• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کیا رفتن 30 درصد سهامشونو بفروشن؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
دیدید گفتم اصلا سهاماتون رو نفروشید .... یواش یواش رنج کشیدن توی سهام عدالتتون که بانک ها و کارگزاری ها توی بازار شیر تو شیر مفت بخرن ازتون سهاماتون رو ...
بعد اونی که می گفت سهام عدالت رو می فروشم سهام عادی می خرم ... ما که بیشتر نقدیم ... بازار کلا بی ثباته ... خرید ممنوع فعلا !
خروج پول هوشمند توی بازار مشاهده میشه ! ! شاخص کل هم به مقاوت خورده !
خودم پول تخلیه کردم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید !
در این حد نقد شدم که دارم پول خارج می کنم از حساب کارگزاری !
بانک چقدر شلوغه !!!

Last edited:

saman1992@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
مقداری سهام سپنتا دارم اما امار دقیقشو ندارم از چ طریقی میتونم امار دقیقشو داشته باشم؟ کارگزاری هم ندارم فقط همون کد بورسی ک موقع دریافتش بود موجوده

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دیدید گفتم اصلا سهاماتون رو نفروشید .... یواش یواش رنج کشیدن توی سهام عدالتتون که بانک ها و کارگزاری ها توی بازار شیر تو شیر مفت بخرن ازتون سهاماتون رو ...
بعد اونی که می گفت سهام عدالت رو می فروشم سهام عادی می خرم ... ما که بیشتر نقدیم ... بازار کلا بی ثباته ... خرید ممنوع فعلا !
خروج پول هوشمند توی بازار مشاهده میشه ! ! شاخص کل هم به مقاوت خورده !
خودم پول تخلیه کردم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید !
در این حد نقد شدم که دارم پول خارج می کنم از حساب کارگزاری !
بانک چقدر شلوغه !!!
یعنی بورس ریزش داره؟من که نفهمیدم اخر بفروشیم سهام عدالت یا نفروشیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
یعنی بورس ریزش داره؟من که نفهمیدم اخر بفروشیم سهام عدالت یا نفروشیم
داشتن سهام یکی از روشهای سرمایه گذاری هستش
به نظر شما کسی ممکنه توصیه بکنه ، طلاتو نفروشی ضرر میکنی ، خونتو نفروشی ضرر میکنی و ... ؟ خیر
پس حفظ سهام از هر نوعش توی بلند مدت سود خیلی خوبی رو تقدیم سهام دار میکنه و هرکسی که بگه بفروش وگر نه بلند مدت ضرر میکنی ، باید به عقلش شک بکنی
کوتاه مدت ممکنه سود خاصی نکنی یا حتی زیان بکنی ولی بلند مدت غیر ممکنه ضرر بکنی
توی بدترین حالت ممکن و برای به دردنخور ترین شرکت ، به اندازه تورم سرمایتون رشد میکنه و نسبت به خرید خودرو جلوتر هستید . نسبت به ارز هم ، در یک سطح رشد میکنه !
اگه شرکت خوبی رو داشته باشید ، که 90% سهم های سهام عدالت رو شامل میشه ، حداقل سالی 5 الی 10 درصد نسبت به تورم جلوتر خواهید بود ! با فرض اینکه هیچکاری نکنید و مثلا 5 الی 10 سال دیگه بهش سر بزنید ...

بنابراین بازده سود شما در بلند مدت برای به درد نخورترین شرکت ها معادل تورم ( 33% ) و برای شرکت های خوب ( 38% الی 43% ) خواهد بود ...
اگه بیشتر از 43% توی کسب و کار خودتون سود میکنید و یا به پولش نیاز دارید ، بفروشید در غیر اینصورت هیچ سرمایه گذاری ای به اندازه داشتن سهام شرکت های خوب ارزمند نیست .

کاری به سرمایه گذاری در املاک نداریم ، چون توضیحش مفصله و سرمایه زیادی هم نیاز داره :)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سلام دوستان کمک کنید میخوام سسهاممو بفروشم کد بورسی ندارم چکار کنم ممنون کمک

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
1 - سجام ثبت نام بکنید
2 - مراجعه حضوری جهت احراز هویت یا احراز هویت غیر حضوری
3 - انتخاب یک کارگزاری برای فروش که باید به سایت کارگزاری مراجعه بکنید توی همین تاپیک لیست کارگزاری ها بودش
4 - ثبت نام آنلاین در کارگزاری جهت فروش سهام عدالت
5 - درخواست فروش به صورت آنلاین
6 - تمام

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
مراجعه حضوری جهت احراز هویت یا احراز هویت غیر حضوری
افرادی که کد بورسی دارن و عضو کارگزارین هم باید احراز هویت بشن؟
کارگزاری ی رو سراغ دارین که بشه درخواست معاملات آنلاین رو هم اینترنتی توش ثبت کرد و نیاز به مراجعه به شعبه نداشته باشه؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
افرادی که کد بورسی دارن و عضو کارگزارین هم باید احراز هویت بشن؟
کارگزاری ی رو سراغ دارین که بشه درخواست معاملات آنلاین رو هم اینترنتی توش ثبت کرد و نیاز به مراجعه به شعبه نداشته باشه؟
نه اونایی که کد بورسی دارن و قبلا برای احراز هویت یکبار رفته باشن نیازی نیست مجدد برن
برای معامله نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ندارید ، آنلاین سفارش خرید و فروش سهام رو میزنید

