، افرادی که دچار ضعف و افت فشار هستند حتما از خوراک گوشت گنجشک غافل نشوند.
- گویند اگر گنجشک را با زرده تخم مرغ طبیعی در روغن زیتون سرخ کنند و در چند وعده بجای غذای روزانه میل کنند افراد مسن را جوری نشاط و قوای جنسی دهد که انگار جوانی برومند هستند."
![]()
خواص گوشت گنجشک | فروشگاه طب اسلامی
به نام خداوند شافی و معافی خداوند هرچه خلق کرده بی حکمت نیست و هرچه حلال و طیب قرار داده بی شک از روی لطف و رحمت بیکران خویش است، موضوع این است که خداوند متعال پرندگانی کوچک و بزرگ را حلال و طیب آفریده تا از خواص آن بهره مند شویم و هر یک …www.darooeslami.com
پ ن١: طب اسلامى از همه چيز استفاده ميكنه گنجشك كه خوبشه
پ ن ٢: خوبه كه اين مشكل افراد مسن هم حل شد)))
سس گنجشک هم شنیدم خواص زیادی داره.
حالا @behnam501 که با روحانیون طب سنتی درارتباطه بهتر میدونه و ازشون دعوت به عمل میارم خواصشو بگن.