• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشتریان عجیب سایت دیوار

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
تهران نبودی .مهم نی به نسبت پول میتونستی خرج کنی زندش کنی که
150 من بابت اکانت زدم به حساب یکی تو اهواز .یارو پیچوند ،یکی پیدا شد رفت جلو درشون بچه 16 ساله تا دید سریع زد .
فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشه

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,095
چت دیوار و واتس آپ پیام داده
شکایت کن. از اون پیاما اسکرین شات بگیر، از بانک هم یه استعلام تراکنش بگیر، از جفت این مدارک پرینت بگیر. به قاضی ارائه کن.
بهش هم پیام بده که داری شکایت می‌کنی ازش و انقدر بی‌اعصاب هستی که تا تهش خواهی رفت. اولتیماتوم بده بهش.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
فعلا صبر میکنیم ببینیم چی میشه
اکثر اینا تینیجرهای شهرستانی هستن این داستان هارو پیدا میکنن .
من خودم باشم دیوار فقط حضوری تازه تخصصم نباشه یکی میبرم .لپ تاپ بردم یارو هی گیر داد بشین تو ماشن ما میگفتم اقا من پشت موتور راحتم .ییهو قاطی کردم گازشو گرفتم پشیمون شدم کلا

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
اکثر اینا تینیجرهای شهرستانی هستن این داستان هارو پیدا میکنن .
من خودم باشم دیوار فقط حضوری تازه تخصصم نباشه یکی میبرم .لپ تاپ بردم یارو هی گیر داد بشین تو ماشن ما میگفتم اقا من پشت موتور راحتم .ییهو قاطی کردم گازشو گرفتم پشیمون شدم کلا
اینو که میگم برادر یکی از بازیگرای تلوزیونه از این نظر مطمئنم چون با این اسم و فامیل امکان نداره دو نفر باشن منم اول نمیشناختمش ولی مثل اینکه آدم سسخله پارسال واسه خواهر و دامادشون کلی حاشیه درست کرده بود فعلا اسمشو نمیتونم بگم :cool:

• Like
Reactions: prn

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
خداییش چه خ*ایه ای دارید از دیوار غیر حضوری معامله میکنید!!
آدم حضوری میره طرف هنوز با لطایف الحیل! میخواد کلاه بذاره سر آدم، بعد غیر حضوری پولو بزنی برای یکی ببینی برات میفرسته اصلا o_O

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
آدم حضوری میره طرف هنوز با لطایف الحیل! میخواد کلاه بذاره سر آدم، بعد غیر حضوری پولو بزنی برای یکی ببینی برات میفرسته اصلا o_O
من اینقدر برای اینو اون پول ریختم دیگه ترسم ریخته بعضی وقتا پیش میاد اینجوری
1048.gif

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جدا اولین باری هست که می شنوم از دیوار غیرحضوری هم خرید می کنند بعضی ها!! طرف هارد گذاشته می گم عکس تست و کارکرد بذار هیچی حالیش نیست میگه کیلومتر نبستم که بدونم چقدر کارکرده فقط میگه سالمه ببر تست کن!

ali/24

Registered User
لایک‌ها
1,248
اینو که میگم برادر یکی از بازیگرای تلوزیونه از این نظر مطمئنم چون با این اسم و فامیل امکان نداره دو نفر باشن منم اول نمیشناختمش ولی مثل اینکه آدم سسخله پارسال واسه خواهر و دامادشون کلی حاشیه درست کرده بود فعلا اسمشو نمیتونم بگم :cool:
الان دبوی این اتفاق براش افتاده بود یه تاپیک زده بود و ده تا نقشه می کشید طرفو پیدا کنه و 15 تا جلو رفته بود
اونوقت تو ساده می گذری

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
از خیابون گربه بر میدارن میفروشن:/

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
شیوه نوین دون پاچی ملت اینجوری یکی رو برای خودشون پیدا میکنن:p ولی اکثر خانم ها اینجوری عکس میذارن یه طوطی میخان بفروشن یک هزارم عکس طوطی ـه مابقی دست و فیس خانم دیوار هم تایید میکنه نه فقط یک عکس هر 5تا عکس آپلود شده همین وضعیت رو دارن انگار خانم ـه جز وسایل گربه ست :D

Opera Snapshot_2020-06-08_173437_divar.ir.pngOpera Snapshot_2020-06-08_173501_divar.ir.png

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
از خیابون گربه بر میدارن میفروشن:/
احتمالا میکنن کالباس :p
شهرای دیگه رو نمیدونم، اما من تو شیراز دیدم ازین قمری های شهری ها (یا کریم) میگیرن یه عالمه کنار خیابون میفروشن
احتمال میدم برا گوشتش باشه که میفروشن

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
احتمالا میکنن کالباس :p
شهرای دیگه رو نمیدونم، اما من تو شیراز دیدم ازین قمری های شهری ها (یا کریم) میگیرن یه عالمه کنار خیابون میفروشن
احتمال میدم برا گوشتش باشه که میفروشن
کبوتر که خوبه تو شهر ما گنجشک میفروشن
bav3_154fs759111.gif

