• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خودشه
5900 از 17000 میلیارد دارا یکم فروش رفت
اینم 33.4 درصد دارایی دولت در این سهم + 4 تای دیگه ست

چراغ خاموش اضافه شده به صندوق

مشاهده پیوست 1185000
اون مالی یکم رو من ندیدم ...
6.6 تریلیون تومن ارزش سهام وبملت میشه
2.6 تریلیون وبصادر
3.38 تریلیون تومن هم وتجارت
1592835444051.png

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دارایکم من که از طریق بام بانک ملی خریدم هنوز نیومده..ظاهرا باید منتظر بمونیم
دوستانی دارا یکم رو که از طریق بانکها ثبت نام کرده بودن آیا اومده تو پرتفویشون؟

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آقا نبودین داشتیم نگران میشدیم ها....
مخلصیم
درگیر بودیم

• Like
Reactions: hsn

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
مشتریان گرامی
در ارتباط با صندوق واسطه گری مالی یکم با نماد «دارا یکم» به نکات زیر توجه نمایید:

۱- دارایی های سپرده گذاری این صندوق در حال به روز رسانی می باشد. در صورتی که سفارش فعال یا مبلغ مسدود شده ای از محل سفارش خود در این نماد دارید، منتظر به روز رسانی کامل دارایی ها باشید.

۲- پس از تکمیل دارایی های سپرده گذاری، فرآِیند تخصیص و بررسی سفارش های شما انجام خواهد شد. مبلغ مسدود شده شما آزاد و به میزان تخصیص سهم از گردش حساب شما کسر خواهد شد.

۳ – در صورتی که این صندوق را از طریق بانک و یا کارگزاری های دیگر خریداری کرده اید، پس از فراهم شدن امکان تغییر کارگزار ناظر توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی، اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد. بدیهی است تا آن امکان تغییر کارگزار ناظر وجود نخواهد داشت.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مشتریان گرامی
در ارتباط با صندوق واسطه گری مالی یکم با نماد «دارا یکم» به نکات زیر توجه نمایید:

۱- دارایی های سپرده گذاری این صندوق در حال به روز رسانی می باشد. در صورتی که سفارش فعال یا مبلغ مسدود شده ای از محل سفارش خود در این نماد دارید، منتظر به روز رسانی کامل دارایی ها باشید.

۲- پس از تکمیل دارایی های سپرده گذاری، فرآِیند تخصیص و بررسی سفارش های شما انجام خواهد شد. مبلغ مسدود شده شما آزاد و به میزان تخصیص سهم از گردش حساب شما کسر خواهد شد.

۳ – در صورتی که این صندوق را از طریق بانک و یا کارگزاری های دیگر خریداری کرده اید، پس از فراهم شدن امکان تغییر کارگزار ناظر توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی، اطلاع رسانی های لازم انجام خواهد شد. بدیهی است تا آن امکان تغییر کارگزار ناظر وجود نخواهد داشت.

بی زحمت در تاپیک اخبار منتشر کن این خبرو

light67

Registered User
لایک‌ها
282

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بعضیا پول لازم دارن میفروشن،بعضیا تو سود هستند میفروشن و بعضی ها طبق تحلیلی که میکنن و الی ماشالله... دلایل زیادی واسه فروش سهم هست نمیشه گفت فروشندگان بیچاره.

مثلا یکی از آشنایان بنده که اصلا تو این بازی ها هم نبود سهامش 10 برابر شده بود و روی 1ت تقریبا سل زد، بورس باز و بورسی هم نبود، بعد از فروش سهام تا 5 برابر همون قیمت رشد کرد... حالا فروشنده بیچاره هست یا بدشانس یا... نمیشه گفت.. به قول گفتنی باید فروشنده ای باشه تا تازه وارد ها هم بتونن ورود کنن یا نه.

در مورد بازار بورس ایران هم مدیریت سرمایه به نظر من یکی از مهمترین نکاتی هست که باید رعایت بشه یعنی اگر تو زندگی شخصی هم کسی رعایت میکنه اینجا 100 برابر اون رو باید مواظب باشه و رعایت کنه... به هیچ وجه نباید هیجانی رفتار کرد. از گذشته و اتفاقاتی که رخ داده باید درس بگیریم.

یک تعمیرکار زمانی میتونه ماشین شما رو تعمیر کنه که بفهمه مشکل از کجاست، عیب اصلی رو پیدا کنه، من/شما و یا هر کس دیگه ای هم اگر دلیل اصلی رشد بورس رو تو این یک سال اخیر بدونیم میتونیم حدس بزنیم این بازی تا کی ادامه داره...

به قول قدیمی ها هم: بازی اشکنک داره سر شکستنک داره.

حالا زرنگ اونی هست که حتی اگر 1% هم قرار بود بلایی سرش بیاد ضربه مغزی نشه و فقط با یه خراش کوچولو رو دستش از بازی خارج بشه و چه بسا با پیروزی و سود...