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
نه اونایی که کد بورسی دارن و قبلا برای احراز هویت یکبار رفته باشن نیازی نیست مجدد برن
تو درگاه یکپارچه ذینفعان کد ملی رو وارد میکنم پیغام میده «کاربر مورد نظر در سجام ثبت نام نشده» درحالیکه چند وقت قبل تو سایتش ثبت نام کردم، فقط مرحله آخر احراز هویت رو بخاطر اینکه کد بورسی دارم انجام ندادم
برای معامله نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ندارید ، آنلاین سفارش خرید و فروش سهام رو میزنید
منظورم خود معاملات آنلاین نیست. چند سال قبل که تو آگاه و مفید ثبت نام کردم درخواست فعال شدن معاملات آنلاین رو ندادم. این کارو میشه اینترنتی انجام داد؟ چون یکی از کارکنان شعبه مشهد آگاه گفتش باید حضوری درخواست داد. الانم با این وضعیتی که این دو تا کارگزاری دارن تلفنها رو جواب نمیدن که از مسئول بالاتر سوال کنم، نمیدونم حضوری جوابگو هستن یا نه؟!
ضمن اینکه میخام یه کارگزاری جدید انتخاب کنم. اگه موردی باشه که بتونم از اول تا آخر ثبت نام رو خصوصا فعال کردن معاملات آنلاین ش رو اینترنتی انجام بدم و دیگه نخواد تو شعبه حاضر بشم ممنون میشم معرفی کنید

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
تو درگاه یکپارچه ذینفعان کد ملی رو وارد میکنم پیغام میده «کاربر مورد نظر در سجام ثبت نام نشده» درحالیکه چند وقت قبل تو سایتش ثبت نام کردم، فقط مرحله آخر احراز هویت رو بخاطر اینکه کد بورسی دارم انجام ندادم

منظورم خود معاملات آنلاین نیست. چند سال قبل که تو آگاه و مفید ثبت نام کردم درخواست فعال شدن معاملات آنلاین رو ندادم. این کارو میشه اینترنتی انجام داد؟ چون یکی از کارکنان شعبه مشهد آگاه گفتش باید حضوری درخواست داد. الانم با این وضعیتی که این دو تا کارگزاری دارن تلفنها رو جواب نمیدن که از مسئول بالاتر سوال کنم، نمیدونم حضوری جوابگو هستن یا نه؟!
ضمن اینکه میخام یه کارگزاری جدید انتخاب کنم. اگه موردی باشه که بتونم از اول تا آخر ثبت نام رو خصوصا فعال کردن معاملات آنلاین ش رو اینترنتی انجام بدم و دیگه نخواد تو شعبه حاضر بشم ممنون میشم معرفی کنید
سجام رو که در هر صورت باید ثبت نام بکنید . حتی اگه کد بورسی داشته باشید . ثبت نام توی سجام و احراز هویت ( حضوری یا غیر حضوری ) برای هرکسی که کد بورسی از قدیم داشته هم اجباریه
درمورد سوال دوم هم خیر اطلاعات خاصی ندارم . باید با کارگزاری مدنظرتون صحبت بکنید . بنده متاسفانه جای خاصی رو نمیشناسم .

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
اگه می خوای سهام عدالت رو بفروشی ثبت نام تو سجام و ثبت نام تو قسمت سهام عدالت یه کارگزاری (فروش سهام عدالت جدا از معاملات آنلاین هست) و ثبت سفارش فروش کافیه
.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
سهامم ب بانک
اگه می خوای سهام عدالت رو بفروشی ثبت نام تو سجام و ثبت نام تو قسمت سهام عدالت یه کارگزاری (فروش سهام عدالت جدا از معاملات آنلاین هست) و ثبت سفارش فروش کافیه
.
سهاممو ب بانک بدم بفروشه چی؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
این کارگزاری آگاه رو ظاهرا میگن اونایی که 1 ماه پیش درخواست فروش 30 درصد رو دادن هنوز پولی واریز نکرده. کدوم کارگزاری بفروشیم پس :(

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
این مشکل را کسی داره؟
سهام عدالت داشته باشه و همه چیز اوکی باشه منتها توی ثبت نام اولیه برای فروش ارور بده ( میگه سهام عدالت برای شما نیست یا ندارید درحالی که داره)
راه حل؟

EK2

Registered User
لایک‌ها
578
سامانه سعدی _ فارابی تا الان نزدیک 3 م واریزی داشته برای سهام 530 تومنی تاریخ درخواست فروش 17 خرداد

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
این کارگزاری آگاه رو ظاهرا میگن اونایی که 1 ماه پیش درخواست فروش 30 درصد رو دادن هنوز پولی واریز نکرده. کدوم کارگزاری بفروشیم پس :(
بدبختیه ها
ادم بفروشه بعد ۱ ماه پولی دستشو نگیره، از اونورم حرص بخوره که سهامایی که فروخته ارزششون نزدیک به ۲ باربر شده و با پولی که گیرش میاد نصف همونارم نمیتونه بخره دیگه

بالا