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
کبوتر که خوبه تو شهر ما گنجشک میفروشن
bav3_154fs759111.gif
تو اون فیلمه مغزهای زنگ زده دیده بودم که حتی کبابشم میکردن
این بدبخت چقد گوشت داره مگه
تو شیپور چک کردم دیدم اونجا هم خرید فروش میشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,693
تو اون فیلمه مغزهای زنگ زده دیده بودم که حتی کبابشم میکردن
این بدبخت چقد گوشت داره مگه
تو شیپور چک کردم دیدم اونجا هم خرید فروش میشه
فکر میکنم بیشتر مصرف درمانی داره آخه میگن طبع گرمی داره

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
استفاده از گوشت گنجشک در خوزستان و جنوب به طور کلی ، سالیان ساله که رایجه .. می گن به قوای جنس..ی کمک می کنه :(

متاسفانه کار به استفاده از کلاغ کشیده ... در برخی نقاط .

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
"
خواص گوشت گنجشک

• گوشت گنجشک یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی بوده و از نظر خواص داروئی بسیار ارزشمند است.
  • استاد شیخ یاسین اشاره می کنند به گوشت گنجشک که برای تقویت و نیروی جنسی بسیار سریع عمل میکند و بسیار قوی است.
  • گوشت گنجشک برای افراد ضعیف و سرد مزاج و بلغمی و افرادی که بیماری آن ها از سردی است نعمتی بزرگ است و بسیار برای آن ها مفید می باشد.
  • شیخ یاسین اشاره کردند: تقویت کننده قوای جسمی، جنسی و روحی است.
  • برای افرادی که ام اس، پارکینسون، رعشه، سردی تن، درد استخوان و… دارند بسیار مفید است.
  • خواص دیگر این پرنده این است که بالا برنده فشار خون است، افرادی که دچار ضعف و افت فشار هستند حتما از خوراک گوشت گنجشک غافل نشوند.
  • گویند اگر گنجشک را با زرده تخم مرغ طبیعی در روغن زیتون سرخ کنند و در چند وعده بجای غذای روزانه میل کنند افراد مسن را جوری نشاط و قوای جنسی دهد که انگار جوانی برومند هستند."

پ ن١: طب اسلامى از همه چيز استفاده ميكنه گنجشك كه خوبشه

پ ن ٢: خوبه كه اين مشكل افراد مسن هم حل شد:))))

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
استفاده از گوشت گنجشک در خوزستان و جنوب به طور کلی ، سالیان ساله که رایجه .. می گن به قوای جنس..ی کمک می کنه :(

متاسفانه کار به استفاده از کلاغ کشیده ... در برخی نقاط .
جنوبیا که میگن به صورت دیفال هاتن

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
"
خواص گوشت گنجشک

• گوشت گنجشک یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی بوده و از نظر خواص داروئی بسیار ارزشمند است.
  • استاد شیخ یاسین اشاره می کنند به گوشت گنجشک که برای تقویت و نیروی جنسی بسیار سریع عمل میکند و بسیار قوی است.
  • گوشت گنجشک برای افراد ضعیف و سرد مزاج و بلغمی و افرادی که بیماری آن ها از سردی است نعمتی بزرگ است و بسیار برای آن ها مفید می باشد.
  • شیخ یاسین اشاره کردند: تقویت کننده قوای جسمی، جنسی و روحی است.
  • برای افرادی که ام اس، پارکینسون، رعشه، سردی تن، درد استخوان و… دارند بسیار مفید است.
  • خواص دیگر این پرنده این است که بالا برنده فشار خون است، افرادی که دچار ضعف و افت فشار هستند حتما از خوراک گوشت گنجشک غافل نشوند.
  • گویند اگر گنجشک را با زرده تخم مرغ طبیعی در روغن زیتون سرخ کنند و در چند وعده بجای غذای روزانه میل کنند افراد مسن را جوری نشاط و قوای جنسی دهد که انگار جوانی برومند هستند."

پ ن١: طب اسلامى از همه چيز استفاده ميكنه گنجشك كه خوبشه

پ ن ٢: خوبه كه اين مشكل افراد مسن هم حل شد:))))
سس گنجشک هم شنیدم خواص زیادی داره.
حالا @behnam501 که با روحانیون طب سنتی درارتباطه بهتر میدونه و ازشون دعوت به عمل میارم خواصشو بگن.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
سس گنجشک هم شنیدم خواص زیادی داره.
حالا @behnam501 که با روحانیون طب سنتی درارتباطه بهتر میدونه و ازشون دعوت به عمل میارم خواصشو بگن.

من به صورت تخصصی فقط گرایش شیاف رو گذروندم , اگر خواستید تشریف بیارید روش های درمانی رو براتون عملی توضیح بدم .

بالا