ms368
Registered User
- نوشتهها
- 4,012
- لایکها
- 8,740
مگه مزرعه ماینر زدی این همه قبضقرار بود کمیته بزنه آب و برقو مجانی کنه. امروز 800 تومن قبض دادممشاهده پیوست 1182640
مگه مزرعه ماینر زدی این همه قبضقرار بود کمیته بزنه آب و برقو مجانی کنه. امروز 800 تومن قبض دادممشاهده پیوست 1182640
نه. به خاطر کرونا چند ماه پرداخت نکرده بودممگه مزرعه ماینر زدی این همه قبض
یعنی بورس ریزش داره؟من که نفهمیدم اخر بفروشیم سهام عدالت یا نفروشیمدیدید گفتم اصلا سهاماتون رو نفروشید .... یواش یواش رنج کشیدن توی سهام عدالتتون که بانک ها و کارگزاری ها توی بازار شیر تو شیر مفت بخرن ازتون سهاماتون رو ...
بعد اونی که می گفت سهام عدالت رو می فروشم سهام عادی می خرم ... ما که بیشتر نقدیم ... بازار کلا بی ثباته ... خرید ممنوع فعلا !
خروج پول هوشمند توی بازار مشاهده میشه ! ! شاخص کل هم به مقاوت خورده !
خودم پول تخلیه کردم شدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید !
در این حد نقد شدم که دارم پول خارج می کنم از حساب کارگزاری !
بانک چقدر شلوغه !!!
داشتن سهام یکی از روشهای سرمایه گذاری هستشیعنی بورس ریزش داره؟من که نفهمیدم اخر بفروشیم سهام عدالت یا نفروشیم
چرت و پرت گفت دیگه به اشتباهش پی بردیعنی بورس ریزش داره؟من که نفهمیدم اخر بفروشیم سهام عدالت یا نفروشیم
مقداری سهام سپنتا دارم اما امار دقیقشو ندارم از چ طریقی میتونم امار دقیقشو داشته باشم؟ کارگزاری هم ندارم فقط همون کد بورسی ک موقع دریافتش بود موجوده
1 - سجام ثبت نام بکنیدسلام دوستان کمک کنید میخوام سسهاممو بفروشم کد بورسی ندارم چکار کنم ممنون کمک
افرادی که کد بورسی دارن و عضو کارگزارین هم باید احراز هویت بشن؟مراجعه حضوری جهت احراز هویت یا احراز هویت غیر حضوری
نه اونایی که کد بورسی دارن و قبلا برای احراز هویت یکبار رفته باشن نیازی نیست مجدد برنافرادی که کد بورسی دارن و عضو کارگزارین هم باید احراز هویت بشن؟
کارگزاری ی رو سراغ دارین که بشه درخواست معاملات آنلاین رو هم اینترنتی توش ثبت کرد و نیاز به مراجعه به شعبه نداشته باشه؟
تو درگاه یکپارچه ذینفعان کد ملی رو وارد میکنم پیغام میده «کاربر مورد نظر در سجام ثبت نام نشده» درحالیکه چند وقت قبل تو سایتش ثبت نام کردم، فقط مرحله آخر احراز هویت رو بخاطر اینکه کد بورسی دارم انجام ندادمنه اونایی که کد بورسی دارن و قبلا برای احراز هویت یکبار رفته باشن نیازی نیست مجدد برن
منظورم خود معاملات آنلاین نیست. چند سال قبل که تو آگاه و مفید ثبت نام کردم درخواست فعال شدن معاملات آنلاین رو ندادم. این کارو میشه اینترنتی انجام داد؟ چون یکی از کارکنان شعبه مشهد آگاه گفتش باید حضوری درخواست داد. الانم با این وضعیتی که این دو تا کارگزاری دارن تلفنها رو جواب نمیدن که از مسئول بالاتر سوال کنم، نمیدونم حضوری جوابگو هستن یا نه؟!برای معامله نیاز به مراجعه حضوری به کارگزاری ندارید ، آنلاین سفارش خرید و فروش سهام رو میزنید
سجام رو که در هر صورت باید ثبت نام بکنید . حتی اگه کد بورسی داشته باشید . ثبت نام توی سجام و احراز هویت ( حضوری یا غیر حضوری ) برای هرکسی که کد بورسی از قدیم داشته هم اجباریهتو درگاه یکپارچه ذینفعان کد ملی رو وارد میکنم پیغام میده «کاربر مورد نظر در سجام ثبت نام نشده» درحالیکه چند وقت قبل تو سایتش ثبت نام کردم، فقط مرحله آخر احراز هویت رو بخاطر اینکه کد بورسی دارم انجام ندادم
منظورم خود معاملات آنلاین نیست. چند سال قبل که تو آگاه و مفید ثبت نام کردم درخواست فعال شدن معاملات آنلاین رو ندادم. این کارو میشه اینترنتی انجام داد؟ چون یکی از کارکنان شعبه مشهد آگاه گفتش باید حضوری درخواست داد. الانم با این وضعیتی که این دو تا کارگزاری دارن تلفنها رو جواب نمیدن که از مسئول بالاتر سوال کنم، نمیدونم حضوری جوابگو هستن یا نه؟!
ضمن اینکه میخام یه کارگزاری جدید انتخاب کنم. اگه موردی باشه که بتونم از اول تا آخر ثبت نام رو خصوصا فعال کردن معاملات آنلاین ش رو اینترنتی انجام بدم و دیگه نخواد تو شعبه حاضر بشم ممنون میشم معرفی کنید
اگه می خوای سهام عدالت رو بفروشی ثبت نام تو سجام و ثبت نام تو قسمت سهام عدالت یه کارگزاری (فروش سهام عدالت جدا از معاملات آنلاین هست) و ثبت سفارش فروش کافیهسلام دوستان کمک کنید میخوام سسهاممو بفروشم کد بورسی ندارم چکار کنم ممنون کمک
سهاممو ب بانک بدم بفروشه چی؟اگه می خوای سهام عدالت رو بفروشی ثبت نام تو سجام و ثبت نام تو قسمت سهام عدالت یه کارگزاری (فروش سهام عدالت جدا از معاملات آنلاین هست) و ثبت سفارش فروش کافیه
.
بدبختیه هااین کارگزاری آگاه رو ظاهرا میگن اونایی که 1 ماه پیش درخواست فروش 30 درصد رو دادن هنوز پولی واریز نکرده. کدوم کارگزاری بفروشیم پس![]()