به قول گفتنی:

پرسود باشید :دی
بنده مشخصا منظورم فروشنده های وحشت زده ای بود که تحت جو حبابیون و نقدیون آتیش به مالشون زده بودن و سهماشونو حراج کرده بودن Captive جان

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
تو ایزی تریدر از ساعت 8 و 30 سفارش خرید زدم الان 16 دقیقه هست گذشته و همچنان تایید نشده و در حال ارسال است و داره می چرخه!!!تا اینجا حدود 1 میلیون نفر از صف خرید عقبم انداخته.:p
اینم از کارگزاری مفید که هی تعریفشو میکنند.

کسی میدونه چه موقع قراره کارمزد این کارگزاری های آشغال رو کمتر کنند؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
- مجموعا در 48 ساعت گذشته هسته مرکزی و سرور کارگزاری ها داغون بودن. حتی نهایت نگر که مدت ها بدون مشکل و عالی کار میکرد هم دچار مشکل شده. فکر کنم دارا یکم هم بی تاثیر نبوده تو این قضیه. در این حد که من دیروز و پریروز 4 بار #سصوفی رو ثبت کردم و آخر سر هم خطای بی ربط داد ولی شب که چک کردم دیدم خریده. حتی یک اتفاق خطرناک تر این بود که برای مدتی قیمت نمایشی در سرور کارگزاری با قیمت واقعی تابلو مغایرت داشت.

- حق تقدم حکشتی: 3545 تومن - خود #حکشتی: 3442 تومن.

- گروه خودرو و قطعه سازی نمیخواد استراحت کنه!؟

- #شپنا... حجم مبنا خواهد داد!؟ با باز شدن #شپنا و #اخابر فکر کنم شاخص یه نیمچه رکورد بزنه.

- صندوق ها چقدر جذاب شدن. ETF ها درست هم راستا با شاخص حرکت میکنن، تو اصلاح عمیق اردیبهشت/اوایل خرداد همه خراب کردن ولی بعدش که سوپر-شارپ شاخص رفت بالا اینا هم خوب جلو رفتن. من البته در نهایت همه ETF هایی که داشتم (زیاد نبود مجموعا) رو فروختم و ریختم توی #سرو و #ارزش (که هنوز باز نشده و باید ببینیم چی میشه). البته فلسفه این صندوق ها نوسان گیری نیست ولی کسی به این مقوله آشنا باشه اتفاقا روی صندوق ها (به خاطر شناوری دامنه) خیلی بیشتر میتونه نوسان بگیره؛ ولی خب، کیه که در کوتاه مدت از اصلاح بعدی خبر داشته باشه. شاید 1 ساعت دیگه، شاید 1 روز شاید 10 روز...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
از کفپارس میتونید نوسان خوب بگیرید

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خصدار تا 2.5+ میره بعد منفی میشه. الان باز مثبت شده

این پاکشو و افق چطورن؟

خصدرا 3.22 درصد ، قرن 7.2 ، دانا 8.69، وبملت 5.24 تو ضرر ... صبا هم شد 8.02- درصد...
دانا باز صف خرید شد. تا روندش مثبته نگهش می دارم.
بازده دانا 0.61- صبا 0.51- قرن هم تا 0.6- اومد، باز منفیش بیشتر شد

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
وپویا هست

ماه پیش سهام بانک ملی با 20 درصد تخفیف رو گرفتیم ، میاد تو کد بورسی ؟

کد بورسی صحیح نیست
پرتفوی درسته

چون بالاخره هر کی کد بورسی داره می تونه سهام بگیره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
دوستان
حتما سایت کدال را هر چند روز یکبار چک کنید

شرکت های نفتی - دارویی و فولاد
فعال تر به نظر می رسند

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
کم کم داریم از مرحله «ابزورد» وارد مرحله «گروتسک» میشیم... قیمت رسمی (ملی و صرافی) دلار و سکه به بازه ای عجیب و غریب رسیده و بورس هم که شاخ گاوی و همپا داره میاد جلو (یا در واقع اونها دارن همپای این میان جلو؟!) به هر حال، کم کم همه چیز داره مفهوم و معنی خودش رو از دست میده... وضعیت جوری شده که رسما هایپرنرمالیزاسیون رو هم رد کردیم تو مملکت و یک سقوط اخلاقی، اجتماعی عظیم انتظارمون رو میکشه.

ببخشید اگر ربط مستقیمی به بورس نداشت، صرفا خواستم بگم از اینجا به بعد اگرچه بالا رفتن قیمت سهم های مختلف و شاخص خوشحالم میکنه (چون تقریبا بیشتر سرمایه نقدی و غیر نقدیِ نقد شده خودم رو گذاشتم تو بورس)، اما کمتر باعث شادی و شعف عمیق من خواهد شد... تا زمانی که کمی ثبات و آرامش به جامعه برگرده که متاسفانه فعلا چنین چشم اندازی وجود نداره.

بالا